Statistiek

Comments Posted By Judith

Displaying 31 To 60 Of 166 Comments

Seks, macht en gender

Wat Karin schreef, had ze zeker gelijk wat betreft vrouwelijke daders ook evengoed als mannelijke daders zijn, hoeveel aantal zijn ze allemaal dan? Niet dat ik het weet, maar kan CBS onderzoek kan zelf ook niet achterhalen, denk ik. Hoe bewijs je dat verhoudingen dan? Veel mensen zwijgen als goud, pakken zilver zo goed als ze kunnen. Ik herken ook mijn ex tijdens mijn huwelijk mij zowel geestelijk als fysieke chantage had gepleegd, ook stukje geweld had gebruikt tegen mij (stoel naar mij gooien!!! ik pak het gelukkig sterk genoeg als de bal). Mijn ex was zo onvoorspelbaar als ze kwaad wordt om wat iets in haar hoofd uiteenspatte. Ik was echt helemaal verdrietig om haar gedrag geweest, maar na niet op korte termijn gebeurtenis, maar later ging het toch langer dat het korter termijn viel mijn hart in breuk dat ik het niet meer langer aankon. Hoe ze alles voor elkaar wist te voorbereiden, alles wist te regelen, alles klaar wist te spelen, kwam ik pas achter vlak voor de scheiding, stom genoeg was ik zelf dat ook. Ik was zo blind als wat, tja ik heb echt heel veel van haar gehouden zoals ze de oude ….. was, maar niet dit geval. Ik heb het altijd voor haar gezwegen. Na mijn scheiding heb ik pas aan mijn beste vriend verteld, zelfs haar brieven aan mij laten lezen. Hij zei precies zo: Hoe kan ze in godsnaam zo veranderd in laatste jaren? Alles wat jullie zo fijne huwelijk hadden, was niet die laatste jaren bevattend, totaal anders. Je was bang voor haar, dat zag je jezelf niet. Je verdriet was te groot, binnenvetter. Goddank heb je het contact verbroken, zij ook. Jezus man, wat is dat voor mens? Ik zei al: Niemand kan het over 10 jaar zelf ruiken om wie hun partners werkelijk zijn geworden, anders dan voorheen. Hun huwelijk zomaar vergooien en wie weet verstikt het ook zoiets, net als ik. Als we doorgegaan waren, waren we allebei zeker doodongeluk! Dus voor velen hebben geen enkel idee wie ze werkelijk was, maar ik wel.

» Posted By Judith On November 07, 2018 @ 04:14

Ik ken een paar van mijn klasgenoten van vroeger, dat ze ook met oudere vrouwen hadden ervaard met sex. Ze noemden zeer rijpige vrouwen, beter dan jonge meisjes die nog niet ervaringen hadden met sex. Dan zie je hoe misbruik ze zelf ook deden met oudere vrouwen, andersom ook in principe machtmisbruik.

Ik ken een paar homosexuele mannen die allang voorbij 50 of 60 jaar waren, die puberale jongens lieten komen bij hun thuis: voor cola, chips, wat spelletjes doen. Ze masturbeerden ook met die oudere mannen. ( pedofielen). Dat was ook machtmisbruik, maar de vraag was ook waarom die puberale tieners terug blijven komen, om te spijbelen of voor hun sexuele behoeften, ja hoor. Maar je weet natuurlijk niet alles, maar wel genoeg gehoord en het heeft ook in EHV-dagblad gestaan, dat die mannen opgepakt waren wegens hun pedofielmisbruik, maar na 1 dag verhoren waren ze vrijgesproken. Een van de mannen werkt momenteel als acteur in Amsterdam. Nou , dat zie je het betrouwbare netwerk binnen dit soort wereld. Echt misselijk van te worden!!!!!

» Posted By Judith On September 06, 2018 @ 08:45

Ik vraag me af hoe mannen zich dan voelen als ze iemand verkrachten. Voelen ze dan zich opgewonden van sex of juist niet? Machtlust , is dat enige dat ze zo deden?? Hoe verklaar je als de machtlust is?

