Statistiek

Comments Posted By Tartarus

Displaying 421 To 450 Of 1,065 Comments

Pink Ribbon

@ Hetty, post 54.

Boosheid heeft meestal te maken met gebrek aan kennis… Zeker als je je als “deurmat” laat gebruiken.

Zoek de reden(en) achter de boosheid en je wordt vanzelf niet, of veel minder boos.

Ben het met uw opmerking eens over positivo’s die zich nergens druk om maken en zeker niet om anderen.

» Posted By Tartarus On November 18, 2011 @ 21:47

@ Spaink, post 50

Tja, als de B.V. Nederland weigert om onderzoek te doen en zelfs ongewenst onderzoek in een lade stopt, dan kom je misschien op de helft van het aantal kankergevallen.

Prostaatkanker is daar een “erg mooi” goed voorbeeld van!: Japan kende nauwelijks prostaatkanker, totdat men een Westers dieet ging volgen…

» Posted By Tartarus On November 18, 2011 @ 20:49

@ Hetty, post 45

Graag zie ik een (wetenschappelijke) link waar uw stelling wordt onderbouwd.

Over de stelling van Monique, post 44: daar is meer dan genoeg informatie over te vinden, dat dit inderdaad wetenschappelijk is onderbouwd en dat boosheid en stress direct in kunnen werken op b.v. het immuunsysteem: B.v. door een ongewenste verhoging van de bloeddruk, Adrenaline en het Cortisol-niveau…

» Posted By Tartarus On November 18, 2011 @ 20:44

@ Juzo, post 46

Zet die grijzen massa tussen die twee oren eens in werking! U heeft meer dan bewezen dat u dat wel kunt!

Exact! En als je ouders nu ongeschoolde fabrieksarbeiders zijn, die zich een slag in de rondte roken en drinken?! Jong geleerd is meestal gewoon oud gedaan!

Of is het toeval dat uw kinderen beiden een academische studie hebben gevolgd en niet roken!

» Posted By Tartarus On November 18, 2011 @ 20:34

@ Jeroen, post 41

Je? Heeft u moeder/vader u geen manieren geleerd!?

Tegen wie heeft u het en waar staan feitelijke onjuistheden?

Roepen en ongefundeerde onzin uitkramen kan iedereen!

» Posted By Tartarus On November 18, 2011 @ 14:55

@ Hetty, post 38.

Hetty zei:

“Er worden in onze wereld meer kankerverwekkende stoffen geproduceerd dan kankergenezende. Misschien kunnen we daar ook wat aan doen. Ook in Nederland worden in de landbouw zeer veel giftige stoffen gebruikt”.

Vergeet ook niet o.a. de 12 AVI’s die 24/7 Dioxine uitstoten…

Wat ik op zei:

http://www.spaink.net/2011/11/08/snor/comment-page-1/#comment-124040

Zie ook hieronder:

Karin Spaink zei:

“Bewustzijn over een ziekte promoten is alleen relevant wanneer mensen individueel iets kunnen aanvangen met dat besef”.

Een stelling die staat als een huis! Althans, zo lijkt het…

In Nederland, het zogenaamde Kennisland, kan men gewoon weten waar de hoofdoorzaak ligt bij het krijgen van borstkanker.
Immers, Nederland is “wereldkampioen” als het gaat om vrouwen met borstkanker; nou niet helemaal waar, want Vietnam spant werkelijk de kroon!

Weten al die wetenschappers nu echt niet wat de drijvende kracht achter de meeste gevallen van borstkanker is, of mag het gewoon niet worden gezegd?

Waarom heeft Vietnam zo’n hoog percentage vrouwen met borstkanker en is er misschien een oorzakelijk verband te vinden?

Oorzakelijk verband! Getver, laten wij het wel leuk en positief houden, want o.a. de commercie en de Borstkanker Vereniging Nederland moeten wel omzet blijven draaien!

