Statistiek

Comments Posted By Luc

Displaying 31 To 55 Of 55 Comments

Zelfmoord gaat niet op recept III

Ik heb de shurft aan dat soort lui. Leg ze met alle plezier om. Niks aardig. BAH.

» Posted By Luc On July 09, 2009 @ 23:47

Thian –>
Verjaringstermijn
Voor de bewijsvoering is het het beste dat er zo snel mogelijk aangifte wordt gedaan. De dader kan nog in de buurt zijn en er zijn misschien nog sporen. Maar het heeft zeker ook zin om aangifte te doen lange tijd na het gebeurde. Vooral slachtoffers van incest hebben soms jaren nodig voor ze aangifte kunnen of durven doen.
Slachtoffers van seksueel geweld kunnen nog jaren na het gebeuren aangifte doen. De termijn is bij aanranding twaalf jaar en bij verkrachting vijftien jaar.
Een minderjarige heeft nog meer tijd om aangifte te doen. De verjaringstermijn begint pas te lopen op het moment dat het slachtoffer achttien jaar is geworden. Op deze termijnen geldt één uitzondering.
Wanneer de aanrander of verkrachter op het moment van het plegen van het delict jonger is dan achttien jaar, dan wordt de verjaringstermijn met de helft bekort. Voor aanranding is de termijn in dat geval zes jaar en voor verkrachting zeveneneenhalf jaar. Gaat het echter in dit uitzonderingsgeval om een minderjarig slachtoffer, dan wordt de leeftijdsgrens waarop de dader in aanmerking komt voor halvering van de verjaringstermijn teruggebracht van achttien naar zestien jaar.

» Posted By Luc On July 09, 2009 @ 23:45

Ans en Elizabeth:
In jullie replies en zeker in die van Ans herken ik veel dingen. Het over mezelf denken. Groot rondlopen en bij het minste BAM weg is dat beetje zelfvertrouwen. God Elizabeth. Jouw dochter heeft een groot hart. En jij ook. Kan me dit, ook al ben ik een man, zo goed invoelen.
Emma:
Lol, 3 dubbele portie kreeg ik ook. Was helemaal van de wereld. Niet in staat om nog wat te voelen of te denken. gewoon dood van binnen. Wil ik nooit meer. Ik wil voelen ook al is het pijn, zondig, schuld, verward. Haat. tegen mezelf. Maakt niet uit als ik mijn hart maar blijft reageren en ondanks alle gedachten blijft geloven dat er een oplossing komt.
Ik heb alles en niets. Sorry. Wil ik ook zo vaak zeggen. Sorry vriendin dat mijn liefde anders is, sorry huis dat ik je niet afwerk, sorry mensen dat ik het niet meer trek die ratrace. Sorry allemaal dat ik hier zit. Sorry mamma en lieve pappa. Wat heb ik jullie aangedaan in mijn jeugd. Sorry iedereen.

De dingen die ik beschreef. Het alleen willen zijn had ik daarvoor al. De rest is daarna gekomen of veel sterker geworden. Weet niet. Zo lang geleden.
Ik zit nu het internet aft te struinen naar wat ik voel, wat met me kan zijn. Thian (lieve Thian :)) zei emotioneel onstabiel. Ja dat ben ik. Slaat ook op Borderline las ik. Zie daar wel een aantal van mijn trekjes terug. Ik kan van hemel naar hel gaan in 1 minuut. Ik twijfel aan gevoelens. En voel me dan schuldig of zondig.
Trouwens weer 1 vriend minder. Wou hem e.e.a. vertellen maar reageert niet. Wil het niet weten denk ik. Is goed zo.
Man ik ben gek. Zit nu weer te huilen.

» Posted By Luc On July 09, 2009 @ 12:17

Thian,
IT, ik red dat ook niet meer voorlopig. Moet eigenlijk om bij te blijven alle 2 jaren mijn certificaten vernieuwen.
Zit al een jaar te staren naar een metertje boeken en totaal geen fut. Zal wel bekend in de oren klinken.
PS wat is palier?

