Regelen

‘t Is nu vrijdagavond, bijna elf uur. Ik heb vandaag Heel Veel Boodschappen gedaan en vanavond twee enorm grote quiches klaargemaakt, ze zijn prachtig goudgeel geworden. Nu: nagels lakken en bijkomen.

Morgen: stokbrood kopen, tuintafels en -stoelen uit de buitenberging halen, twee salades klaarmaken en het dessert in elkaar draaien; afwassen, de woonkamer opruimen (kranten weg, bureau leeg, nou ja: beetje leger), tafels neerzetten; aardappels voorbereiden, douchen, omkleden (nee nog geen idee, ik weet alleen welke schoenen ik aantrek), tafels dekken, drank klaarzetten, muziekje op, aardappels in de oven zetten, bijkomen.

Vanaf morgen circa 19:00, deur vaak opendoen, bijna al mijn vrienden zien (helaas niet allemaal: een paar kunnen niet en eentje zit in Canada), feestje vieren, met z’n allen toosten en eten en lachen en aanraken en praten en blij zijn.

(Plaatje: Dali Swirl klok van Gadget Garden.)

Author: Spaink

beheerder / moderator

7 thoughts on “Regelen”

  1. Karin, gefeliciteerd met je… oeps, zou oud al ;-)… verjaardag.

    Op je zo goed als mogelijke gezondheid en nog net zoveel jaren als je wenst te hebben.

  2. Mag ik over uw quiche en salades struikelen? Dat heb ik nu altijd met voedsel, wanneer of zodra men spreekt over ‘klaarmaken’ i.pl.v. bereiden. Ligt natuurlijk helemaal aan mij, maar zodra ik bijv. hoor “ik heb het konijn klaargemaakt”, bedank ik vriendelijk.
    Neemt niet weg dat ik u prikkelend interessant vond afgelopen nacht [interv. met Thedoor Holman], en naar u op zoek moest. Van harte, u bent wie schrijft die blijft.

  3. Happy birthday ! Mogen we in de huiskamer ook meegenieten van je hapjes en drankjes ? Ik drink er in ieder geval eentje op je.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hou me per e-mail op de hoogte van nieuwe reacties op dit artikel.
      (U kunt zich hier abonneren zonder zelf te hoeven reageren.)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.