Statistiek

Comments Posted By Pietie

Displaying 181 To 210 Of 788 Comments

High-tech kwakzalverij

@33 Bul, sorry. Het is een kleine moeite om even je mond open te trekken, daar hoef je geen Batman voor te heten.
Mensen kunnen ook tijdelijk verstandsverbijsterd zijn, ze hoeven echt niet meteen dom, zwak, arm en zielig te zijn. Ook slimme, hoog opgeleide mensen tuinen keer op keer in de trukendozen van de vossen.

@27 Een paar kritische vragen stellen is vaak voldoende. Heeft niets met autoriteit of bevoogding te maken.

Wat, in vredesnaam, is er op tegen om het beste (en voor alle duidelijkheid, het beste is wat aantoonbaar de mens goed doet, buiten het placebo-effect) te willen voor zichzelf en voor medemensen?! Alleen een suggestie in die richting doet al soms al wonderen.
Ik begrijp de mensheid soms echt echt niet.

» Posted By Pietie On February 08, 2012 @ 16:15

@ 18 “Als iemand dat wil, laat ze. Het is zoiets als religie, als het jou niet dwars zit…”

Dit is nu waar ik door ‘getriggered’ word. Hoezo vooral geen verantwoordelijkheid nemen voor het geheel? Hoezo mensen zich maar lekker laten bedonderen en oplichten.
Uitbuiting kan alleen blijven bestaan als wij dat als medemensen laten gebeuren.
Het zit mij (en Karin blijkbaar, godzijdank) dwars als anderen worden voorgelogen en opgelicht. Zat het maar iets meer mensen dwars!!

» Posted By Pietie On February 08, 2012 @ 10:10

Weer vraag ik me af, wat is de reactie van de reguliere gezondheidszorg. Net als bij het alternatieve circuit lijken zij geen weerwoord te hebben en niet te kunnen inspelen op nieuwe (zij het gekweekte) behoeftes van patiënten door met een zinnig alternatief te komen, of op z’n minst met een tegengeluid.
Toch kwalijk dat wij, patiënten, dit moeten aankaarten?!

» Posted By Pietie On February 07, 2012 @ 22:03

Canta ballet

Dit is gaaf zeg. Het zijn van die dingen/projecten die 1. waarschijnlijk alleen in Nederland kunnen (zolang de regering onze creatieve en ondernemende kunstziel niet om zeep helpt?) en 2. het leven weer een beetje de moeite waard maken omdat het geen mens onberoerd laat.
Alleen van het idee word ik al ongelofelijk blij. Veel succes!

» Posted By Pietie On January 28, 2012 @ 10:19

BobCatsss

Thanks! Wel erg verontrustend allemaal wat ik lees… Het zoveelste verontrustende bericht als je het optelt met alle ellende in de krant.
Het stemt niet erg positief over de toekomst… :-(

» Posted By Pietie On February 11, 2012 @ 22:24

Weet niet waar ik dit anders moet plaatsen, vandaar maar even hier. Maar ik zag rechts boven op de homepage de oproep staan tegen ACTA. Zou daar graag iets meer over willen weten.
Ben je ervóór dat creatief eigendom van kunstenaars (muziek en films) voor niets en tot in den treuren gekopieerd en gebruikt mogen worden? Of staat dat er los van, en gaat het puur om protest tegen het voorschrijven en controleren van overheden. Omdat het anders Chinese toestanden kan gaan geven?

» Posted By Pietie On February 11, 2012 @ 21:13

Wie helpt?

Canta in cabrio uitvoering zou mooi zijn. Maar zijn ze nu niet al duur genoeg?
Overigens zie ik in moderne autootjes ook vaak mensen opgevouwen achter het stuur zitten. Door de stroomlijning blijft er vaak weinig ruimte over voor mensen met lange ruggen.

Het is grappig dat ze adverteren met: Vakantieveilingen, altijd wat te doen. Want suggereren ze daarmee niet dat Canta rijders avonturiers zijn?
Ik zou het leuker hebben gevonden als dit echtpaar ook stralend hun handicap toonden, want die wordt in dit filmpje inderdaad niet duidelijk.

» Posted By Pietie On May 19, 2012 @ 09:41

Of juist de leukste klanten! :-) Geef mij liever een stralend echtpaar die tegenslag in het leven heeft gekend, dan een verwende iphone staarder ;-)

» Posted By Pietie On May 19, 2012 @ 00:13

Ik zag zojuist ook een Canta (dacht ik?) voorbij komen in de tv reclame van vankantieuitjes. Een stralend ouder echtpaar zet het autootje al toeterend voor een chique hotel, waarna het lange hotelhulpje hen probeert te negeren. Even later zie je hem opgevouwen achter het stuur met duidelijke tegenzin wegrijden om te parkeren. Weet niet goed voor wie dit nu een reclame is ;-)

» Posted By Pietie On May 18, 2012 @ 10:14

Innoveer nou!