Herinner me nog van serie Dynastie van de genaamde zoon Adam Carrington die vaak vrouwen verkrachtte alsof hij zakelijks deed? Nooit klachten van die vrouwelijke slachtoffers, niet eens één keer. Dan denk je van: “Iedereen, over de hele wereld, zag dit seriefilms Dynastie, Dallas of Falcon Crest noem maar op, de hele macho-verhalen stimuleren de kijkers zeker : Mannen vonden het geweldig, imiteren het vast ook alsof ze cowboys waren, kledingen kun je zien hoe dunner kleding hoe sexy actrices moesten dragen voor de serie.

Nou, mannenwereld is toch zoiets groots, vrouwen onderdrukken. Ik kan me beetje wel indenken als de vrouwen op wraaklust zouden doen, zoals je schreef ook over Revenge van de film, net als fatal attraction ( = Dodelijke aantrekkelijkheid ) van Glenn Close, die zoiets in staat was om man te stalken alles om hem te bezitten. Het komt wel op neer dat heel filmscenario zelf alles veroorzaakt tot ellendigheid over de wereld. Kijkers kicken er nogal op.

» Posted By Judith On September 05, 2018 @ 13:25

Feniks van de wraak

Karin, je hebt het heel goed in alle woorden geschreven, bravo, te wetende wat een nihil verschil is tussen Fenikse en Rambo. Heel juist. Wat een Ramba die Feniks die uit pijnlijke herrijzing van de dood, zichzelf had moeten genezen aan haar zware wonden. Knappe werk hoe ze alles in staat wist te ontsnappen en hen te grazen nemen op de hele MadMax-achtige woestijn.
Alleen soort teveel bloedstollende lekken heb ik er wel nou even…..
Met goede einde, ja kan niet anders dan die alle drie opruimen, klaar.

» Posted By Judith On December 08, 2018 @ 08:04

Vanavond komt Revenge eindelijk op Film1 Primiere om 21.55u. Ik ga zeker kijken. Benieuwd

» Posted By Judith On December 07, 2018 @ 15:25

Benieuwd naar dit film, dat ik nog moet zien. Ik ben nog in Italië met vakantie. Volgende week weer thuis (-vakantie).

» Posted By Judith On August 30, 2018 @ 08:00

Neem ze serieuzer

Beste Karin, hoe pak je het serieus dan aan? Hoe serieus wij hadden moeten doen? Tegen idiote Rechtslompend Duitse zenders ?? Links-of-neutrale Journalisten moeten niet over rechts alternatives schrijven maar vanuit hun kritiek op die Neo-Rechts idioten!!! Alles wat ze zeggen, alles negeren!!!! Wees kritiek!!!
Tot slot ligt de klimaatverandering helemaal niet aan links Partijen, maar hun extreme Rechts!!!

» Posted By Judith On August 23, 2018 @ 09:14

De rode en de blauwe pil van de tv

Ondanks haar uitgebreid uitleggen vond ik haar grotendeels toch meer ingewikkelder omdat het niet altijd duidelijk was. Soms niet echt volgbaar, onsamenhangend. Geheel te goeder trouw, onduidelijk om welke doelen er precies over gaat. Jammer, ik had haar graag nog meer willen zien, vooral méér over welke doelen, en welke onderwerpen.
Maar toch blijft ze interessant.

Al persoonlijks vind ik tegenwoordig wat minder om wat jongeren nu doen en studeren op die manier van technologie/internet. Vaak uit onwetendheid komen ze al toch te ver zonder het gevolg ze moeten dragen, Risicovol.

Ik heb ook voor de hardschijven, printplaten en elektronische componenten 2 jaar gewerkt ( solderen, herstellen, invoeren, nieuwe materialisten vervangen ). Echt mooiste “ambtelijke” vak werken, maar dat was voor mij geen werkleven. Te wetend hoe het in de systeem werkt, dat het niet altijd leuk was.