Het oorzakelijk verband tussen Nederland en Vietnam is een Dioxine/Organische verbindingenprobleem, waardoor Nederlandse en Vietnamese vrouwen zo vaak borstkanker krijgen.

Een Dioxine/Organische verbindingenprobleem?! In Vietnam is het begrijpelijk, de grote Amerikaanse Agent Orange “erfenis”. Maar in Nederland?!

Waar Nederland nog meer wereldkampioen in is, is goed herbruikbaar Nederlands afval verbranden in de 12 Afvalverbrandingsinstallaties, (AVI’s genaamd), waardoor de lucht en de voedselketen in bijna geheel Nederland 24/7 vervuild wordt met zeer giftige Dioxine/Organische verbindingen.

Uiteraard waren er in Nederland strenge milieueisen, maar o.a. door de nieuwe politieke (giftige) wind vanuit Den Haag mogen o.a. de AVI’s nu helemaal zelf meten of zij zichzelf wel houden aan de maximale veilige uitstooteisen voor Dioxine/Organische verbindingen…

(Alle wetenschappers, die niet worden betaald door o.a. de AVI’s, zijn het er trouwens over eens dat er voor Dioxine/Organische verbindingen helemaal geen veilige uitstooteisen zijn te bepalen door de extreme toxiciteit…).

Om het allemaal nog erger te maken, zijn de importvergunningen al verleend om naast Nederlands afval ook structureel vele miljoenen tonnen Engels en Italiaans afval te gaan verbranden…

Hoe zou het toch kunnen, dat Nederland, het Kennisland bij uitstek het borstkankerprobleem niet kan en zal oplossen…

Voor prostaatkanker geldt exact hetzelfde! Men weet allang wat de hoofdoorzaak is, maar het overgrote merendeel van de wetenschappelijke gemeenschap buigt en draait zich een slag in de rondte uit angst voor o.a. de almachtige Zuivelindustrie!

Uw en mijn gezondheidsbelangen? Dat zit wel snor!

» Posted By Tartarus On November 18, 2011 @ 14:42

Snor

Mooi hè,

De Poortwachters, euh huisartsen hebben ingestemd om nog veel minder mensen te gaan doorverwijzen naar die dure specialist…

Blijkbaar was het trieste en schokkende doorverwijzings-quotum van 177 per 1000 patiënten nog steeds niet genoeg…

De berichten van huisartsen die niet door willen verwijzen, niet eens willen komen of je door de assistent met een kluitje in het riet laten sturen komen steeds vaker voor…

Zie hier 1 van de vele “mooie” voorbeelden van de “goede” duurbetaalde gezondheidszorg in Holland…

http://www.jankraak-taichitao.nl/content/website.php?hoofdpagina_id=1169

» Posted By Tartarus On June 26, 2012 @ 15:55

@ Juzo, post 33

Juzo verordonneerde:

“Niemand en geen bedrijf controleert z’n eigen Dioxine uitstoot alleen zelf. Dat is de grootste onzin die er bestaat en Zembla kan zeggen wat ‘t wil. Naar alle soorten bedrijven komen controleurs, met strenge maatstaven en meetapparaten in de hand. Ze komen onaangekondigd. Ik ben er zelf bij geweest”.

Sinds uw pensioennering is er helaas het een en ander veranderd…

Tja, als u werkelijk denkt en gelooft dat Zembla de boel bij elkaar liegt en bedriegt en dan niet onmiddellijk publiekelijk wordt aangeklaagd door de betrokken partij, dan kunt u beter bij uw voornemen blijven om niet meer op mijn berichten te reageren en fijn carnaval te blijven vieren.

» Posted By Tartarus On November 12, 2011 @ 01:08

@ Sjaak, post 29

Ik ben het grotendeels eens met uw post.

Feit is wel dat de Dioxine-uitstootnormen in Nederland zo zacht zijn als boter…

Immers, o.a. Thermphos International BV en de 12 AVI’s in Nederland controleren hun eigen Dioxine-uitstoot de meeste tijd zelf.