/hug Luc

» Posted By Luc On July 09, 2009 @ 00:53

jongeren en volwassenen met psychische handicaps, zoals PTSS, DIS, autisme en depressie

http://www.stichtingpetra.nl/aat.htm

Is dit iets voor je Thian?

» Posted By Luc On July 09, 2009 @ 00:47

Thian, hallo :). Sorry dat ik niet dadelijk reageerde. Ik ben geen beste schrijver en heb eerst alle posts hier gelezen.
RL= real life of de realiteit. Ik zit in de IT en alles daar is in het engels, dus hersenloos erin geklopt.
Coma = geen behandeling. Men was blij dat ik weer terug was. Werd niet meer over gesproken of iets aan gedaan.
Wat ik eraan heb overgehouden voorzover ik mezelf nog kan herinneren van daarvoor:
– Ik haat het als mensen me aanraken (wordt/werd (heb het weten te temperen) dan gelijk agressief).
– Ik kan midden in een gesprek gewoon ergens anders zijn.
– Ik kan niet tegen drukte, wil me dan verschuilen.
– Ik kan niet tegen lawaai.
– Huil om de stomste dingen. En weet vaak niet eens waarom.
– Angst voor bindingen. Kan zomaar een relatie of vrienschap stoppen. Wil dan gewoon geen contact meer. Als je me vraagt waarom zijn het vaak pietluttige dingen.
– Ben het liefst alleen.
– Prettige bijkomstigheid, was daarvoor slecht in mathematica en daarna ging het als gesneden koek. Ja ook iets positiefs.

Mijn moeder vertelde me later dat ik ook een hersenbeschadiging had opgelopen. Nooit bij stilgestaan.

Desondanks is alles daarna goed gegaan. Zelfs een eigen zaak weten op te zetten. En 2 vrienden gevonden die met mijn eigenaardigheden overweg kunnen. Tot nu. Weet eigenlijk niet echt wat de uiteindelijke klap heeft gegeven. Heb in vorige post wel een aantal redenen vermeld. Maar of het een daarvan is, weet het niet.

Bij PSYQ, (waar ik terechtkwam na een aantal gesprekken met een hulpverlener bij mijn huisarts) werdt in de intakefase gezegd dat ik depressief was en suicide. Heb toen moeten beloven dat ik niets zou doen.
1 jaar gesprekken gehad met een hulpverlener aldaar (tussen opvang wegens wachtrij) en een hoop medecijnen geslikt.
Resultaat: uiteindelijk zat hij zijn problemen tegen mij te vertellen i.p.v. omgekeerd.
Toen de gesprekken met de echte psych. Zoals ik al zei, rampzalig vond ik dat. Ben toen gelijk dichtgeklapt. Heb toen gezegd dat ik het zelf zou oplossen (altijd al gedaan) en gelijk vertrokken.
Alles thuis weggegooid. Spijtig. Maar aan de andere kant, was 1 doosje. Werkt niet echt denk ik.

Maar wat anders, wat lief van je om zo te reageren op mij. Terwijl je zelf in de ellende zit. Je weet niet wat voor gevoel me dat gaf toen ik het las. Iemand vind me de moeite waard om serieus op te reageren.
En niet dadelijk zoiets van het komt wel goed, gaat vanzelf wel over. Dat hoor ik al te vaak.

Henk, John, mischien Joan als die dit nog leest, Emma
——————————————————————–
Ook jullie posts zijn van waarde voor me (heb alles uitgeprint en herlees ze vaak). Hoe moet ik het zeggen? Heb jullie lief voor de wijze waarop jullie altijd met respect naar anderen toe reageren.

Dat is het. Niet veel over mezelf losgelaten. Heb meestal veel tijd nodig voordat ik vertrouw en mezelf laat zien. Ben nu nog veel te bang.

