Statistiek

Comments Posted By Thomas J. Boschloo

Displaying 541 To 570 Of 571 Comments

Persoonlijk is niet langer privé

Hoi Joan. “Misschien moeten die ‘voelers’ eens leren dat je gevoelens niet altijd kenbaar hoeft te maken” schreef je. Bedoel je zoals in platonische verliefdheden?

Zelf heb ik daar veel van gehad (onder andere voor Karin geef ik toe). Maar dat werkt niet altijd. Bij een man moet het eruit. En als die te lang wacht kan dat voor een vrouw op een rot manier naar buiten komen. Waardoor die finaal afknapt.

Het is niet makkelijk een man te zijn Joan! Vrouwen zouden daar -in het algemeen- eens wat meer rekening mee moeten proberen te houden.

There is more ways to skin a cat, zoals de Britten zeggen.

Ik heb uit eigen ervaring wel een tip hoe met dit soort mannen om te gaan: Help ze (met suggesties) om uit hun problemen te komen. Duw ze er niet dieper in door ze af te wijzen en daarna totaal te negeren want dat werkt alleen maar averechts en verwoest levens.

De gevoelens van zo’n man zijn *echt* Spot er dan ook niet mee en neem zo’n man serieus.

Het beste is als een vrouw er boven staat en gewoon blijft doen wat ze altijd al deed zonder de man te kleineren. Ik heb een grote bewondering voor dit soort vrouwen. Je moet van een mug geen olifant maken. Het zijn maar gevoelens en daar zal zo’n man zijn hele leven mee moeten worstelen.

» Posted By Thomas J. Boschloo On August 03, 2007 @ 02:27

Vraag aan Karin: Zou je zulke vragen van je beste vriendinnen accepteren?
Nog een vraag aan Karin: Zijn alle mannen niet een beetje grof en ongevoelig ten opzichte van vrouwen?

::recursie::

Wees blij dat mensen begaan met je lot zijn! E-mail, echt, het maakt geen verschil en kan even intens zijn.

Sommige mensen *voelen* wat voor mens je bent of hebben tenminste die indruk. Door zo hard tegen ze te zijn (vooral tegen mannen die het toch niet kunnen helpen) ben *jij* degene die geen rekening met degene die tegenover je zit houdt.

Q.E.D. virtueel contact is echt contract

» Posted By Thomas J. Boschloo On August 03, 2007 @ 02:27

Ziekte als morbide fantasie

Elly, de vrienden die er uiteindelijk toe doen zijn de vrienden die er altijd voor je geweest zijn, nu zijn en zullen zijn.

Wat ik wil zeggen is dat je blij moet zijn dat je deze nare kant van je familie hebt gezien zodat je daar geen zinloze tijd en energie meer in hoeft te steken.

Ze verlaten je de tweede keer immers net zo hard als de depressie terugkomt. (plus dat *JIJ* niet geleerd hebt van de eerste keer)

Concentreer je op het maken van vrienden waar je wat aan hebt op momenten dat je ze het hardst nodig hebt! De mens is een sociaal wezen en aan echte vrienden heb je wat. Ook al is het er maar eentje die je snapt (of probeert te snappen).

» Posted By Thomas J. Boschloo On June 07, 2007 @ 03:46

Zelfs in de psychiatrie is zelfbeschikking een erg groot goed.
Of zoals hanin elias in een ATR song schreeuwt: ‘If you take away my self-responsibility, I say fuck you!’

(en zo is het Juzo, met je wazige gebrabbel)

» Posted By Thomas J. Boschloo On June 06, 2007 @ 03:45

Eye-opener

Het zijn jouw ogen, maar persoonlijk vond ik je voor de ingreep mooier. Je ogen kijken een beetje boos en indringend, maar ook met veel wijsheid. De onderste is een beetje onnozel en bang en schrikkerig.

Ik ben het met grom eens dat ik niet een compleet beeld krijg van de twee foto’s en ik snap ook dat het moment opnames zijn. Er zit vast veel spanning van de operatie in de eerste foto bijvoorbeeld en een hoop opluchting en tevredenheid met het resultaat in de tweede.

