Statistiek

Comments Posted By Judith

Displaying 31 To 60 Of 96 Comments

Flair voor knopen

Hallo Karin iedereen die reageert hier,

Dit jaar heb ik eigen huis + tuin !
Dus komende 10 of 20 jaar altijd jaarlijks vliegen
Of
2 hondjes kopen ?

Zeg maar….

;)

» Posted By Judith On April 05, 2018 @ 10:09

Ondermijning

Zelfs via instellingen van FB krijg je ook geen privé leven, zelfs Messenger ook niet. Er is geen enkel beschermingstatus in FB !!!!

» Posted By Judith On April 03, 2018 @ 08:14

Cambridge Analytica is een Amerikaanse tak van privaat brits bedrijf , moederbedrijf SCL Group én denk eens goed in :Het bedrijf kwam van de grond na een een miljoeneninjectie van vader en dochter Robert Mercer, een Amerikaanse hedge fund-miljardair. Dat heeft Wikepedia de hele geschiedenis vermeld.
Dan moet je naar die kern gaan klachten, protesteren en afschaffen van die hele rep en roer van alle wetovertreders, machtmisbruikers en privebreukers overal de hele wereld, vooral Amerika, Rusland en Engeland die triogekken!!!
Zolang die manipulaties toch blijven doen ( de wetten overtreden ), vliegen ze eruit, dat had Zuckerbergs ook eerder moeten doen. Ook Militairen, polities en machtige politieke leiders moeten de wetten zelf aanpassen en géén stiekum kaarten onder de tafel schuiven om die databank te weten ontfutselen door omkopen. Het moet stoppen en hoe ??

Dan denk ik van: Stop met Facebook, in stilte profiel zetten zonder enige rubrieken of leuke plaatjes te zetten! Stop met Twitter als reclames ook ermee bemoeien!!! Beter je eigen website of blogger zelf maken wat het wel leuk is, en journalistieke Net zoals je naam Spaink.net ook strikt in privé stellen tegen spamfilter, net als bijvoorbeeld filter tegen pornografisch materiaal, én geen provider toelaten, beschermstatus instellen met anti virussen die de beste status hebben, dat heb ik ook thuis uit alle veiligheid. Dat moet iedereen ook doen. Het kost wel jaarlijks 39 euro, ja dan heb je altijd meer bescherming tegen hackers overal de wereld.

Beste mensen, weg met FB, delete en of in stilte profiel zetten en je eigen leuke website maken die ook gratis zijn, veel leuker en ook meer priveleven, dan ga dan vaker naar buiten wandelen, zwemmen en mensen in ogen ontmoeten , gezellig babbelkousjes op terras of zo. Met kromme nekken in diepe mobiel duiken is zeer ongezond voor de mensheid, stop ook met apps! Die verdeelt ook door gekke hackers die binnen je apps dringen! Rot op!

» Posted By Judith On March 29, 2018 @ 09:18

Het geklungel van Ollongren

Wist niet dat Ollogren lesbisch is. Ach sommige kan ook zo raar uitpakken, zo’n gedachtengang van sommige is soms zo onpeilbaar wat in haar hoofd heeft. Maar vergeet niet dat D’66 ook niet meer is zoals het moet zijn, het is vooral te danken aan Pechtold. Hij is gevaarlijk onschuldig zelve dat het wel schijnt op te houden met ZIJN rare opvattingen. Daar heeft hij zeker veel meer invloed op Ollogren, Rutte ook op Ollogren. Het viel haar helaas zwaar in haar gedachtengang te pakken, haar lichaamstaal verraadt al méér dan anderen. Zeer jammer!
FvD, VVD, PVV, CDA zijn in één pot nat, maar D’66 is allang zo natte dweil van Rutte’s torentje!
Ik riep iedereen al jarenlang: Waar is DEMOCRATIE? Waar blijft de Socialisme in Nederland? Waar is linkse overweging om in balans te behouden? Alles foetsie, ter einde van de mensheid als het doorgaat!!! Het leven van vrouwen partijen verdwijnen vrij al sluizig weg als watervallig, de hele macho van mannelijke poltiekvriendjes zijn nooit tevreden met hun stomme pikkies! Het is helemaal echt walgelijk kotsmisselijk van te worden!!! De enige wat ik wel beetje redelijk aan vind: Jesse Klaver en Marianne Thieme! Nou dan

» Posted By Judith On March 21, 2018 @ 19:31

Behandelbaar

Als het niets niets anders kan, dat het potverdorie verbod op euthanasie zou komen, en ik , nou als ik merk dat ik aan het vergeten ben, eerder mezelf kant maakt op nette manier. Maar hoe? Zoals die film van Still Alice van goedgespeelde Julianne Moore ( ook één van mijn favouriete actrices ) die vooraf voorbereidde om via internet Butterlfy te filmen zodat ze zelf niet zou doen omdat ze niet helemaal vergeetachtigs is, maar later zeker wel, dan komt ze inderdaad later zelf aan die laptop, die picto Butterfly aanklikte , bingooooooo, ze komt er zo bijna ver…tot…..nou vertel ik niet, jullie moeten die film echt zien !!! Ontroerend film. Dat zou ik het zelf ook doen, maar ik zelf in eigen vergeetachtige persoon kom naar mijn laptop terug kijken??? is ook de vraag. Dan moet je heel goed verzinnen op je eigen manier, en wel op nette manier. Ik zou nooit voor de trein willen springen, of van brug afspringen of balkon af, gek.