» Posted By Luc On July 08, 2009 @ 22:50

Elizabeth, blijf asjeblieft.

» Posted By Luc On July 07, 2009 @ 00:18

Zoveel antwoorden, zoveel bemoedigende woorden en raad.
Lieve lieve Thian. Heb zitten huilen toen ik de laatste paar posts van je las. Vent van 47 zit te grienen. Ken je niet en toch wil ik met je delen in je pijn.
Maar iets over mezelf ipv een 20 tal regeltjes :) In 84 heb ik een ongeluk gehad. Maanden in coma gelegen. 1 ding is me toen bijgebleven. Toen ik thuis vertrok was mijn vader zwartharig. Toen ik bijkwam in ziekenhuis en hij kwam op bezoek was hij spierwit. Dat heeft me een enorme knal gegeven. Mijn vader is kort daarna overleden. En ik gaf/geef mezelf nog altijd hiervan de schuld. Ik ben toen langzaam veranderd. Had het niet door.
Jolanda heb ik leren kennen een paar maanden na mijn vaders dood. Ik wou geen relatie maar zij hield van me. Dus toch maar begonnen.

Verhuisd naar Nederland. En wat men zegt is waar. Na verloop van tijd ga je van iemand houden. Is zo ook en flinke tijd geweest. Echter door allerlei dingen zoals teveel werken, een verbouwing aan het huis die falikant foutliep (nog altijd) steeds meer verschil van mening, zich ergeren aan elkaar etc. is mijn liefde verdwenen. Ik zie haar nu als vriend, kind.
Merkte dat ik openstond voor andere vrouwen. Ben mezelf daarvoor gaan haten. Vind mezelf ontrouw.
Krijg ook rare trekjes. Compulsief gedrag. Dingen 100 keer recht leggen, handen 20 x wassen LOL en zo maar dat terzijde.
Ik wil weg uit alles, vluchten. Opnieuw beginnen. Maar durf ook niet. rare dingen zoals mes op borst zetten en drukken. Kijken of het pijn doet. Pillen zoeken en dan denken neen niet doen.
Als ik alleen ben huilen als een wolf. Komt er gewoon uit zeilen.
Psychiater. Ik had hier een wachttijd van bijna een jaar. Kreeg medecijnen waardoor ik constant met bloedneus liep. Kom ik bij hem en dan zit daar zo iemand van ja ik lees dit dat, dat lossen we wel effe op. Denk ik, man waar heb je het over.
Ik heb een B.V.. Komt geen geld binnen nu. Werkt ook op me in. Waar moeten we het van gaan doen als ik niet beter wordt?
k spreek nu veel met iemand uit denemarken, een vrouw. Ben me gaan hechten aan haar. Kan veel aan haar kwijt. Ook weer fout natuurlijk denkt mijn brein. Mijn hart zegt neen. Die 2 gaan nooit samen. Waarom niet?

Jullie allemaal hier, ik wou dat mensen in RL ook zo lief waren. En niet snoei en snoeihard. Want dat is wat ik vaak in mijn vak tegenkom.

Heb gewoon getyped wat in mijn hoofd zat. Wou het even spuien. Weer even leeg.

» Posted By Luc On July 06, 2009 @ 23:12

Malka ik wil wel met je mailen hoor. Tweede, HenK, mijn vriendin als vriendin. Als ik echt eerlijk ben hou ik niet meer van haar maar ja 20 jaar samen. Ik zit nu midden in drukte dus dit is een snelle reactie maar ikk zet later wat meer hier neer. Ik vind jullie allen als ik dit lees moedige en strijdbare mensen die ondanks alles wat tegenzit toch proberen zich er doorheen te bijten. Ben blij dat ik deze site heb gevonden. Alleen het lezen helpt me al.

» Posted By Luc On July 04, 2009 @ 20:47

Wantrouwen

Goed zo Karin :).