Toch is de eerste mijn favoriet :-) Bewaar hem goed ;-)

P.S. Amoreuze relaties FTW!!! En maak het definitief met een ring! Je wordt er immers niet jonger op ::knipoog::

» Posted By Thomas J. Boschloo On May 25, 2007 @ 01:20

Onbekwame arbo-artsen

Dankje pseudo Anna ;-)

THHGTTG of HHGG staat voor ‘The Hitch Hiker’s Guide to the Galaxy’. Het heeft mij voorgoed verpest. Iets anders lees ik nauwelijks :-) Werkelijk het werk van een genie.

Er is een radio serie (die ik niet ken). Een boek in vijf delen (plus een kerst special). Een BBC cult tv serie (erg leuk en trouw aan het boek) en sinds kort een film (heel anders, maar toch erg leuk, vooral de point-of-view gun vind ik leuk gevonden).

Als iemand moet kiezen tussen het lezen van de Bijbel en Douglas Adams, dan zou ik dat laatste doen. En dat zeg ik als iemand die gelooft in Jezus en een Schepper JHWH (mogelijk dezelfde persoon)

Uit THHGTTG over de gedachten van een meisje in een café in Rickmansworth:
‘This time it was right, it would work, and no one would have to get nailed to anything.’

» Posted By Thomas J. Boschloo On March 15, 2007 @ 13:56

Goed zo, want ik ga hem ook niet uitleggen. Hij was trouwens minder op jou dan op Juzo van toepassing Sjaak. Als dat wat uitmaakt voor je.

‘We *all* do as we please’ – Lou, Mean Guns.

» Posted By Thomas J. Boschloo On March 15, 2007 @ 13:55

Een quote uit THHGTTG in reactie op Jozo en Sjaak (sorry, heb ik niet in het Nederlands):

‘You think the world’s going to end?’
‘Yes,’ said Ford.
‘But, this afternoon?’
Ford had recovered himself. He was at his flippest.
‘Yes,’ he said gaily, ‘in less than two minutes I would estimate.’
The barman couldn’t believe the conversation he was having, but he couldn’t believe the sensation he had just had either.
‘Isn’t there anything we can do about it then?’ he said.
‘No, nothing,’ said Ford, stuffing the peanuts into his pockets.
Someone in the hushed bar suddenly laughed raucously at how stupid everyone had become.
The man sitting next to Ford was a bit sozzled by now. His eyes waved their way up to Ford. ‘I thought,’ he said, ‘that if the world was going to end we were meant to lie down or put a paper bag over our head or something.’
‘If you like, yes,’ said Ford.
‘That’s what they told us in the army,’ said the man, and his eyes began the long trek back down to his whisky.
‘Will that help?’ asked the barman.
‘No,’ said Ford and gave him a friendly smile.

Sorry. Ik gooi iedereen in mijn omgeving altijd dood met quotes. Soms boeit me het niet eens meer als niemand hem snapt

» Posted By Thomas J. Boschloo On March 15, 2007 @ 13:55

Wat je misschien niet kunt begrijpen Sjaak, is dat op het niveau van denken dat Karin heeft (zie haar cv op haar site) het moeilijk is part-time werk te vinden. Banen die haar denk niveau benutten vragen eerder dat ze overuren maakt boven op een normale werkweek.

Ze kan wel fijn gaan vakken vullen bij de appie hein in haar eigen tempo, maar ook dat is verspilling van kapitaal want ze is (was) tot veel meer in staat. Dat is als een SR-27 Blackbird gebruiken om pizza’s te bezorgen.

En qua salaris stelt Karin echt geen hoge eisen. Anders was ze nooit schrijver/columnist geworden/gebleven. Ze wil gewoon iets doen wat ze leuk vind en waar ze gelukkig bij is. Net als iedereen op deze planeet!

En dat kan ze pas weer sinds drie weken! Wat de ARBO-‘Kul’-artsen ook denken te weten op hun vakgebied.

