Statistiek

Comments Posted By edwin posse

Displaying 31 To 47 Of 47 Comments

Mode

ps wat ik wel weet? karin? soms vinden kinderen het ook gewoon leuk om “moeders kleren” aan te trekken en zich op te maken enzo en dan een stukje parmantig te wandelen op hoge hakken….

ja het is “kinderspel” versus ” de grote massa wilde dieren”

» Posted By edwin posse On January 09, 2011 @ 20:53

Ha karin… ik ben een hetero man en ik vind de fotos mooi en romantisch …en toch wil ik zo een klein meisje niet gelijk “op mn speer nemen”

er is wel eens onderzoek gedaan ( ik heb helaas geen bron ) naar een groep hetero mannen….en toen bleek de uitkomst ” de meeste heteromannen die voelen zich aangetrokken tot een vrouw die een soort “gezicht heeft met de karaktertrekken in het gelaat van een klein meisje”

(biologisch kan dat ook verklaarbaar zijn dat een doorsnee hetero op zoek is naar een zo gezond mogelijk iemand en ja…: de jeugd is nu eenmaal vaker lichamelijk in topconditie )

Ja dat feit meegerekent? de foto spreekt gewoon een beetje tot de fantasie ( vind ik ) en ik krijg dus helemaal geen enge idee-en van een of andere “porno industrie”

( ach ja karin maar het zou ook kunnen zijn dat jij gelijk hebt…. jij ziet meer de gevaarlijke kant van het verhaal….dat kan natuurlijk ook )

» Posted By edwin posse On January 09, 2011 @ 20:28

Three One strikes

voor sommige studenten enzo is het wel fijn dat je ergens toch een film kan downloaden gratis……vooral als ze bijv op 20 euro eetgeld per week zitten

ja dan is het altijd wel leuk om bijv toch eventjes harry potter te zien via een illigale download,,,,,

er zijn echter wel veel mensen die dus wel geld in hun knip hebben maar gewoon gierig zijn en alles gratis willen hebben….ja en dan praat je wel over een soort schade die een regiseur lijd omdat er minder inkomsten binnen komen ( terwijl een regiseur wel zijn huur en personeel moet betalen.. )

dus ja het kan niet anders dan dat er een wet tegen komt op een dag…… het mes snijd wel aan twee kanten dus …helaas voor de jeugd en studenten is het wel een ramp als downloaden van een film illigaal word…..

de slechten verpesten het voor de goeden….maar op een dag moet er dus echt wel een wet komen en ook in nederland…..

het afsluiten van internet vind ik ook tever gaan : normaler zou zijn dat je een boete krijgt van een xbedrag en ha veel mensen zullen dan puur uit angst voor een boete al dus geen enkele illigale film meer binnen halen…..

voor mijzelf is het totaal geen ramp… ik vind het niet erg om 2 euro te betalen in een videotheek….en in de uitverkoop in dvd bakken in winkelcentras vind ik al jaren leuke films waar ik veel plezier van heb…

» Posted By edwin posse On January 05, 2011 @ 18:33

Knetterende katten

ha die karinski

weet je wat ook lekker is ( nu je spreekt over je huis bevochtigen tegen droge lucht? )

een ionisator…. ha das ook superlekker…. ik heb er dus eentje in mn slaapkamer…. en die staat dus altijd aan….het effect in de lucht van een ionisator kan je een beetje vergelijken met de lucht na een onweersbui ( die dan zo lekker fris ruikt )

bij mij staat ie dus naast mn bed en ik ruik er vaak even aan als ik me verveel omdat het zo lekker ruikt….. het ding is vaak te koop in de new age-sector…..

ps als je er ooit een koopt : koop er dan wel eentje zonder filter erin….want diegene met filter zijn waardeloos…. ( moet je het filter om de zoveel tijd vervangen en de motor van eentje met filter maakt ook een storend geluid )

eentje zonder filter kopen dus en een stille exemplaar dus

» Posted By edwin posse On December 29, 2010 @ 15:40

Michael Boston

ja wel storend dat ze de kat gestiriliseerd hebben? zou ik wel jammer vinden…maar helaas dat is standaard procedure….

