Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5383

Comments Posted By -w-

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Antwoord aan Pink Ribbon

@45 Helemaal eens!

» Posted By -w- On November 12, 2012 @ 11:12

@42 Spaink: Een paar jaar geleden was Pink Ribbon zich (gedwongen) los aan het maken van BVN/KWF, werden op bestuurlijk niveau zaken aangepast. Vanwege de kritiek op de (manier van) fondsenwerving. Tot die tijd wasten ze elkaars handen.

@39 AVV: Het is duidelijk dat binnen de ziekte kanker een opsplitsing naar soort is. Binnen BK voel(d)en de mannen die het hebben zich achtergesteld. En de transvrouwen sluiten zich daarbij aan. Tot 2 jaar geleden was mijn grootste bezwaar dat de ‘uitgezaaiden’ door het roze gedoe áchter de zijlijn werden gezet omdat er weinig glamour is aan ongeneeslijk ziek zijn met verval en pijn in het vooruitzicht. PR maakte er dit jaar een thema van (en het blad werd soberder). BVN en KWF haakten in.

Officieel zijn KWF en Pink Ribbon samenwerkingspartner van BVN:
“BVN zet zich niet in voor bewustwording over borstkanker bij de bevolking en de promotie van deelname aan het bevolkingsonderzoek naar borstkanker. Dit gebeurt door haar samenwerkingspartners KWF, Stichting Pink Ribbon, RIVM en GGD-en. BVN kan wel bemoeienis hebben met de kwaliteit van het bevolkingsonderzoek en op die wijze vroege opsporing bevorderen.” (bron: website BVN)

Het enige dat ik probeer te voorkomen is het weglekken van fondsen naar clubjes die elkaar van de straat houden. Aan kul dus. Onder valse vlag.

» Posted By -w- On November 12, 2012 @ 06:56

@12 AAV: laten we er geen wedstrijdje stigmatiseren van maken, BK op zich stigmatiseert genoeg.

Als de nieuwe directeur van Pink Ribbon eerlijk antwoordt, vertelt zij je dat PR ‘slechts’ een publiciteitsmasjien (visualiseer: de rechterborst) van het KWF is. Met succes. Want Borstkanker scoort omdat de ziekte vaak (tijdelijk) zichtbaar is en de helft van de mensheid die zich nog steeds afhankelijk voelt van uiterlijkheden, mismaakt.
Roze strikjes veranderen langzaam in roze olifanten terwijl er tussen die twee punten een roze industrie floreert. BK=hot, BK=sexy, BK=aandacht voor BN’ers die ‘t toch al zo zwaar hebben vandaag de dag en dus graag uit een roze ruif vreten, BK verkoopt.
Kortom: BK bouwt roze luchtkastelen die met een zelfde marketingstrategie in de markt gezet worden als hypothecaire zeepbellen. Omdat het roze steeds meer kritiek oogst, wordt er hard gebouwd aan het blauwe lintje voor, je raadt het al, de prostaatbroeders. Broeders ja, want mannen kunnen wél BK krijgen maar vrouwen geen PK. Hoe oneerlijk weer. Er wordt gemompeld over een bruin lintje voor darmkankerpatiënten m/v.
Ik wil wel met je mee als secondant. Spaart opname-apparatuur uit en/of welles-nietsspelletjes achteraf. Ik speld m’n borstloze borstkas vol met roze, blauwe en zwarte lintjes. Voor ‘t goede doel, namelijk het ‘verdiende’ geld zo optimaal mogelijk laten renderen. Uiteindelijk willen we allemaal in een Zwitserlevenspotje figureren en zo fit mogelijk oud worden.
In plaats van een glossy wil ik een oplossing voor praktische zaken. Feel good koop ik met een Viva. Ik stap zesenhalf jaar rond in (uitgezaaid) borstkankerland en zit niet te wachten op ongekroonde koninginnen à la Directeur Pink Ribbon die beweren míj te vertegenwoordigen. Want, meisjes, jullie hebben geen flauw benul van míjn werkelijkheid. En die van Karin Spaink. Dus luister en sla je slag. Good girls…

» Posted By -w- On November 09, 2012 @ 23:17

Ga stemmen!

Ik las ergens dat blanco stemmen omgezet zouden moeten worden in lege zetels. Prima idee! Om deze zichtbaarheid van onvrede kan zelfs de meest opportunistische politicus niet heen. Er zal tevens minder strategisch gestemd worden.

» Posted By -w- On September 19, 2012 @ 17:04

Exit GroenLinks

Bedankt voor de tip! Maar ik heb soms andere dingen op mijn zolderkamertje te doen, zoals nu. Happy Tuesday, maak er een leuke dag van Janus!

