Statistiek

Comments Posted By Thomas J. Boschloo

Displaying 481 To 510 Of 571 Comments

Amnesty: unsubscribe me

Dacht je dat ik minder psychiatrische problemen heb als iemand die terug komt na jaren lang ondervraagd te zijn door de CIA? Want daar lijkt het wel op Joan.

En ik weet niet wat jou allemaal voor rots is overkomen in je leven maar ik denk dat ik altijd nog meer ervaringsdeskundig ben als jij. Zelfs zonder kijken naar het filmpje van Amnesty want daar heb ik bij voorbaat al weinig trek in.

» Posted By Thomas J. Boschloo On November 23, 2007 @ 16:58

Voor de wat zwakkere zielen onder ons is episode 25 van Mythbusters wel wat. http://dsc.discovery.com/fansites/mythbusters/episode/00to49/episode-05.html

Alles kan marteling zijn. Zo kan mijn vriendin mij kriebelen op plaatsen waarvan ik niet eens wist dat het daar kriebelde bij mij! En het is hoogst onprettig als ze dat doet.

Ook was mijn verblijf in een isoleercel van een instelling van de geestelijke gezondheid na een dag of twee al hoogst onplezierig. Mijn huidige psychiater denkt dat ik er iets aan heb overgehouden (wat ik daarvoor dus nog niet had). Ik heb toen maar om een spuit medicamenten gevraagd om er uit te kunnen komen want ik werd er knettergek zal ik maar zeggen. Het ronde kamer met een zak patat in de hoek gevoel zal ik maar zeggen.

Er worden nu minder snel hulpbehoevenden in de isoleer gestopt als toen ik er zat. Ben het er van toen ook nog steeds niet mee eens. En dan zal ik het maar niet hebben over die afgesloten laatste fase verpleeg tehuizen. Je zal er maar werken. Ik ging er niet blij weg toen mijn oma daar zat.

» Posted By Thomas J. Boschloo On November 23, 2007 @ 16:57

Een op tien Nederlanders verdacht

IOW, Joan, mensen zijn niet bezig met waarvoor ze betaald worden ;-)

Ik vind het heel geloofwaardig want werken is vaak niet leuk en neuzen in andermans gegevens wel Tenzij je daardoor achter komt met je echte werk en die leuke promotie (weer) misloopt!

» Posted By Thomas J. Boschloo On November 23, 2007 @ 16:10

Ik vind het interessant wat je schrijft, Jesse, maar dat betekent dus dat dezelfde persoon meerdere keren per jaar wordt getapt, of agenten elkaars werk overdoen

Ik weet niet of die conclusies echt beter zijn als die Karin aanhaalt in haar column.

» Posted By Thomas J. Boschloo On November 22, 2007 @ 16:09

De ochtenden, 16 november 2007: internet

Ik spreek mijzelf niet tegen grom. Je kunt ook zeggen dat ik de Koningin niet durf te doden in een aanslag. Durf jij dat dan wel als je dat zou willen? Mijn punt is dat als je je in het algemeen goed gedraagt, de overheid je met rust laat.

En over die uitspraak van L0pht (kende hem niet), als je niet langs die routers hoeft werkt het internet nog prima.

» Posted By Thomas J. Boschloo On November 23, 2007 @ 15:04

DARPA had nooit de opdracht moeten krijgen een digitaal netwerk te ontwerpen dat de nucleaire holocaust kon overleven.

Ze hebben hun werk goed gedaan. Misschien wel _te_ goed naar de zin van onze tweede kamer! Bestond Microsoft maar in 1967. Dan hadden we nu geen kinderporno meer gehad en werd er ook niet illegaal muziek en films gekopiëerd!

(oops, zo sarcastisch ben ik zelden, excusses)

» Posted By Thomas J. Boschloo On November 19, 2007 @ 15:04

Ik vind onze overheid niet ‘eng’ en ben er ook niet ‘bang’ van.

Ze wordt wel in steeds grotere mate incompetent en compenseert dit met het gebruik van steeds complexere computersystemen waarin steeds meer vertrouwen wordt gesteld en waarvan niemand nog weet wat het doet.