Het motto van de UWV lijkt wel: ‘If you can’t break it, it ain’t broken’

» Posted By Thomas J. Boschloo On March 14, 2007 @ 13:53

In het hol van de leeuw

Directors cut (alternative ending):
Tweety ziet muis.
Tweety vangt muis.
Karin probeert niet in dode muis te stappen de volgende ochtend.
Muis bij het GFT, dweiltje over de vloer vanwege bloed.
Jij slaapt lekker, Tweety slaapt lekker
Muis is een voor een muis natuurlijke dood gestorven :-)

Zal wel de tijd van de maand zijn geweest dat je met muis wilde spelen.
Dacht dat jij in de overgang was?!

» Posted By Thomas J. Boschloo On March 14, 2007 @ 22:44

Psychosesimulator

Wanneer komt deze kermis attraktie in Den Helder? Lijkt me wel leuk. Heb nog nooit een zintuigelijke psychose gehad (zien, horen, trillen). Ik ken(de) mensen die wat muziek opzetten tegen stemmen. Maar daar kon je altijd nog een gesprek mee hebben. Dus zo hard stonden die stemmen niet (hoewel je soms wel reacties kreeg van ” ‘he’ zei je wat?” maar wat maakt dat uit?)

Ik wantrouw alles dat van de pharmaceutische industrie komt (paranoïde schizofrenie noemen die dat dan op hun beurt). Ze hebben één doel -> zo duur mogelijke pillen verkopen in grote hoeveelheden. En het is een publiek geheim dat ze onwelvallige onderzoeken wegmoffelen door de geldkraan dicht te draaien.

Een psych van me had het over een dubbele boekhouding. Dat is het enige positieve dat ik van hem geleerd heb trouwens, maar het is waar. Ik leef in de echte wereld die door pillen de overhand heeft. Maar ik heb ook dingen meegemaakt (maanden lang) waarvan ik weet en wist dat ze niet echt zijn. Zo kun je er ook op reageren als het met je gebeurt. Het gevaar is dat de psychose zo dominant wordt dat je er aan toegeeft. Of dat je vergeet hoe het ook weer zonder was. Goede vrienden en verpleeging die je kunt vertrouwen helpen hier.

Kijk eens Girl Interrupted met Angelina Jolie. Er is een scene in een café waar ze het hebben over een jongen die paarse olifanten zag. “So the treatment worked and he stopped seeing the elephants” “No, he still sees them. He just doesn’t tell his psychiatrist anymore”. Nou wie was het ook al weer met die waarideeën? Een client weet tenminste dat hij ze heeft. Of hij dat aan zijn psychiater verteld hangt af of hoeveel hij er voor over heeft van ze af te komen.

Anti-psychotica zijn kutmedicijnen in hoge dosis. Haldol werd als strafmedicatie gebruik in de Soviet Unie (ook voor dissidenten). Als je uit de isoleer wilt krijg je echt een ongelovelijke dosis troep. Ik was volgens de verpleging bijna dood geweest van te veel cisodinol (gestikt in een dikke tong en al mijn spieren samengetrokken waardoor in niet eens rechtop kon lopen). Maar na een paar dagen in de isoleer wil je er wel weer uit. Ik heb het daar niet lang leuk gehad.

Zouden ze met psychiaters moeten doen. En willekeurig aantal dagen tussen 1 dag en 3 maanden in de isoleer. Van mij hoeven ze er overigens dan nooit meer uit. Lekker rustig in een prikkelvrije omgeving. Is goed voor ze.

» Posted By Thomas J. Boschloo On March 14, 2007 @ 21:52

CBP buigt zich over Stemwijzer

Dit is mijn politiek profiel tweede kamer vorig jaar http://www.xs4all.nl/~tjboschl/kieskompas.png

Van mij mag iedereen het weten en er zijn ook vragen in zo’n test die ik herken waardoor ik ze juist anders ga beantwoorden om niet op een bepaalde partij uit te komen. (luisteren naar je vrienden heet dit in het dagelijks leven; twee paspoorten interesseert mij geen fuck! Voor mijn part ben je een euro burger bij de McDonalds, ik laat mijn stem daar niet door beinvloeden!)