» Posted By Judith On August 16, 2018 @ 08:35

Profileer- en publicatiedwang

Het is moeilijk te voorstellen dat ze zoiets in staat zijn om valse nieuws te publiceren via orginele en landelijke kranten, want ze zijn toch zover bekende journalisten die je vaker tegenkomt, en hun artikelen leest.
Het is toch zoiets orgineels, via papierkranten, ook zover bekend die electronisch kranten evengoed. Daarnaast valt me wel op dat veelal nepnieuws steeds meer toeneemt, dat je gewoonweg liever niet leest, wegkijkt.

Hoe maak je het waar dat ze niet nepnieuws zijn? Herken je hun nieuws die er niet zijn? Strafbaar geven? Wetenschappelijke onderzoekers of onderzoekjournalisten via papierkranten zijn betrouwbaar omdat het orgineels gedrukt zijn, soort zwart op wit papier. Via internet is heel wat minder. Je kunt merken hoe je scrollt hier en boven en links en rechts, die je warboel maakt die je niet rustig kan nadenken. Dat is werkelijk nepnieuws. Misschien is het wel goed om orginele herkenbare stempellogo van bekende tijdschriften waar geen valse wetenschappers zijn, soort tegen betaling van logostempel of je werkelijk wetenschapper, je certificaat laat zien aan de tijdschriften, electronisch ook. Soort achtergrond van elke blad met orginele waterdichte logostempel aan welke kant, dat is ook kostbare stempel dat je echte journalist of wetenschapper bent helaas tegen betalingen komt je er dan wel binnen. Geef aan internet, maatschappelijke internet van google bijv…. Dat is maar een ideetje van me….

» Posted By Judith On December 18, 2018 @ 08:21

Uw volgende bank: Facebook

Cash/contant betalen zie je tegenwoordig ook niet meer. Al soms doe ik ook toch met geld in me zakje voor het geval iets toch komt. Bv. Parkeermunten, markt ( vis halen, bloemen/planten halen, kaas halen )

Achter bankpas met (((( hoef je ermee schuiven, klaar betaald. Simpel.

Maar wat doet “Bank” Facebook dan eigenlijk? <—– €€€ $$$ ???

» Posted By Judith On August 10, 2018 @ 11:04

Ik begin er nooit als eerste aan, alles afwachten wat andere mensen dat al vooraf doen en geen problemen krijgen van FACEBOOK. Ik doe het al jaren lang via online bankieren, gewoon via Bol.com boeken bestellen, wat nodige producten bestellen, de rest andere winkels kun je ook bestellen, via bankieren. Tja…. ben wel even ouderwets nu ;)

» Posted By Judith On August 08, 2018 @ 12:57

Vrijhandelsvervuiling

Hoezo, is Trump echt blij dan? Lijkt me eerder zéér ondermaatse onderhandelaar, raar maar waar dat hij er bijna geschikt voor is, alleen presidentschap niet. Kijk hoe hij die muur van Mexico omhoog trekt, die juist véél méér vrijhandelszone heeft. Het was aan Obama te danken. Canada is bekend in enorme staal, Hout enzo, Mexico is één van de grootste export van de wereld.
Hoe stom die Trump met volle gal spuwt aan Mexico. Dat snap ik niet. USA is vrij bekend van Olie, BMW <– jawel die grootste fabrikanten en Apple telefoon ligt in China…. Daar maakt Trump handelsoorlog van? Kijk hoe de beide buurlanden Canada en vooral Mexico muren omhoog trekt, duikt hij naar China en Europa. Alles inkopen om BTW in eigen land te weten zuigen. USA leeft van BTW, bijna allemaal. Hoe onderhandelbaar steeds meer wordt, draait Trump met zijn dikke konten door, zo gek als een deur. Geen wonder dat zijn grote mond voor de camera's omver gooit. Het is zeer ondenkbaar en onvoorstelbaar die enge vent die Trump!
Kijk naar Nederland die vrij bekend van Rotterdamse haven is om transport, jawel, overal dus het erts wordt gekocht door de staalindustrie (Hoogovens bijvoorbeeld), het wordt vervoerd door schepen en spoorwegen naar Nederland, het erts wordt omgesmolten, gewalst, geperst, verwerkt door Hoogovens en het wordt weer doorverkocht als hoogwaardig aluminium en staal. Waarom zou EU landen toelaten aan USA in onderhandelen? Ik zou hem zéér aanraden om die Mexicaanse muur af te breken om welbespraakte vrijhandel te onderhandelen, niks verkeerds mee.
Mijn broer had bijna 30 jaar lang voor Ijzergieterij BV in Nijmegen gewerkt, nam ontslag omdat hij er al veel heen en weer naar USA moest gaan en dan was daar nooit goed. Echt geen goede doende USA, helemaal niet. Ook geen wonder dat hij zelf eigenaar van uitzendorganisaties is voor alle mensen die toelaatbaar zijn, oke.
Het is juist Trump met America First die grenzen optrekt, die extra belasting het op Duitse auto's, op Canadees staal, op Chinese producten. Die vent is hopeloos!!!!!

