Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5383

Comments Posted By A.Peeters

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Verbod op gezond

@ 65 Janus: aha…het S(tivoro) woord is gevallen.Dan zijn we eruit.
Ik ga verder niet in op Stivoro, ik blijf netjes en beleefd en ga dus maar op mijn handen zitten.

Kortom: respecteer iemands keuze net zoals ik (ik spreek op persoonlijke titel) respecteer als iemand last zou kunnen hebben van mijn dampen.
Kleine moeite om een andere ruimte op te zoeken en ja, dat kan zelfs in iemands woning zonder dat ze er zelfs ook maar iets van merken/ruiken/last van hebben.* Goh, je merkt er niets van*

Zeiden ze jaren geleden ook van alle dieseldampen/benzinedampen op de wegen.

Wij hebben het geluk om in de polder te wonen, te weten tegenover de Oostvaardersplassen, u waarschijnlijk wel bekend.
Komen we *van de grote stad* de polder in rijden langs het Markermeer links en de Oostvaardersplassen rechts, ruiken manlief en ik zelfs de frisse lucht.

Als u niet met rokers c.q. e dampers in 1 ruimte wilt zitten is het aan de anderen om daar ook rekening mee te houden.

Ik wens u nog een fijne dag toe, een fijn gezond leven zonder dat gedoe met al die rokers/dampers.Moet lukken.

Ieder maakt een keuze, dat mag.

Met vriendelijke groet,
Agnes (Het is Peeters en niet Pieters….excuus,maar ik houd de naam van mijn overleden man in ere,maar het zij u vergeven ;) )

» Posted By A.Peeters On September 30, 2013 @ 15:19

@62 Janus: Ooit gehoord van het middel Champix?
Champix, een *geneesmiddel*, dat in Nederland alleen gebruikt mag worden onder begeleiding van een rookpoli c.q. een stoppenmetrokentherapeute, zou mensen van het roken afhelpen.
In het buitenland kan je zo een recept krijgen, zelfs de zwaarste hartpatienten.
7 van de 10 mensen in Nederland hebben nare bijwerkingen en stoppen ermee.En toch wordt het nog steeds voorgeschreven.
Mijn man heeft 58 jaar gerookt en wilde er vanaf.Met Champix.Dat is hem gelukt, inmiddels 2 1/2 jaar geheel rookvrij.Maar wat zit er dan in Champix?Google er maar op.

Als iemand begint met e-roken krijgt men toch een milde soort cold-turkey.
Voor velen blijft het moeilijk van de analoge sigaret af te blijven.

Bij mij was de behoefte naar een analoogje na 2 dagen helemaal weg.
Inmiddels ben ik , w.b. het nicotine gehalte van de e-sig, van 18 mg naar 6 mg gegaan en de 0 mg nicotine heb ik al in huis.
Begrijp me goed: ik ga en wil u niet overtuigen en in een discussie heb ik al helemaal geen zin.
Dit is mijn mening en mijn beleving en wie daar moeite mee heeft, is niet mijn probleem.

Ik voel me goed en dat wil ik graag zo houden.

Wat de jeugd betreft: die mogen fouten maken, dat heb ik vroeger ook gedaan.Maar niet in die mate die tegenwoordig gemaakt worden, te weten o.a. het comazuipen,messen trekken, elkaar overhoop schieten, auto-ongelukken veroorzaken met stoer doen,plofkraken.

Tijden veranderen,we leven in 2013.En daar ben ik me maar al te goed van bewust.

Ik ben blij dat mijn man en ik onze senior- leeftijden hebben gehaald, ondanks het milieu, de vervuiling, het roken, de autodampen, de noemmaarop.
Ga in de winter eens in de tuin staan en adem alle rook in die de houtkachels veroorzaken.

Wij hebben ons portie gehad,dat hoort bij het leven en we hebben onze kinderen , zover we weten, goed,sociaal en bewust opgevoed.En nee, die roken niet.

Nu laten we het over aan anderen.Noem het egoïstisch,dat mag, wij hebben onze bijdrage geleverd en hopen nog een paar jaar (samen) te genieten van onze niet -geïndexeerde pensioenen.
Met vriendelijke groet,
Agnes

» Posted By A.Peeters On September 29, 2013 @ 23:57

Quote 58 Raaf :*Ik heb in het dampen een keus voor nicotine consumptie gevonden die perfect werkt, en die, naar het er nu laat aanzien een stuk gezonder is dan tabak verbranden en de rook daarvan inhaleren. *

Vergeet niet de teer die in de analoge sigaretten zit en niet in de e sigaretten.
Verder een steengoede discussie.
Ik heb mijn keuze gemaakt: ik damp nicotine en rook/inhaleer geen teer.

Met vriendelijke groet,
Agnes

» Posted By A.Peeters On September 29, 2013 @ 11:19

Aanvulling op mijn vorige bericht:Jaren geleden heb ik ook een 8 maanden ge e-rookt/dampt.Alles kwam toen uit het oosten en het wachten op een zending duurde ongeveer een week tot 14 dagen.Hoewel er toen ook al vele webshops in Nederland waren, die hun hardware en liquids uit deze verre landen haalden.De hardware was niks, waardeloos, ging snel stuk en soms waren alle stopcontacten bezet om de batterijen op te laden.De liquids waren goed te dampen, lekkere smaakjes,maar toch…je wist niet altijd of het zo zuiver was als de liquids die nu in Nederland te krijgen zijn.
Hardware is een grote verbetering.Huidige liquids…zullen we ooit weten wat daar precies inzit?
Er is in de loop der jaren meer onderzoek naar gedaan en meestal in positieve zin.
Daar houd ik mij maar aan en geniet zo lang het nog kan en mag en mogelijk is.En met alle hoger beroepen zou dat best wel eens een tijd kunnen gaan duren.
En ach…er leiden meer wegen naar ehhh…..liquids.
Vast wel.