Daarnaast heb ik heel veel , in echte ogen, gezien, met mijn 45 jaar lang ervaringen: Mijn Opa in jaren 70 kon er niks mee, alleen zittend pijpen en zakhorloge vasthouden en steeds weer in zijn vestzakje in, dezelfde stoel, en slapen. Dat was de enige die ik hem kende, nooit praten. Hij was net een plant tot zijn dood. Tante Marie, zus van mijn moeder, was al vrij ver van Alzheimer, ik was haar ook ene van lievelingsnichten. OP 50 jarige huwelijksfeest van mijn andere tante en oom bij Zwaantjes in Mook had ik heel erg gehoopt, misschien heel erg gemeen van mij, dat Marie mij zou herkennen…nee hoor, pas na het feestelijke maaltijden, stond ze opeens en liep naar mij: Heee Judith, jij hier, haar handen op mijn gezicht en ik vroeg haar: Heee Tante Marie, hoe is het ? Ze haalde haar schouders op en zei schuddend: Nou nee, nou ja…weg was ze. Haar ogen herken je ook niet meer als van oudse levendig vakantiegekke avontuurmens zie je haar nooit meer terug, tot 2 jaar geleden zei ze laatst op bed : Nou, ik ben echt zoooo mooooeeee, kan niet meer. wil slapen. dan is ze klaar met leven. Heel simpel snel in “slaap” vallen na 20 jaar lang lijdensweg. Zo kon je niet meer aan. En dan weer andere broer van me moeder ook altijd nog Alzheimer, altijd meelopend met zijn vrouw, anders nooit. uit liefde wilde ze hem altijd hebben in plaats van lijdensweg verlossen. Jezus, ik kon het ook niet meer aanzien. Zo gaat het alsmaar door. Mijn moeder wilt per se en wel direct snel afhandelen, als ze echt alzheimer heeft, geen langzame lijdensweg meer, weg ermee met de plant leven! Euthanasie plegen, klaar! Anders word ik boos, zo praat ze boos, nog altijd boos kijkend. Pffff. Daarom dacht ik : Als het mij overkomt, bedenk ik het wel.

Of protest tegen verbod Euthanasie !!!!!

» Posted By Judith On March 14, 2018 @ 15:31

Kitsch van de bovenste plank

Ondanks dat ze in VS haar als doofstomme beschouwden, grote foute boel.

Als je doof bent, dan ben je doof. Als je horende en niet kan spreken wil niet zeggen dat ze doofstomme is. Rare woordenschat. Niet doof maar stomme…nou, wat is nou erger? Jezus mina! Non verbale hoofdpersoon had betere moeten noemen.

» Posted By Judith On March 14, 2018 @ 10:43

Jaja klopt, het is waar ook Karin. Fout van me.

» Posted By Judith On March 14, 2018 @ 10:38

Nou, ik vind het in het algemeen prachtig film, uiteraard de beste film, maar beste regie oké. Karin, hoe kon je vervelen toen je hem zag? Want je weet precies te beschrijven over die film, hoe kon je toch vervelen ;)
In 1977 was ik met mijn moeder naar de bioscoop “Mars”, ze viel in slaap omdat de scheiding boven haar hoofd hing. Na het afloop vroeg ze waarover het ging. Ze verveelde zich behoorlijk. Hahaha.

Alleen shit hoe “minderheidsgroep mensen” altijd in lage functie moeten gespeeld worden. Die dove actrice is toevallig wel de horende die bijna goed kon acteren als dove maar met minder mimiek helaas. Doven hebben heel sterke mimiek, zo’n karakters, zogenaamde moedertaal als gebaartaal. Maar OOOwww, Indianen kennen ook gebaren, terwijl ze horenden zijn, toch of niet? Wat is de moedertaal? Je bent geboren met aangeleerde taalspreken en doven ook aangeleerde gebaartalen toch, wat is de moedertaal eigenlijk? Men ( doven ) zeiden al : Nou moedertaal is een soort diepgewortelde taal die je vanzelfsprekend taal maakt of je gebaartaalt of spreekt. Ik ben doof geboren en sprak al vrij taal, mijn eerste woord: Bal in plaats van Mama en Papa, grappig. Hoe kon je leren spreken? Ik kon lezen, spreken, vrij goed ook maar monotoon blijft wel, gelukkig hoe je ouder wordt, hoe minder het bijna niet meer klinkt. Ach maak dat uit, als het maar verstaanbaar is. Herinner me nog toen ik je zag, Karin , heeeel lang geleden bij vrouwenhuis of COC avond, je zat nog op de rolstoel, en ik sprak je nog even van : Hoi Karin, ik ben Judith. Opeens sprak je ontzettend snel met je volle grijns en ik vroeg: Oo wacht even, je praat wel iets te snel, want ik ben doof. Je zat wel even stil en dacht vast: Wat moet ik nou zeggen? Opeens werd ik door die k**wijf getrokken en ze zei dat ik niet met jou mocht praten, waarschuwde me dat je gevaarlijk was. Ik was stomverbaasd. En zei niets, je reed weg. Dan was het dan. Kijk hoe het dan met doven omgaat, valt niet mee he? Zo gaat het eenmaal met horenden en doven die altijd met kortstondige contact hebben en bijv als iemand die zei: OOO wat leuke gebaartaal, ik wil het leren. Ik zei: En dan? Kom dan in dovenwereld….dan trokken hun ogen heel erg scheel. Ik ken 2 vrouwen uit Amsterdam die ook zeiden: OOOO leuk! Nog geen paar maanden later was het al klaar met doven contact. Wegwezen. Ooit kwam Paul de Leeuw ook voor gebarencursus, na vierde avond zei hij zo hyper: Sorry ik moet weg! Hij kwam nooit meer terug en op het toneelstuk kwam hij wel heel erg bespottelijk over doven alsof hij doven dom vond. Heel erg, de vorm van discriminatie ging hem alles voor, wat een grootheidswaazin was hij dat!