Het gevaar is als we straks online gaan stemmen en er echt heel rare conclusies met behulp van de computer getrokken worden (keyword: datamining) en er mensen gaan verdwijnen zoals de VS nu al een paar jaren doet.

» Posted By Thomas J. Boschloo On March 07, 2007 @ 21:36

Death of a president (met spoiler)

grom. Over het doom scenario Dick Cheney for President.. Wat als Harry Whittington terug had geschoten?! Dan was de Irak (wapen en olie handel van Amerika) nu ten einde!

http://home.hccnet.nl/t.j.boschloo/waronterror.html (luister OGG file, misschien nog wel leuker als de film!)

» Posted By Thomas J. Boschloo On March 07, 2007 @ 03:08

Iedereen. En ik bedoel dan ook echt Iedereen! Die zich in dit onderwerp heeft verdiept. Weet dat het de butler was die dit heeft gedaan.

» Posted By Thomas J. Boschloo On March 07, 2007 @ 03:07

The Queen

WoW! Talk about retro-moderation. Ik leef vanaf nu ik angst bij elk nieuw bericht dat ik post :-)

Your blog, your rulez Karin…. ik hoop dat het bij mij nooit tot een waarschuwing hoeft te komen.

(wat was het onderwerp ook al weer?)

» Posted By Thomas J. Boschloo On March 08, 2007 @ 02:46

God save the Queen, ’cause tourists are money!

» Posted By Thomas J. Boschloo On March 04, 2007 @ 02:44

Schrijven en vertellen

Ik herken ook wat je schrijft. Je kent je situatie en hoe mooi je dat ook verwoord, je vrienden kunnen er niets aan doen. Sterker. Ze kunnen zich van je afstoten (maar dan waren het geen vrienden denk ik dan).

Ik vind je overigens niet cynisch of bot en als je dat wel zou zijn staat het je goed! Ik weet dat er onder dat wrakke lichaam een heel mooi en keurig hartje klopt dat misschien wel te klein is voor deze wereld.

Vals ben je zeker niet. Tenzij het constructief is en een doel dient :-) Jij doet mensen geen pijn om daar zelf plezier aan te beleven. Of ik moet over de jaren heen een heel verkeerd beeld van je gekregen hebben.

Misschien heb je een Henry Rollins moment:
http://www.xs4all.nl/~tjboschl/glues/01-Low%20self%20opinion.mp3

» Posted By Thomas J. Boschloo On March 04, 2007 @ 02:31

Geen betere troost dan tranen

In judo (ook voor kinderen) heb je iets wat de offerworp heet. Je tegenstander is te sterk en duwt je bijna achter over, maar dan duik je onder zijn zwaartepunt en gooi je hem helemaal over je heen in de richting dat je tegenstander duwt. Het is een risicovolle, maar mits goed uitgevoert, erg effectieve worp. Vooral als je tegenstander met zijn tanden de mat (of buiten de dojo, stoeprand) kan eten.

Verder is de dood een deel van het leven. Maar nooit zinloos. Het gaat er om of je al met al een betere wereld achter je laat voor de mensen waarom je geeft. Geven is nemen in de liefde voor je geliefden.

Leuke foto! Maar omdat vrouwen van Venus komen kan het voor jou niet zo zonnig als op deze foto zijn… (P.S. Ga je wel eens naar het strand op een mooie dag als dit? Tijdens kantooruren is het lekker rustig)

» Posted By Thomas J. Boschloo On March 03, 2007 @ 02:12

Armoede in VS neemt fiks toe

“Gelukkig jullie die arm zijn, want van jullie is het koninkrijk God. Gelukkig jullie die honger hebben, want je zult verzadigd worden.” Jesus tegen zijn leerlingen (inclusief zijn twaalf apostelen) – Lucas 6:20

Niet dat de armsten in de VS daar nu veel aan hebben trouwens :-)

» Posted By Thomas J. Boschloo On February 28, 2007 @ 01:54

Misbruik in First Life

http://www.rtl.nl/%28/financien/rtlz/nieuws/%29/components/actueel/rtlnieuws/2007/03_maart/07/buitenland/0307_1415_youtube_turkije_video_ataturk.xml

Denk dat ik ook maar politiek in ga. Lekker alles blokkeren en verbieden en ondertussen zelf blijven kijken en zoeken.