» Posted By Judith On August 02, 2018 @ 06:47

Vliegbewegingen

Zie welke vevoer de ergste vervuiling uitstoot, ook niet verbazingwekkend is ;

https://dier-en-natuur.infonu.nl/milieu/148488-co2-emissie-vergelijking-tussen-vliegtuig-auto-en-trein.html

» Posted By Judith On July 26, 2018 @ 07:20

Vluchten doe ik niet, natuurlijk niet. Alleen mijn depri-tijd zolang duurt, kun je toch niet blijven liggen of zitten piekeren, Geeft geen nut. wandelen, zwemmen en nog wat doe ik het ook bijna elke dag. Maar zoveel in stressvolle werkdiensten wil je er toch van kikkerbilletjes af, even afleidingen om je op te laden, niet hier, maar naar een andere gezicht ( buitenland ), heerlijk afleidingen deden me altijd goed. Vluchten doe ik nooit.

» Posted By Judith On July 25, 2018 @ 13:52

Sinds 2015 ben ik niet meer met vakantie gevlogen, altijd met de auto, komende maand ook met eigen auto naar Italië. Vloog daarvoor elke jaar wel naar halve wereld rond, vooral mijn beste vriendin in USA, daar ga je toch niet met de cruiseship varen, die alleen op zeezicht heeft , meestal 7 dagen duren voordat je je beste vriendin eindelijk stevig omhelst en giechelend stampend voeten van blijdschap, nou dan, laat me toch vliegen voor mijn lief, voor altijd. De rest doe ik niet meer elke jaar, vast wel om 2 jaren. Het leven van oude generatie ( ik zelf ook hoor ) is gewoon niet meer zoals het nu had moeten zijn, helaas. Je leert ook zelf van nieuwe technologie, snelle ontwikkelingen, snelle transport, snelle vliegtransport, snelle vliegtickets pakken enzovoorts. Alle slechte gezondheid uit alle openbare vervoer, vliegtuigen komen er toch de strot uit, Schepen ook de strot uit in de zee, alles vervuiling. Wat had je dan moeten doen? Halveer je vliegvakantie, bijv niet meer elke jaar maar eerst om 2 jaren. of langer. Doet iedereen dat dan? Toen mijn depri-tijd was, had ik gewoon met auto doorgereden naar Spanje, en wel te verstaan 22 uren lang en je stond er nog wakker van. Lekker stranden, ja. Ook andere depri-tijd had ik vliegticket genomen van Maastricht naar Zakhyntos gevlogen, omdat ik gewoon zin in had. Weg van kikkerland. Volgende jaar ga ik zeker naar USA en Canada vliegen, sinds 2015.
Mocht er ooit weer mijn depri-tijd komen, dan doe ik wel wanneer ik zin in heb, met of zonder vriendin. Anders “baaaaammmmmmm” in mijn kreng-hoofd die me zo deprissief maakt….Niks ervan !