De slager die zijn eigen vlees keurt…

Er worden/zijn nu AVI’s gebouwd in Nederland die zelfs (bij een storing) helemaal zonder filters afval mogen verbranden, omdat dit de allergoedkoopste optie is… (B.V. de splinternieuwe AVI in Harlingen)…

Tja, dan vind je vanzelf, ook bij biologische eieren veel te veel Dioxine terug…

» Posted By Tartarus On November 11, 2011 @ 19:56

@ post 27

Inderdaad, als u niet ingaan op feiten, zoals u bijna altijd consequent doet*, is een discussie zinloos.

* O.a. het feit dat o.a. Thermphos International BV zijn eigen uitstoot (deels) mag meten…

Chemie-pack in Moerdijk werd ook “streng” gecontroleerd door de steeds verder “uitgekleden” Algemene Inspectie Dienst…

» Posted By Tartarus On November 11, 2011 @ 15:20

P.S.

@ Juzo, post 24

Dat u niet weet dat o.a. Thermphos International BV zijn eigen uitstoot (deels) mag meten…

Googelt u eens: “Fosfor aan de Schelde” en bekijk de reportage van Zembla!

» Posted By Tartarus On November 11, 2011 @ 14:53

@ juzo, post 24

Juzo zei:

“Volslagen onzin, Tartarus.

Alle uitstootvormen zijn keurig netjes in controleerbare opvolgbare normen en wetten vastgelegd. Dat jij dat niet weet, daar kan .ik. niks aan doen”.

en:

“Het was en is mijn specialiteit”.

Ik kan er ook niets aan doen dat u na uw pensioen nu onvolledig geïnformeerd bent en dat u nu sprookjes en grove leugens bent gaan geloven van o.a. de B.V. Nederland.

Ik houd mij bezig met (wetenschappelijke) feiten:

Asbest was een heel “mooi” voorbeeld!

Nederland was 1 van de allerbelangrijkste landen die constant en structureel wetgeving tegen heeft gehouden/ernstig heeft vertraagd om een totaalverbod op Asbest in te voeren.

En zo gaat het maar door, tot op de dag van vandaag!!!

Nog even een actueel voorbeeld:

Geen 1 Benzine-station in Amerika heeft een pomppistool waarbij Benzinedamp gewoon kan vrijkomen, omdat men wetenschappelijk bewezen weet hoe schadelijk Benzinedampen zijn voor met name vrouwen.

In Nederland en de rest van Europa is deze “Benzinedamp-reducerende” regelgeving met veel succes tegengehouden/vertraagd door de oliemaatschappijen.

Dus Nederlandse en Europese burgers worden tot op de dag van vandaag willens en wetens gewoon blootgesteld aan Benzinedampen, waarvan men wetenschappelijk ook nog niet weet waar de maximale veilige grens ligt…

» Posted By Tartarus On November 11, 2011 @ 14:42

P.S.

Toevoeging, post 22

Koefnoen heeft er een satire over gemaakt…

Als, je heel even vergeet dat door het onmenselijke doorverwijzings-quotum jaarlijks vele -te voorkomen- doden vallen, is het leuk om te bekijken.

Koefnoen – De Zorg Of Holland!

http://www.youtube.com/watch?v=a_Ok56weCsc

» Posted By Tartarus On November 11, 2011 @ 13:11

Geachte M. Bakker,

Uw initiatief is tegen darmkanker is -naar ik tot nu toe gelezen heb- te prijzen!

Vergeet u echter nooit, dat mensen met duidelijke klachten die wijzen op o.a. darmkanker gewoon vaak niet worden doorgestuurd, (of veel te laat) naar een specialist, omdat de huisarts, -de onverbiddelijke en genadeloze Poortwachter- het doorverwijzings-quotum van 177 per 1000 patiënten heeft bereikt…

P.S.

Als u (schriftelijke) onweerlegbare bewijzen wilt hebben van dergelijk financieel/quotum gerelateerd handelen van deze “Poortwachters”, kan ik u dit gewoon leveren.