» Posted By -w- On August 30, 2012 @ 09:10

@Janus: steeds meer argumenten om de poppenkast te gaan negeren. Of je moet me toch liever naar het kamp van de Piratenpartij willen hebben ;)

» Posted By -w- On August 29, 2012 @ 22:21

Gelukkig mogen we het niet eens zijn. Liever principieel dan volgzaam (mijn mening). Het is echt de hoogste tijd om ‘het bekende’ tegen het licht te houden. En ik ben dol op citaten…

» Posted By -w- On August 29, 2012 @ 09:47

239 e.v.: Wat een zinloos getob toch. Gelukkig sta ik er blanco in. Nog 2 weken voor vrindjes R&R&Co om hun gelijk te halen en stemvee te overtuigen. Daarna nemen ze ruim de tijd om alle speerpunten uit te onderhandelen. En gaan vrolijk verder.
Toon ‘ns wat vechtlust. Begin met die nutteloze peilingen van De Hond en het open podium voor mannetjesmakers. Politiek zou over ‘ons’ moeten gaan.

» Posted By -w- On August 29, 2012 @ 06:29

Dank voor de goede zorgen Tartarus. Geloof me als ik zeg dat ik niet blind en doof ben. De klappen van de zweep ken… Ik ga maar eens een (gratis) ommetje maken. ‘t Is mooi weer.

» Posted By -w- On August 23, 2012 @ 13:04

Ik heb er moeite mee dat door mijn houding NL naar de knoppen zou gaan. Daar heeft men mij niet voor nodig, dat lukt tot nu toe aardig zonder mij. Elke looser mag mijn geld komen halen, ik ben er niet bang voor.
Ik hoor niet anders dan dat we (NL) al jaren boven onze stand leven en dat we nu de rekening krijgen. In alle retoriek wordt vergeten dat er vraag is gecreëerd. Er moesten spullen en luchtkastelen gesleten worden. Het is sneu dat er naar alles en iedereen gewezen wordt als schuldigen. En wij blijven het vreten. Gaan netjes naar de stembus omdat het déze keer goed komt in/door Den Haag. Nadat bij P&W, K&vdB, DWDD en niet te vergeten Chiel aan tafel de temperatuur tot tropische hoogte steeg.
We zijn het wekenlange sigaretjes roken in het Catshuis vergeten, de verbijstering toen Geert ‘toch maar niet zei’ en we ons lieten redden door ene Jan Kees die met een cameraploeg om zich heen GTST naspeelde. Jan Kees houdt nu alle opties open, beweert nog niet over zijn toekomst te hebben nagedacht maar onderhandelt wel namens het gekke koeienlandje. Wouter Bos (PvdA) redde ons al eerder en koos daarna voor een baan met papadag. Hij huurt een oppas in als hij een commissie komt uitleggen waarom hij bepaalde beslissingen wel of niet nam. Namens het volk.
Het maakt me niet uit wie nu de Supermanmaillot aantrekt want de opvolgers van Mark c.s. gaan uitleggen dat we nu eenmaal vast zitten aan tig miljard, rentes, boetes enz. Het systeem is volkomen achterhaald, niet meer van deze tijd. Daarom hebben de Matthijzen, Chielen, Maurices en andere mediums de touwtjes stevig in handen.
We hebben al Amerikaanse toestanden. Toen in Amerika de banken omvielen en de huizenmarkt instortte zaten wij rustig op de bank met een biertje een een bakje chips. Dat kon bij ons nooit gebeuren want… Het roer zal dus om moeten, maar dat krijgt Den Haag niet voor elkaar. Europa ook niet en Amerika is ff druk met de volgende oorlog. China en India liggen op de loer. Hoe zou ‘t toch met IJsland zijn?

» Posted By -w- On August 22, 2012 @ 21:26

Oh, dat verandert de zaak. Dan stem ik maar rechtstreeks op de GVV (Geerts VV). Vervolgens Kamer ‘kleineren’, ministeries opdoeken, camera’s en geertstapo installeren, boten en helicopers huren en alles komt goed ;) Neem in gedachten hoe hard de heren en dame liepen toen er in mei een akkoord te sluiten viel. Uit naam van het volk. Ze rennen net zo hard de andere kant op als daar iets te halen valt. Uit naam van het volk. Emile is een toffe peer maar de schaduw van Jan is te zichtbaar. Emile heeft te weinig bagage, die ligt vastgesnoerd op de fiets niemand anders dan Jan. Diederik… doet-ie nog mee dan?

