Statistiek

Comments Posted By Judith

Displaying 31 To 60 Of 65 Comments

De schraalheid van wit links

Als eierstokken achter de ballen van mannen liggen ( zwanger zijn ), weten ze dan hoe de vrouwen zijn. Hoe vullen ze full time functie dan in?

2. Vrouwenonderdrukking door Mannen, niet aannemen van vrouwen die voor een hele carrière willen werken door Mannen, Minderheidsgroepen ( nl gehandicapten, Homomannen, lesbisch vrouwen ) volledig vernederd door idiote Mannen én ook door idiote vrouwen.

3. Bazen zijn merendeel mannen, vooral ‘witten’, zijn klootzakken met hun volle ellebogenwerk voor hun eigen hachje, lekker wegwezen van huis uit, lekker machtlustige roofdieren. Als vrouwen aan de top komen, maken die soort bazen altijd opmerkingen, ook zo’n vervelende vernedering en of belediging. Het gaat alsmaar door hoor.

4. Ahaaaa fijn, vrouwen aaibollen, blijf lekker thuis, dan doen wij zelf wel met bedrijven die we runnen. Maak je vooral niet zorgen! Komt in orde. Opstandige vrouwen krijg je ook te maken met sexuele vernedering door mannen zelf !!! Je vraagt natuurlijk waar de onderzoek dan leidt van de klachten over sexueel bedreigingen of aantijgen. noem maar op.

5. Kijk nu naar Debat Live van Rutte III, hoevaak vrouwelijke ministers Ja-knikkers toekeken naar het hele kabinet terwijl Rutte aan het verwoorden stond. Meelopers?? Vast wel. Vrouwelijke ministers zitten wel flinke drempel later dan Rutte of zijn achterban.

Hoe krijg je dan voor elkaar om zelf bedrijven op te bouwen met minderheidsgroepen samen? Die klootzakken Rutte I, II, III veranderen geen enkele speldje aan; Groepering gehandicapten worden steeds afgeleid naar sociale werkvoorzieningen of WAO of “concentratiekampen” ( = Beschut locaties ). Gehandicapten horen niet eens in “gewone” bedrijven waar de grote Bazen stierlijk vervelend zijn, toch ??? Hoe krijg je zover bij elkaar dat gehandicapten ook gewone mensen zijn ? Sinds wanneer????

» Posted By Judith On November 02, 2017 @ 12:17

Helaas zijn heel veel, gewoon bijna geheel, mensen die “ons” vergeten, dat wij allemaal vrouwen met allerlei crème van huid hebben, allemaal beperkingen ( iedereen !!!! ), allemaal volle geaardheid ( voor mijn part is geaardheid nogal gestempeld alsof het moet die homo en lesbo beschikt, dat is larie !!! nou tja, dat is hem nou politieke taaltje ) zijn. Die gedurfde oordeelkant-en-klare taal Jolande withuis (!) over het welke gebrek ze ervan vindt. Allemaal pleuris taalgebruik die verrekte hersenloze kakwijf die withuis. Alleen de andere kant is de oordeel over witte vrouwen, hetero en geen gehandicapten misschien het gebrek van naar voren komen, omdat het teveel multiculturele mensen allang naar voren zijn. Je ziet overal op tv met verschillende mensen met zekere zin als logo van geloofsovertuigingen, dat vindt Nederlandse tv dus prima ??? Waar blijven Nederlandse cultuurmensen dan? Zijn ze soms slapend hersenloze wezen geworden? Ik mis eigenlijk wel iets wat het echt voor Nederland betekent, met je hele hart voor Nederland, niet je bloed zoals GL-Klaver gisteren ook zei. Tja, hoeveel mensen zijn OER- Nederlanders die in Nederland wonen? Zeker 8/10 mensen zijn Oer-Nederlanders wonen in kikkerland, nou, waar blijven ze dan? Friemelen ze soms teveel met hun verschrompelde ballen of glijbanen? Nou sorry dat ik te ver overkom, maar zo is het dan hoe je dan bekijkt hoe RutteIII steeds meer rechts-populisten is geworden, zijn wij als OER-dommen die met volle mond aangapen voor gekke rechtse stropdassen??? Neem gewoon met je heggeschaar mee om die stropdassen af te knippen uit protest tegen invloedrijke bevolking die steeds meer rechts zijn én naar ons eigen volk in Nederland luisteren !!!!!!!!!!!