Of vraag er eens naar in uw omgeving; het liefst bij mensen die wonen in een grote stad in een “mindere” wijk!

» Posted By Tartarus On November 11, 2011 @ 13:01

@ juzo, post 17

Voor sommige chemische/radioactieve stoffen (b.v. bij inademing van Plutonium) is er wetenschappelijk nog geen 1 veilige norm te bepalen.

Thermphos International BV mag b.v. ook zelf zijn eigen uitstoot meten… En men weet ook wanneer er een “onafhankelijke” inspectie komt…

» Posted By Tartarus On November 11, 2011 @ 12:40

@ Sjaak, post 13

Het is meestal een combinatie van (besmet/verkeerd) voedsel en o.a. Dioxine/Organische verbindingen.

Prostaatkanker kwam b.v. in Japan (bijna) nooit voor; na het overschakelen op een Westers dieet begon ook daar Prostaatkanker te ontstaan.

Zeeland… Heel mooi!

Alleen jammer dat daar ook een grote en notoire Dioxine/Organische verbindingen-vervuiler staat, Thermphos International BV, die al vele jaren veel te veel Dioxine/Organische verbindingen uitstoot…

De provincie staat erbij en kijkt er alleen naar… Hard ingrijpen blijft tot nu toe gewoon uit.

http://provincie.zeeland.nl/milieu_natuur/thermphos/

» Posted By Tartarus On November 10, 2011 @ 13:14

Karin Spaink zei:

“Bewustzijn over een ziekte promoten is alleen relevant wanneer mensen individueel iets kunnen aanvangen met dat besef”.

Een stelling die staat als een huis! Althans, zo lijkt het…

In Nederland, het zogenaamde Kennisland, kan men gewoon weten waar de hoofdoorzaak ligt bij het krijgen van borstkanker.
Immers, Nederland is “wereldkampioen” als het gaat om vrouwen met borstkanker; nou niet helemaal waar, want Vietnam spant werkelijk de kroon!

Weten al die wetenschappers nu echt niet wat de drijvende kracht achter de meeste gevallen van borstkanker is, of mag het gewoon niet worden gezegd?

Waarom heeft Vietnam zo’n hoog percentage vrouwen met borstkanker en is er misschien een oorzakelijk verband te vinden?

Oorzakelijk verband! Getver, laten wij het wel leuk en positief houden, want o.a. de commercie en de Borstkanker Vereniging Nederland moeten wel omzet blijven draaien!

Het oorzakelijk verband tussen Nederland en Vietnam is een Dioxine/Organische verbindingenprobleem, waardoor Nederlandse en Vietnamese vrouwen zo vaak borstkanker krijgen.

Een Dioxine/Organische verbindingenprobleem?! In Vietnam is het begrijpelijk, de grote Amerikaanse Agent Orange “erfenis”. Maar in Nederland?!

Waar Nederland nog meer wereldkampioen in is, is goed herbruikbaar Nederlands afval verbranden in de 12 Afvalverbrandingsinstallaties, (AVI’s genaamd), waardoor de lucht en de voedselketen in bijna geheel Nederland 24/7 vervuild wordt met zeer giftige Dioxine/Organische verbindingen.

Uiteraard waren er in Nederland strenge milieueisen, maar o.a. door de nieuwe politieke (giftige) wind vanuit Den Haag mogen o.a. de AVI’s nu helemaal zelf meten of zij zichzelf wel houden aan de maximale veilige uitstooteisen voor Dioxine/Organische verbindingen…

(Alle wetenschappers, die niet worden betaald door o.a. de AVI’s, zijn het er trouwens over eens dat er voor Dioxine/Organische verbindingen helemaal geen veilige uitstooteisen zijn te bepalen door de extreme toxiciteit…).