» Posted By luc On July 21, 2009 @ 22:13

Embody / Us body

Ah. Indrukwekkend stuk. Waardevol.

» Posted By Luc On August 08, 2009 @ 21:09

Vloeken helpt

NONDEDJU (Nom du dieu)> Zo dat lucht effe op.

» Posted By Luc On July 17, 2009 @ 15:47

Zelfmoord II

Ga terug naar crisicentrum. Red het niet. Gebeld naar sos lijn die ik hier zag. Verteld. Kon me niet helpen, wou dat ik niet praate over er een eind aan maken. Stond aan het water. Weet niet. Springen en voorbij. Wat ben ik in godsnaam aan het doen met dit leven. Ik haat leven ik haat zijn, ik haat mij. God, help me.

» Posted By Luc On August 26, 2009 @ 01:47

En Bert, dat MSN. Dat maakt meer kapot dan goed want is geen sociaal communicatiemiddel.

» Posted By Luc On August 24, 2009 @ 18:19

Bert, afstand hoeft niet te betekenen dat je weet niet hoever van haar af woont. Kan ook een straat verder zijn. En je kent daar wat mensen. Is beter voor je. In plaats van waar je nu zit je op te vreten. En geef haar de tijd. Probeer die verrekte angstgevoelens weg te krijgen. Praat met een goeie psych EN laat je helpen in plaats van alleen maar te malen. En zeg niet Luc jij begrijpt het niet. Ik versta je veel beter dan je denkt en voel met je mee want weet wat je doormaakt. (1 van de redenen van mijn huidige situatie)

Luc

» Posted By Luc On August 24, 2009 @ 18:16

Sorry Ans, heel lief van je maar ben geen held. Dan zat ik hier niet meer.
De psych kwam er uiteindelijk achter. Wat mij al jaren in een circel deed draaien en confonteerde me met oplossingen. Ik was toen van ja ja ja. Maar daarna stopt het behandelen en moet men 6 weken wachten op vervolg. Ergo, ikke dus weer in oude omgeving en down. Komt wel goed. Lief van je Ans. Maar je bent ook een lieve vrouw. En eentje met moed.

Dank je wel maatje. Hoop dat het beter met jou gaat. Denk veel aan je Thian.

» Posted By Luc On August 24, 2009 @ 17:12

Dag Thian, Gaat even niet goed, dus niet schrijven. Komt wel weer. Thx Janus was we leuk mopje. Kan dat wel waarderen.

» Posted By Luc On August 24, 2009 @ 09:51

Thian, post 462. Heb een zin verkeerd geschreven. Stiekum is buiten de context. Natuurlijk wil ik/willen wij dat je hem wint. Stiekum hoort bij het eens willen ontmoeten. Sorry lezers voor de fout in deze.

» Posted By Luc On August 23, 2009 @ 03:00

Bert. Als ik je zo hoor, als ik dit nog eens lees. Bel aub het crisiscentrum in Rotterdam man. Zij kunnen je wel een arm bieden. Echt waar.
En de psych daar. Die haalde in 2 uur alles uit me wat ik in jaren nooit kon uitleggen tegen anderen. Naam weet ik niet maar het is een indonees.
Telefoonnummer centrum is 010 4763944. In Rotterdam.
Hoe je er moet komen. Pak voor mijn part een taxi maar ga naar daar toe. Die gevoelens van jou ken ik. En dat krijg je niet opgelost met alleen maar met dit forum.

» Posted By Luc On August 23, 2009 @ 02:53

Bert, je bent niet alleen… Ik weet maar al te goed wat je voelt.