» Posted By Judith On November 02, 2017 @ 08:28

Ligt vast aan de politieke taal die aan zichzelf te danken heeft??

» Posted By Judith On November 01, 2017 @ 18:14

Jezus, wat doet ie zo moeilijk om die bepaalde ras aan te wijzen wat het normaal is. Zijn ze blind hoe wij eruit zien??? Of vergeten ze het liever dat wij er heel erg gewoon uit zien, ja gewoon versta ik ook onder alle rassen, gehandicapten, homo mannen/lesbisch vrouwen, hetero mannen of vrouwen, kleuren evengoed wit ziet er ook kleur uit. Wat is dat toch voor ziekelijke taalgebruik die ervan maakt en of door woordenboek ‘Van Dale ‘ ???
Of welke partijen daar moeten horen, jezus toch , optieven die gekke aanwijzers van rascisme en werkelijk niet goed in hun hoofden die zo denken dat het beste is welke groeperingen dat erbij horen en welke niet. Jezus man, Nu bid ik voor het eerste keer: “Jezus, OMG waarom doen ze helemaal zo moeilijk? We zijn mensen op de aardbol, maak er gewoon een fijne mensheid van, zo noem ik : Fijne mensheid behalve de kwaden die mensheid kapotmaakt. Al die woordenschat maakt er toch zo kapot van ! Want ik ben vrouw, doof, lesbisch, zacht crème en werk samen met heel veel heteromannen samen en aantal heterovrouwen, aantal lesbisch vrouwen en één transgender. Nou en!!! En ik praat met iedereen met mooie kleuren, waar ik graag alles wil schilderen, van kleur tot kleur. Nou en !!! We zijn mensen, fijn samen, zonder taal gedoe ! Daarmee basta !

» Posted By Judith On November 01, 2017 @ 11:33

Nooit moe van #MeToo

Hanneke Groenteman is voor mij altijd de ene gewoon goede ( over boeken ) maar Oweeee zo’n snelle ellebogenwerk viel ook sneller in haar gitzwarte ogen ( haar ogen zijn vast van Groen, bruin of blauwe ), zo hard als ze kan. Die gitzwarte ogen maakt ze altijd als een koele kikker, zo kille. Dat zegt me toch niets.

» Posted By Judith On October 26, 2017 @ 09:59

Goed geschreven Karin!

Laatste tijd sinds #MeToo en overal bezig in de gaten houden wat er dan met het gevolg zou komen. Zoals gisteravond bij DWDD met Jelle brandt corstius aan het woord sprak over zijn moedige bekendmaking dat hij zelf verkracht was door iemand op zijn werk, jaren geleden. Hij schreef ook met de vijf w’s en de h. Hij vertelde in de krant ook over drogeren, orale misbruik, ontsnapping aan anale verkrachting noem maar op. Dan denk ik van : De helft klopt wel en de andere niet…., want als je gedrogeerd bent, ben je dan weg van de wereld en niets kunnen herinneren toch of niet?? Dat is ook de vraag. Hoe ontsnap je dan aan die anale benadering terwijl je gedrogeerd was? Wat ik iets toch beetje vraagteken zet, is of zijn ervaringen echt compleet waar was of zijn flashbacks alleen aan de verschillende beelden kwamen tot een vorm van zijn ervaringen? Niet dat ik het weet, maar hoef ook zelf niet te verdiepen naar zijn verhaal, maar wel goed dat hij naar buiten kwam. Alleen over vijf w’s en de h. viel me toch iets tegen, omdat Wie niets onder valt. Nou tja, Jelle beschermt zelf die dader ook, verdomme. Uit vrees voor Jelle’s gezin en 2e hypotheek nemen , oke. Maar dader beschermen??? Het vreemde ook is dat Matthijs van Nieuwkerk altijd op de brokken in de mond van iedereen telt, overal zijn mond insteken en allemans vrolijke boel zetten, dat is zeer ordinair en niet serieus voldoende willen nemen!!! DWDD is niet geschikt voor juistgerichte onderwerp of thema zoals #MeToo , maar draaimolend showprogramma van Matthijs zelf !!!! Om misselijk van te worden, mag ik effe kotsen? Dan denk ik van: Laat de nieuwe en wel serieus THEMA aan TV tafel zetten, zeker nieuwe vrouwelijke presentator/luisteraar. De ene weekavond over #MeToo en andere week avond-uur over Vuurbal of Economie of genomineerde boeken bijvoorbeeld. Dat lijkt me toch meer gepast dan die Matthijs’ mond die gaat als een lazarusklep ! Ik heb van de week ook mijn verhaal #MeToo gezet op twitter en toch eruit gehaald, en op mijn fb gezet en toch eruitgehaald. Waarom? Ik denk ook gekgenoeg aan het gevolg van anderen en mijzelf zeker uit zelfbescherming tegen gekke D’s en falend gevoel hebben dat ik zelf ook wil voorkomen. Lieve hemeltje toch….pffff

