Statistiek

Comments Posted By Spaink

Displaying 151 To 180 Of 1,883 Comments

Fantastisch

Janus @ 6: het zijn allemaal maatregelen waarvan ik een groot voorstander zou zijn, en die het kabinet niet heeft genomen.

» Posted By Spaink On September 17, 2015 @ 13:44

Janus @ 3: Mijn stukje was ironisch. Dat lag er zelfs nogal dik bovenop…

» Posted By Spaink On September 17, 2015 @ 00:13

Toekomst

annac: als een bericht niet doorkomt, is dat meestal omdat er teveel links in staan – dan moet ik ze eerst goedkeuren. Maar zulke berichten heb ik de afgelopen dagen niet gehad.

Edit: Er bleek het een en ander van je in de spamfolder te zitten, annac. Veel berichten met vooral links en weinig tekst, daar houdt de spamblocker niet van. Ik vermoed dat de spamblocker sinds de laatste update wat overijverig is.

» Posted By Spaink On October 15, 2015 @ 21:53

Pieter: De NASA is bepaald niet de enige organisatie die zeer serieuze berichten over het klimaat de wereld instuurt. En dat ze mal worden van die paar climate-change deniers, kan ik me levendig voorstellen. Er zijn zeer serieuze aanwijzingen dat het wel degelijk de mens is, beter: de industrie. Van het omhakken van bomen, het afgraven van bergen, de uitstoot van olieproducten. Een ‘normale’ door de aarde gedreven opwarming gaat niet zo snel als we die nu meemaken.

» Posted By Spaink On October 15, 2015 @ 19:37

Pieter: we hebben het hier niet over manipulatie van stemmen of iets dergelijks, maar over erkende observaties en de interpretatie daarvan. Als dan 99% van de relevante wetenschappers het eens zijn over waarneming, context en interpretatie, heb je een voldongen feit.

» Posted By Spaink On October 15, 2015 @ 00:36

Janus en wijzij: of jullie willen ophouden met kibbelen.

» Posted By Spaink On September 29, 2015 @ 18:08

Babette @ 3: Ik heb je corrcties in je reactie verwerkt :)

Pieter @ 4: Ik reken de NASA niet onder de onwetenden. Remco Dijstra reken ik echter onder de kortzichtigen.

» Posted By Spaink On September 03, 2015 @ 21:36

Prijs

IK heb de prijs gekregen. Maar het was een idiote week, omdat kort voor de uitreiking een goede vriend overleed en mijn kop derhalve totaal elders was.
 

Beeldje

» Posted By Spaink On October 16, 2015 @ 16:24

Thian @ 15: De uitreiking is pas over een maand: 10 oktober :)

» Posted By Spaink On September 11, 2015 @ 18:40

Pieter @ 9: Alleen mannen zo’n prijs toekennen is typisch voor lui denken. Er zijn genoeg vrouwen die eerder in aanmerking waren gekomen; Els Borst had deze prijs bijvoorbeeld dubbel en dwars verdiend, meer dan haar broer (die ‘m wel kreeg).

Janus @ 12: Elke organisatie die een jaarlijkse prijs instelt, doet dat deels ter vergroting van haar eigen naamsbekendheid en zeer zeker ter verspreiding van haar eigen gedachtengoed, dus waarom zou je dat deze organisatie ineens kwalijk nemen? Met deze vereniging van anarchisten en vrijdenkers is niks mis. Hooguit zijn ze een beetje ouderwets, maar ja, opgericht in 18nogwat, dan heb je dat wel eens.

» Posted By Spaink On September 02, 2015 @ 22:44

Olifant

… en Donald Trump is nu de officiële presidentskandidaat voor de Republikeinen.

» Posted By Spaink On July 20, 2016 @ 02:51

… en deze olifant is de enig overgebleven Republikeise presidentskandidaat.

» Posted By Spaink On May 04, 2016 @ 14:15

JPaul: Maar Carlin bereikt bij lange na niet zoveel mensen, noch vormt hij hun rancune, zoals Trump wel doet.

» Posted By Spaink On September 11, 2015 @ 09:40

Voor de mensen die zeggen dat je Trump niet serieus kunt nemen als kandidaat, lees dit fantastische -en angstaanjagende- artikel uit de Rolling Stone van 9 september.

» Posted By Spaink On September 11, 2015 @ 00:49

Bernie @ 6: …maar ondertussen heeft-ie het niveau van de discussie flink naar beneden gehaald, en dat alleen al is een verlies. Ik bedoel: er is nu al schade.

» Posted By Spaink On August 13, 2015 @ 22:19

Janus @ 3: *grijns*

Henk2 @ 4: Ik ben er lang niet van overtuigd dat de Republikeinen Trump als hun kandidaat willen hebben. Niet alleen hadden ze al hun kaarten op Jeb Bush gezet, ook is Trump ongevoelig voor welke druk dan ook. Hij koerst uitsluitend op zijn eigen betweterij, op hem kunnen ze weinig invloed uitoefenen. Dat ze, in laatste instantie, Trump liever hebben dan Hillary Clinton is een ander vrhaal – dat betekent niet dat ze vóór Trump zijn, alleen dat ze tegen de Democraten zijn. Maar dat is geen nieuws.

» Posted By Spaink On August 13, 2015 @ 03:37

JPaul @ 1: Als die olifant geen president van de VS wordt, scheelt dat al een slok op een borrel. En hij zit minder snel met wat voor scherven dan ook dan mensen die niet superrijk zijn.