» Posted By Judith On July 25, 2018 @ 13:36

Oplichting loont, helaas

In België doen ze het ook om iedereen te waarschuwen

https://m.hln.be/ihln/nederlandse-politie-waarschuwt-voor-afpersing-met-porno~ada472d2/

» Posted By Judith On July 24, 2018 @ 18:00

Akelig-akelig! kreeg al behoorlijk in mijn maag van jouw verhaal, gelukkig overkomt je niets, anderen ook niet zolang ze niet van ‘t lotje getikt zijn. No way!
Super dat je het nogmaals blijft publiceren, bravo !!!!
Gelukkig overkomt mij ook niets, ook nog nooit zoiets.

Masturberen achter gekke sekssites op mijn eigen bureau??? doe ik ook nooit! Jezusman! Al mijn bureau 7 meter van het raam afstandelijk, lekker schaduw in de zomertijd, doe ik het ook nooit masturberen. In de wintertijd bij het raam, altijd! Webcam doe ik het alleen pas als ik iemand erg leuk vind, vlieft zou zijn maar ach was toch al 14 jaar geleden tot ik die vrouw leerde kennen, samenwoonde en zelfs getrouwd, die vrouw ken ik al vanaf mijn jeugdliefde, van dezelfde school, na 20 jaar lang niet meer gezien leuk allemaal ja, maar die webcam ligt al jaren, jaren en jaren in mijn bureaulade. Geen behoefte. Skypen doe ik alleen met goede vriendin van mij die ik al 30 jaar lang ken, uit USA, dan webcam eff erin zetten. Leuk , klaar ! Dat was het!

Ik ken ook een artikel uit de krant die door mijn eerste ex vriend Eduard ( was ik vijftien jaar oud, met hem ) had verteld hoe hij zich had betrapt over miljoenen euro, helaas was hij er een van de slachtoffers, helaas stom bezig ; https://www.gelderlander.nl/duiven/kitty-en-eduard-zijn-hun-huis-kwijt-door-een-miljoenenerfenis~abf92b0f/

» Posted By Judith On July 18, 2018 @ 11:29

Chantage

That scammer can almost be credible, then the victims come along. Very SHIT.
Otherwise the whole social media would say: REMEMBER: First proof than believe! THAT DOES NOT SURE IT, So also do not respond anything or link in it, no, no way It is still clear without a camera or videos, but do not step in! DELETE, READY !!!

» Posted By Judith On July 17, 2018 @ 08:44

Goedemorgen Karin,

Walgelijk die chantage net zo goed als Loverboys of oplichters of zéér gehaaide pornogekken die je centen wilt zien ‘stofzuigen’.

Maar Beste Karin, zet die link nooit openlijk op je site die Lupe en headers ivm IP-adres en nog wat die code’s jou mogelijk heeft achterhaald, ook al zo nep als wat.
Zet de ESET veilig in, dat kraakt nooit op je hele IP-adres en of je webcam. Jezus man, haal die Headers weg én of zet die wat privé cijfers of code en ook IP adres zwarte strepen door vóór je weet komen de kijkers ook al als idiote oplichters.
Ook wachtwoord, ook al nep wachtwoord, doe het nu meteen!!!!
Ook als je van onderen leest welke windows …. correct op je PC staat, dan weet je het beter!
En zet cam nooit aan als je naar lekker porno films kijkt, dan word je meteen gedraaid, zo goed door als pornofilmpje zoals je zo masturbeert of zo.

Jammer dat ik zo ver van je woon, dan had ik mijn beste computervriend meteen naar je gestuurd, die zo goed overweg heeft om je hele Lupe te traceren. En jou alles vertellen wat je had moeten doen. Tja, tip: Neem iemand die veel verstand van IT-er die je misschien kent van de Hogeschool in regio Amsterdam. Dat is het altijd beste die IT-er.