» Posted By Judith On October 26, 2017 @ 09:44

De bal ligt nu bij jullie, mannen

Daan, Je “schreeuwde” aandachtig naar om vrouwelijke verkrachters, omdat het nog steeds taboe was. Natuurlijk begrijpelijk. Maar vergeet ook niet dat Man-Man ( homo’s ), vrouw-vrouw ( lesbo’s ), niet alleen Man-vrouw. Dus heb je misschien toevallig CelblokH gezien? Gruwelijk dat vrouwenbende een gevangene heeft verkracht met hulpmiddel. Echt om misselijk van te worden, echt niet te bevatten. Die feiten zijn erger dan mijn ervaring, gelukkig wel want aanranden is niet hetzelfde verkrachten. Aanranden noem ik zoiets betasten en in je oren ( mijn ogen ) met woordenschat lelijk fluisteren, zo vernedering. Dat vind ik het nog steeds gruwelijk. Maar ga toch niet om schreeuwende klok hangen, want het was toch verjaard. Jammer dan. Schrijf maar zelf in landelijke kranten, dan wordt het vast heel Nederland wakker schudden !!!!

» Posted By Judith On October 22, 2017 @ 18:34

Heb zelfverdedigingscursussen gedaan ( aantal 10 ), en weet genoeg hoe ik tegen aanvallers in coma kan raken. Bang ben ik niet meer als vroeger. Een keer sloeg ik een man van 100 kilo neer, zijn neus gebroken, black out. Afgevoerd naar ZKH. Daarmee basta !!!

» Posted By Judith On October 19, 2017 @ 15:13

@Daan, oke. Het is jouw mening hoor. Maar ik vind het toch wel dat heel veel, teveel, mannen die makkelijk in staat zijn om vrouwen te grijpen, zo makkelijk. Helaas moet ik je zeggen, dat mannenwereld niet even erg als vrouwen zijn, want aantal is onvoorstelbaar hoog, torenhoog, ik zou wel willen zeggen dat 80% mannen zijn die deden en nu nog op dit moment ergens op de wereld, maar vrouwen zijn zeker minder dan 30%…dus niet echt zo vergelijkbaar. Want penissen zijn net rakketten, grote wapens los !!! Bij vrouwen zijn iets met verborgen in zich, hoe grijpen ze dan mannen? Ik kan me echt werkelijk niet voorstellen, al begrijp ik al goed dat het wel gebeurt met gestoorde vrouwen die zo doen. Gek toch.

Ik hoorde ook van vroegere homovriend die zelf door vier meisjes werd verkracht bij openlijke toiletten van cafe in zijn woonplaats. Hoe hij vertelde met zijn verhaal, geloofde ik hem ook meteen. Hij had zo trauma en was ook zo vol afschuw van vrouwen. Kan me voorstellen hoe hij zich voelde, precies zo. Die vier vrouwen gingen gewoon boven hem zitten……., terwijl hij vast gebonden was, was gruwelijk.

Maar andere kant over de politie, hoe serieus hij /zij het wel niet waren/zijn, soms vond ik hen lachwekkende machofiguren. bah. Ik heb zelf politie zelf betrapt dat hij naar de hoeren ging , waren wij toevallig op loge bij vriendin thuis tegenover. Jezus het raam was open boven, wij achter de schimgordijnen konden zien. Was ook schokkend. Moesten wij ook naar politie bellen, terwijl hij zelf politie was? Maar een van ons had al gebeld , zo liep hij toch snel weg na mobiel….zo erg was het

» Posted By Judith On October 18, 2017 @ 18:20

Daan, ben je man of vrouw?? Niet dat ik weet. Inderdaad is niet alleen aan mannen, maar ook vrouwen hoor. Dat hoor ik zo vaak hoe gevaarlijk vrouwen zelf ook zijn om iemand lastig te vallen en stalken, engerds!!!