Hoezo het internet is van iedereen?!? Het internet is van de overheid en zal voor niets anders gebruikt worden!

» Posted By Thomas J. Boschloo On March 07, 2007 @ 01:57

Tuurlijk grom. Dat is precies wat ik bedoel. Ik ken SL niet maar in World of Warcraft is reputatie alles. Als je ninja-ed in je party op een hoog level weet je bijna zeker dat je nooit meer grouped met de gildes van de personen waarvan je ninja-de.

Ik heb op tv gezien dat de sociale controle in Second Life ook vrij solide is.

Nu maar hopen dat niet alle pedofielen van Nederland naar aanleiding van Netwerk tv een second life account openen ‘nu het nog kan’.

Een plotselinge toestroom van nieuwe leden is de doodslag voor elk online spel.

» Posted By Thomas J. Boschloo On March 05, 2007 @ 01:57

[Grom] Zoals we in World of Warcraft zeggen: ‘It is just a game, if you can’t deal with that don’t play’

[Joan] De spijker op zijn kop. Ik denk dat het *echte* probleem met kindermisbruik is dat het *veel* meer voorkomt als de mensen denken.

Ik denk dat het verbieden van interactie in SL dus een maatschappelijk rookgordijn is zodat de vaders, ooms, etc. door kunnen gaan met hun misbruik en ondertussen met de vinger naar internet wijzen om hun geweten te sussen (‘maar daar is het veel erger’).

Ik denk echt dat het heel vaak voorkomt. En geheim blijft (immers, een potloodventer in de zandbak, daarover kan je je pappie en mammie vertellen. Maar wat als die in het complot zitten en dat stil willen houden? Geen stufi, geen nieuwe fiets. Ouders hebben veel meer macht over hun kind dan een medespeler in SL)

Als de kinderen wat ouder worden hebben ze trouwens een perfect pressie middel om alles te krijgen wat ze willen. Waardoor ze het nog minder snel aan de politie zullen vertellen.

Maar nee. Internet heeft de kinderen verkracht! Internet heeft de twin towers doen instorten. Internet heeft een pedofiel van me gemaakt! Internet heeft mijn plasma tv uit het raam doen vallen!

» Posted By Thomas J. Boschloo On March 02, 2007 @ 01:56

Ik vraag mij al. Als zo iemand van het meldpunt kinderporno http://www.meldpunt-kinderporno.nl de hele dag beoordeeld of iets misbruik met kinderen is. Zou diegene dan niet preventief gecastreerd en de voogdij over eigen kinderen ontzegd moeten worden?

Als degene die kinderporno moeten tegengaan zelf langzaamaan in pedofielen veranderen kan echt niemand er meer iets aan doen en heeft het ongestraft misbruik op kinderen gewonnen.

Wie is sterker dan de afbeeldingen van kinderporno en kan deze functie vervullen? Wie zijn deze helden in Nederland en hoe gaan zij om met de kinderen uit hun eigen sociale omgeving? Laat je meneer de cybercrime agent een weekendje op je kroost passen of toch liever het oude omaatje een straat verderop?

Op een of andere manier had ik meer vertrouwen in de zedenpolitie van weleer die gewoon alles deed. Vooral omdat van hen geen roep naar de politiek uitging om onschuldige virtueële economieen en ontmoetingsplaatsen om zeep te helpen.

What’s next? Automatische screening van je MSN verkeer?? Een V-Chip in je kop die pedofiele gedachten blocked?

Zijn we nog wel mensen als we zo met de problemen in onze samenleving omgaan? Zijn pedofielen ook ergens mens zolang ze hun broek altijd aanhouden in het bijzijn van kinderen?