Over de film vind ik het best wel apart, beetje zielig, sprookjesachtig ja, maar zeker heel mooi gemaakt, wel mooie verhaal, anders is altijd leuker !!! Wat wil je nog beter hebben? Harry Potter? Pirates of the Caribbean? Peter Pan? Chocolade fabriek of zo ? Jezus, die verrekte klote mannenfilms die zo lelijk heeft gemaakt.

Als je je verveelt, Karin, ga dan naar Misdaadfilms, thrillerfilms en of bloedstollende horrorfilms die je lekker wakker houdt, haha ( heb zelf oer-hekel aan horror ).

» Posted By Judith On March 13, 2018 @ 09:59

Karin, ik ga die film zeker kijken, zo gauw als het kan. Benieuwd wat ik er zelf van vind. Ik ga hier niet zomaar oordelen zonder het gezien te hebben. Je harde tong over die onterechte Oscars ??

» Posted By Judith On March 07, 2018 @ 17:47

In het defensief

Klopt, uit verdediging moet je toch ergens verweren met je lichaam, maar pistool? Tja, vrij lastig, dat wist ik ook wel. Het leven krijg je raar niet eens in een balans op de wereld, hoe krijg je voor elkaar om wapens te verbieden en verdedigen dan? Als de macht overheerst, zijn we allemaal pineut. Kijk naar Poetin die zei doodleuk: We hebben onzichtbare wapens die je niet ziet, maar we doelen op de aanval reactie van andere landen. Hij doelt ook op verdediging. Als Crazy Trump de knop zelf drukt, zijn we allemaal hartstikke dood, iedereen!!! Ik denk van: Laat me pistool kopen en zijn kop vol schieten, dan is iedereen opgelucht van die dictator?? En andere dictators in andere landen dan? Hoe veilig ben je eigenlijk zolang je in de corrupte politiek zit?

Op mijn werk in het magazijn van 6 jaar geleden heeft de man met mes opengetrokken en naar mij toe gelopen en zei: ” Jij, …..-kut ! “. Gekgenoeg was ik er zelf niet gediend van zijn dreigementen, meteen uit mijn voeten gemaakt, klachten ingediend. Wat hoor je nou van vertrouwenspersoon? Oke, ik geef je klacht aan P & O door, en dan? Helemaal niets! Ik vroeg manager of hij er wat heeft gehoord, ja hoor. Volgens bronnen heb ik er om gevraagd. Echt bizar, met vol ongeloof stond ik er echt helemaal alleen voor, ook later zo kwaad geweest. Heel harde kritiek geleverd stuurde die verrekte manager mij naar huis. Ik zei: Prima! Weg was ik ! Met heel veel geluk werd ik niet eens ontslagen, maar andere werklocatie verplaatsen in andere woonplaats. En ik leef nog! Wat je wel geleerd hebt, is dat elke werkbedrijf niet altijd zo fair loopt, kritieken negeren, nalaten, minnachten en functionarissen vinden zichzelf heel wat. Pas geleden zag ik die manager weer bij de lift. Hij vroeg mij zelfs: Hoe gaat het met je? Ik reageerde helemaal niets, ook negeren, minnachten en voorgoed nalaten, weg ben ik!

» Posted By Judith On March 03, 2018 @ 10:14

@ Cor de Rooij, eigenlijk was de natuur al vrij gewelddadig, hoe de dieren elkaar moordden dan de mensen nog in alle eeuwen met speren, zwaarden, stenen gooien, pistolen, geweren, kanonnen, pennen ( tegenwoordig ) enzovoorts. Mijn ex collega zei al: Wat wij op de aarde eigenlijk nou aangeleerd hebben, zijn maar drie : Geld, macht en sex. Allemaal gewelddadig.