Heerlijk, zo gaat tie goed. Zo gaat de mensheid de goede kant op: eigenwijzer, kritischer, meer zelf kiezen (en dus nadenken, voelen, afwegen), meer willen weten. Daar wordt de samenleving o.a. transparanter van, en dat is prettig.

» Posted By Pietie On January 03, 2012 @ 15:21

Plezier

Karin, als je ook van Cirque du Soleil houdt? Morgen (eh, vanavond dus) 19.55 uur op Ned. 2 Is trouwens een programma met een leuke titel voor een glas champagne erbij: ‘Delirium’.
Plezierige jaarwisseling (hik) gewenst! En heel erg veel goeds voor het nieuwe jaar.
Liefs van Pietie.

» Posted By Pietie On December 31, 2011 @ 01:17

Weet je wat ik denk? Dat sommige lui er misschien plezier in scheppen om te zien hoe ver ze off-topic kunnen posten voordat ‘mamma’ ingrijpt.
Pfff, ik ga wat nuttigs doen.

» Posted By Pietie On December 29, 2011 @ 13:53

27 dat bedoel ik: jij geeft je mening alsof het een uitleg is. Ik ben blij dat onze nieuwslezers dat in elk geval niet doen!

29 ik begrijp werkelijk niet wat de verkeerde borst als reactie in dit stukje doet. Kan aan mij liggen. En dromen, bedoel je Karin? Die is juist zó nuchter dat ze goed kan observeren!

» Posted By Pietie On December 29, 2011 @ 13:36

25 Sjaak, vreemd bericht… 1984 in persoon? Verkeerde borst? Niets te kiezen, voor wie?
Maar, alsof ik me verveel… laat maar dus!!

» Posted By Pietie On December 29, 2011 @ 12:58

20-22
Volgens mij is hier duidelijk sprake van verwarring: van het geven van uitleg, met het geven van een mening.

Goed dat onze nieuwslezers alleen wat flirten en ontroerde rimpels trekken, en meer niet.

Misschien kunnen we zodra er andere wensen rijzen, eens een Noord- Koreaanse nieuwslezer nemen? Kunnen we huilen ;-)

» Posted By Pietie On December 29, 2011 @ 12:44

Ha, begrijp precies wat je bedoelt! Die Jeroen Overbeek had eigenlijk in een reclame voor een bank moeten zitten met zijn uitstraling van: bij mij zit je goed, ook al heb ik heeel slecht nieuws.
Het zijn – net als de prinsessen- van die types die op elke foto precies hetzelfde gezicht hebben. En in bewegend beeld hebben ze er ongeveer drie: neutraal (=glimlach), ietwat ontroerd voor de vorm (zoals Jeroen heel soms nog even kijkt na een aangrijpend filmpje) en tanden bloot lachend (alleen op vakantie).
Gaaap. Wat een leven.

» Posted By Pietie On December 29, 2011 @ 11:29

5-6 Juzo, wij zijn niet erg geïnteresseerd in wiens slaafje u wilt zijn, al dan niet met vergroot geslachtsorgaan.

Arme prinsessen, die het zonder plooien moeten doen in het leven.
Bea en haar schoondochters zouden er ook waarschijnlijk een moord voor willen doen om gewoon een keer naar de markt te kunnen.
Maar in het circus zouden zij toch wel vaak de hand voor de mond slaan hoor denk ik. Zoals ze ook een bezorgd rimpelhoofd vertonen bij nationale rampen. En ‘s avonds een slachtoffer (laten) bellen om te vragen hoe het gaat. Dat doet onze Bea bijvoorbeeld wel, in Nederland kan dat. Nog wel.

» Posted By Pietie On December 28, 2011 @ 10:50

Big Brother Awards

Gaaf dat je in de jury zit Karin! Succes.

» Posted By Pietie On December 25, 2011 @ 21:03

Dus toch Donner

Ongelofelijk. Goed dat je dit allemaal aankaart Karin. Wat een zooitje. Hoe die man zich beweegt door Den Haag (op de fiets). De arrogantie van dat soort lui. Hoe is het in godsnaam mogelijk dat die maar z’n gang kan gaan. Hopelijk wordt er nog een stokje voor gestoken, en/of gaan er veel mensen aan de bel trekken.
Geldt trouwens ook voor (heel iets anders, sorry, maar hier kunnen wij iets bijdragen door het te ondertekenen) voor het kinderpardon: http://www.kinderpardon.nu/
Zojuist Rutte op collegetour. Een hele zaal studenten bleef zitten toen werd gevraagd of zij de benoeming van Donner een open en transparante bedoeling vonden (sta op als je dat vindt werd gevraagd).

