14 thoughts on “A bit of…”

  1. Ja, echt geweldig, House en deze filmpjes (ben gelijk nog meer op youtube gaan gluren, kende Hugh Laurie niet van `vroeger´) ben gelijk aan een TENA wissel toe :D

    Goed weekend!
    Mien

  2. Als Rowan Atkinson-fan kende ik ‘m al van Blackadder, maar ik deel je enthousiasme. House is onvergelijkbaar met andere ziekenhuisseries. Jammer, dat zo’n serie niet zonder reclame-onderbrekingen wordt uitgezonden door de publieke omroep (in plaats van de herhaling van ER, bijvoorbeeld).

    Tsja… men rekent steeds meer op de extra opbrengst van de DVD-boxes en dan zijn uitzendingen met minstens twee, liever drie onderbrekingen een belangrijk verkoopargument.

  3. De goodass mother-liker is een dis van deze clip van Mister T, Treat Your Mother Right: http://youtube.com/watch?v=7_rBidCkJxo
    Ik vind deze grappiger, juist omdat het niet als grap bedoeld was.

    Die tweede clip waarin ze grappen met het publiek doet me echt helemaal niets. Wat is daar nou grappig aan? Ben ik niet intellectueel genoeg voor dit soort humor ofzo?

  4. O.k., jij ook bedankt, Mien! Goeie aanleiding om het nieuw gekomen kastje van mijn digitale tv weer aan te sluiten, heb maanden zonder gezeten omdat ik eerst geen tijd had KPN te bellen toen het oude kastje (al heel snel) stuk ging. Toen ik daar eindelijk toe gekomen was stuurde KPN het kastje tot drie keer toe naar een niet bestaand adres. Toen was ik het tv kijken zó ontwend dat ik het eindelijk aangekomen kastje ook vergeten ben aan te sluiten. Overigens: Neem geen digitale tv van KPN. Ik had maar oppervlakkig gekeken en zag dat er BBC op zat, maar dat bleek BBC World te zijn. Alleen de digitale radio is erg prettig en zuiver van klank.

  5. Nou, heb ei­ndelijk de drempels van de gebruiksaanwijzing genomen en heb weer t.v., voor het eerst sinds december geloof ik. Zal dinsdag eens gaan kijken.

  6. Nou, waarschijnlijk zie ik het weer niet. Want ik heb eindelijk dat ding weer geinstalleerd, maar blijk nu tot drie keer toe de publieke zenders te hebben en geen rtl-zenders, net 5 of belgie. Neem nooit digitenne. Het kost BBC 1 en 2 en het levert een zee van ergernis.

  7. Voor meer Fry en Laurie moet je eens de Woodhouse-verfilmingen “Jeeves and Wooster” bekijken (ooit uitgezonden door Net 5, toen ze nog pretendeerden een kwaliteitszender te zijn. Stephen Fry is ook ontzettend goed als butler.

  8. De eerste video doet het niet meer maar ik ga er van uit dat het deze was: http://youtube.com/watch?v=XdRfhARwGoI

    Eerst verbond hij door naar youtube waar hij door de ‘user’ verwijderd was. Nu geeft hij op je webpagina aan dat hij niet meer beschikbaar is. Beetje late reactie, geef het toe, maar ik heb ze nu toch beiden gezien :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hou me per e-mail op de hoogte van nieuwe reacties op dit artikel.
      (U kunt zich hier abonneren zonder zelf te hoeven reageren.)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.