» Posted By edwin posse On November 13, 2010 @ 17:23

Hullie & historie

ha ja die karin… ik ben ook ooit eens een straat uitgepest door allochtonen ( uit moslimlanden ) omdat ik de “homo” van de straat was…. en toen moest ik echt noodgedwongen mijn fijne huis met mijn tuin achterlaten……..Ja dat jij het probleem ( moslim-antihomo) helemaal ontkent dat steekt wel een beetje….

» Posted By edwin posse On December 05, 2010 @ 19:30

Ideetje

een simpele oplossing : stel je voor google heeft een nieuwe ingebouwde functie : met een naam zoals : erase my name

als je die intikt en inlogt : dan ben je op geen enkele google site meer te vinden :

ja dat is een simple oplossing

ja om je naam overal weg te poetsen op elke site waar je ooit geweest bent dat is te gecompliceerd

toch ja ken ik ook veel mensen in mn omgeving met internet : ja en die hebben helemaal geen spijt van hun internet verleden….die bestaan dus ook …..

» Posted By edwin posse On August 23, 2010 @ 15:34

Een tikkeltje te Wilders, amigo?

mijn broer heeft en allochtoon kind maar heeft ook wilders gestemd : ja dat was omdat ie balkenende zo een saaie man vond ha ha……

ja verder overdrijft wilders ook een beetje : maar ja ik woon zelf in een moslim buurt en ja ik wil er wel weg op een dag hee? ik vind het niet altijd even prettig …..

mij teveel machos op een kluitje…. ha ja…. en ja ik woon liever tussen de wijndrinkende fransen…… dan de geheelonthoudende molsims……

» Posted By edwin posse On August 23, 2010 @ 15:20

Kleine beetjes

ja er bestaat ook een plan ( die helaas niet van de grond komt maar het idee is al meerdere malen pepatenteerd )

het idee dat een mailtje een dubbeltje kost…… op die manier is het heel fijn werken omdat mensen vaak te vrekkig zijn en ja toch nix te melden hebben……. die sluit je dan allemaal uit en ja dan zijn bepaalde bedrijven niet zo bang meer om hun mailbox te openen…..

ik zou er direct voor tekenen hee? ik betaal wel een dubbeltje per mail hee? maar helaas het plan is nog te ingewikkeld omdat je dan een virtuele postzegel moet ontwerpen en ook eentje dus die handig is in het gerbuik ( zonder heel de tijd te moeten inloggen e.d.)

» Posted By edwin posse On August 14, 2010 @ 15:05

ha ik speel moonsheinsonate op de piano en ook heel goed……maar ik zal waarschijnlijk geen geld ontvangen ( ik krijg hoofpijn van inloggen op zo een systeem dus ik zeg : ik pass )

gelukkig kost een fles wijn bij de AH drie euro ha ha dus ik red me wel met wat kaarslicht erbij ha ha….

» Posted By edwin posse On August 14, 2010 @ 00:16

Sekte gaat voor goud

ha zodra het woord sekte word gebruikt dan weet ik nooit zo goed wat ik moet denken : ooit was ik in de belgische ardennen bij de bagwan in een groot bos in een kasteel

wij belanden daar toevallig en ja ik vond het heel erg vredig

toen ik later ging googlen bleek ook dat zij juist vaak te boek staan als sekte….. dus ja dat vond ik echt te ver gaan ……

» Posted By edwin posse On August 12, 2010 @ 14:12

Schrijfster, schrijvend

ja omdat mailen zo gratis is hee? dan zit de mailbox van instanties vaak propvol met idiote idee-en hee? dus lezen mensen vaak maar hun mail half en half….

soms zou ik wel een dubbeltje willen betalen zodat mijn mail wel lekker aankomt en 90% van de mensen ( groffe schatting ) die vinden dan al te duur hee?

ja verder merk ik dat ik in het echte leven meer waard ben dan op internet….. als ik in mijn vakantie huisje ben aan zee en daar ga winkelen dan staan soms de omaatje in de rij om met me te praten…..Op internet is mijn status beduidend lager ( weet niet wat het is ) maar heb ik veel meer moeite om contacten aan te leggen….

ja daar kan ik mijn body language in de strijd gooien en dat werkt altijd heel prettig……

mensen op internet haken veel sneller af en vertrouwen me ook opeens niet meer…

het internet : ik ben er wel blij mee dus alleen in het echte leven daar moet ik het van hebben kwa sociale contacten….

alleen ja de euro is zo duur en ik ben maar een muzikantje zonder platen label dus ja heb niet altijd geld om de deur uit te gaan ( als ik een biertje drink in het cafe dan zit ik aan het eind van de week zonder brood of melk )

dus ja dat betekend dat ik wel klem zit op internet vaak ( ik mail en mail en mail maar negen van de tien keer krijg ik nul mail terug )

ha karin leuk om je kat eventjes te zien op tv ha ha ha veel plezier er nog mee

toi toi toi edwin emanuel posse

» Posted By edwin posse On August 04, 2010 @ 14:45

EenVandaag

ja ik snap de ophef niet helemaal over positief denken….