» Posted By Spaink On August 12, 2015 @ 19:02

Wild

JPaul @ 7: Ik moest ook erg aan Clarence van Daktari denken :)

En ja, natuurlijk moeten de grote vier hulporganisaties mensen eruit zetten, ze leveren immers zo’n 80% van hun budget in. Je daarover beklagen is nogal vreemd.

» Posted By Spaink On August 06, 2015 @ 07:56

JPaul @ 3: Wellicht is het percentage van de revenuen ervan dat ten goede komt aan de lokale bevolking niet veel anders, maar voor ontwikkelingshulp hoef je gelukkig niemand dood te schieten.

» Posted By Spaink On August 06, 2015 @ 00:33

Janus @ 1: Oh, en ik moet mee met de overactieve nieuwscyclus? dank vopr dit verhelderende standpunt.

» Posted By Spaink On August 05, 2015 @ 12:10

Held

Anita @ 9: Kennelijk ben je een buurtgenoot?

Het slachtoffer was er slecht aan toe. Ze heeft vijf dagen op de intensive care gelegen, en kon toen gelukkig naar medium care worden verhuisd. Ik hoop oprecht dat ze er zonder al te veel kleerscheuren vanaf komt, maar de impact van dit alles zal zonder twijfel immens zijn. Hoe pak je je leven in hemelsnaam weer op wanneer je eigen partner heeft geprobeerd je te vermoorden?

» Posted By Spaink On July 26, 2015 @ 01:04

Beestjes, update

JPaul @ 9: De grote vraag is hoe je die enorme bak op een palletwagen krijgt, zonder dat-ie ondertussen uit elkaar valt. De bodem is op een paar plaatsen al wat doorgezakt (ondanks de plastic bekleding erin), daar heb ik in de loop der jaren stenen onder geschoven. Je hebt een palletwagen nodig die minstens hetzelfde formaat heeft als de bak zelf, plus een paar heel sterke mensen die hem er met veel beleid op weten te schuiven.

Vervolgens zou je de hele plantenzooi eruit moeten tillen, anders kun je de wortels niet schoonspoelen. Dat kan immers niet als ze nog in de bak zitten…

Kortom, ik heb daar een zeer hard hoofd in.

» Posted By Spaink On June 30, 2015 @ 04:08

JPaul @ 1: Die plantenbak is loodzwaar en niet te verplaatsen: er zit 180 liter aarde in. Maar verder is het een leuk plan :)

jjge @ 5: Mierenlokdozen halen niet veel uit. Bovendien zijn die bedoeld om mierenpaadjes te verstoren, terwijl ik tob met een mierenkraamkamer.

DeRaaf & Janus: Grapjassen. Moet ik van die mieren gaan houden, terwijl ze de wortels van mijn jarenlang gekoesterde en zorgvuldig opgekweekte planten opvreten om ruimte te maken voor hun broedkamers? Ik blijf liever zuigen :)

» Posted By Spaink On June 30, 2015 @ 02:30

Beestjes

Janus @ 15: Die mieren doen er werkelijk alles aan om in die plant te klimmen en de nectar ervan te oogsten. En jij zegt dat ik me daarop verkijk en dat ze waarschijnlijk op de aardstralen afkomen?

Grapjas.

» Posted By Spaink On June 02, 2015 @ 01:40

Janus @ 9: Ik ben erg van mijn en dijn, en ik geef graag. Maar als iemand iets neemt dat van mij is, ben ik hard. Dus die mieren gaan eruit.

» Posted By Spaink On May 31, 2015 @ 02:10

Alexandra @ 5: De wasbloem hangt er al vijftien jaar, en is innig vergroeid en verstrengeld geraakt met de andere planten in de bak. Dus hem uit de bak halen kan niet…

Johan @ 6: Die lokdozen doen helaas niet veel.

» Posted By Spaink On May 27, 2015 @ 23:17

Ik ga in de slaapkamer siliconenkit langs de dorpel injecteren, een kasteelgracht van knoflookwater buiten langs de tuindeur aanleggen, uienpoeder en vers gemalen perper op de vloer strooien en bidden dat ze snel iets ander lekkers buitenshuis ontdekken.

» Posted By Spaink On May 27, 2015 @ 18:57

‘Going Clear’

Pieter @ 16: Veel dank, ik heb de link in het oorspronkelijke bericht opgenomen.

» Posted By Spaink On May 24, 2015 @ 23:34

Frans @ 10: Een van de mensen die John Sweeney toen zo intimideerden, was Mike Rinder, die inmiddels uit Scientology is gestapt en die in de documentaire vertelde waarom…. :)

Jan, je bent hier geregeld volkomen off-topic, ik heb daarom een aantal berichten van je gecanceld.

» Posted By Spaink On May 24, 2015 @ 22:12

Jan @5: Laat ik het zo zeggen: Scientology dook in mijn achtertuin op, en daarna hebben ze tien jaar lang rechtszaken tegen me gevoerd. De man die vertelde dat-ie indertijd niets van CoS wist, had het over de jaren tachtig van de vorige eeuw: je lette duidelijk niet zo op.

Wanneer je ‘Going Clear’ afdoet als een ‘flutfilm’ en daarna je geloof in de Eindtijdverwachrigen belijdt, weet ik dat verder geen aandacht aan je ga besteden.

» Posted By Spaink On May 21, 2015 @ 23:59

«« Back To Stats Page