Om het allemaal nog erger te maken, zijn de importvergunningen al verleend om naast Nederlands afval ook structureel vele miljoenen tonnen Engels en Italiaans afval te gaan verbranden…

Hoe zou het toch kunnen, dat Nederland, het Kennisland bij uitstek het borstkankerprobleem niet kan en zal oplossen…

Voor prostaatkanker geldt exact hetzelfde! Men weet allang wat de hoofdoorzaak is, maar het overgrote merendeel van de wetenschappelijke gemeenschap buigt en draait zich een slag in de rondte uit angst voor o.a. de almachtige Zuivelindustrie!

Uw en mijn gezondheidsbelangen? Dat zit wel snor!

» Posted By Tartarus On November 09, 2011 @ 09:42

Crisiskoorts

@ 8

Economische realiteit is wat anders dan uw vermoedens/gedachten.

U zult erachter komen wat er met uw pensioen gaat gebeuren… U heeft nu al een paar jaar economische “achterstand”…

Ik respecteer uw pensioenaanspraken, immers u heeft er voor gewerkt:

De huidige machthebbers hebben andere ideeën en vinden het afbetalen van o.a. de Griekse staatsschuld belangrijker…

Nederland zit totaal niet te wachten op laaggeschoolde/ongeschoolde Afghanen/immigranten.

» Posted By Tartarus On October 20, 2011 @ 20:09

@ 6

“Die we hard nodig hebben omdat er thans in Nederland geen werkers meer zijn”.

Ooit gehoord van mechanisatie/robotisering ?

Waar is de (verouderde) industrie gebleven waarvoor wij in de jaren 1960/70 dringend zoveel gastarbeiders nodig hadden?!

Voor meer ter zake doende economische informatie:

http://www.bol.com/nl/s/boeken/zoekresultaten/Ntt/binnen+zonder+kloppen/search/true/searchType/qck/N/8299/Ntk/books_all/sI/true/sA/300/index.html

U behoort trouwens ook tot de groep uitkeringstrekkers…

» Posted By Tartarus On October 20, 2011 @ 19:43

@ 4

Maar zou Jolande Sap en/of de gemiddelde GroenLinks stemmer, b.v. Karin Spaink dit weten?

De vraag of Boskalis asfalterings – opdrachten, qua geld op kunnen tegen de stroom Afghaanse vluchtelingen die wij gaan krijgen en al hebben gekregen…

» Posted By Tartarus On October 20, 2011 @ 18:41

De column Crisiskoorts… “Mooie” opsomming!

Er ontbreekt nog 1 ding!

Dat in tijden van ongekende grove en laffe bezuinigingen op o.a. de sociaal zwakkeren in Nederland, de leider van GroenLinks, Jolande Sap instemde met een minimaal 500 miljoen Euro kostende
VVD-oorlogsmissie naar Afghanistan!

De Amerikaanse parallellen zijn evident: Kostbare en onwinbare oorlogen voeren in het buitenland, terwijl het overgrote gedeelte van je eigen bevolking het steeds slechter krijgt!

» Posted By Tartarus On October 20, 2011 @ 17:41

Amerikaanse drones besmet

Hetty zei:

“De wijsheid zit niet in een strategemenboek van 2000 jaar geleden, Tartarus”.

Onwetende opmerking:

Immers de Chinezen en alle (moderne en slimme) (leger)strijdkrachten op deze planeet maken, tot op de dag van vandaag, gebruik van deze kennis. Omdat er nog steeds geen betere, effectievere en snellere modus operandi is uitgedacht…

Schijnbaar heeft u (nog) geen kennis van de 36 Strategemen…

Ik verdedig Amerika totaal niet, maar het oorlogvoerende Amerikaanse Republikeinse maffiatuig is zeer kortzichtig en oerdom vergeleken bij de huidige Chinezen machthebbers.

» Posted By Tartarus On November 03, 2011 @ 16:40

@ Hetty, post 87

Terecht dat Rob de Wijk waarschuwt voor de financiële hulp van China; want net zoals Amerika, wil China daar zeker veel (invloed) voor terug hebben.