» Posted By Judith On July 15, 2018 @ 08:23

Verlangen naar een vechtscheiding

Het kan niet gekker worden met Brexit, al heet Engeland oftwel Verenigd Koninkrijk die zo stom als een Brit is om uit EU te stappen.
Wat een Oer-Eeuwige Conservatieve Partij….NOU MOE!
Ik snap die Thee-eiland nooit ,echt niet.
We leven nu 21e eeuw, maar Goeie God, die gekke keuze van de stemmen zegt NEE tegen EU,NEE tegen EURO.
Al die eeuwige Oer-Oudpakken met stropdassen, Eeuwige schoolpakken, donkerblauwe truien en Oer-Oudgroene truien met “schotse” ruitenrokken én met witte sokken vereeuwigen als symbolisch Engeland oftwel VK.

Wat wilt Engeland/VK dan eigenlijk? Ze behouden dus hun wisselkoers, vrije handels voor zichzelf, Pound, Duoane en nog wat….Minder vrijheidsleven, minder samenwerking met Europa, Minder samenwerking met USA of China of Australië <– ja hoor, die grootste eiland is van Engeland, ja de grootste eiland

Daar snap ik toch niks van !!! ( Toch blij dat ik Engeland voorlopig afzie voor mijn vakantie in Italië , tja )

» Posted By Judith On July 11, 2018 @ 14:09

Het ventiel van het ongemak

Vind ik haar toch zeer geestige cabaretiere,
maar ook best eng omdat ze bijna zelden voorkwam
om over de hele ‘mannenwereld’ te bekritiseren, die snel
om bijna ironie grappen over te maken. Maar ze heeft gelijk!
Wil niet de klok rondhangen maar herken ik in haar personage bijna in me zelf. Moeder, Oma, ouderwetse dorp, bekrompen /onwetende mannen, #MeToo en grappen, ‘flirten’ met vrouwen, stoer enzovoorts. Helemaal herkenbaar. Ondanks haar laatste goed show ben ik echt niet gek op cabaretiers, gewoon hekel
Omdat hij of zij altijd over de mensen grof lult. In elke onbeschoft taalgebruik vind ik nooit grappig. Maar deze pot is toch oké omdat ze ieder man bewust probeert te zetten, ja hoor toch wel. Goede einde maar goede bewust voor mannen???

» Posted By Judith On July 06, 2018 @ 21:23

Medicijn tegen farmaceuten

Opmerkelijk dat veel bekende fabrikanten/industrieën er zelf troepen van maakten, zonder enige verantwoordelijkheid te kennen geven voor de gevolgen en of er winst mee wist te brengen, ja. Het is verrekt misplaatste daadkracht bij financiële winst misbruik. Hoe de politiek dat uit voorzorgmaatregelen zaken doet, heb ik er geen enkele verstand van, hoe ze dat echt wel doet of juist niet zoals wel vaker voorkomt; Overheid doet niets!!! Hij wilt de centen ook zien, VVD-circuit is zo machtig als wat. Wat moet je dan daaraan doen?

Bij mijn geval , 2 jaar geleden, was ik behoorlijk depressief geweest, aldus episodes neerslachtig/ recidiverende depressie ( bij mijn geval: In slechte werkomgeving,slapeloosheid, boosheid, verdriet, spaansbenauwd, verstikte huwelijksleven én mijn hele geschiedenis die de helft helemaal gewoon kut was geweest, etcetc) had ik natuurlijk 3x verschillende soorten antidepressiva geslikt, maar dat werkt averechts. Dus het werkte helemaal niets bij mijn geval. Die laatste merk van 3e soort werkte het wel beetje, maar had er gewoon last van die soort zenuwbesturing die mijn hele lijf en geest bepaalde. Die is duurdere merk, opmerkelijk wel. Maar ik hield het na slikken van dit kutpillen meteen op, omdat het niet lekker in mijn vel zat. dus het kostte me inderdaad veel te veel geld, die telkens op je rekening stond die je juist niet wilde. Die pillen merkte je al meteen dat er toen 30 stuks per doos, ineens 15 stuks per doos maal 2. ja herkenbaar. Het is niet aan Apotheker gelegen, maar die dozen krijg je de winst mee voor die kutfabrikanten, hoor.