Het feit dat je ook nog sinds de invoering van de tweede fase eigenlijk niets positiefs meer hoort over het onderwijs aan Nederlandse kinderen; doet mij vermoeden dat de strijd /voor/ de privacy eigenlijk bij voorbaat al een verloren stijd is. En dat is dan weer jammer, niet eng.

Ik ben eigenlijk *bang* voor de toekomst. *Mijn* toekomst. Niet voor terroristen en messen stekende jongeren en dat soort tuig.

» Posted By Thomas J. Boschloo On November 19, 2007 @ 15:03

Kinderen hebben geen kritische blik op de wereld. Karin Spaink blijft voor hen gelukkig wel kritisch, zodat ook zij de kans op een goede toekomst hebben. Wel moet er een nieuw woord voor het woord privacy komen. Privacy is veel te beladen aan het worden met al het terrorisme wat tegenwoordig wordt geacht bestreden te moeten worden.

Erg jammer dat Kitty Nooij meedeed aan het programma. Ik heb na haar toegeven digibeet te zijn in de uitzending maar niet meer geluisterd naar haar stem. Zulke mensen moeten hardhandig op de feiten gedrukt worden voor ze zich realiseren dat ze fout bezig zijn. Zoals die andere officier van justitie Tonino die zijn besmette pc langs de weg zette (en vrijuit ging als ik me goed herinner). Maar goed dat een volwassene die pc vond en niet een stel spelende kinderen.

» Posted By Thomas J. Boschloo On November 18, 2007 @ 15:03

Gekwakkel

Misschien is het tijd voor Karin weer even haar oude stukjes terug te lezen: Neuzen.
In ieder geval goed om te horen dat het nu minder is als eind april.

» Posted By Thomas J. Boschloo On November 04, 2007 @ 13:01

RTL nieuws, 22 oktober 2007: maakt voorlichting bang?

Je maakt het wel spannend Juzo. Wat bedoel je dan?

» Posted By Thomas J. Boschloo On October 22, 2007 @ 11:31

Je bedoeld dat ze het item opnieuw komen opnemen Juzo?

» Posted By Thomas J. Boschloo On October 22, 2007 @ 11:30

TNTY 3: Korte verhalen voor de nabije toekomst

Ik las enige tijd geleden op teletext dat infofilter vrijblijvend was.

http://www.xs4all.nl/~tjboschl/109_00.gif“>http://www.xs4all.nl/~tjboschl/109_00.gif

Dus je meldt je aan op die lijst, infofilter stuurt het aan alle bedrijven die hun een mailtje of een fax sturen, en dan NOG bellen ze je.

http://www.xs4all.nl/~tjboschl/109_00.gif“>http://www.xs4all.nl/~tjboschl/109_00.gif

Ik wou dat ik een terrorist was. Dan ging ik naar de KvK voor het adres en blies ik het hoofdkantoor van Petrium Telecom op. Alle postcode loterij bende die ik in mijn nee – nee brievenbus krijg maak ik al open. En dan stuur ik iets leuks in de retour envelop, wat papiergeld ofzo (antwoordnummer immers). Ik weet nog steeds niet hoe ze aan mijn naam en voorletters zijn gekomen na mijn verhuizing. Ik heb deze niet gegeven, maar de post voor de vorige bewoner die ik van ze kreeg werd na een paar weken keurig veranderd in -=mijn=- naam.

Ze mogen mijn gegevens toch maar een jaar oid houden karin? Ik wens de directeuren van deze bedrijven concequent de meest vreselijke dingen toe als ze weer eens mijn leefwereld penetreren met hun vulgaire straat acts. Ik neem pretium niet eens meer op uit angst iets te zeggen wat zo verschikkelijk is dat ik er problemen mee krijg.

» Posted By Thomas J. Boschloo On September 14, 2007 @ 01:48

Ben vanmorgen 9:20 weer gebeld door pretium telecom (terwijl ik nog lekker lag te slapen). Ik wou dat ik DIE op mijn ignorelist kon zetten! Of dat mijn vaste telefoon provider hun telefoontjes voor me zou kunnen blokkeren met een spam filter. En dan begrijp ik van kennissen dat ik nog makkelijk praten heb. Omdat /zij/ nog veel meer telefoontjes krijgen!

Infofilter blijkt wel iets te helpen volgens een van die kennissen. Maar ik heb altijd geleerd niet je telefoongegevens aan zomaar iedereen ter beschikking te stellen. Dus ook de branche organisatie ‘infofilter’ kan naar mijn nummer fluiten.