Vriendelijke groet,
Agnes

» Posted By A.Peeters On September 26, 2013 @ 23:39

@ 25 DeRaaf
Leesvoer, uitspraak 8 oktober omdat de minister van Volksgezondheid in beroep gaat
http://www1.wdr.de/themen/ratgeber/ezigarette174.html

@ 26 Plamoun: geen idee,maar deze pleisters zijn dus wel gewoon verkrijgbaar en dan krijg je toch ook nicotine binnen.Toch?
Voor je andere vraag zou je hier even moeten kijken, bij de webshops

http://www.elektrisch-roken.nu/index.php

Niet aan te raden(mijn idee, onbekend wat er allemaal in zit, namaak?), maar wel verkrijgbaar, zijn de Chinese liquids.Dan is het even googelen.

Gr.
Agnes

» Posted By A.Peeters On September 26, 2013 @ 23:28

@ 23 DeRaaf: dan feliciteer ik jou ook terug.
Geniet van de genotsmiddelen die nu nog tot je beschikking staan.
Het is je gegund na zoveel overwinningen.
Vriendelijke groet,
Agnes, heerlijk dampend achter/voor haar laptop

» Posted By A.Peeters On September 26, 2013 @ 21:56

@ 21 De Raaf : Even een andere vergelijking: mijn man heeft 58 jaar gerookt en wilde zelf stoppen zonder dat hij klachten had.COPD had hij in lichte mate.Door de huisarts verwezen naar een stoppenmetrokentherapeutemevrouw en onder begeleiding(moet met Champix) met behulp van Champix na 2 weken helemaal gestopt.Hij rookte 2 pakjes sigaretten per dag!
Als men de verhalen(=eventuele bijwerkingen) leest over Champix zou je er never nooit aan beginnen.Mijn man heeft nergens,maar dan ook nergens last van gehad.3 maanden Champix gebruikt en de laatste maand afgebouwd.Nu 2 1/2 jaar geheel rookvrij.
Aankomende december de laatste afspraak met deze mevrouw, zijn longinhoud is veel beter en dat kleine pufje voor zijn COPD mag hij afbouwen.
Zo zie je maar: de 1 wordt doodziek van Champix (of e-roken), de ander heeft nergens last van.
Ik e-rook en ben er blij mee.
Vriendelijke groet,
Agnes

» Posted By A.Peeters On September 26, 2013 @ 21:00

Sinds precies 7 weken ben ik gestopt met het *echte* roken en damp ik alleen nog maar met mijn eRoll. Vanaf het begin kon ik zonder problemen de echte sigaretten laten liggen, te weten 5 pakjes vol. Na een paar dagen merkte ik al dat ik meer lucht in mijn longen had (ik rookte bijna 50 jaar lang) en na 14 dagen hebben mijn man en ik ons huis eens goed aangepakt. Plafonds en muren gewit,gordijnen gewassen, alles spic en span gemaakt, super hard gewerkt de laatste weken en dat ging me gemakkelijk af en verdikke… ik ruik boven wanneer er beneden koffie gezet wordt.

Laten we niet vergeten dat de aanschaf van de e-sigaret een kostenpost is. Maar die heb je er heel snel weer uit en dan kan je met een excell bestand zien, hoeveel je bespaart aan geld. 2 voordelen dus: mijn gezondheid (onbetaalbaar) en centjes overhouden. Plus dat onze katten nu gewoon op mijn schoot komen liggen en ook fris ruiken. Alles fris fris fris. Dan vraag ik me af hoe Stivoro hun anti e-roken onderbouwt. Maar ach… Stivoro. Mocht het hier verboden worden, boek ik af en toe een reisje met anderen naar Duitsland om goed in te kopen.

» Posted By A.Peeters On September 26, 2013 @ 12:46

In de wolken

@35 HenK Kijk even op deze link en dan het eerste bericht over een excell (ekselletje)bestandje.Reuze makkelijk, even zelf in het begin invullen en elke dag vult *hij* automatisch in/aan wat je bespaart.Succes en sterkte.
http://www.elektrisch-roken.nu/weetjes-and-vragen-over-e-roken/5/ekselletje-versie-1-5/11761/

Vriendelijke groet,
Agnes

» Posted By A.Peeters On September 25, 2013 @ 22:36

@ 19 Dank voor de direkte link.Tis overigens de ehhhhh…de*rijke* tak van de familie….Peeters met dubbel e ;) (was het maar waar, rijk, maar we hebben niets te klagen hoor,dus dat doe ik ook niet)(en what’s in a name?….nou, die van mijn overleden man,die houd ik in ere)
Agnes66/Aggie van het forum.
Succes met het dampen/vapen, gaat je lukken.
En voorzichtig met de kat en de liquid,maar zo heerlijk dat ze weer bij mij/jou komen liggen.

Gr.
Aggie

» Posted By A.Peeters On September 19, 2013 @ 00:08

Ook ik e-rook al enige tijd en verdikke, na 2 dagen lagen er 5 pakjes sigaretten ongeopend op mijn bureau en die zijn inmiddels verdroogd.Totaal geen behoefte meer aan de *echte*, alleen maar dampen.Ook mijn katten blijven op schoot c.q. naast me liggen nu ik e-rook.Let wel op dat je geen liquid morst en dat de kat dat oplikt, dat is dan gevaarlijk.Als men even googelt, vindt men HET forum met inmiddels 4000 leden én de verkopers/webshops van de e-sigaretten.Allemaal super snel en veel keuzes.

» Posted By A.Peeters On September 18, 2013 @ 23:40

«« Back To Stats Page