Statistiek

Comments Posted By Thomas J. Boschloo

Displaying 391 To 420 Of 571 Comments

Massa geeft macht

En de NSA Juzo?

En een poort is een poort. Je zal er toch een open moeten zetten om binnenkomende gesprekken te kunnen ontvangen. GRC test geloof ik niet de hogere poorten. Maar poort 65329 staat bij jou nog steeds open. Bovendien kan de NSA nog steeds zien dat je Skyped. Met wie je Skyped. En wanneer en hoe lang je Skyped.

» Posted By Thomas J. Boschloo On May 19, 2008 @ 23:40

http://www.torproject.org/docs/tor-hidden-service.html
http://freenetproject.org/whatis.html

De eerste is wat bekender en de tweede is wat veiliger (soort P2P)

Ik denk dat beiden niet te achterhalen zijn door CoS. Zo gevaarlijk is hun geheime dienst niet (al zouden ze dat graag willen met alle powers die ze wel denken te hebben). Je hebt wel voor beiden een client nodig en moet een webserver draaien voor de eerste.

» Posted By Thomas J. Boschloo On May 15, 2008 @ 23:38

Geef Jomanda van Jetje

@Joan
Je kunt met net zo veel recht zeggen dat Jomanda een gevaar voor anderen is, als dat haar cliënten een gevaar voor zichzelf vormen. Met deze redenatie wordt de GGZ wel heel erg snel overbevolkt met mensen die er eigenlijk niet thuishoren. Ik denk niet dat een rechter hier in mee zal gaan.

@Wil
De overlevers van alternatieve genees(on)kunde worden in deze maatschappij aangeduid als nooit ziek te zijn geweest. Wat is wat Jezus in principe ook deed. Zo goed als nieuw! (iets minder zou je niet van de zoon van God verwachten)

» Posted By Thomas J. Boschloo On May 08, 2008 @ 22:42

@Sjaak
Silvia Millecam kan haar keuze voor Jomanda niet meer verdedigen.

Daar staat tegenover dat degenen die ondanks reguliere therapieën toch overleden aan kanker niet kunnen navertellen wat voor een hel dat was. Je hoort alleen de overlevers en die zullen achter hun keuzes staan. Onverminderd!

@grom
Wat wil je nou? Zijn we op het niveau van persoonlijke aanvallen beland? Ik specificeer mijn eerdere persoonlijke aanval op jou met de constatering dat je je als een volleerd rechts politicus gedraagt.

Valt het je trouwens op dat ik het deze keer niet voor Karin opneem zoals je wel eens beweerde dat ik altijd deed? Een excuus kan er wel af dacht ik zo.

» Posted By Thomas J. Boschloo On May 03, 2008 @ 22:40

re:grom

Wat ik begrijp (gelukkig zonder kanker gevallen in mijn directe omgeving te kennen) is dat mensen vaak doodziek zijn van de reguliere medicijnen. En dat het juist dit was wat Silvia Millecam niet wilde meemaken!

Over mensen in hun waarde laten. Ja, misschien doet Jomanda dat te veel. Is ze te optimistisch en ervaart ze te veel eigen kracht in mensen die bij haar komen.

Maar wat jij doet kan ik met de grootste wil niet mensen in hun waarde laten noemen, grom. Wat is meer, je zegt iets en ontkent dan de strekking van wat je zei (als een volleerd politicus). Bij kinderen noemt men dat liegen en krijgen ze een draai om hun oren!

» Posted By Thomas J. Boschloo On April 30, 2008 @ 22:39

Sommige mensen denken (en geloven stellig) dat Jezus mensen kon genezen. Dat het kan is dus (voor hen) al bewezen. Het staat zelfs in de Bijbel bij Lucas 9:1-6 waar ook de 12 discipelen zelf de zieken genezen!

Laat een ieder in zijn waarde. Ook degenen die denken dat Jomanda deze gave van boven heeft gekregen. (Lucas was trouwens een arts wat zijn woorden hierover extra kracht geven)

» Posted By Thomas J. Boschloo On April 29, 2008 @ 22:38

[re:grom]

Hoe noem je iemand die een uitspraak doet en daarna zegt dat mensen het allemaal niet zo letterlijk moeten nemen en dat het niet zo bedoelt was. Juist: een politicus.

» Posted By Thomas J. Boschloo On April 29, 2008 @ 22:38

Poe grom, daar zou Freud een hele kluif aan hebben!

