Statistiek

Comments Posted By Thomas J. Boschloo

Displaying 151 To 180 Of 571 Comments

Zandkastelen

@Spaink: Ik heb het ‘type mens’ in mijn familie zitten. Die mij lui noemen en die zeggen dat ik van alles nog kan. Maar zodra ik stress of problemen heb (al is het maar een beetje), dan voel ik dat het in mijn hoofd niet goed gaat.

Ik wil verder ook niet lichamelijke ziektes vergelijken met geestesziekten. Maar iemand die zoiets zegt als dat Joan tegen Thian zei, daar moet ik toch even heftig op reageren! (na een goede denkpauze).

Verder ben ik heel gelukkig met mijn leven, heb ik alles wat mijn hart begeert, maar zodra iemand tegen mijn democratische verworvenheden aan gaat pissen en zeggen dat het allemaal mijn fout is….. nou. We zien wel of dat ook echt allemaal gaat gebeuren in Nederland. Het beleid van CDA-er Donner doet vrezen voor de toekomst wat dat betreft.

» Posted By Thomas J. Boschloo On June 12, 2010 @ 18:06

@Thian-31: Je bent normaal en intelligent, en laat niemand zeggen dat dit anders is!
Je hebt alleen een leven gehad dat niet normaal is, buiten je schuld, en iemand die niet jouw leven heeft gehad kan dit niet begrijpen. Dat is waarom sommige mensen ook zo bot kunnen zijn. Dat komt door het makkelijke leven dat ze zelf gehad hebben.

» Posted By Thomas J. Boschloo On June 11, 2010 @ 14:11

@Joan-34: Die lage staatsschuld komt omdat we aardgas hebben en dat onze overheid bijna alles geprivatiseerd heeft.

Bovendien ken ik de slachtoffers van die lage werkloosheid. Het wordt niet aantrekkelijk gemaakt om te werken, maar onaantrekkelijk om niet te werken. De zwakste schouders dragen de zwaarste lasten hier.

» Posted By Thomas J. Boschloo On June 11, 2010 @ 12:00

@Joan: Het is makkelijker een mallote partij te verbieden, dan uit te gaan zoeken wie daar allemaal op zouden stemmen en hen het stemrecht te ontnemen.

En het is niet erg dat een land ten gronde word gericht. Zoals het maar op een democratische manier gebeurt. Bovendien kon het vorige kabinet dat prima af zonder de kiezer. (Blij dat Balkenende opgehoepeld is).

» Posted By Thomas J. Boschloo On June 11, 2010 @ 00:07

AWBZ afschaffen ben ik voor! Daarvan worden o.a. gedwongen opnames bij de GGZ betaald.

Naar de huisarts ga ik haast nooit, dus ben ik ook voor.

Mijn levens- en gezondheidspatronen zijn ook goed, dus zeg maar wat ik moet stemmen om dit te bereiken juzo!

» Posted By Thomas J. Boschloo On June 09, 2010 @ 13:49

@6: Waarom zou ik op de Partij Voor de Vreemdelingen stemmen?
Als ik nu aandelen haarproducten had misschien…

» Posted By Thomas J. Boschloo On June 08, 2010 @ 23:57

Uhm, dat ‘winnen’ was een referentie aan Balkenende die altijd voor goud ging en ook van auto-racen houdt.

Koekje van eigen deeg dus.

Paars vind ik verder ook prima en PvdA zal ik niet zo snel stemmen na de minister van binnenlandse zaken die deze heeft geleverd.

P.S. Balkenende zit nu weer op radio 1 te blaten. Ik wordt zo moe van die vent. ‘En dan nu in de zendtijd voor politieke partijen.. de minister president! Voorzitter van het kabinet, maar vooral ook van het CDA en zijn partij-vriendjes daar!’.

» Posted By Thomas J. Boschloo On June 08, 2010 @ 23:36

Er is veel in de Nederlandse politiek om ontevreden over te zijn. Maar een ding weet ik zeker, in deze verkiezingen kunnen we J.P. Balkenende afrekenen op zijn minister-presidentschap. En dat ga ik zeker doen morgen!

Hopelijk kan ik de volgende kamerverkiezingen weer stemmen op een partij met goede standpunten. Zoals GL. Maar nu ga ik stemmen op de partij die GOUD gaat halen!

» Posted By Thomas J. Boschloo On June 08, 2010 @ 22:03

Max verkent

Met die oren naar voren denk ik, ‘dat zit wel goed’. Maar dan bedenk ik mij dat dit geen honden zijn.