» Posted By Judith On June 28, 2018 @ 13:07

Het onderste uit de kan

Uit de economisch woordenboek : Winstaandeel van een onderneming voor aandeelhouders. Deze uitkering kan in de vorm van een stockdividend: aandeelhouders krijgen meer aandelen in de onderneming. Of in de vorm van een contant dividend: aandeelhouders krijgen de winst in geldelijke vorm uitgekeerd.

Het heeft alles met de winst te maken, hoeveel ze, wie wel en wie niet, het krijgen, tja.

» Posted By Judith On June 21, 2018 @ 08:10

Karin @ Oké, klopt. Oefff Duch van me! Noem je dat soort ondernemersbelasting hé?!

Toch zoveel winst vanuit Shell, denk niet dat het 7 miljarden is, jaarlijkse hoeveelheid van volle miljarden optellen!!! 😣

» Posted By Judith On June 20, 2018 @ 21:12

Volgens Wikipedia : Royal Dutch Shell (algemeen bekend als Shell) is een Nederlands-Britse multinational, behorend tot de supermajors, de zes grootste staats-onafhankelijke oliemaatschappijen van de wereld. Shell is tevens de meest winstgevende onderneming van Nederland. Met een omzet van US$ 305 miljard (2017) in meer dan 140 landen is Royal Dutch Shell een van de grootste private ondernemingen van de wereld. Sinds 2012 produceert het bedrijf meer gas dan olie.
Zie je staats-onafhankelijke oliebedrijven van de wereld, verklaar je aub hoe onafhankelijk die staat eigenlijk wel was, eigenaar niet vrij duidelijk gegeven om wie en wie, alle percentage % van welke onbekende eigenaars zijn, OOOO Maar, na al zoveeeeeel miljarden in de winst gebracht ( 2017 ) hoe dividentbelasting ie toch wist ontwijken….stel dat het 25% om dividentbelasting gaat naar 305 miljarden rekent, kan Shell in dollar 762.500,000 / zeg maar ongeveer naar € 742.500,000 miljoenen eureeeoooouuuuuuw. Nou dan kan Shell wel genoeg uitbetalen aan de verstevigde Groningse bodem zonder enige gat of sluis achter te laten en stabiel huizen vastzetten.
Ik vind Karin’s voorstel heel goede idee , maar 7 miljarden is veel te weinig !!!!

regel : Dividentbelasting 25% geldt nog steeds voor sluipgeldovervallers, die Shell af !!!!!!

» Posted By Judith On June 20, 2018 @ 18:17

Een poepje op de principes

Laat maar komen, nieuwe tv programma! Rot die reclame-medium op, die heeft helemaal geen glazen bol. Maar reëel om over weggesluisd onbelastingbare geld via soort eilanden en of hoe je het toch zoveel krijgt! Allemaal absoluut grootste Fraudeplegers die miljonairs ook in zekere zin!!!

» Posted By Judith On June 13, 2018 @ 20:24

Exportproduct

Nou, Amerika staat allang bekend als handelstekort, sinds wanneer??? weet ik niet meer. Hoe afhankelijk bv Nederland van Amerika was ook allang bekend, andersom ook, Rusland ook, China, Dubai ( VAE )ook, alles ook op de wereld, vraagt altijd om macht en geld. Hoe meer winst naar binnen krijgt, is de grotere macht binnen. Gekgenoeg staat Amerika bekend over de hele wereld. Iedereen kijkt te veel naar Westerse kant en te weinig naar Oosterse kant. Niets onevenwichtig, want de geld is er altijd!
Hoe harder handelswereld, hoe rechts nog meer extreem wordt.
Zelfs woon ik in het Zuidste Limburg met export vanuit Duitsland en België. Tja Zuid-Limburg staat bekend als vervlechtingshandel van beiden landen. Je ziet hier in Maastricht overal internationale exports over de weg. Hoe sneller hoe gestoorder het wordt. Blaaskaken kom je ook overal tegen, zelfs hoge pief heeft verkeerde kleur van stropdas, net als die foto, hoe lelijker die vage grijze pak met lelijkste stropdas, zo geef je wel aan dat hij absoluut geen heilige boontje is. Amen! Maak de handelswaren dan af in eigen landen of niet….nou