» Posted By Pietie On December 20, 2011 @ 21:49

Maxime maakt monddood

Is er enige samenhang met Googles nieuwe privacy-beleid, of ga ik dan (hopelijk) te ver? http://www.google.nl/intl/nl/policies/

» Posted By Pietie On February 11, 2012 @ 22:39

Hoe is het mogelijk dat dit onder onze neuzen gebeurt allemaal. Zeer verontrustend.

» Posted By Pietie On February 11, 2012 @ 22:25

Zielig

@12 Ja maar ik reageerde alleen maar voor jou, eigenlijk. Stom misschien, of zouden meer mensen dat doen?
Zelf zou ik nooit een kat nemen, die vind ik al zielig en veel te lief tegelijk nog voor ik ze ken.

» Posted By Pietie On December 07, 2011 @ 11:27

Vermeld dan ook even haar eigen website, leuk en interessant: http://looovetinkebell.com/pages/tinkebell

» Posted By Pietie On December 06, 2011 @ 23:04

Wacht even… ik leef uit loyaliteit mee met jouw dierenverdriet, en nu wordt (o.a.) mijn reactie als onrustbarend aangemerkt?
Ik vind het al veel langer idioot hoeveel aandacht huisdieren krijgen in het Westen, wat dat betreft ben ik fan van Tinkerbell. Die kaart precies die kwestie aan met haar kunst.
Wanneer iets of iemand zielig is, vind ik een lastige kwestie. Zal er eens over peinzen…

» Posted By Pietie On December 06, 2011 @ 21:56

Dropje

Gecondoleerd. Ik denk dat Dropje bij jou een mooi eind (voor zover dat mooi kan zijn, met nog een beetje vrijheid en respect om zich heen) heeft beleefd. Jij hebt, naast je andere talenten, echt een poezenmoederhart. Dat voelen ze, kan niet anders.

» Posted By Pietie On December 03, 2011 @ 10:28

Why blame Jobs?

Some facts: 1/ this operation is only done in early stages; 2/ most people die within five years after this operation; 3/ the proces of dying is less painful after this operation then without operation.
I wonder whether Jobbs was informed about all this, and wether he was aware of the fact that his choice (vegan diet) was not an option. He chose to have no treatment. But he never said it. Everyone has the right to choose not to get treatment. But please, let’s be aware and clear about it.

» Posted By Pietie On December 01, 2011 @ 13:55

Eigen schuld?

Mooie VPRO serie ‘Breaking Bad’ momenteel met precies dat onderwerp (behandelen of niet) in een familiegesprek met praatkussen vanavond:
http://programma.vpro.nl/drama/afleveringen/breaking-bad.html
Verder vrij hilarisch. Als ik kanker krijg, ga ik dit op dvd aanschaffen.

» Posted By Pietie On January 06, 2012 @ 23:47

429
Welk mens is 100 % gezond? Ziekte hoort bij het lichaam, als de nacht bij de dag.
( Think different! Misschien dacht Jobs wel: “Here’s to the misfits… ” )

» Posted By Pietie On January 02, 2012 @ 18:11

415 Ja, ik bedacht ook dat veel artsen ervan uitgaan dat je geen uitgebreide, ingewikkelde info wilt. Ook merk ik dat men in het ziekenhuis er al gauw vanuit gaat dat je onnozel bent, en dat als je meer wilt weten, echt heel veel moeite moet doen en alles eruit moet trekken.
Maar van patiëntenorganisaties zou je het toch anders verwachten?! Je kunt toch simpel met doorklik mogelijkheden heel veel info geven?
Als ik kankerpatiënt was, zou ik overigens alles wat ik wist doorsturen naar zo’n organisatie met het verzoek dit op hun website te plaatsen (en de klagen als ze dat niet deden).

» Posted By Pietie On December 27, 2011 @ 20:26

Als we er inderdaad niets mee kunnen, is dat misschien een goede reden om deze info niet uit te wisselen…

Maar waar het even om ging, het lijkt dus niet zo te zijn dat patiëntenorganisaties hun info afstemmen op de wens van de farmaceutische industrie die hen sponsort. En gelukkig maar.

» Posted By Pietie On December 27, 2011 @ 18:29

«« Back To Stats Page