@Edwinemaneulposse, Je moet wel heel erg overstuur dat je aan die wapen denkt om die verrekte mishandelaar vol te schieten he?! Dat ken ik, heb ik het ook gehad: Ik vroeg zelfs aan iemand die verstand van pistolen had in het verleden tijd ( wegens zijn leger, landmacht of zo ) of ik ergens pistool zomaar kan kopen. Hij zei: Ja hoor, dat moet je wel naar België gaan, die is soepeler met verkopen via daar, nee daar ja. bla bla bla. Toen besloot ik al vrij snel dat ik er niet van wilde, ondanks anti geweld!

@ Karin, heel goed geschreven, ik dacht eerder naar Dolle Mina dat ze al op straat gingen tegen abortus, tegen sexueel geweld en tegen anti flikkers en potten noem maar op. Karin, Ik vraag me af Waarom Obama niet eerder aanpakte om alle wapens te verbieden, waarom deed hij dat niet? Waarom zou het nu wel lukken??? In crazy Trumpland krijg je nooit iets van verbod wapens, want die is al goed gek. Zelfs veel acteurs gebruiken ook wapens. Herinner me nog van het gesprek met Oprah Winfrey met die ene actrice Loni Anderson die vertelde dat haar voormalige man ( acteur: Burt Reynolds ) dat hij weleens met pistool tegen haar hoofd duwde op de grond en zei: Open je mond, slet! Ik ga je zo vermoorden. Voor mij was heel schokkend verhaal. Kijk naar O.J. Simpson die zijn ex vrouw Nicole Brown vermoordde, en nog altijd vrij rondlopen als Burt. Berreta TV politie serie, Robert Blake, bleek zijn vrouw te hebben vermoord in het zwembad, hij loopt ook nog altijd vrij. Star trek bekende acteur William schatner liet zijn vrouw ook per opzet in het zwembad verdrinken. Zo gaat het maar door. Niemand, zelfs Obama of Hillary, doet het om te verbieden wapens te kopen. Dan denk je toch wel beter naar: Iedereen in elke land verbiedt wapens, wapens-industrie verbieden, alles erop aan. Alleen geldelijke wapens voor politievergunning, dat is het dan. Helpt het dan? Alle criminelen verbieden wapens zelf maken, leggen zwaar straf op, why not? Obama doet niets, ook eerder doen alle presidenten niets. Elke land ook niet. Het zou ergens in soort SF-wetten invoeren: als je scheldt, krijg je de boete van de straalpaaltje waar je tegen aan loopt, slaan krijg je boete overal de wereld ( straalcode net als mobiel ), wapenscode invoeren kun je nooit meer kopen, krijg je ook te maken met straalcode. Het is maar mijn idee voor de toekomst, want je hoort al 30 jaar zo hetzelfde problemen: Sexueel geweld, sexueel misbruik, verkrachting, aanranding, sex afdwingen, mensen doden, kinderen doden, schelden, agressieve uitlatingen, enzovoorts enzovoorts.

Elke onderwijs moet ook 1 uur les per week geven over het soortgelijke onderwerp, anti geweld, geef je handtekening tegen wapens kopen!!!!

» Posted By Judith On March 02, 2018 @ 13:31

Nieuwe preutsheid

Pak eerst de hulpverlener(s) op en blijf gewoon doneren! Zelfs Kindercreche, Doveninstituut te St Michielsgestel, en andere internaten ook uit Limburg. Noem maar op. DOVENINSTITUUT heeft bijna alle doven monden dicht gesnoerd, ‘metoo’ id doofpot gestopt. Wij als de meeste vrouwen helaas en ook mannen zijn slachtoffers van de wereld. Wat moet je dan doen na#MeToo? Strafbaar in de wetboek stellen en de verjaarde geschiedenis ook !!!

» Posted By Judith On February 21, 2018 @ 12:44

Dobberend

Ik zeg niet graag, maar pfff echt heel triest, zo triest waar je tranen van krijgt. Elke detail moet je haar “in levende plant”( <–sorry dat ik het zeg, hoe zeg je dat anders dan? ) en langzaam zien "verdwijnen", vooral haar geest niet meer helder kan halen. Echt diep triest! Uit jouw verhalen krijg ik brok in mijn keel, omdat het zo herkenbaar is. Ook uit de verhalen van mijn moeders families die al vrij bekend staat van Alzheimer. Mijn moeder ( als jongste kind van 11 kinderen, zelfs de nakomelinge) vreest al voor haar toekomst van die soort Alzheimer. Ze riep me ook de laatste tijd: Als, Als , Als die , die die, wil ik niet zo verder leven. Haal de stekker uit! Ik wil door niemand verzorgd worden, nee is nee punt, vette punt! Ik moest ook steeds weer aanhoren wanneer ik bij haar op bezoek kwam, elke keer weer. Ze is heel eerlijk in haar ervaringen wat ze zo vergeetachtig was. Zoals haar zelfgemaakte tomatensoep in de magnetron even zetten, omdat er bezoek tussen door kwam. Een week later zag ze die rotte tomatensoep weer uit de magnetron en vroeg ze zich af 'wanneer nou?', en mijn oom kreeg de boodschappenlijst van zijn vrouw: ja benzine voltanken dan. Maar hij vergat een van de 2 auto's die van diesel of ongelood moest tanken, dus hij dacht dat het diesel was, dan viel de hele auto in panne. En ook had hij de hele middag in de badkuip vastgezeten omdat hij dacht dat zijn vrouw even handdoeken ging halen en wel sneller terug zou komen, maar hij bleef zo in de kouwe bad zitten. Zo diep triest!!! De andere oom, ook de broer van mijn moeder, was als enige die geen contact meer met zijn ouders had ( iets met verleden tijd ), was ook patiënt van Alzheimer. Mijn moeder ging altijd als vrijwilligerswerk met de auto om de ouderen van huis op te halen om naar activiteitendag te brengen. Zelfs haar eigen broer herkende mijn moeder niet. Weg was hij, alles met zijn wazige blik voor zich houden.