Ik denk dat ze trouwens mijn telefoon nummer hebben van de vorige eigenaar van dat nummer. Of ze bellen gewoon iedereen. Hoeveel tijd kan het nou kosten om 1.000.000.000 mensen structueel lastig te vallen? Je doet ze er immers een plezier mee omdat ze veel minder geld kwijt zullen zijn aan dat rinkelende pokkeding!

» Posted By Thomas J. Boschloo On September 13, 2007 @ 01:48

België wil Scientology vervolgen

Terug naar het topic: Ik denk dat de wet ‘lid van een criminele organisatie’ van Zorgdrager toen die minister van Justitie was, erg veel kans zou hebben tegen CoS.

Ook vind ik het een piramide spel waarbij de hogere organisatie lagen hun ‘tehans’ afvuren naar de ongelukkige lagere lagen om hun godendom te berijken/behouden. Nog afgezien van de geldstroom die in tegengestelde richting plaatsvind (van nieuwe leden naar bovenin de organisatie)

Ik vind ook er belangrijkere dingen zijn in dit land dan Scientology bestrijden. Zo groot en machtig zijn ze hier ook weer niet. En Tom Cruise is af en toe ook best te harden op het grote doek.

» Posted By Thomas J. Boschloo On September 09, 2007 @ 01:16

In de meeste religies word je geacht je medemens te helpen. Bij scientology lijkt het sport je medemens (lees tegenstander) kapot te maken.

Is het het doel van de leerschool scientology trouwens niet om voor je dood gaat onstervelijk te bereiken (Henk)? Dit tegen betaling van een grote som pecunia natuurlijk; wie het middel voor onstervelijkheid heeft mag daar een flinke som voor vragen!

Het lullige is wel dat in de werkelijkheid de meeste leden van scientology arm zullen doodgaan :-/ Geen ruimteship van Ron Hubbert dat ze op komt halen van deze aardkloot.

» Posted By Thomas J. Boschloo On September 07, 2007 @ 01:15

Het wordt een kwestie van lange adem Juzo.

Loop je niet een beetje op de rechtzaak vooruit met je uitspraken hierboven? Het komt op mij over alsof je morgen al een grote doorbraak verwacht in het nog niet eens gestartte proces.

Punt is, als Ron Hubbert maar een iets betere scifi schrijver was geweest, dat er veel meer mensen voor de leugens van Scientology zouden zijn gevallen. Dat de Belgische rechter dit in ieder geval niet zal doen is /mijn/ voorspelling.

[plug] http://www.xenu.net/ [/plug]

» Posted By Thomas J. Boschloo On September 06, 2007 @ 01:14

gratz!

Vele religies brengen anders gelovigen niet veel goeds. Maar Scientology zelfs niet haar eigen leden (inclusief Hub)

[plug] http://www.xenu.net/ [/plug]

» Posted By Thomas J. Boschloo On September 05, 2007 @ 01:13

Leuke jongens, die farmaceuten

Judith: ik geef aan dat de manier waarop nu onderzoek wordt gedaan op medicatie (in dit geval de telling van proefpersonen die vanwege de bijwerkingen stoppen), op een oneigenlijke manier bijdraagt aan de gemeten effectieviteit van het getestte middel.

Ik zeg niet dat het niet werkt. Ik zeg dat het minder werkt als onderzoeken ons doen geloven. En dat een hele industrie hierop draait. Voor zover ik heb kunnen zien hebben dokters en andere medici weinig kaas gegeten van statistiek. Iets wat Karin ook al aangaf in vorige columns over ‘kansen dat het wegblijft’.

Zoals in quantummechanica: de meting beinvloed de uitkomst. Geen enkele testgroep gedraagt zich perfect en de onderzoeker (of diens geldschieter) kan kiezen wat hij of zij met de niet passende set testpersonen doet.

» Posted By Thomas J. Boschloo On August 23, 2007 @ 20:41

Bijwerking is werking bij dit soort medicatie.