» Posted By Thomas J. Boschloo On March 01, 2007 @ 01:50

Ach juzo. Actief pedofileren is Ok zolang je het maar niet in Second Life doet. Pedofilie moet onzichtbaar en stiekem in de samenleving gebeuren. Dan heeft niemand er last van.

Ik bedoel. Stel dat er een echt kind achter zo’n avatar zit. Kan die zomaar met andere spelers gaan praten! Help! Dat willen de PvdA, CDA, SGP en SP dus vanwege hun imago voorkomen.

Het is veel te makkelijk om hulp te vragen in een spel als Second Life :-/

Wat ga jij stemmen 7 maart? Wees een goede burger en denk aan de kinderen als je in het stemhokje staat!

» Posted By Thomas J. Boschloo On March 01, 2007 @ 01:50

Het is maar goed dat die ouwe, vieze, smerige rottige mannen geen internet hebben. Anders was het nog VEEL erger!!

» Posted By Thomas J. Boschloo On March 01, 2007 @ 01:49

Prachtig antwoord Merijn! Ik zou verder kunnen stellen dat pedofiele rollenspelletjes in secondlife niet leiden tot het verkrachten van je buurjongetje.

Ik vond de uitzending van Netwerk waarin een psycholoog uit Groningen zoiets suggereerde heel fout.

Maar ik heb het niet zo op psychologen en aanverwante artikelen moet ik eerlijk toegeven :-) [En daar had ik geen computer spelletje voor nodig ‘als leerschool’ ;-)]

» Posted By Thomas J. Boschloo On March 01, 2007 @ 01:49

Merijn. De lol die je hebt in second life is virtueel. Je poppetje heeft dus lol, hoewel dat ook verstrekkende gevolgen in je eigen leven kan hebben. Je zou zomaar lol in het spel kunnen krijgen en misschien ook in je echte leven als gevolg van het spelen van dit spel!

Daarom is second life zo gevaarlijk en moet het goed worden gereguleerd. Want ‘Second life is reality and reality is less than second life’ (yep, goedkope videodrome rip off, maar het is wel een Cronenberg rip off eh!)

» Posted By Thomas J. Boschloo On February 28, 2007 @ 01:48

Ik bedacht mij even na mijn vorige bericht dat jonge meisjes die misbruikt worden heel normaal is in Japanse Anime (ook films). Van wat ik heb gezien zijn het wel mini-vrouwtjes en geen kinderen maar wel superonschuldig met hun grote ogen.

Laten we dat dan meteen ook maar verbieden wijze volksvertegenwoordigers uit Den Haag??

Ook kan een kind geen sex hebben volgens mijn definitie. Daar moeten ze juist eerst de pubertijd voor door! Dus sex met kinderen kan, maar kinderen die sex hebben is een personificatie o.i.d. (misschien dat Karin het goede stijlfiguur kan opnoemen)

» Posted By Thomas J. Boschloo On February 28, 2007 @ 01:48

Maar de uitzending van netwerk ging over betalen voor sex met kindavatars.
Zonder Creditcard of ID geen Linden Dollars en zonder Linden Dollars geen sex of sex organen voor je kind avatar: http://secondlife.com/whatis/plans.php

» Posted By Thomas J. Boschloo On February 27, 2007 @ 01:46

Zeerover beha

Wat was het ook al weer op de middelbare school. Zeeman + Wibra is Zebra. Je moet voorzichtig zijn met hoe je het noemt maar het kan een hit worden! Ik zie al voor me dat een vrouw zowel een linker als rechter zeebra draagt en daar veel geld voor neerlegt.

Je zou ook op bestelling bh’s kunnen aanpassen voor mensen :-) Orthopetische bh klinkt zo rot. Spaink-Bra is al better ;-D Pira-Bra zou ook kunnen, maar dan voor een erotische lingerie lijn. Zet uw partner in vuur en vlam met de pirO-bra!

Keuzes, keuzes, keuzes

» Posted By Thomas J. Boschloo On March 06, 2007 @ 01:38

«« Back To Stats Page