Het is allemaal zooooo triest, het is echt niet te kunnen doen!
Karin, hou je haaks en veel sterkte met je mama en papa samen!

» Posted By Judith On February 14, 2018 @ 15:44

Vormen van angst

Na drie keer….= drie keer scheepsrecht is mijn motto altijd geweest. Dan is het inderdaad voelbaar hoe je je echt niet meer veilig voelt daar, Wittenburg.
Nu is al de 4e gaande die al iemand de bom nabij Leidseplein had geplaatst, nipt de vondst van die bom.

Denk maar niet dat het er niet snel mee stopt, inderdaad denk je bijna dat je gedachten toch iets anders over iemand denkt, oppassen. Ik dacht ook weleens: Laat je niet gek maken, maar zo dichtbij jouw woning is zeker heel wat.

Bij mijn appartement heeft buurman onder mij van balkon afgesprongen, hoorde ik van mijn buurman ( ex collega ), vorige jaar werd ook de schietende man op tijd gearresteerd door de politie, ik was er bij balkon gestaan ( getuige van die schietpartij ). Mijn buurman zei: Doe normaal, ga niet op je balkon staan, wie weet vliegen de kogels wel door je hoofd heen.
Ik zei: Nou, gelukkig leef ik nog, ieder dag bedank ik toch God en Jezus dat ik nog leef! Ik wil natuurlijk de oudste bewoner van de aardbol, dus tja positief blijven he.

» Posted By Judith On February 08, 2018 @ 07:41

Naargeestig nonchalant

Nou, Ongeschoolde getierde Twitteraars die nogal “hoog van de toren blazen” in elke racistisch uitlating, maakt al steeds van kleine mini-muisje tot reuze olifant waar je toch zo stom benul uitbarst, alsof het alleen om MARROKAAN gaat. Dat vooral andere gevaarlijke journalisten die zelf ook ervoor zorgen voor de kranten hoe ze de lezers steeds rechtser zonder gezien weten aansturen, hoe burger als lezer hoe dommer ze denken. Altijd oppassen zei ik al mijn beste wensen 2018 dat je niet te veel letterlijk moet nemen zoals ze in de kranten of social media of TV DWDD (<–dit gebeurde ook zo vaak helaas ! ). Het is allemaal grote bull shit , zeer 'rotte' mensen op de aardbol. Het lijkt wel alsof Nederland van Oergekke USA Trumpland aangeleerd is, hoeverre ze overal escaleren tot elke ergernis van elke mens. Het is verrekte pleuriszooi! Daar leer je toch niets van Twitteraars! Ja, Karin bedoelt zeker goed voor de lezers hoe het erg was dit grote vergismoord was.
@ Daan, @ Herman en @ Jan, Je bent zeker niet de getuige van die vergismoord en oordeel niemand en nog niemand over potdomme !
Nederland is niet Rechts Nederland, dat moet je heel goed en grondig achter de schermen zoeken waar die kern precies vandaan komt. Helaas kwamen al eerder te vroege pers naar buiten die zegt ook veel te snel : "Oei, die crimineel is Marokkaan! ". Het woordenschat "Marokkaan" zat me allang hier, alsof Marokkanen de enige volk hier in Nederland wonen, Grote larie allemaal. Hier wonen wel 17 miljoenen Nederlandse internationale Burgers, die van alle landen zijn gekomen en van wie ook in Nederland geboren is. NOU EN !!!! Denk maar niet dat altijd om die Marokkanen gaat, ook overal 'Blanke' criminelen, Bekende Chinezen die illigale gokkers zijn, Slapende Surinamers die mooi drugs binnen hun lichamen volstoppen in Airport, Zwartwerkers die Polen enzovoorts. Hoe het es op! De kranten en social media moeten stoppen met dit soortgelijke taalgebruik over huidskleuren, cultuurmensen, gehandicapten. Het zou Landelijke staking zijn tegen Racisme en moorden, en dat het niets en niets met Marokkanen te maken hebben !!!!