Verder is Japie denk ik niet zo onder de indruk van Max, maar meer van de grote kat die daarachter staat ;-)

» Posted By Thomas J. Boschloo On June 04, 2010 @ 10:45

Wees geen ezel

Ken je het verhaal van de vos en de schorpioen Karin?
http://www.protagonize.com/story/fables-myths-and-legends (ff gegoogled)

De uitgevers zullen toch doen wat hun natuur is. En de schrijvers kunnen misschien beter niet met ze de rivier over zwemmen.

» Posted By Thomas J. Boschloo On June 03, 2010 @ 22:32

Twee vliegen

@Thian: Ik heb alleen een eigen bijdrage voor mijn medicijnen. En daar ben ik in een paar maanden doorheen en de rest van mijn medische kosten dat jaar zijn daarna voor rekening van de verzekeraar.

Reiskosten werden vroeger vergoed (trein), maar nu alleen de taxi nog. Mijn psychiater wilde dat wel voor mij regelen toen, maar dat vond ik te gortig (Tientallen kilometers meerdere malen per week. En weer terug).

Nu is de hele kliniek wegbezuinigd dus dat schiet verder ook niet op. VWS FTW!!

» Posted By Thomas J. Boschloo On May 28, 2010 @ 00:49

We moeten juist meer in een surveillance samenleving veranderen.

Daarna kunnen we een voorbeeld zijn voor andere landen, waarvoor wij de kennis en de technologie zullen leveren.

Uiteindelijk is iedereen even arm als ons en zijn wij een toonaangevend gidsland in de wereld en zal iedereen naar ons luisteren.

En Jan Peter Balkenende wordt minister-president van Europa…

» Posted By Thomas J. Boschloo On May 27, 2010 @ 16:41

Max leert

Dat hinken in het tweede filmpje, dat deed de hond die mijn ouders hadden ook! Dat deed die dan halverwege het uitlaten, heel erg zielig. Lopen, aankijken, lopen, aankijken. Dan werd hij opgetild en naar huis gedragen en sprong hij in de keuken op de vloer en rende vrolijk het huis in!

Dit deed hij vooral bij flinke sneeuwval, omdat hij een beetje bloot van onderen was en ook niet zo hoog op zijn poten…

» Posted By Thomas J. Boschloo On May 27, 2010 @ 14:30

@Thian: Ja, dieren en auto’s gaat vaak niet goed. Wel lullig dat die bestuurder door is gereden. Had mooi met je vader en de doos naar de dierenarts kunnen rijden. Niet dat het had geholpen natuurlijk, maar dat is een diagnose die alleen de dierenarts kan/mag stellen (zo is het tenminste bij mensen wel).

» Posted By Thomas J. Boschloo On May 27, 2010 @ 13:54

OV-chip website lek

Karin, ben je je bewust dat WordPress ook MySQL gebruikt om al je data op te slaan? http://wordpress.org/about/requirements/

Je hebt het over een eenvoudige MySQL-inject, maar hoe zeker ben je dat dit jou niet kan overkomen?

» Posted By Thomas J. Boschloo On May 25, 2010 @ 12:45

Digitale stemwijzer

@juzo: En de christenunie dan? Die hadden (correctie: hebben) wel mooi iemand op defensie en openbaar vervoer. Wat is je definitie van ‘klein’?

Ik stem op een kleine partij omdat ik dingen niet wil. Er zijn ook vast mensen die op een grote partij stemmen omdat ze dingen wel willen (lees: CDA stem-vee).

Als mijn partij slechts één zetel krijgt, en daarmee een goede vraag stelt die de media haalt. Dan ben ik compleet gelukkig met mijn stemkeuze. Verkiezingen gaan er om om het beleid van een land te kiezen. Niet om stemmen op de partij die ‘goud’ haalt. En aangezien het stemmen anoniem gebeurt valt niet te controleren dat je op de winnende partij hebt gestemd.

Er is ook veel meer als links en rechts. Op vele momenten wordt ja of nee gedrukt en dat zijn na een jaar toch aardig wat meer mogelijkheden dan slechts die twee groepen ‘links’ en ‘rechts’.

» Posted By Thomas J. Boschloo On May 24, 2010 @ 17:34

Meisje Max

Max kijkt naar de bewegende witte handen op tv. Daar moeten een paar klauwen in denk ik :-)

» Posted By Thomas J. Boschloo On May 16, 2010 @ 12:25

Bewaarplicht getoetst

@25: Het SSID uitzetten heeft als nadeel dat het evengoed door de lucht gaat als een laptop verbinding maakt. En als nog groter nadeel dat een kwaadwillende dmv zijn SSID jou kan dwingen verbinding te maken met zijn station (omdat die de sterkste is).