Laat ik mij voorzichtiger uitdrukken: Je wilt andere mensen beïnvloeden richting een verbod in de media op misstanden zoals veroorzaakt door Jomanda. Gegeven dat andere middelen niet toereikend zijn.

Of nog voorzichtiger: Je wilt dat er een eind komt aan alternatief genezen van patiënten met een terminale ziekte. Goedschiks of kwaadschiks.

» Posted By Thomas J. Boschloo On April 28, 2008 @ 22:38

re:grom,
Maar ik proef wel uit je woorden dat je een en ander wil verbieden op de commeriële omroepen (namelijk gebedsgenezers e.d.). Ik vind dat ongewenste inmenging van de staat.

Karin is trouwens ook wel over dit onderwerp op tv geweest (weet het programma niet meer, ze was wel goed nijdig voor de camera). Ze hebben er alleen geen televisie reeks van gemaakt omdat het blijkbaar niet genoeg kijkers trekt (ik zou trouwens wel kijken hoor Karin!)

» Posted By Thomas J. Boschloo On April 27, 2008 @ 22:37

re:grom,
bedoel je dat de commerciële zenders niet altijd dingen verkondigen die waar zijn? Daar heb je geen medium (phun) voor nodig grom! Wantrouw de media. Commerciële media dubbel zo!

» Posted By Thomas J. Boschloo On April 26, 2008 @ 22:37

Sex schijnt wel te werken tegen M.S. grom. In combinatie met drugs, nicotine, rock and roll, kanker en slaaptekort natuurlijk! Vallen, opnieuw.

» Posted By Thomas J. Boschloo On April 25, 2008 @ 22:36

Jomanda geeft iets wat de reguliere geneeskunde soms niet kan geven: hoop. En hoop verbetert vaak toch de kwaliteit van het leven.

Bovendien heeft het iets heksenjagerigs wat Karin Spaink doet. Ik weet niet of wel nu wel helemaal naar die tijd terug willen moeten. Hoewel ik ook begrijp dat dit deels komt door de ‘oren maffia’ (die ik niet gelezen heb maar ik geloof dat het gaat over reguliere artsen die zeggen dat MS tussen de oren zit).

» Posted By Thomas J. Boschloo On April 25, 2008 @ 22:35

Veiligheid is niet het hoogste

Het hangt van de buurt af en hoe zo’n kind daar in past. Je moet niet te veel uit de toon vallen. Maar dat geldt ook voor de ouder van zo’n kind! Zo hadden we in Den Helder een buurt waar de postbode geen pakjes meer durfde te bezorgen. Nu zijn zowat alle flats daar gesloopt dus is het bezorg probleem daar veel minder geworden ;-)

En in groepen kan zo’n kind zich weer veel meer veroorloven. Schreeuwen naar voorbijgangers, spullen van anderen slopen. Hangjongeren noemt de politiek dat tegenwoordig. En dat is ook weer een probleem :-)

» Posted By Thomas J. Boschloo On April 23, 2008 @ 22:25

A bad case of nostalgia

Dat links rechts gedoe slaat ook eigenlijk nergens op. Alsof alle mensen maar in twee categorieën kunnen vallen! Zelf vind ik het leger belangrijk, dat is dus rechts (VVD), maar ik ben ook voor nivellering van rijkdom, dus links (SP). Maar ik stem al een tijdje GL terwijl ik niets met het milieu of dieren heb (maar ik ben er ook niet tegen).

» Posted By Thomas J. Boschloo On April 14, 2008 @ 22:02

pwned!

Three things:
1. Keen can hire a programmer to develop a ‘artistic’ filter for his browser. Every moderator would be screened by him, with the possibility to revoke them as moderators, and he would be free of the waste of time the Internet confronts him with.

2. When did you last buy a DVD Karin? They are full of ads and you can’t skip through the ‘Brein’ informercial that shows every time you reinsert your legal DVD.

3. I learned ten new English words from your blogg, including the context where to use them. Reading it has not been a complete waste of my time :-)

Added to that, you saved me having to read Keen’s opinion on how to be more than an mere amateur. I aspire to be more in life as his personal slave groupie that reshapes the internet around him according to his masterplan.

» Posted By Thomas J. Boschloo On April 12, 2008 @ 22:01

Globalisering: the cult of the amateur

Als de ouderwetse media zich wat professioneler zouden gedragen met betrekking tot de waarheid en dergelijke, dan gingen de mensen misschien niet zo snel naar ‘web 2.0’ voor hun informatie.