» Posted By Judith On January 31, 2018 @ 17:12

Helden, roofheren en moordenaars

Het zou toch eigenlijk in gewone geschiedenisbeelden en of gewone monumenten in plaats van genoemde ‘helden’ moeten noemen, ondanks ‘slechteriken’! Ja, liever met zwarte bladzijden, dan leren we ervan wat de discussie voor nodig is.
Beter van wel, dan alles weggummen! Anders bestaat de geschiedenis niet waar wij vandaan kwamen. Wij , ons allen gekleurde mensen ( vooral niet te vergeten, witte of roze, of creme van kleur van blanken !!! ), komen allemaal uit de families van roofmensen en moordenaars vandaan. Ook Mandela had de bom opgeblazen met zijn goede bedoeling, maar ook helaas doden vielen. Moeder Theresa had ooit wat geld weg gesjoemeld voor de armen, met de goede bedoeling. Paus Paulus II had heel lang verkering met meisje uit Polen voordat hij naar Rome ging. Jezus had ook “heftige affaire” met een hoer. Niemand verklaart heilig, zou ik ook gezegd hebben. Maar de ene kant zonder bewijsstuk kun je de ‘helden’ toch niet weggummen, ook niet van Maurits of Hendriks of Jezus noem maar op. Je ziet ook de lange rijen marmeren bustes bij het kabinet of in de gemeente Den Haag. Helemaal ‘dode’ ministers of bekenden die ook roofgeldwolven waren geweest, net goed als Prins Bernard die behoorlijk vrouwen had verwekt, scheinheilig voor het publiek te doen zwaaien, lachend achter de pijproken. Gewoon allemaal vuillakken! Zelfs mijn oma sprak nooit over haar onbekende vader die uit Canada/Amerika van het Leger was geweest. Op mijn 14e was ik zo nieuwsgierig maar tot mijn grote tereurstelling van haar stamboom. Oeiiii wat was ze zo kwaad! Mijn obsessie naar haar leven heeft me nog steeds helaas bewaard, waarvoor? Om boegbeeld van mijn voorvaderen aan de klok te hangen? Nou nee, gewoon hoe het haar leven was geweest, nee ze sprak nooit over. Maar nu wist ik al van haar geschiedenis, met diepe triestgeval. Ik kan de hele boek schrijven over haar leven, maar uit respect voor haar dat haar vader ook klootzak en vuillak was geweest. Mijn andere oma met zus en Opoe waren zelf Joodse Duitsers, ze spraken ook nooit over hun voorvaderen, die zeiden al: Kijk naar die paardenbloempjes op het grasveld, dat vind ik veel bijzonder die vrolijk groeit omdat het lente is heb ik veel meer aan dan je voorvaderen die allemaal met hun pikkies deden en hun macho’s overal strooien en andere vrouwen hebben verwekt. Ik heb zelfs mijn mans kleren en zijn stomme spullen uit het raam gegooid, die verwekt 5 kinderen om de hoek zonder dat ik wist. Daarmee basta ! Ik maar met mijn oren omlaag die gelukkig wel genoeg doof zijn, ha!

» Posted By Judith On January 25, 2018 @ 17:26

Meer slettenbakkerij, minder machismo!

@Daan, Nou goed lezen naar data/jaar van die link dat je al te graag aanwijst; Bijna en wel heel erg veel vrouwen die door Harvay sexueel was misbruikt en uit doodangst voor bedreigingen vanuit zijn achterban ( “spionnen” op hun elke werkterrein zoals ze beweerden hoe Harvey dat eerder aan hen bedreigde om door te zeggen: Let op ik stuur wel mijn agenten op je elke werkterrein waar je werkt, mocht je mond open zetten! Zéér bedreigd en voor hun levenslang bedreigd, dachten ze ! Daarom hadden ze nog geen klachten ingediend, allemaal uit doodangst. Zo zie je hoe de fuik ze vast inzaten, niet eens uit kunnen kruipen voor klachten. Foto die je de link hebt geplaatst, waren allemaal uit jaren 2010-2013 gemaakt. Harvey werd pas beschuldigd in 2017 tot de grote #MeToo over de hele wereld verspreidt. Niet alleen Harvey, maar ook Bill Cosby was al eerder van verkrachting beschuldigd. Tja sommige vrouwen kwamen voor de centen, want er waren geen bewijzen. Maar owwee, hoeveel vrouwen waren ze wel bij elkaar gekomen op het podium om aan Bill Cosby te beschuldigen, dus ze zijn niet van het lotje getikt alsof ze om centen roken. Verder heb ik werkelijk niks aan verwijten van welke mannen dan ook zijn zoals jij, Jordy Kelder en nog ook een paar acteurs die helemaal niets van hadden gemerkt, tja. Niemand is getuige, ook niet die foto’s ( linken die je aanwees ) zijn ook helemaal niet getuigen, datums/jaartal liegen er niet om ! Zoals Karin zei: Wie als slet verdedigt, heeft het ook recht op nee zeggen. daarom zijn ze ook niet als sletten beschouwd zeg ik zelf !!! Hoelang mannen zo beheersen over de hele wereld om ongeloofwaardig te maken over #MeToo, kan ik zeker nooit meer goedpraten over mannen die niet eens hebben gedaan of juist wel. Sorry dat ik het zeg; Niet alleen sletten, maar klootzakken hebben er geen enkel recht op eigen sexleven met vrouwen die geen sex willen. Vrije sexleven moet van beiden komen, ook al iets nee zeggen kan het van alles zijn met goede reden, dan moeten alle mannen stoppen met hun wapens ! Ik zou hastag #Stop-met-je-pik-die-denkt-ja-te-neuken-in-plaats-van-NEE!!!! zetten. Maar #MeToo is gelukkig voldoende over de hele wereld, godzijdank! Lang de leven VrouwenVrijheidsleven !!!!

