Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5383

Comments Posted By Alidor

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Promoot een sekte!

@9: Goed te horen… Met een beetje geluk zijn ze verstandig. Kan me nog herinneren dat Scientology een anti-drugs ‘expositie’ hield in het toendertijd ongebruikte Ahold-pand aan de De Klerkstraat, terwijl ze simpelweg mensen op straat aan het lastigvallen waren. Ahold bleek van niks te weten, maar toen men daar op de hoogte was gebracht werd Scientology per direct het pand uitgeflikkerd.

» Posted By Alidor On October 07, 2011 @ 12:27

En wat zegt men bij Salto in reactie hierop?

» Posted By Alidor On October 06, 2011 @ 22:17

Emancipatie

Goed bezig, dames! Nu nog even de schouders eronder en die mannen evenaren in geslaagde zelfdoding – daar blijven de meisjes toch beschamend achter! En nee, hoog scoren in de categorie ‘poging tot zelfmoord’ is daarbij juist extra genant…

» Posted By Alidor On October 02, 2011 @ 04:44

Pervers

Waar kan ik het kijken? Ik wil het zien! Waar ik kan ik het kijken? Ik wil het heeel heeeel heeeeeel graag zien!

» Posted By Alidor On June 01, 2011 @ 16:33

Geloof in genezing

Aardige voetnoot: in Engeland is de verkoop van homeopathische ‘geneesmiddelen’ kort geleden juist verboden… het mag wel verkocht worden, maar het mag in geen enkel opzicht verkocht worden als ware het een geneesmiddel – er mag niet geclaimd worden dat het ook maar ene flikker doet, aangezien de branche zelf dat ook dondersgoed weet, en in de rechtbank heeft moeten onderkennen.

» Posted By Alidor On July 30, 2010 @ 15:56

Argwaan

Tsja, van een halsslagader dotteren krijgt het hele systeem/lichaam toch wel even een optater. Dat heb je eigenlijk met vrijwel elke ingreep waarbij er wat IN het lijf gewroet moet worden, of dat nou met miniatuur-gereedschap door hele kleine gaatjes is, of met geavanceerd groot keukengerei via royaal opengezaagde ribbenkast. Heb me niet ingelezen, en het ook niet op mezelf uitgetest, maar het zou me niet echt verbazen als blijkt dat de introductie van het hondsdolheidvirus in een toch al uitgeput, moedeloos lichaam ook een behoorlijke klap kan geven.

Miracleworkers deden het duizenden jaren geleden al, wanneer hen niet echt duidelijk wat er precies verkeerd zat of ging in een mensenlichaam, en in reparatiecentra voor electronica e.d. gaat het nog altijd net zo: onduidelijk probleem of defect aan een complex apparaat? Eerst maar eens een klap er op geven… met computers e.d. werkte dat nog vaak genoeg opdat winkels als RAF er lekker snel en veel aan konden verdienen, doordat een computer die niet meer wil opstarten voor veel mensen vrij snel ‘stuk’ leek te zijn.

Ook bij mensenlichamen met complexe onduidelijke malfunctions kan een shock to the system heel soms welhaast miraculeuze gevolgen hebben, maar waar en hoe er onderdelen met elkaar een vicieuze circel van toenemende mankementen hadden gevormd, blijft dan een raadsel. Net als de mate waarin er schade is ontstaan die vooralsnog onopgemerkt is gebleven.

Wie uit wanhoop zo’n methode opzoekt mag wat dat betreft oprecht van een wonder spreken als het voor hen nog echt blijkt te ‘werken’ ook. Toch zou juist dan een kritische blik en onderzoek naar de mate van ‘genezing’ voor zo iemand geen afbreuk hoeven doen aan het wonder dat ze hebben ervaren, en het zou niet alleen voor henzelf wat kunnen opleveren, maar ook voor andere patienten…

» Posted By Alidor On July 02, 2010 @ 21:01

Zandkastelen

@Andreas:
Tot op zekere hoogte mee eens. Daarentegen kun je ook stellen dat het stemmen op volksvertegenwoordigers vooralsnog een ‘work in progress’ is in Nederland: wanneer alle partij-programma’s overduidelijk elke link met de werkelijkheid missen, het stemproces zelf nog niet zodanig verfijnd is dat de mogelijkheden tot het manipuleren van de resultaten tot een verwaarloosbaar minimum beperkt blijven, en bovendien elk kabinet z.s.m. valt opdat het hele gebeuren opnieuw uitgetest kan worden, tsja… dan is het hele circus eigenlijk een heel hoopgevend schouwspel: wie iets in het idee ziet, kan dat uitdragen door mee te denken en/of ook een stem uit te brengen.

» Posted By Alidor On June 08, 2010 @ 22:01

«« Back To Stats Page