Je moet gewoon een goed product aanbieden en dan kopen de mensen het wel. Ik denk dat velen (inclusief mijzelf) de mainstream ‘professionele’ journalistiek meer dan zat zijn.

» Posted By Thomas J. Boschloo On April 04, 2008 @ 21:49

Asymmetrische vingerafdruk

Als die RFID chips allemaal zo veilig zijn, dan moet er ook maar een in mijn pinpas.

Loop je langs een automaat, kan iemand die achter je loopt geld opnemen van je rekening!

Geef mij maar de ‘ouderwetse’ smartcard. Dan bepaal jezelf wanneer dat ding actief wordt door hem fysiek ergens in te steken. Dan slijt ie maar sneller. Beter dan die RFID tag bom waar Rob Gonggrijp het over had op het RTL Nieuws http://www.rtl.nl/%28/actueel/rtlnieuws/binnenland/articleview/%29/components/actueel/rtlnieuws/2008/04_april/08/binnenland/0408_1100_Kraken_chip_paspoort.xml

Die RFID tags zijn de Plug-n-Play van al die politici die denken dat ze de modernisering en beveiliging van onze maatschappij voor staan.

» Posted By Thomas J. Boschloo On April 09, 2008 @ 21:38

Het kan de mensen wel schelen.. van hun privacy. Ze hebben alleen veel te veel te doen en zijn altijd heel moe.

Al die regels uit Den Haag hè. En die komen uit dezelfde mouwen als de anti-terrorisme maatregelen waarmee we al jaren overspoeld worden.

Het zou een grondrecht moeten worden om om te mogen komen in een terroristische aanslag! Waar slechts met de grootste terughoudendheid inbreuk op zou mogen worden gemaakt.

» Posted By Thomas J. Boschloo On April 07, 2008 @ 21:38

Derde zin van onder kan korter: “Alles is eenvoudig rotzooi”.

En zolang Balkenende minister president blijft zal alles ook wel rotzooi blijven. Zijn kennis van zaken is de best beveiligde informatie die dit land heeft (dat doet hij dan weer wel goed).

» Posted By Thomas J. Boschloo On April 01, 2008 @ 21:38

Junkiedenken

Ik had een case manager die zei dat ik de zaak fleste met mijn manische-depressie en/of schizofrenie. Ik merk dat ook bij mensen waarmee ik om ga. Ik ben zo slim en scherp, dus dan kan ik ook wel werken.

Nu heb ik me jaren lang gefocust op een comeback in de maatschappij. Weer naar de universiteit, kijken bij wat voor bedrijf ik wil software designen of programmeren. Maar genoeg is genoeg. Ik heb mijn ziekte geaccepteerd en leef nu een heel rustig en relaxed leventje en heb sinds mijn laatste opname een aantal jaren terug geen terugval gehad.

Iedere ‘deskundige’ die het daarmee oneens is mag van mij opzouten.

» Posted By Thomas J. Boschloo On April 23, 2008 @ 01:43

Tenzij je in de toekomst kan kijken (daar zijn ook medicijnen voor) weet je niet waar je dood aan gaat. Kan net zo goed iets anders als ziekte zijn. Er zijn vele ziekten waar je niet dood aan bent gegaan Karin. Waarom zal de volgende wel fataal zijn?

Als je iets hebt kunnen leren van dit alles, is het dat je lichaam een ongelovelijke veerkracht heeft. I looked death in the eye. And death looked back. Of zoiets, kan even geen quote vinden in mijn mentale database.

» Posted By Thomas J. Boschloo On April 01, 2008 @ 01:42

Twee jaar verder

Wieteke, ik heb wel zo’n gesprek bij de psycholoog (psychiater) gehad waar de door mij genodigde(n) *wel* op af kwamen, om mij in de eerste zin die daar uit iemands mond kwam duidelijk te maken dat het kansloos was. Moest even hard lachen en ben nog even blijven zitten voor de vorm en toen alleen naar huis gegaan. Van je familie moet je het hebben.

Ik ben nu niettegenstaande al enkele jaren in de gelukkigste periode van mijn leven op mijn jeugd na! Baas over mijn eigen tijd, vrienden, de ondersteuning die ik nodig heb en veel stabiliteit in een psychische aandoening.

