Statistiek

Comments Posted By Thomas J. Boschloo

Displaying 61 To 90 Of 571 Comments

Voedselbingo

@10-juzo: Ik ben 80-100% arbeidsongeschikt. Dus mijn gezondheid is 0-20%. Lang niet genoeg voor de commando’s dus! S5 was dat vroeger toch? Geestelijk instabiel? Want dat ben ik dus.

Verder kan je niet gezonder zijn als 100%. Dan heb je de uitleg van percentages op school niet begrepen. Alleen economen werken met percentages hoger als 100, en je ziet wat daar van komt in de wereld :-)

» Posted By Thomas J. Boschloo On August 22, 2010 @ 14:09

@4-juzo: Toen ik in dienst ging (toen het er nog was), dacht ik: Dan wil ik ook alles eruit halen wat er in zit!

Ik naar Roosendaal om mij te laten keuren voor de commando’s. Werden we opgehaald met een 4 tonner en iedereen behalve ik zat te roken! Dat wordt een makkie dacht ik toen.

Nou, die rokende jongens gingen mooi allemaal door en ik niet :-/

Heb verder wel lol gehad in een ander onderdeel van het leger daarna. Je eigen kip vangen en opeten is eigenlijk toch niet echt iets voor mij.

» Posted By Thomas J. Boschloo On August 21, 2010 @ 18:10

Update

@7-Maurice: Ik wil vaak weten waarom iets niet werkt, en dan wis ik het pas :-)

Kan best dat er ergens iets mis zit in een database van wordpress, waardoor Wassup een foutmelding geeft. Dan zit de fout nu nog steeds in de database. En kom je het geheid in de toekomst weer tegen. Maar dan op een moment dat het niet uitkomt!

» Posted By Thomas J. Boschloo On August 17, 2010 @ 16:27

http://wordpress.org/extend/plugins/wassup/installation/

Op deze link staat hoe je moet ‘upgraden’. Het komt een beetje neer op ‘wis alles maar en zet de laatste versie erop’.

Op het forum van de developer staat dat ze nu bezig zijn met versie 1.8! Het project is dus nog niet dood.

» Posted By Thomas J. Boschloo On August 16, 2010 @ 21:59

Gefeliciteerd met je update!
Op naar WordPress 3.0.2 :-)

Ik begrijp dat de nieuwe versies makkelijker en veiliger kunnen updaten.

» Posted By Thomas J. Boschloo On August 16, 2010 @ 19:22

Kleine beetjes

Correctie: Er staat wel wat ze doen met deze data:
http://flattr.com/privacy

» Posted By Thomas J. Boschloo On August 15, 2010 @ 17:04

@30-Spaink. Dat is het minimum. Waarschijnlijk houden ze ook de tijd bij en de afmetingen van je scherm.. dat soort dingen die ook in http zitten.
En hieraan kun je dat weer zien of iemand thuis is uiteindelijk.
Plus dat de AIVD graag wil weten wie er ‘financiële banden heeft met terroristische internet sites’. Maar dit geldt natuurlijk voor een hoop databases, niet alleen voor Flattr.

Ik vind het wel jammer dat de site hier niet duidelijk over is. Over wat ze met deze gegevens doen. Ook kon ik niets vinden over SSL; terwijl we van de overheid altijd 3x moeten kloppen.

» Posted By Thomas J. Boschloo On August 15, 2010 @ 17:02

@28: Flattr heeft dus wel een database van iedereen met een account (ook nodig voor doneren), en van alle sites waaraan die persoon gedoneerd heeft. En hoe vaak.

Hoe interessant dit voor iemand is zullen we in de toekomst wel lezen. Ik hoop dat het wat wordt met Flattr, maar had eigenlijk verwacht dat onze reguliere banken ondertussen wel een systeem met micropayments hadden bedacht.

Nu heeft iedere app-store of wat dan ook zo’n beetje zijn eigen systeem dat niet met de rest van het internet werkt.

» Posted By Thomas J. Boschloo On August 15, 2010 @ 16:39

Flattr weet aan wie ze het geld over moeten maken. En deze informatie zit in de button op de site waarop je klikte.

Verder heeft je browser iets dat ‘Http referrer’ heet. Als je op een link klikt wordt het adres van de vorige site, in het http protocol meegezonden naar de site waarop je klikte. In mijn browser (opera) is dit uit te zetten. Maar sommige sites werken dan niet meer. Bijvoorbeeld sites die deeplinking verbieden.

PayPal is meer voor grotere bedragen (bijvoorbeeld iets wat je koopt op eBay), Flattr kan tot op de cent zover ik het begrijp.

Het viel mij trouwens op dat alle Flattr buttons op deze site naar dezelfde link gaan, terwijl op de blog van Flattr de link voor elk artikel verschillend is (zelfs met dezelfde auteur). Foutje?