Als ik mag kiezen tussen Amerikaanse hulp of Chinese hulp kies ik altijd Amerikaanse hulp; simpel omdat de Chinezen veel slimmer en veel gevaarlijker zijn dan de Amerikanen ooit zullen worden!

Amerika voert oorlog; China voert (zonder aanzien des persoons)ongekend meedogenloos handel en gebruikt o.a. de 36 Strategemen: Lees dit boek eens en u zult van verbazing uw ogen niet geloven!

China conformeert en transformeert op een ongekend hoog en uiterst calculerend niveau en zal binnenkort DE grootste wereldmacht zijn die dicteert!

U zei:

“De Chinezen zijn voorlopig alleen positief bezig in Afrika en elders”.

Hieruit blijkt helaas overduidelijk dat u nog nooit gehoord heeft van de 36 Strategemen…

» Posted By Tartarus On November 03, 2011 @ 15:11

Meer bewijs voor Chinese betrokkenheid:

http://nieuws.nl.msn.com/buitenlands-nieuws/china-verdacht-van-hacken-nasa-satellieten

» Posted By Tartarus On October 28, 2011 @ 13:35

Over Keyloggers gesproken…

http://webwereld.nl/nieuws/108262/om–gebruik-spyware-door-politie-is-legaal.html

» Posted By Tartarus On October 18, 2011 @ 14:20

@ post 81, Sjaak,

Drones zijn DE toekomst voor bijna ALLE bemande gevechtsvliegtuigen; o.a. omdat drones goedkoper zijn en veel meer gevechtstaken kunnen uitvoeren.

De nieuwe generatie drones doet nu al dienst en lijkt niet meer op een drone maar op een volwaardig gevechtsvliegtuig.

Zie b.v. link: http://jalopnik.com/5797643/the-secret-stealth-drone-that-helped-kill-bin-laden

Om misverstanden te voorkomen een drone heeft nu (nog) steeds 3 “bemanningsleden”: De vlieger, een commandant en een J.A.G. officier.

De commandant bepaalt of en wanneer er actie wordt ondernomen en de J.A.G. officier bepaalt gelijktijdig of dit een Wettelijke (gevechts-)actie betreft.

De vlieger bepaalt dus helemaal niets meer, als hij een drone vliegt.

» Posted By Tartarus On October 18, 2011 @ 14:00

@ Juzu, post 66

Bedankt voor de info!

» Posted By Tartarus On October 13, 2011 @ 11:19

@ Hetty, post 65

Feit blijft dat Osama Bin laden die (oerdomme) aanval heeft opgeëist.

Hoe kunnen wij duizenden miljarden Dollars extra naar bijna alle VS krijgsmachtonderdelen krijgen met luid gejuich en instemming van de bevolking…

Gezien o.a. de handelswijze van o.a. Halliburton sluit ik niet uit dat de veiligheidsdiensten “koffie zijn gaan drinken” terwijl de “Air Osama Bin laden” vliegtuigen onderweg waren…

» Posted By Tartarus On October 13, 2011 @ 11:18

Dus op elke plaatje wat je aanklikt op welke site dan ook kan deze “verrassing” zitten?

Als dit het geval is, vraag ik mij af wie nog niet geïnfecteerd is…

En waarom ALLE commerciële virusscanners hier niet op scannen en vragen of het wel de bedoeling is dat je dit programma “TeamViewer” (of iets dergelijks, c.q. hulp op afstand) op je computer hebt staan.

Je kunt dit programma toch gewoon kwalificeren als een zeer kwaadaardige worm?

Welke poort wordt (tijdelijk?) opengezet door dit programma?

Is dat b.v. te zien met dit programma?

http://www.ipscanner.nl/

» Posted By Tartarus On October 13, 2011 @ 09:56

@ 60

Logische vragen.

Wat zijn de maatregelen om te voorkomen dat een dergelijke actie kan worden uitgevoerd.

Welke software blokkeert/detecteert een dergelijk programma.

» Posted By Tartarus On October 13, 2011 @ 09:35

«« Back To Stats Page