» Posted By Judith On January 20, 2018 @ 11:13

@Daan, je moet wel oppassen wat je zei die link. Alsof ze het wisten en zwegen, was helemaal niet waar. Oprah en Meryl wisten niet tevoren dat Harvay Weinstein veel vrouwen had verkracht. Je zet wel te makkelijk die link op dit site, alsof je Harvey Weinstein als onschuldige aanwijst. Daar ben ik niet van gediend.
En hoe kom je dan daarop, die tv bekenden zwijgen? Nou ze wisten gewoon niet beter wat er allemaal achter hun hoede zou gebeurd zijn zoals Jelle Brandts Corstius ook ervaarde in de werkbedrijf !!! Niemand merkte het en wie wel???
Je bent niet de getuige, maar iemand anders.

» Posted By Judith On January 19, 2018 @ 12:32

Ban de vuurwerkbom

Zelfs meldt Teletekst al :
69 miljoen euro voor vuurwerk alleen bomgebarsten in de lucht !!!
Dat krijg je ook toch met volle kritiek :
Grote BullShit, die had beter aan allerlei ziekten moeten besteden, niet alleen aan de derde wereld omdat daar geen vuurwerk had verspeeld sorry dat ik het zeg, maar hier in Nederland kan beter aan de kankerstichting of andere ziekten moeten geven !!!
“Wat een vuurwerk-geldverspilling !!!” riep ik zelfs elke jaar , al meer dan 50 jaar lang.
In Groesbeek, de kleine dorp van nog geen 15.000 inwoners uit de jaren ’70;
Want op mijn 5e kreeg in mijn straat van mijn gezin thuis de volle bom barstgebarsten uit huiszolder, een paar nummers van me vandaan, daar had student boven op zolder met vuurwerk bommen aan het experimenteren, op mijn 7e sloeg de volle brand om de hoek van mijn straat mijn lievelings clubhuis volledig waar je buiten niet kon ademen, met muurdichte rook zelfs onderste me vandaan, stikte je zowat. Mijn lievelingsclubhuis heb ik al zoveel meegemaakt: spelletjes, activiteiten, creatieve knutselen, goocheltrucs, allerlei leuke dingen. Weg was ie. Mijn vader ging zelfs als een gekke wanhoopsdaad naar binnen die clubhuis omdat hij dacht dat daar nog iemand stond. Ik was helemaal overstuur.
Op mijn 9e kreeg mijn Peetoom/tante de hele huis branden, met 9 kinderen in arme rijtjeshuis, zelfs mijn neefje sprong van slaapkamer naar beneden. Goddank leven ze allemaal nog.

In Eindhoven;

Naast mij was het Marrokaanse gezin heel lang op vakantie van 6 weken lang naar hun geboorteland, daar kreeg je ook weer verdomme branden boven op zolder. Die laatste kwam door hittegolf die door het glas heen kon die brandde op zolder, meldde Politie.

Dat allemaal mijn trauma volledig gebrandmerkt, liet ik nooit los.

Nu hier in mijn appartement vrij hoog in Zuid Limburg zei ik laatst nog : “Hierboven zie je het echt hele paradijs, die prachtige beeld van knallen allemaal zien, maar beneden echt de helste bodem! Tja, Maar oweeee, tegenover ons appartement stond kleine kaffeetje met volle knalvuurwerk te pijlen, dan scheen het in volfelle licht op mijn gezicht, waar je ogen dichtsloegen van het niet kunnen kijken, zo fel! Net een Oorlog die felle licht op je gezicht scheen, snapte ik pas hoe het mij ongelofelijk beangstigde. “Net oorlog, zei ik, niet normaal!” Het wordt elke jaar zelfs erger, krankzinniger, oorloggek!!! Bespaar mijn ogen anders wil ik echt niet meer leven als doofblinde, echt niet. Sorry!

Dit jaar zouden we toch elke mens met hand vasthoudend rond Nederland zonder vuurwerk te steken, recordhouder van handvasthoudende mensen in Nederland, goede idee?

» Posted By Judith On January 03, 2018 @ 12:52

Eindejaarswens

Als ik hier vrij mag zijn over je eindejaarswens;

1. Inderdaad teveel lullige talkshows, te rechts praatgroeperingen ( teveel naar voren brengen zoals bij DWDD ), te weinige midden ( beetje evenwichtig houdend ) partijen, te weinige links partijen naar voren. Helemaal bull shit, die ellendingen Rechtsgroeperingen. Je hebt gelijk in wat betreft minder kijknieuws die je hoofd op hol kan omslaan tot gekke gedachtenbol . Geen nut van. Heb ik nou ook flinke les geleerd, probeer niet meer te schelden om die manier.