» Posted By Thomas J. Boschloo On August 15, 2010 @ 15:43

@asl: Je kan moeilijk euro biljetten naar zweden sturen. Nou, dat kan wel, maar hoe moet Karin haar flattrs dan terug krijgen?

Punt is dat digitale betalingen nooit anoniem zullen zijn. En dit is ook niet iets wat de westerse overheden zouden willen (minder observatie van de eigen burger).

Met SSL kan je bezoek aan het flattr domein geencrypt worden (mits ondersteunt door hun). En omdat er toch al veel kleine transacties zijn valt dit ook niet zo op.

Met TOR zou het anoniem kunnen, maar dan moet je het eindpunt van je chain vertrouwen. Ik zou bijvoorbeeld ook niet gaan internetbankieren via TOR (los van het feit dat je inlogt met je rekeningnummer bij de bank en de ‘overheid’ dus toch al weet dat jij het bent en wat je doet).

» Posted By Thomas J. Boschloo On August 15, 2010 @ 14:59

@18asl, punt 2: Als je denkt dat het er altijd vriendelijk en vredig aan toe is gegaan tussen Karin en mij, dan heb je het mis.

Zo heb ik een maand in haar e-mail killfile gestaan in een ver verleden en ben ik recentelijk een jaar afwezig geweest omdat ik het grondig oneens was over iets waarover ze op haar (eigen) blog postte.

Dat gezegd hebbende, sta ik nog steeds volledig achter mijn reactie in post 15.

Om het als Karin te zeggen (in mijn woorden): “Je zoekt dingen die er niet zijn”.

Misschien moet je ook maar een tijdje afkoelen en zien of je reden ziet om je beeld van Karin bij te stellen. Ik heb echter geen mod rechten hier (en dat is maar goed ook want Karin kan dat veel beter!).

» Posted By Thomas J. Boschloo On August 15, 2010 @ 14:08

@Andreas: reactie 14 punt 2 klopt.

Ik heb Karin gezien op tv met het mirakel ‘Jomanda’, en dan spuugt ze haast bloed.

Ze heeft mij echter nooit tegengehouden soortgelijke alternatieve meningen als van Jomanda te posten op haar blog en ze heeft mij nooit oneerlijk behandeld hier of ergens anders om.

» Posted By Thomas J. Boschloo On August 14, 2010 @ 21:39

@L.: IANAL, maar volgens mij mag je € 2.000 per schenkend persoon, per jaar ontvangen. Dat zijn haast geen ‘micropayments’ meer ;-D

Bron: http://www.belastingdienst.nl/particulier/schenken/schenken-04.html#P38_2350

» Posted By Thomas J. Boschloo On August 14, 2010 @ 15:26

@Spaink: Wat als TPB omvalt? Kan brein dan bij je geld? Gebruikt TPB deze geldstroom om rechtszaken te winnen (wel goed natuurlijk).

TPB is niet bepaald de rabobank. Wat niet wil zeggen dat het slecht moet zijn natuurlijk, maar ik zoek het liever even uit voor ik mijn creditcard trek (die ik niet heb :-)

Daarvoor moet ik naar TPB surfen.

» Posted By Thomas J. Boschloo On August 14, 2010 @ 13:02

Ha! Ik zag de button gisteren al en dacht dat je gehackt was. Maar gelukkig nu een aankondiging erbij met uitleg.

Dat wil niet zeggen dat ik in deze tijd naar de pirate bay surf! Hoeveel maanden gaan ze dat ook al weer loggen bij de overheid? Wie gaat er ook al weer (gedoog)regeren in Nederland als Verhagen en Rutte hun zin krijgen?

» Posted By Thomas J. Boschloo On August 14, 2010 @ 12:37

Foto

@juzo: Je mag je broodje eten in de trein, als je de kruimeltjes maar opruimt en geen overlast veroorzaakt voor de overige reizigers (hard smakken, pindakaas lucht, breeduit zitten, e.d.).

Je mag ook geen verdachte bewegingen maken als je je lupa uit je tas haalt! Dan zijn de kosten die gemaakt moeten worden om de trein te ontruimen voor jouw eigen rekening.

Een veiliger openbaar vervoer heb je zelf in de hand. Reageer correct en red levens!

» Posted By Thomas J. Boschloo On August 13, 2010 @ 13:52

Sekte gaat voor goud

Mijn stelling is dat zonder nieuwe blogs er hier geen discussie is en dus ook geen off-topic posts. Dat Karin dus de levenslijn is van deze blog.

Go Karin!

» Posted By Thomas J. Boschloo On October 09, 2010 @ 11:59

Dank :-) Ben al twee keer gekeurd en twee keer afgekeurd.

» Posted By Thomas J. Boschloo On October 04, 2010 @ 17:32

Ik wil best werken. Maar ik heb geen zin in de daarop volgende psychose en opname.