#MeToo amper 14 werd sexueel betast door man (42) die zei dat ik lekker was dan zijn vrouw, amper 19 werd sexueel misbruikt door man ( hij was mijn ex vriend ) die zei dat het goed voor mij was.

Mijn platonisch vriend ( vroegere jeugdvriendje op school )geloofde niet dat ik door die 2 aanvaringen heb meegemaakt, want anders raakte hij mijn lichaam niet aan. Dus betast ook weer. Altijd boos als ik met vriendin naar het filmhuis voor vrouwen op stapte, zelfs op de fiets aangevallen door die plato-vriend. Hij zei dat mijn vriendin van mij af moest blijven. Was heel schokkend ook, schaamde me diep hoe hij het werkelijk was dan hij al was. Plato geloof ik niet meer in . Dat aanvaring in Eindhoven heb ik aan iedereen verteld, niemand geloofde me omdat iedereen hem aardig vond, zo’n sociale man. Dus ik werd ook niet eens serieus genomen.

In mijn relatie samen met vriendin , 8 jaar , heeft ze mij met messen bedreigd, gedwongen mijn kleren uit te doen , mij sexueel aangerand. Die vriendin waar ik samenwoonde, was ook zeer lieve vrouw en toch gebeurde dat.

Dat hele geschiedenis had ik niet de politie gebeld, want ik schaamde me zo rot. Maar wel iedereen verteld, toch niet serieus genomen, dacht ik ook dat als politie mij ook niet geloofde. Hield het op. Vreselijk !!!

» Posted By Judith On October 18, 2017 @ 17:51

Fijne frisse jongens

Janus, Je moet niet te snel oordelen over Karin. Wat ze schrijft, vind ik het heel goede zet om iedereen’ s ogen open te houden en natuurlijk met volle hoop om iedereen met mond open zetten, niets rechts, maar in middenlijn zogezegd neutralistisch gebied met goede kritieken leveren en protest tegen “politieke zwijgers”. Want wie zwijgt stemt toe, luidt het motto ( mijn motto dus ook ). Ik denk dat je mijn reactie over Hitler niet vergelijkbaar hebt gelezen. Ja, ik had het over Voorafgaande gebeurtenis hoe Hitler toch tot de machtige rijkskanselier werd, dus klop op de schouder, liever gezegd op alle koppen die zwijgen, oppassen!!!! Zo voel ik me wel goed aan, aan elke situatie en wel politieke ontwikkelingen daarover. Oppassen, Oppassen die rare kapsels en dezelfde propagenda-Joseph Goebbels- figuur Baudet wel naar voren, waarom niet Pechtolt of Koenders ( waardeloos die schuift teveel naar andere landen waar hij liefst door het bos heen kijkt ), noem maar op. Niet alleen Nederland, maar Hele Europa moet uitkijken naar die uitspraken van de rechtsidioten Trump en Wilders. Tenslotte Parool is Amsterdamse Krant is inderdaad niet genoeg. Janus, je moet niet aan iedereen geloofwaardig maken door je taalgebruik wat het wel goed of niet goed is, want je hebt binnen werklustige Karin niet gezien, met wie ze wel met journalisten vast wel had gesproken en wel wie niet. Janus, heet je zo of Gladjanus ? Dus ook oppassen! Ik bedoel niets persoonlijks, maar het gaat mij alles om de ontwikkelingen van nu, de zwijgers met mond open zetten, niets laten staan, tegen overdosis rascistisch uitlatingen en Rutte zegt ook helemaal niets. Helemaal pleuris VVD-stropdassen die alleen op economisch richten en wel bla bla bla. Niets over de ontwikkelingen die tot gevaar als vuile adders naar voren sluipen. Ik zeg nu, helaas wel uit theorie: Stop Baudet die alleen voor de camera’s wilt gooien, al sensatie ruiken voor zijn valse reputatie. Rotvent !!! Ik woon wel in Zuid Limburg, volgens mij ben ik enige die met mond open zet, erg he? zo weinig! Kijk hier niet ver vandaan 20 KM vandaan ligt rare wijk Blijerheide in Kerkrade waar Goebbels op school zat. Zo wil ik er niet aandenken, zeker Baudet en Wilders ook niet. Verrek maar, maar hoe? Op Politieke regering massaal protest aangeven, maar komt iedereen dan wel? Vroeger was het zeer aktiefste van de wereld: altijd massaal protest, maar nu zit iedereen met mobiel te snuffelen met kromme nek. Worden ze wijzer? Ik zeg nee. Zet hem op, hoe dan? Kan gewoon niet anders dan alleen melden aan de pers, Kranten, journalisten zoals Karin dat ook vrij snel doet. Voor mij toch petje af voor Karin !