» Posted By Judith On June 08, 2018 @ 16:56

Zak door het net

Karin, je hebt het wel over de VVD, maar het échte schandaal is bij de PvdA. De partij die zegt op te komen voor de zwakkeren in de samenleving. Het is mét de PvdA in de regering dat de toegang tot de Wsw is geblokkeerd (PvdA-staatssecretaris Klijnsma!). Het is mét de PvdA in de regering dat extra huurverhogingen kwamen. Het is mét de PvdA in de regering dat het Eigen Risico werd opgetrokken naar 385 Euro. Het is mét de PvdA in de regering dat de zorgtoeslag en de huurtoeslag werd verlaagd.

Dat de VVD dit doet, allee… niks nieuws, wat verwacht je dan van de VVD? Maar dat de PvdA daaraan meewerkte, dát is het schandaal. Zij zijn gigantisch afgestraft bij de verkiezingen. En het erge is: ze hebben geen idee waarom. Je zou je vuurpijlen niet alleen op de VVD moeten richten. De PvdA, die moet je aanpakken.

Kots op de PvdA. Ik hoor het mijn – ex PvdA gemeenteraadslid- moeder nog zeggen: “Joop den Uyl, daar moet je op stemmen Judith. Die is goed voor arbeidsmensen.” Van die PvdA is niks meer over.

» Posted By Judith On July 03, 2018 @ 19:30

Dijkhoff vergeet ook vooral jongeren die niet echt breed hebben met beginsalaris aldus minumumloon, daar hebben ze ook kamer of woning te huren in de stad of niet, alles halveert absoluut de rest nog voor andere kosten zoals energie, zorgverzekering, levensverzekering, motorbelastingen, levensmiddelen is dan ook vrij snel op als het om minum gaat van bijv 1000 euro per maand netto. Jongeren die samenhokken bv in antikraak wonen hebben ze ook niet breed of studentenkamers voor hoge huurkosten zijn ze allemaal even duur.
Alle ministers hebben dus in dijkhoff’s voorstel al zonder enige debat en of aan ons volk eerst rondvragen wat voor leven de jongeren eigenlijk wel niet hebben. Aan kleren kopen of vakantie naar buitenland krijgen ze vast van hun ouders. Ongelofelijk! Vroeger hadden we veel met allen natuurlijk van sociale dienst van uitkering geleefd, huren, eten, dranken, vakanties waren zo laag betaalbaar.
Elke weekend uitgaan met de groep vrouwen voor 25 gulden kreeg je niet eens op. tientje gulden voor de groep hadden we al genoeg bier of wijn, de rest niets

» Posted By Judith On June 03, 2018 @ 15:43

Best eng zo te lezen, alsof minumloners en werkende arbeidsbeperkten niet verder kunnen uitbreiden met nog meer mogelijkheden waar ze recht op hebben dan werkende niet-gehandicapten. Dat is zeer benauwd hoor.
Dan denk je toch van: Snijd verhoogde topsalarissen en ministerslonen af, daar hebben ze ook geen recht op, laat ik zo zeggen: Halveer je loon, want je zit toch regelmatig naar de vliegen op het plafond te staren, liegt de hele poppenkast waar je echt niet trots op bent als minister, gewoon alles halveren, Topambtenaren ook halveren. De kloof van Rijken en Armen moet niet groter worden, maakt minder sociaal in de samenleving. Natuurlijk negeren ze alles de tegensprekers nl minimumloners en werkende arbeidsbeperkten, en dan? Niets niets niets hé ? En wat gaan jullie dan doen? Daarom vind ik al Dijkhoff niet echt betrouwbare bron, niet te vroeg juichen omdat hij de beste minister van het jaar was geweest of niet ?? Economie met Euro is echt onvoorstelbaar en zelfs onmogelijk gemaakt, dat is echt niet om te leven.

» Posted By Judith On May 31, 2018 @ 05:57

«« Back To Stats Page