» Posted By Thomas J. Boschloo On October 04, 2010 @ 17:19

Het wordt mij af en toe een beetje te spannend. Ik zit er niet op te wachten om tot mijn pensioen in de bijstand te komen zonder uitzicht daar uit te komen (want 80-100% afgekeurd met zeer weinig hoop op een genezing).

» Posted By Thomas J. Boschloo On October 04, 2010 @ 12:28

Mijn zegen heb je Karin.
Een discussie over semantiek hoort meer op een taal forum thuis.

» Posted By Thomas J. Boschloo On August 13, 2010 @ 20:37

@55: MET(5) past waarschijnlijk nog beter.

» Posted By Thomas J. Boschloo On August 13, 2010 @ 17:24

@53ASL: MET(8) -> Juzo zit met Andreas en met Thomas een discussie te houden op de weblog van Karin Spaink. Zij hebben op dit weblog een relatie in de vorm van een digitale communicatie met elkaar. Met zijn drieën communiceren zij. Er is een relatie tussen hen. Met elkaar. In de vorm van communicatie op een wordpress blog.

Waarom post je trouwens geen definitie van ‘relatie’ Andreas?

» Posted By Thomas J. Boschloo On August 13, 2010 @ 17:07

@50-ASL: Je hebt een relatie met juzo, via de weblog van Karin Spaink. Jullie reageren op elkaars berichten, dus jullie hebben een nog sterkere relatie als het bezoeken van hetzelfde weblog. De relatie gaat van juzo naar Andreas en van Andreas naar juzo. Dat noem ik ‘met’ en niet ‘tot’.

Als juzo alleen op Andreas zou reageren zou de relatie tot zijn. Van juzo ‘tot’ Andreas. Maar omdat Andreas ook reageert op juzo, is er ook een relatie weer terug en wordt het dus een relatie ‘met’ elkaar.

» Posted By Thomas J. Boschloo On August 13, 2010 @ 14:10

@41,47-ASL: Ik ben opgegroeid met Alfred J. Kwak van Herman van Veen. Daarin het volgende refrein:
“Kwek, kwek, kwek, ik ben wel goed maar ik ben niet gek” (bis)
“Eens gegeven blijft gegeven, opgeteld en weggebleven”
“Maar als je iets van mij leent, moet je het ook weer teruggeven”.

Verder snap ik bitter weinig van je betogen. Dat geef ik toe. En ik doe ook niet mijn best het te snappen want ik vrees dat wij een ander soort logica hebben.

Alfred J. Kwak haalde trouwens zijn geld terug bij de koning. Met gevaar voor eigen leven, maar het lukte hem.

» Posted By Thomas J. Boschloo On August 13, 2010 @ 12:43

@36-ASL: Godwin is meer dat degene die een vergelijking met Hitler of de nazi’s maakt, automatisch de discussie die gaande was verliest.
En ook dat dit in elke discussie die lang genoeg doorgaat uiteindelijk zal gebeuren.

» Posted By Thomas J. Boschloo On August 12, 2010 @ 20:04

@34-Maurice: *bloos*
Ik ben niet zo heel goed in schaken hoor! Ik heb tegen mensen gespeeld die echt een orde van grootte beter waren als ik.

» Posted By Thomas J. Boschloo On August 12, 2010 @ 18:41

@31-Maurice: Het mooie is dat zodra een maar één lid van de CDA fractie afsplitst; de VVD-PVV-CDA coalitie geen meerderheid meer heeft in de kamer.

» Posted By Thomas J. Boschloo On August 12, 2010 @ 16:50

@27-ASL: Grappig dat je Wilders noemt als iemand die ‘tegen’ is.

Een stem voor Wilders is immers een stem ‘tegen’ Balkenende. En kijk waar Balkenende nu is?! Het heeft dus gewerkt. Wel ironisch dat het CDA (de partij van Balkenende) nu een regeerakkoord maakt in samenwerking met de heer Wilders.

Misschien moeten we iemand vinden die ‘tegen’ Wilders is. Maar ook ‘tegen’ Balkenende was. Lijkt mij dat daar een mooie mogelijkheid ligt om een nieuwe partij op te starten! Misschien een afsplitsing van het CDA o.i.d. Wilders is immers ook een afsplitsing van het VVD dus het kan zo gebeuren.

» Posted By Thomas J. Boschloo On August 12, 2010 @ 16:34

Mensen die aan deze handel mee zouden kunnen doen, die weten al hoe ze hun geld de afgelopen crisis moesten beleggen. De mensen die geen geld hebben door verkeerde beleggingen, hebben ook niets te zoeken bij CoS want CoS is niet geïnteresseerd in armoezaaiers.

Dit project van CoS is daarom ook totaal zinloos.

» Posted By Thomas J. Boschloo On August 09, 2010 @ 20:17

«« Back To Stats Page