Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5383

Comments Posted By Acarya

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Alice nadert

Ach, wat sneu nou: de bioscopen willen hem niet draaien. Ze zijn boos op Disney omdat die Alice ‘al’ in juni op DVD wil gaan uitbrengen.

Zoiets heet toch kartelvorming? En dat was toch verboden? O, nee, sorry, even vergeten – wetten gelden niet voor de amusementsindustrie.

» Posted By Acarya On February 15, 2010 @ 14:30

Zombies

Karin: Niet om te zeuren, hoor, maar ik vroeg helemaal niet om een uitleg ofzo. Ik vind alleen dat je ‘de Conficker worm’ had moeten schrijven i.p.v. ‘het Conficker virus.’ Zelfs het AD had dat goed ;-) (en het is ook allebei 3 woorden).
Ernstiger vind ik het stukje over die websites: dat is storend voor mensen die weten hoe het werkt (want het klopt niet), en verwarrend voor de anderen. Vooral omdat je dan verderop dat Bush-grapje maakt, over die websites die helemaal niet bestaan en ook nooit zullen bestaan. Op deze manier verstop je de klepel voor mensen die in de verte een klok hebben horen luiden ;-)
Maar nogmaals: dit is niet om te zeuren, ik heb je artikel verder met plezier gelezen.

» Posted By Acarya On April 02, 2009 @ 22:11

Beveiligingsexperts onderzoeken het Confickervirus al maanden, maar hebben alleen kunnen achterhalen dat ’t aan de lopende band websites aanmaakt, waar ze op 1 april contact mee zullen zoeken.
1) Conficker is een worm, geen virus,
2) Conficker maakt geen websites aan, het genereert alleen domeinnamen.
Slordig.

» Posted By Acarya On April 01, 2009 @ 18:01

Atheïsten zijn stoerder

Ach, die gelovigen. Ik heb ze altijd een beetje sneu gevonden. Maar ook ergerlijk, arrogant. Als ik zeg “Ik geloof dat het vannacht niet gaat vriezen” dan wil ik daarmee aangeven dat ik besef dat ik niet zeker weet dat het niet gaat vriezen. Maar als een gelovige zegt “Ik geloof dat mijn God de wereld heeft geschapen in 6 dagen” dan bedoelt hij dat hij zeker weet dat dat ook waar is. Sneu, dus. Maar dat die gelovigen (samen met de SP) wel even voor mij uitmaken dat ik niet op zondag mijn boodschappen mag gaan doen, dat irriteert. Maar wat me nog veel meer irriteert is dat Nederland onder deze gristelijke regering (die PvdA-draaikonten tellen niet mee) in een rap tempo afzakt naar een achterlijke politiestaat. Je kunt tegenwoordig niet meer naar een festival zonder te worden gefoullieerd, er worden te pas en te onpas massale razzia’s gehouden op de snelwegen, alle gegevens over iedereen worden verzameld en zijn steeds makkelijker beschikbaar voor een steeds grotere groep ‘handhavers.’

Dat komt natuurlijk door de sneuheid van onze gristenen. Vanwege hun geloof weten zij dat zij betere mensen zijn. Maar tegelijkertijd worden ze steeds weer geconfronteerd met grsitenen die de fout ingaan. Kindermisbruik op de Veluwe (niet voor niets dat de CU tegen de plannen van Rouvoet’s EKD is: zij willen niet dat de regering achter hun voordeur komt kijken), priesters die zich vergrijpen aan jongetjes, en die een ‘eigen’ kijk hebben op de 2eWO enzo. En dat zijn dan de goeden. Wat moeten die ongelovigen dan slecht zijn, als de goeden al zo tegenvallen.

Wel weer om te lachen zijn die lui van dat Intelligent Design. Hun filosofie laat zich samenvatten als “Ik snap het niet, dus moet er wel een god zijn.”

O, ja, ps. Ik ben bezig een Greasemonkey-scriptje te schrijven dat helemaal automatisch alle bijdragen van bijvoorbeeld Juzo laat verdwijnen. Als iemand belangstelling heeft …?

» Posted By Acarya On February 05, 2009 @ 00:04

Hacking at Random

Goh, leuk, dacht ik. In de buitenlucht nog wel. Laat ik er dit keer eens naar toe gaan. Maar helaas, het is niet voor mij, want:
“The organisation operates a No Smoking policy in all of the venue spaces, including but not limited to auditoriums, workshop- & venue spaces, buildings and tents.”

» Posted By Acarya On December 25, 2008 @ 12:22

Vitale informatie

>Hebben huisartsen toegang tot het elektronische patiëntendossier?
Waar denk je dat die patiënten-gegevens vandaan komen?

» Posted By Acarya On November 29, 2008 @ 22:09

«« Back To Stats Page