Bovendien kreeg ik het zonder SSID niet werkend met een macbook enkele jaren geleden. En omdat Karin tot de Steve Jobs cult behoort…

» Posted By Thomas J. Boschloo On May 23, 2010 @ 23:34

Als je WPA2 gebruikt met een wachtwoord bestaande uit cijfers, hoofd en kleine letters van tenminste 22 tekens, dan is deze tekenreeks moeilijker te raden dan gewoon de 128 bit AES encryptie van WPA2 te kraken.

Hiervoor kan je prima GPG gebruiken. Encrypt een willekeurig bestand naar een sleutel die niemand anders heeft (het liefst jezelf ook niet). Als je die met de optie ‘Base64 Ascii Armor’ encrypt, krijg je een keurige string zoals hierboven genoemd. Als je nu een stukje uit het midden van het bestand neemt heb je een redelijk willekeurige sleutel. Daarna wipen met een tooltje en je thuisnetwerkje is veilig voor google.

Dit is hoe ik het doe en iedereen mag mijn methode weten omdat die volgens mij volledig waterdicht is.

Als je hardware WEP gebruikt dan kan je die beter inleveren bij het grof vuil nadat je je instellingen (wachtwoord voor provider) eruit hebt gehaald. In WPA zijn ook al kwetsbaarheden gevonden, maar die zijn niet zo ernstig als in WEP.

» Posted By Thomas J. Boschloo On May 16, 2010 @ 18:45

Gaap.

» Posted By Thomas J. Boschloo On May 15, 2010 @ 21:38

@juzo: Je kunt andere mensen niet dwingen om je serieus te nemen. Probeer voor de grap eens wat minder onzin uit te kramen en wat minder lang van stof te zijn. Misschien dat je grote wens dan uit zal komen.

» Posted By Thomas J. Boschloo On May 15, 2010 @ 20:20

@13: FYI juzo; ik neem jou al jaren niet meer serieus. En irriteren doe je me ook al lang niet meer. Dit heeft niets met snappen of niet snappen te maken.

Het is maar dat je het weet.

» Posted By Thomas J. Boschloo On May 15, 2010 @ 18:59

@9: Vroeger werd er niets bewaard en kon er niets afgetapt worden.
Toch was er toen minder terrorisme als nu.

Soms zijn de oude methoden het beste.

» Posted By Thomas J. Boschloo On May 14, 2010 @ 14:00

Als juzo de aliens te woord staat, is er een goede kans dat ze gillend weer wegvliegen.

Of ze vernietigen de aarde omdat ze denken dat iedereen hier zo is…

» Posted By Thomas J. Boschloo On May 14, 2010 @ 10:47

Fnuikende automatisering

@Sjaak: http://standpunten.groenlinks.nl/eerste-kamer
Groen links wil de eerste kamer afschaffen.

» Posted By Thomas J. Boschloo On May 13, 2010 @ 13:16

Tijd voor een nieuwe overheids campagne: “Het EPD, daar red je levens mee”.

Obama zei het al; er is een hoop onzin op het internet en het is tijd dat de politiek daar wat aan gaat doen. Hier ligt een mooie taak voor het volgende kabinet Balkenende!
http://webwereld.nl/nieuws/65947/obama–ipad-en-xbox-ondermijnen-democratie.html

Met dit soort stukjes als van Karin Spaink is de samenleving niet geholpen! We moeten allemaal ons steentje bijdragen voor een betere samenleving en wederzijds respect en normen en waarden. Stem CDA!

» Posted By Thomas J. Boschloo On May 12, 2010 @ 15:51

Whoops

Dan is Michael in de toekomst toch wel aardig voor haar met enige zekerheid?

Toch?

» Posted By Thomas J. Boschloo On May 11, 2010 @ 17:09

Schrijverskatje

@12: Ik krijg altijd de mobiele telefoons van mijn zusje als ze een nieuwe koopt (mag om de zoveel jaar van haar abo, wat ze dan ook gretig doet).

Nou, de stekker (in het lage-voltage gedeelte!) zit vol met bijtgaatjes. Maar hij doet het nog steeds. En het is een mooi telefoontje dus ik ben er blij mee.

» Posted By Thomas J. Boschloo On May 11, 2010 @ 12:50

Max is op jacht! Er zit iets onder het papier, luister maar, je kunt het horen!

» Posted By Thomas J. Boschloo On May 10, 2010 @ 22:00

@7: Ik denk dat het grootste gevaar hier ook is dat gemeentelijke brieven ergens onbereikbaar onder een kast verdwijnen en dan vergeten worden ;-) Behalve door wie ze aan je gestuurd heeft dan!

» Posted By Thomas J. Boschloo On May 10, 2010 @ 20:51

«« Back To Stats Page