Ik heb nooit een pharmaceutisch onderzoek gelezen, maar als jij nu stopt. En je gaat dood aan kanker. Dan zou je dus best tot de groep kunnen behoren die het medicijn niet (volgens de voorschriften) toegediend heeft gekregen. Hoe erger de bijwerkingen dus, hoe beter de werking van het medicijn, omdat er veel patiënten gewoonweg mee kappen! En de volhouders? Misschien waren die fit genoeg om te blijven slikken..

(in de psychiatrie met diagnoses als schizofrenie is het net zo trouwens, een erger medicijn dan hoge dosis anti-psychotica ken ik niet en de patiënten die stoppen met de pillen vallen terug, allicht! statistisch onvolkomenheidje van deze miljarden industrie dus vrees ik)

» Posted By Thomas J. Boschloo On August 20, 2007 @ 20:41

A bit of…

De eerste video doet het niet meer maar ik ga er van uit dat het deze was: http://youtube.com/watch?v=XdRfhARwGoI

Eerst verbond hij door naar youtube waar hij door de ‘user’ verwijderd was. Nu geeft hij op je webpagina aan dat hij niet meer beschikbaar is. Beetje late reactie, geef het toe, maar ik heb ze nu toch beiden gezien :-)

» Posted By Thomas J. Boschloo On September 18, 2007 @ 17:49

Een slechte verhouding

IK heb niet alle berichten in deze thread gelezen, maar de oplossing lijkt mij simpel: hormoon sigaretten! Het zou een medische doorbraak zijn voor rokers zo als jij Karin ;-)

» Posted By Thomas J. Boschloo On July 30, 2007 @ 22:51

Is het glas half vol of is het half leeg Karin?

In je stukje lepel je braaf de argumentatie van je behandelaar op. Maar bekijk het zo eens: Hoeveel kans op overlijden aan Kanker heb je als die hormonen erbij doet? Dat is de meest vreselijke situatie. Braaf alles doorstaan en dan nog dood. Je arts draait dit handig om in zijn eigen voordeel (doorbehandelen; zijn werk doen): “Je leeft nu nog ‘zo’ lang en met hormonen komt alles weer goed”.

Het *is* kansrekening Karin. Doe daar je voordeel mee want je bent ook slim genoeg om niet mee te doen aan de postcode loterij volgens mij. Mensen die /daar/ hun hoop in stellen hebben hulp nodig met kansrekening. Niet jij!!

» Posted By Thomas J. Boschloo On July 23, 2007 @ 22:45

Kim

Een gedicht voor Kim: http://home.hccnet.nl/via.syl/bloemen/

» Posted By Thomas J. Boschloo On July 18, 2007 @ 18:45

Als alles goed gaat

Je leest te veel. Je kijkt te veel.

‘So far so good’
‘everything is quiet’
‘too quiet if you ask me!’

Maar het leven is geen film. En Karin Spaink is (zit) zelden stil.
Vertrouw op je lot. Alles zal goed gaan. Dit keer wel!

» Posted By Thomas J. Boschloo On June 26, 2007 @ 16:34

Muziekindustrie wil gegevens bewaarplicht kunnen gebruiken

Nou grom, ik ben blij dat je onder de indruk bent van grep. Grep zoekt in meerdere files naar strings die daarin voorkomen. Niet zo bijzonder eigenlijk, tenzij je met microsoft producten bent opgegroeid ;-)

En waarom jij nog niet opgepakt bent grom? Wel, twee mogelijkheden. Een, je werkt voor de intelligence. Twee (meer waarschijnlijk), ze hebben nu nog geen capaciteit over om je te ondervragen.

Anarchist cookbook downloaden is heel dom grom. Veel plezier met het lezen ervan!

» Posted By Thomas J. Boschloo On July 15, 2007 @ 16:04

Als ik me maar veilig kan voelen op internet en in de echte wereld.

En DENK AAN DE KINDEREN!

Nu serieus. Ik heb enkele jaren informatica gestudeerd. En niet zonder succes mag ik zeggen! Mijn inschatting is dat afgestudeerde academici datamining software gaan schrijven om terroristen te pakken. En dat onbenullen op het gebied van computers die data dan gaan interpreteren en mensen gaan oppakken en vervolgen enzo.

Ik ben niet dom, maar de levens van onschuldige mensen gaan ruineren met keyword searches, of erger, kunstmatige intelligentie?! Ordehandhavers en regelgevers vinden het prachtig, maar waar het uiteindelijk op neer komt is dat je een gedrocht van een systeem hebt waarvan niemand meer weet hoe het werkt en wat het doet en dat op basis hiervan, met volle overtuiging, mensenlevens geruineerd worden.