Thian, lieve Thian. Denk laatste tijd vaak aan jou. Waarom dat alles met je is gebeurt. En wat je meemaakt nu. En je strijd. Waarvan ik stiekum hoop dat je hem zal winnen. Want ik hoop je eens echt te ontmoeten in het centrum. Om te luisteren.
Niet aanraken, dat weet ik, Dat maakt je bang. En brengt herinneringen.
Gewoon. Mischien met elkaar kunnen lachen. Of dieren kijken.
Ik weet dat ik niet mag zeggen ga nooit weg, want dat is niet aan mij, ons. Maar toch.
Ben ik egoist om iemand waar ik veel om geef, ook al is het via internet, bij me te willen houden? Weet niet. Hoop het niet.

Met mij. Up en down. Hulpverlening is depressiegroep die start october bij PsyQ. Tot dan gesprekken van 15 minuten. 1 x per week. Hoe gaat het met je? Dat geneuzel. Of ik beter wordt? Weet niet. Zit veel te diep nu. Ik hoop het.
Ik hoop dat ik sterk genoeg wordt om de uiteindelijke keuze te maken. Een keuze die al jaren door mij is uitgesteld.
Soms leef ik even, flakker weer op. Daarna weer in het zwarte. Eigen schuld. Ik gebruik geen medicijnen omdat ik heftig hierop reageer. Mijn lichaam is niet aan pillen gewend.
Genoeg over mij. Thian blijf sterk. Laat je niet kisten. En al klinkt dit zo cliche, ze komen uit het diepst van mijn hart. Dag maatje.
Luc.

Nog een url om te lezen als je/jullie willen. Ik probeer(de) hier naar te leven. http://www.fleurdelis.com/desiderata.htm.

» Posted By Luc On August 23, 2009 @ 02:39

Man o man Thian. Moet ook altijd tegenzitten precies. De papieren hebben ze inderdaad nodig en het soort instanties waar je nu mee te maken krijgt staat nu eenmaal bekend als omslachtig en heel traag. Maar toch.
Iets in je verhaal geeft me het gevoel dat men weer eens met de botte bijl bezig was. En dat zint me helemaal niet.
Met die arts heb je nog geluk gehad ondanks zijn kleine dreigement van niet mee willen werken. Heb hele gruwelverhalen gehoord.
Je moet maar zo denken, er doorheen en klaar. Daarna ben je er vanaf. En alle papieren zijn nu eens echt klaar. Toch?
Ik duim voor je maatje. Gewoon slechte dag vandaag. Morgen weer beter. Voor jou gaat dan weer het zonnetje op.

Met liefde denk ik aan jou, Luc.

» Posted By Luc On August 20, 2009 @ 21:15

Ik zat op 2. 3 en 4 zijn wat men zei de sociale afdelingen. Neen, laat niet te veel los ook al zijn de mensen hier op dit forum erg lief.
En dat van Karin, alleen doen als je het kan en aandurft. Zou wel leuk zijn. Aan de andere kant best eng.
Veel liefs, Luc.
(PS, Luc is mijn echte voornaam)

» Posted By Luc On August 20, 2009 @ 11:38

BAVO Crisiscentrum Rotterdam. Ben beetje in de war :).

» Posted By Luc On August 19, 2009 @ 01:12

Cinner, net terug uit DAC (opname suicidaal). Heb daar iemand ontmoet die zich ook de keel had doorgesneden en de polsen. Alleen heeft ze de polsen in de breeddte doorgesneden. Zij zei me dat ze totaal niets voelde tijdens het …. met de keel. Net of je gekrabt wordt door de kat.
Verdere gevolgtrekkingen laat ik aan jou maar ik denk dat je vader vredig en zonder pijn is heengegaan. (PS wou dat ik zo sterk als hem was).

» Posted By Luc On August 19, 2009 @ 00:10

Aaie beer. Knuffel mijn Thian hier en hoop hoop hoop. En die tegenstrijdigheden Thian. You are human. Elk mens heeft dat. Elk. En hoe ouder je wordt hoe minder het er zullen worden.

» Posted By Luc On August 06, 2009 @ 00:34

 Page 2 of 2  «  1  2 
«« Back To Stats Page