Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5453

Comments Posted By Alice Verheij

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

De blunders van Pink Ribbon

Als je een pink ribbon 180 graden draait ziet het er uit als een strop. Laat dat nu precies de associatie zijn die ik bij de Pink Ribbon organisatie heb. Goed gekozen logo dus, mits ondersteboven gezien…

» Posted By Alice Verheij On November 23, 2011 @ 00:42

The tree of life

Ehm, eh… o my God?
Deze winnaar wordt dus een thuisblijvertje en een extra reden om nog maar eens naar iets anders te kijken?
Het klinkt alsof het een soort Gristen-propagandafilm is uit de beschuitjes met suiker op zondagmiddag na de kerkdienst tijd. Dat zoiets nog gemaakt wordt…

» Posted By Alice Verheij On June 09, 2011 @ 07:18

Een tikkeltje te Wilders, amigo?

Karin,

Het verbaasd me allemaal niets. De VVD heeft een preoccupatie met kapitaal en niet (meer) met het liberalisme, het CDA met macht en niet (meer) met Christendom. Kapitaal en macht corrumperen.

Met name de huidige generatie van met name CDA politici heeft vuile handen op veel gebieden. Van het oorlogsbloed in Afghanistan en Irak tot de corruptie in de top van de Nederlandse financiële wereld. Moraal en ethiek zijn niet sterk genoeg om dat vuil weg te wassen. Verdere verontreiniging met een laagje xenofobie zal hun niets meer uitmaken. Het CDA doet alles om maar een machtspositie te behouden, zelfs het eigen geloof uitverkopen.

Het enige is dat dit nu in het zicht van de burger gebeurt. Waarmee er sprake is van een demasqué van de ware aard van deze partijen.

De burger overigens die zich daar niet zo druk over maakt en zich als makke lammeren naar de slachtbank van kapitaal, macht en xenofobie laat leiden.

Politiek is niet ingewikkeld en gaat in de kern uitsluitend om belangenstrijd.
VVD en CDA gedragen zich volledig conform de politieke mores.

Tsja.

Alice.

» Posted By Alice Verheij On August 19, 2010 @ 02:32

Pondje poes

Na een paar jaar ben ik met mijn ‘s morgens onder mijn dekbed kruipende Mimi alleen maar erger geworden. Ten koste van de aandacht voor mijn kids natuurlijk want die zijn minder zachtharig. Geloof me, die kattenliefde gaat echt niet over hoor maar dat weer je zelf ook wel.

» Posted By Alice Verheij On April 30, 2010 @ 11:11

Nee zeggen

Sterk betoog Karin.
Sommige mensen zoeken een medische ingreep omdat een alternatief ontbreekt. In mijn geval was het alternatief te blijven voortleven in een lijf dat niet bij mij hoorde. De eerste ingreep was dan ook een logische.
Anders werd het toen die ingreep deels faalde en ik voor de keuze kwam om al dan niet een ‘hersteloperatie’ met beperkte slagingskans te ondergaan. Ik heb ervoor gekozen om dat toch te doen, mijn arts heeft me beslist niet een bepaalde kant op gepraat. De vraag was weghalen wat niet goed was of weghalen en een reconstructie uitvoeren. Het werd het laatste.
Juist omdat ik zelf die keuze gemaakt heb kan ik zeggen vrede te hebben met die beslissing ondanks dat het niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd. De hersteloperatie ging om geheel andere reden niet goed. Het zij zo.
De wereld in mijn hoofd was heel anders geweest als ik me gedwongen voelde door mijn chirurg.

Gelukkig zijn niet alle artsen gesloten of beperkt in hun informatievoorziening.

Alice.

» Posted By Alice Verheij On April 09, 2010 @ 20:01

Draagvlak

De regering is compleet gestoord. Ze zijn paranoïde (zie privacywetgeving) en repressief (zie dit idiote wetsvoorstel). Daarnaast schendt deze regering nog steeds structureel de mensenrechten door verouderde wetgeving (sterilisatieeis wet geslachtsverandering).

Deze regering liegt en bedriegt, draait en wentelt (Irak) en voert het land zonder juridische grondslag verschillende oorlogen in (Irak, Afghanistan).

Deze regering is niet in staat grote projecten te volbrengen (Maasvlakte, snelwegen, HSL).

Deze regering beperkt de uitkeringen voor mensen die dat nodig hebben (WIA, AOW e.d.) en beschermd de kapitaalkrachtigen (directies banken).

Maar dit vol slikt het allemaal. Daarmee is de bekende uitspraak ‘een volk verdiend de leiders die het krijgt’ extra wrang geworden. Want wie houden deze regering in het zadel?

» Posted By Alice Verheij On January 19, 2010 @ 21:05

Kiezen tegen kanker II

Ieuw, wat doet nee@nietgrom weer eng.

Teveel aan testosteron misschien? Ruzie thuis? Slecht geslapen? Uit bed geduwd? Belastingdienst aan de deur gehad? Deurwaarders? Parkeerbon? Veter gebroken? Laptopaccu dood? Zoals mijn moeder weleens zegt (en ze is toch echt een schat) ‘ga je mond spoelen!’.

De inhoudelijke (jawel) reactie van meneer Grom snijdt wel enig hout overigens maar is me wel wat te absoluut hoor. KWF is eenzijdig in de benadering maar niet per sé volledig fout en helaas bepaald geen kaartenhuis.

En over die kutzooi, mooie kutzooi vindt je op Mea Vulva in de Kunstkerk, niet op deze plek.

Karin, wel grappig om te zien dat je ineens man bent volgens deze ‘heer’.

» Posted By Alice Verheij On November 27, 2009 @ 13:08

Blond

Tsja. Ik heb acuut mijn haar roodbruin geverfd.
Ben bang dat Wilders straks ook nog de queers en genderdiversen ‘omarmt’. De meeste omarmingen door een slang zijn nogal onprettig immers.

Overigens is Fleur Agema (zonder ‘l’) ook niet bepaald een fris typje. En het gedrag van Marting Bosma bij de behandeling van de emancipatienota in de kamercommissie in 2007 staat me nog in het geheugen gegrift. Zelden iemand gezien die zo walgelijk xenofobisch is en lgbt emancipatie misbruikt om allochtonen af te zeiken. Gezien zijn achtergrond doet die meneer me denken aan een zekere Joseph G. bij de oosterburen.

Alice

» Posted By Alice Verheij On November 27, 2009 @ 12:51

«« Back To Stats Page