Statistiek

Comments Posted By lezer

Displaying 31 To 33 Of 33 Comments

Afvalbak

Juzo. Het konijn zit altijd in die hoge hoed. Zwakke (heel)meesters maken stinkende wonden. Mensen hoef je niets te leren. Mensen vinden zelf informatie die ze nodig achten. Cijfertjes en feiten zijn onzin. Wat ik op de middelbare school heb geleerd heb ik nooit inde praktijk hoevente gebruiken. Daar heb je al, theorie kan nooit praktijk zijn. Praktijk is meer dan theorie.
Wat had ik vroeger een hekel aan school. Als je goed in papegaaien bent krijg je een voldoende. Dus dat goeie cijfer (beloning) omdat ik u papegaait heb ik niet nodig en zeer niet om er alleen maar erbij te mogen horen. Us and them and after all we only are ordinary men.
En ook leerkracht ongeacht zijn kunde staat tussen en nooit boven zijn/haar leerlingen. Ook zij zijn ooit leerlingen geweest. Weg met cijferbeloningysteem. Dat is niets zeggend. Het zegt alleen oh wat ben jij goed of oh wat ben jij slecht. Ik was nooit goed op school. Maar als u mij iets vraagt over wiskunde (op vwo niveau) dan kan ik het u haarfijn vertellen. Iets leer je pas als je leuk vindt niet als het opgelegd wordt. Zo was ik nooit goed in talen geweest. Waarom weet ik ook niet meer. Als een achterlijke ging ik in een vreemde taal lezen niet opgelegd maar vanuit mezelf. In En, Fr, Du. wat een plezier geeft dat. Het was zelfs zo leuk dat een cursus Sp ging volgen en 4 jaar volhield, niet te geloven van iemand die met onderwijs te makenwil hebben. Alles is te leren als je zelf maar wilt. Een beloning ervoor is niet nodig. Want dat je het opeens kunt dat is mijn beloning. Zelf tekenen en schilderen gaat mij goed af. Het komt zomaar ophet papier. Als ze me vragen hoe doe je dat? Dan moet ik ze het antwoord schuldig blijven. Ik doe maar wat. Wat echt helpt is liefde en een goede intentie. Geen wonderen , geen inspiratie, truukjes of hulpmiddeltjes en komt gewoon uit jezelf. Iedereen heeft die kracht in zich. Wij mensen kunnen meer dat wij ooit beseffen. Daarom zijn we elkaars gelijken. Niet meer en ook niet minder.

» Posted By lezer On February 05, 2012 @ 13:17

nog bedankt Fred. Het zijn toch altijd anderen die aan een theorie idg Darwin een draai geven in het belang van hun zelf. Kijk maar die Bijbel. Het bestaat uit OT en NT. Bijna alle westerse godsdiensten en islam zijn daarop gebaseerd. Maar iedere religie weet precies wat God van ons wil. Het is niet God die dat wil. Het zijn altijd mensen die dat bepalen wat God wil. En u weet opgelegde regeltjes zijn nooit voor uzelf maar altijd voor anderen.
De Bijbel een mooie verhalenboek, verwacht nooit dat alle redding van buitenaf komt. U moet zelf iets moois van uw leven maken. En dat komt volgens mij altijd vanuit uzelf.

» Posted By lezer On February 05, 2012 @ 12:18

Juzo,
je conclusie is snel getrokken. Waarom reageer ik op u als uw blog is gecensureerd? Zou ik moedwillig uw blog willen vewijderen dan zou ik niet via blog op uw reageren en de webmaster verzoeken u bijdrage te verwijderen. Ik heb ooit eens gezegd in oudere blogs dat ik weinig aantrekt hoe mensen over mij denken en zeggen. Het is natuurlijk pijnlijk voor de buitenwacht maar ook zij kunnen niet voor mij denken en voelen. Dat doe ik nog altijd zelf.
Maar ik toon wel begrip met hun keuze, omdat wij niet de enige zijn die van deze blog gebruik maken. Respect over en weer moet altijd in acht worden genomen. Al kunnen ideeen principes meningen en wat dan ook ver uiteen lopen. Zolang de communicatie opgang blijft kunnen we veel van elkaar leren. Het is net als muziek. Het is een combinatie van geluid en stilte. En dit is misschien nogmaals een verduidelijking omtrent ‘de zucht van Gimmick’ waarover we toen een meningsverschil hadden. Of voor uw gevoel nog heeft.

Trouwens ik zet de wereld en maatschappij niet in kwaad daglicht. Ik ben geen politicus, maar heb helemaal niets met partijen. U heeft moeite om mij te plaatsen omdat u de wereld ervaart zoals ik het ervaart. Mensen krijgen een enorme hekel aan mensen die niet meer in hun denkpatroon passen. Met uw ‘andere denkbeeld’ ben ik opeens een ‘linkse rakker’. Dat is de val van uw eigen denken. Als die niet rechts dan is die links. In hoeverre is PvdA. Als expoliticus Kok kiest voor het grote geld na zijn carriere. Eerst opkomen voor de sociaal zwakken en dan zelf inhalig zijn. Het kwartje van Kok heeft u ook nooit terug gezien. Belofte Ik ben ook geen anarchist. We hebben alle staatsvormen van -isme tot -cratie gehad op deze wereld allen op basis van macht? Maar is het gewone volk daarmee opgestoken en zekere zin wel. Hij is zich al heeft het lang geduurd bewust geworden dat het ook anders kan enmoet. We willen toch een betere wereld voor ons allemaal. En ik ben bij mezelf, al weet ik dat het moeilijk is. Een goed gebaar naar anderen toe zonder altijd iets voor terug te willen is al een goed begin. Alleen liefde en een goede intentie is uitgangspunt om elkaar om te gaan. Dus niet alleen woorden maar ook daden. Niet gemakkelijk, ook menselijk dat brengt juist mensen dichter bij elkaar.
Simpel gezegd het verwijderen van uw blog; het initiatief lag niet bij mij.

» Posted By lezer On February 05, 2012 @ 11:35

 Page 2 of 2  «  1  2 
«« Back To Stats Page