» Posted By -w- On August 22, 2012 @ 13:53

Janus, @230: ook deskundigen maken -menselijke- fouten. Erger is ‘t als bij vol verstand de C van CDA en de vrijheid-V van VVD aan het pluche geofferd worden. Laten we het niet hebben over de V’s van die 1 thema-/1-manspartij… Zonde van de energie en tijd.
Als Wijffels een platform inricht om zijn ideeën uit te werken ben ik 1 van de eersten die zich beschikbaar stelt. Ik geloof met hem dat ons politieke systeem zwaar verouderd is. En zolang er ‘bestuurders’ als Verwaayen aan het roer zetten geef ik voor de economie geen cent. Alle hoop zou op de wetenschap gericht zijn als die niet opgekocht was door sponsoren en oud-ceo’s in allerlei raden.
Geef maar aan welke partij mij toegang verschaft tot de wijffelaars onder ons… Waarom een veer in de kippenkont van de PvdD maar géén kans voor een mondiale beweging i.o. als de Piratenpartij. Je snapt ‘t, ik ben niet over de streep ;)
(Ik heb er overigens een spuughekel aan om bij ‘jullie’ ingedeeld te worden!)

» Posted By -w- On August 21, 2012 @ 13:56

Zo’n reactie had ik zeer waarschijnlijk twee geleden nog gegeven @HM223. Het probleem is dat ik ‘rood/groen’ wil kunnen stemmen zonder dat mijn stem verkwanseld wordt in formatiepogingen. Extremen als PVV en SP zie ik niet zitten, de PvdA, D66 en GL zijn te bestuursgeil. Ik stoor me al jaren aan spintertjes en verongelijkte mannetjes en vrouwtjes die als eenmensfractie een loopje met ons nemen. Dit kan allemaal in ons democratische bestel!
Politici: verhoog de kiesdrempel, verklein de 2e kamer maar toon respect voor de kiezer. Zorg voor een kabinet dat zonder moddergooien en vechtend over straat rollen 4 jaar op ‘t pluche blijft plakken. Zet lange termijnbeleid uit, wees een professional! In alle campagnes wordt de hete brij gemeden. Maurice lacht zich rot.
Dus: voor mij geen partij met een C en geen VVD, PVV, SP, PvdA, D66, GL. De Piratenpartij is onderdeel van een groter geheel en zou door kunnen groeien naar een sterke Europese beweging van ‘mensen’ (dus geen kiezers). Blanco stemmen is véél sterker dan niet stemmen of ‘dan maar…’

» Posted By -w- On August 19, 2012 @ 10:03

Eens met Luuk 210 én met Karin. Vooralsnog voor mij Piratenpartij met een dikke kans op een blanco stem. GL/Femke en D66/Boris doen niet meer mee. (En ja, ik stem sinds een paar ronden op mensen en niet meer op partijen.) Dus wordt ‘t in september kiezen tussen thema of signaal :(

» Posted By -w- On August 17, 2012 @ 16:54

Misdrijf

En nu de zon in! … een frisse neus halen… Straks een fikse wandeling = goed voor de spijsvertering ;)

» Posted By -w- On July 22, 2012 @ 13:40

Roken is dodelijk, zeuren ook… Hear, hear ;)

» Posted By -w- On July 20, 2012 @ 13:37

@Janus-44: Dank voor de tip! De Reina die ik zoek heb ik inmiddels op Facebook getraceerd. Nu vond ik haar daar, een tijd geleden nog niet. Benieuwd of ze op mijn PB reageert…

» Posted By -w- On July 19, 2012 @ 21:51

@Reina de Vries, geheel off topic: woonde jij rond 1984 aan de Oudegracht in Utrecht? Heb allerlei pogingen ondernomen om met je in contact te komen! WdC

» Posted By -w- On July 19, 2012 @ 21:13

De gillende paus

Ha ha ha ;(

» Posted By -w- On April 28, 2012 @ 16:05

Welkom in uw toekomst

@Lezer 13+19: Applaus!

Zelfs zonder alinea’s of spindoctor een helder verhaal.

» Posted By -w- On January 14, 2012 @ 09:15

Voedselbingo

Karin, het is laat en ik ben dronken. Maar ik ben het hélemaal met je eens! Weet je, je doet ‘t toch nooit goed. Te veel, te weinig, te blond, te oud, te belezen, te stom, te serieus, te onbevangen. Maar nooit té gezond!
Slaap lekker, ik ook. -w-

» Posted By -w- On August 31, 2010 @ 00:59

«« Back To Stats Page