Wankel

Iew. Ik zou vandaag met Moz hoedjes gaan kopen – zo’n flamboyante zonnehoed met een fruitschaal erop leek ons wel wat – maar ik ben vandaag niks waard. Zo wankel als een wip. Autorijden is niet verstandig vandaag. Ik ga maar proberen in de tuin te zitten met de krant, er is nog genoeg schaduw.

Slap zijn hoort erbij in de tweede week na de kuur, weet ik. Maar ik val ook af. Gister woog ik 47 kilo, vanmorgen 46. Dat gaat te hard: twee kilo in een week. Als ik me morgen niet beter voel, bel ik het ziekenhuis voor overleg.

Author: Spaink

beheerder / moderator

One thought on “Wankel”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hou me per e-mail op de hoogte van nieuwe reacties op dit artikel.
      (U kunt zich hier abonneren zonder zelf te hoeven reageren.)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.