» Posted By Thomas J. Boschloo On March 27, 2008 @ 00:42

Donner zei in Nova
[context – http://www.volkskrant.nl/binnenland/article513666.ece/Straks_half_miljoen_Wajonguitkeringen ] dat als een Wajonger een paar jaar achter de geraniums zit, je die er niet meer achter vandaan krijgt. Misschien is het met kanker net zo iets. Je hebt te lang stilgestaan Karin…

Hoera! Ik mag straks werken. Maar noem het geen dwangarbeid maar werken naar vermogen! Met volledig behoud van uitkering (maar dan ook niets meer!) Zei tegen mijn psychiater al dat ze wel tot inkeer komen in den Haag als ik een paar keer volledig psychotisch werd van dat geestdodende werk dat een machine beter en sneller zou kunnen. Deze merkte slim op dat het UWV dat niet hoeft te betalen en dat dit uit de AWBZ komt.

Ik wou dat ik een politicus was. Ik vind zulke logica heerlijk medogenloos! Ben ik evil genoeg om zulk werk te kunnen uitvoeren en bedenken? Denk het zeker! Ik word immers niet gehinderd door een christelijke moraal!

» Posted By Thomas J. Boschloo On March 25, 2008 @ 00:41

Een pessimist kijkt naar de toekomst en accepteert zijn wrede lot. Een optimist fantaseert over wat zijn toekomst zou kunnen zijn en negeert de dingen die hij niet had voorzien.

De optimist is naief! Optimisten brengen de samenleving naar de afgrond door niet van hun fouten te willen leren.

» Posted By Thomas J. Boschloo On March 21, 2008 @ 00:37

Een optimist viert zijn geboorte dag. Een pessimist zijn sterfdag. Welke van de twee kijkt naar de toekomst en welke zit vast in een verleden dat nooit meer terugkomt?

» Posted By Thomas J. Boschloo On March 21, 2008 @ 00:37

Het is vandaag twee jaar geleden dat Saddam Hoessein het paasei Bush/Cheney in zijn achtertuin vond. Het land is nog steeds niet genezen van deze Kut Kanker hoewel de witte bloedcellen zich dapper verweren (als ze elkaar niet te lijf gaan)

Het valt allemaal dus nog wel mee met jouw lichaam Karin. En ik acht jouw overlevingskans hoger als dat van Irak ;-) Je hebt pas echt verloren zodra je het opgeeft. Geef het nog twee jaar en kijk dan hoe het gaat Karin. Het verschil met nu zal je doen glimlachen.

» Posted By Thomas J. Boschloo On March 20, 2008 @ 00:36

Vousvoyeren

Nou Jezo, het liefst spreek ik je helemaal niet aan want dat heeft mijn moeder mij verboden toen ik klein was. En een hand geef ik je liever ook niet als je het niet erg vindt.

» Posted By Thomas J. Boschloo On March 19, 2008 @ 00:03

Ik zeg alleen maar U tegen mensen met U in hun naam. Zoals JuZo maar niet nee@niet.grom. Tegen Karin zeg ik je en ik verwacht ook dat ze dat bij mij doet.

» Posted By Thomas J. Boschloo On March 19, 2008 @ 00:02

Anonymous demonstreert opnieuw

[rant]
Dit was waarschijnlijk wel de laatste anonieme demonstratie. In 2009 wordt immers de OV Chipkaart ingevoerd en dan zullen die scientologen wel met scanners rondlopen om een-ieders kaart in te lezen.

Ik kreeg vorige week de medelingen dat ze bij de NS een pasfoto wilden hebben voor op mijn voordeeluren kaart, dus die heb ik nu maar helemaal opgezegt. Veel meer kan je als welwillende burger niet doen in dit land :-/
[/rant]

» Posted By Thomas J. Boschloo On March 18, 2008 @ 23:55

Vrolijk nieuws

Heb hem getorrent (Ghost I, mocht volgens de site) en een nummer geluisterd en het beviel :-)

Karin, als je van dit soort dingen houdt, probeer de Quake I cd eens te krijgen. Daar staan een hoop ambient nummers op. Als het niet lukt upload ik hem wel voor je (mp3). In het spel zelf zitten sound effects door Trent. Je kan hem als ik het goed begrijp emuleren op je nieuwe Mac ;-) De graphics zijn een beetje gedateerd.

» Posted By Thomas J. Boschloo On March 27, 2008 @ 23:43

«« Back To Stats Page