Ja wat ik wel eens in mijn leven heb meegemaakt : ik had op een dag een logee voor een paar maanden en die zag alles zwartgallig…… heel de dag door was ie aan het zuchten en vloeken….

ja ik kon daar heel slecht tegen hee? ja en wij zouden samen een bedrijf starten toen …. maar ja als je zo bent als mijn gast was : die zag dan ook nergens het nut van in ….alles was tevergeefs……

Ja op die manier : het negatief denken bracht ons dus helemaal niet verder in het leven : de kwalitiet was er wel maar niet de hoop dus….

verder zap ik vrolijk weg als het onderwerp op tv komt ( anti positief denken en negatief enzo ) ja het onderwerp raakt me op geen enkele manier…..

heb niet echt een oordeel erover

» Posted By edwin posse On August 04, 2010 @ 15:28

Lijm

ha ja in de jaren tachtig hadden we wel een truuk die heel goed werkte

dan thuis had je een strippenkaart en die smeerde je dan in met houlijm

de houtlijm droogde dan op en dan zag je het niet meer zitten : het werd dus transparant

dan kwam het leuke : de buschaufeur die stempelde af : en dan als je in de avond weer thuis was kon je met een wattenstaafje de inkt weer van de strippenkaar afhalen met een beetje water

ha dus wij reisde in die tijd heel vaak gratis ( tenminste ik niet maar heb wel eens gezien dat mensen dat deden )

» Posted By edwin posse On March 31, 2010 @ 16:17

Handje contantje

Want ook fooien geven wordt dan lastig, evenals schoonmakers of een klusjesman inhuren zegt karin

ha ha neejoh supersimpel : je gaat gewoon online naar alberthein en besteld voor honderd euro boodschappen maar laat die bij de klusjesman thuisbezorgen…. is een eitje

over de zwervers heb je wel gelijk : maar ja er zijn ook al veel stemmen die zwerven helemaal willen verbieden ( lijkt me ook soort van eng maarja de massa heeft tegenwoordig een stem )

» Posted By edwin posse On March 03, 2010 @ 14:46

gelukkig heb ik altijd een paar kraaltjes en mooie schelpjes op zak : doen ze nooit moeilijk over bij de tabacs winkel : kom ik op een dag een euro tekort dan betaal ik gewoon met twee of drie kraaltjes en dan heb ik toch mn pakje shag

de schelpjes zijn gratis op het strand en oja ook als ik dan met de trein weer richting de stad ga dan heb is soms geen treinkaartje maar dan laat ik gewoon aan de condecteur mn schelpjes verzameling zien en ja dat vinden ze dan mooi hee?

ook bij de disco : dan heb ik een mooie veer op straat gevonden van een zwarte raaf en die doei ik dan in mn haar : ha ha en kom altijd gratis binnen overal

» Posted By edwin posse On March 03, 2010 @ 14:40

Wennen

niet elk vogeltje is het zelfde gebekt

ik ben hoogsensitief en krijg heel vaak als ik ziekte zie een plaatsvervangende pijn of benauwdheid

dan wil ik zo snel mogelijk weg

dat kan niet altijd even makkelijk : kom ik bij mn moeder en die kijkt samen met mn zus vaak ned twee op tv en daar heb je ellelange real-life reportages van mensen met pijn in het ziekenhuis en hun operaties

mn broer die likt zn vingers erbij af bij het zien van een operatie op tv maar ik daarintegen voel me helemaal ellendig en krijg een soort paniek aanvallen ook ( bang voor mn eigen dood ook )

dus wil dan zo snel mogelijk weg daar… kan geen adem meer halen

» Posted By edwin posse On March 03, 2010 @ 14:35

 Page 2 of 2  «  1  2 
«« Back To Stats Page