» Posted By Judith On August 17, 2017 @ 08:32

Alleen elkaar

Heel triest vooral die arme mensen van andere klassen

Why just those tower people, is not it suspicious? But I do not want to interfere before it escalates, which was more than enough.

( =Waarom net die toren-mensen, is het niet verdacht? Maar ik wil niet inmengen voordat het alles escaleert, die was er al meer dan erg genoeg )

Maar als Engelse burgers die niet van andere landen afkomstig zijn, zeggen niets als ze daar hadden gewoond, maar waarom juist weer die escaleren omdat het misschien verdachtig was.

Daavoor word ik toch niet goed van soort verhalen vanuit TV en social media? Maar Karin, je verhaal is toch bijzonder hoe de mensen elkaar nog hebben, liefde alles voorhebben is heel mooi ondanks alles zo triest

» Posted By Judith On June 22, 2017 @ 17:53

Moslims in het blauw

ff correct : als zijn/haar collega Moslima . excuses.

» Posted By Judith On May 28, 2017 @ 11:20

Beste allemaal,

Vraag je je niet af hoe interne politie bekijkt als zijn/haar moslima met hoofddoek eronder draagt? Symbolisch relegie op het werk geeft aan dat geen enkel neutrale gebied verdraagt. Niet slim vind ik. Laat de religie achterwege, liefst thuis of kerk of moskee wat je liever anders wilt noemen.

Laten we gewoon in één samenhoren zonder belemmeringen onder elkaar, anders word je toch goed ziek van intriest en nog intriest allemaal meer dan genoeg op de wereld. Ik ben doof en lesbisch en daar ga ik toch niet de klok hangen op het werk, No away ! Niet nodig om zoiets te vertonen! Laat iedereen privé respecteren, het zij zo ! Klaar vette punt !!!

» Posted By Judith On May 28, 2017 @ 11:19

Grab ’em by the poen

GeenStijl is GEEN STIJL om te lezen. Vandaar dat iedereen zo leest zonder stom genoeg na te denken, helaas. Haat rondstrooien gebeurt ook vaak vanuit Facebook bij onbekende “geen-stijl-om-te-lezen”. Wie is de verantwoordelijke voor het verspreiden van GEENSTIJL ??? Klachten indienen aan moderator om te stoppen met haat strooien. Judith

» Posted By Judith On May 10, 2017 @ 19:43

Oude bekende

Prachtig verwoord.

» Posted By Judith On April 26, 2017 @ 17:53

Het recht niet te weten

Dank voor die laatste toevoeging, Janus.
Hopelijk wordt er niemand depressief van

» Posted By Judith On June 16, 2016 @ 01:04

Een achtste

Heb het vaak gevraagd! Kan je toch niet missen als je naar haar kijkt! Echt Indisch. Maar wel leuk om het nu eindelijk bevestigd te krijgen. 😘

» Posted By Judith On February 18, 2016 @ 23:42

Verstilling

Karin!! Tranen in mijn ogen en brok in mijn keel😘

» Posted By Judith On November 26, 2015 @ 09:51

Een paar centimeter

Dank je Karin en sterkte. als je me je adres mailt dan stuur ik je een flesje vloeibare magnesium op. dat helpt. #cadeautje

» Posted By Judith On February 14, 2015 @ 02:44

Dik

Als voedsel niet kan rotten…. is het nooit levend geweest, is het geen voedsel.
Ooit een zak chips zien rotten? of Cola light?