DENK AAN IRAK!

Hoe pas je hoor en wederhoor bij een stomme machine? Met ‘grep’ ofzo??

» Posted By Thomas J. Boschloo On June 16, 2007 @ 16:03

Rescue Dawn

Ik heb een signature op usenet gezien die luidt: “A hero is someone who gets other people killed”. Herzog: “To win this war, we need more fucking heros!” ;-)

Ik denk niet dat het aan de soldaten in onwinbare oorlogen ligt. Misschien aan hun opleiding en /dit soort films/ (heb hem niet gezien, maar ik ken het type)

» Posted By Thomas J. Boschloo On June 02, 2007 @ 15:48

Scientology bij de BBC

Of anders gezegd. Zijn dit veiligheidsdiensten aan het werk?

Verschil CoS met AIVD is dat CoS agenten zo zwaar gebrainwashed zijn dat ze met geen ene poot meer in de realiteit staan. En van spionetje spelen houden ze allebij. Dat is waar. Laten we het maar het 007 syndroom noemen bij die gasten. Bij het leger werd je er tenminste nog uit gemieterd als je Rambo als favorite film had. Vraag mij af of dit bij ‘normale’ inlichtingendiensten ook zo werkt (hoop van wel)

» Posted By Thomas J. Boschloo On May 16, 2007 @ 15:04

Ik dacht ook dat ik achtervolgd werd. Ben nog naar de politie geweest, dreigend dat ik met een digitale camera fotos zou maken van de kentekenplaten van mijn achtervolgers en die op internet zou zetten. Name and Shame. Heb een lekker kartonnen bekertje koffie van ze gehad toen en ze hebben mijn ID-kaart overgeschreven (kijken of ik op de telex stond denk ik).

Het viel mij op dat er een structuur in zat. Ben me flink gaan verplaatsen en leerde ze te spotten. Je gaat een straat in en zodra je bij een nieuwe kruising komt passeert er ‘toevallig’ net weer een auto. Schijtziek werd ik er van! Ook als ik het strand op liep en bij een nieuwe opgang kwam, kwam er net een schattig gezinnentje lekker met een bal spelen ofzo. Heb ook honden gezien (die zijn leuk, ze voelen de ‘angst’ van hun baasje. Heel CoS is immers op angst gebaseerd (zoals meerdere religies overigens)). Heb ook wat Scientologisten nachts de stuipen op het lijf gejaagd. Lichtsignalen in de verte. Kunnen ook boeien op zee zijn geweest. ‘T was een leuke tijd. Veel geleerd. Heb er nu pillen voor. Zyprexa en Lithium. Werkt tot nu toe prima.

Ik denk dat CoS op zijn retour is. Tenminste voor mij. Je kan ze flink op kosten jagen en ze irriteren. Zelfs als dit alleen in je hoofd plaatsvind. En zolang je geen cocaïne meeneemt in het vliegtuig naar Schiphol bijt de doane ook niet :-) Met de 100% controles van tegenwoordig merk je zo-wie-zo geen verschil meer.

Plus mijn gevoel zei mij dat CoS flink in de gaten wordt gehouden door bijvoorbeeld binnenlandse veiligheidsdiensten (waar CoS dan ook maar wat graag in wil infiltreren, wat die inlichtendiensten dan natuurlijk weer willen tegengaan).

Tijd voor een pilletje, hehe. Paranoïde schizofrenie FTW!!

» Posted By Thomas J. Boschloo On May 15, 2007 @ 15:03

Pixelpopjes

Ik had het je nog niet verteld Karin, maar ik sta op de wachtlijst om mij om te laten bouwen tot Kerrigan van Starcraft http://videogamebabes.wik.is/StarCraft/Kerrigan . Nou DAT is nog eens een vrouw!

Nova vind ik ook wel leuk (van het nooit uitgekomen Starcraft Ghost), maar die is me te onnatuurlijk mooi … http://www.blizzard.com/inblizz/fanart/ScreenShot.aspx?ImageIndex=228&Set=0

» Posted By Thomas J. Boschloo On April 28, 2007 @ 03:39

«« Back To Stats Page