Als je over-, over-, over-, over-, grootmoeder ‘het’ niet zou herkennen als voedsel >>> is het geen voedsel.

80% van het voedsel in supermarkten is NEP voedsel omdat het geen voedingswaarde heeft.

» Posted By Judith On February 29, 2012 @ 11:25

Lustrum

Ik weet het nog als de dag van gisteren dat deze foto verscheen! Wij hebben bij de Amazones ook veel aan jou gehad – je kon het allemaal zo goed onder woorden brengen en je was ook nog eens op een goede manier actief in de media :)

Vijf jaar is een echte mijlpaal. Ik ben inmiddels bijna zeven jaar verder en de kanker speelt nauwelijks meer een rol. Op de achtergrond nog wel maar dat geeft niet. Het is op een of andere manier ook een dierbare periode in mijn leven geweest, grotendeels vanwege de Amazones.

» Posted By Judith On April 07, 2011 @ 10:19

Camouflage

Hoi Karin,

Wat schrijf je heerlijk.
Ik kan mijn hart ophalen aan je nauwkeurige scherpzinnigheid.
Het bestaat nog.

Dank je wel.
Judith

» Posted By Judith On July 07, 2011 @ 18:41

Fantastisch geschreven. Ik kan me er volledig in vinden.

» Posted By Judith On June 12, 2011 @ 16:11

Toeval

Een schitterend toeval!
Ik geniet altijd volop van je kattenlogjes.

» Posted By Judith On October 27, 2010 @ 09:44

Het borstkankerlegioen

Dit heb ik helemaal gemist!
Ik ken alle stukken al (denk ik) maar ga het boek zeker kopen :-)

» Posted By Judith On December 18, 2008 @ 00:38

Wim (2)

Er is inderdaad gisteravond een debat in de Tweede Kamer gehouden over het “fixatie- en isolatiebeleid van zorginstellingen”. Voor belangstellenden is het (ongecorrigeerde) verslag vanaf halverwege de ochtend na te lezen op de website van de Tweede Kamer.

Ik had je eerdere stukje over Wim al gelezen maar had me niet gerealiseerd dat het “jouw Wim” was om wie het ging in SPDC Oost.
Alsnog mijn deelneming. Het is moeilijk om iemand te moeten missen.

» Posted By Judith On October 02, 2008 @ 01:56

NRC Handelsblad, 18 april 1992: kwakdenken

Beste Fred,
Karin Spaink lezen…. Zeker weten! En niet langer dralen…. Verspil je tijd niet aan de NewAge.
En om van alle die spirituele verwarring af te komen: Jed Mc Kenna. Die schreef een trilogie beginnend met “spiritueel incorrecte verlichting”
En dan de anti-guru U.G. Krishnamurti “de denkbeeldige geest”
Van hem komt de uitspraak “Spiritualiteit is bedacht door de geest. En de geest bestaat niet.”
Ergo (mijn conclusie) : de geest kan ook jouw lichaam nooit ziek gemaakt hebben. KLAAR! maak je leven simpel. Wordt je veel gelukkiger van.

als je echt een antwoord wilt, is dit verplichte literatuur. Puur anti-gif tegen de verwarring.
Groet Judith

» Posted By Judith On July 07, 2011 @ 20:56

Leuke jongens, die farmaceuten

Om misverstanden te voorkomen (zie vorige reactie): de mate van bijwerkingen heeft niets te maken met de werking van dit soort medicatie!!

Karin, ik hoop dat je EF zich weer herstelt. Dan maar even kijken of je de kuur hervat. Zelf heb ik ook die bijwerking van ontstekingen in de neus gehad, ook had ik vaak een ontstoken oog en ontstoken tandvlees, en veel (lichte) allergische reacties. Allemaal klein leed maar je wordt er zo ontzettend moe van… Toen ik klaar was met de kuur, waren die bijwerkingen ook weg :-)

» Posted By Judith On August 22, 2007 @ 20:41

Twee boeken ingeleverd :)

Karin, gefeliciteerd! Ben vooral heel benieuwd naar het borstkankerboek. Leuk detail van die 8888 woorden (en vandaag is het ook nog eens 8-8 ;-))

» Posted By Judith On August 08, 2007 @ 18:15

 Page 2 of 3  «  1  2  3  » 
«« Back To Stats Page