2. Volgens mij ben ik de enige linkse want in Limburg heb je allemaal grote PVV-monden, waar je ook sowieso elke dag hoort te vertellen, helemaal poeh!! Daar ga ik nooit in die soort praters verdedigen, zeker geen nut van! Ook flinke les: Niets willen weten wat de anderen over de hele rotzooi ervan vinden of denken. Spreken is zilver, Zwijgen ( luisterend oor ) is goud!

3. Nou, mensen zijn mensen, tja…..verder doe ik er ook niets veel meer aan. Dit jaar was mijn motto: Nou Man Man Man, maar ook mensen mensen mensen!

4. Haha herkenbaar, heb ik ook vaak kant en klare maaltijd, tja, door drukke werkzaamheden ben je hartstikke moe thuis. Daarvoor mijn huwelijksleven had ik ook full time jaren jaren jaren lang gewerkt en ook elke dag zelf moeten koken voor tweeën terwijl mijn ex als parttime werker was. Doodverschrikkelijk vermoeiend was dat ! Dat nooit meer! Ik doe mijn eigen dingen, inderdaad zo weinige mogelijk kant en klare maaltijd in de magnetron, dan huppakee naar mijn werkkantine lekker warme hapjes of zelfgemaakte soep klaar voor mij op tafel, heerlijk minder te doen dan all full time van 36 uur lang werkweek. Maar ooo, in 2018 gaat mijn volledige dieëten, operatie en dieëten blijvend doen, alles omzetten naar gezonde voedingen was al vrij sprake met mijn zkh. Hoerrraaa! Morgen dus weer vervolggesprek daarover.

5. Gelijk heb je. Voor zolang geen vliegvakantie meer, wegens mijn verhuizing naar Maastricht wegens mijn nieuwe baan in de toekomst, dus geen tijd voor de vakanties.

6. Ben altijd te goed voor de anderen,eigenlijk te veel voor anderen in plaats van mijzelf denken, altijd lief en mensen zijn mensen !!! Nu denk ik graag aan mij zelf, mijn kunstenaarsleven, liefdevol met mijn ‘dierbaarsten’!

7e geboden aan Karin: Ik ga in 2018 minder lange lullige verhalen hier schrijven, excuses daarvoor ! Stoutert van me! Minder schelden aan die onzinnige ministers die flapdrollen<— daar gaat ie weer he. hi.

Maar uch, ik ga mijn bucklist verder maken wat mijn wensen zijn in 2018 , dan naar me tweet plaatsen. Verstandige Kerstmaaltijd zelf maken en knallend jaarwisseling 2018 ! Doei xxxxx

» Posted By Judith On December 21, 2017 @ 14:48

Beerput Nederland

Het was en is ook zo al jaren jaren jaren lang geleden dat de aarde helemaal niet meer schoon is door ons allemaal, ja Mensen maken het alles kapot dan de aardelief! Iedereeeeeeen weeeet heeeel goed waar je aan begint, niemand doet er wat aan! Politiek doet er zelf ook noooooooooiiiiit wat aan!!!!
Heb bijna 1 jaar bij papierprikploeg tijdelijk gewerkt in 2008 ) bij Valkenburg aan de Geul , zo vuil als wat je elke dag ook zag. Waar gaat ie dan heen? Ja hoor naar afvalbergen gooien, opruimen doen ze ook niets zoveel meer. Overal dumpen in de aardbol. Nu werken ze ook een hele hoop bergen langs Brunssum-landgraaf veel bosgebied alsof er ergens af moest breken voor nieuwe wegen, klopt ook helemaal. Maar de rest van afval huppakee erin doen, ja hoor onder de enorme bergen opstapelen met natuurgrond, bijna ongezien, maar je wist als mens ook toch al beter. Die werkers doen zelf ook geen mond open. Alle vuile afval naar brandfabriek sturen is alsmaar de enige optie, denk ik.

» Posted By Judith On December 16, 2017 @ 18:14

Haat is besmettelijk

Beste Karin, zoals we al hebben gesproken zou je mijn reacties hier weghalen, maar die zijn er nog steeds !!! Snel mogelijk graag aub. Ik begrijp het ook dat het nogal te lang was. Mijn excuses daarvoor al.

Volgende keer zal ik zeker mijn betere best doen ;) !

» Posted By Judith On December 16, 2017 @ 18:03

Kies met wijsheid

Bert, Ik voelde me al jaren lang genaaid door Rutte I, II, III. Alles bij elkaar krijg je de mensheid weinig naar boven. De kloof van Rijken en Armen ( ik zelf zat gewoon vlak boven de lijn Armen, wetende hoe het was.) Heb in het verleden tijd 2 huizen gehad, door de scheiding viel gelukkig goed in tweeën, maar dan hield die kl**tregering wel iets uit je zak vandaan, die niet overbodig was voor ons allen. maar voor die kl**tregering met volle argusogen was helemaal niet gewoon. Vroeger hield voor alleen heel erg gewone huisregels, loongrens regels enzovoorts die de kloof van Rijken en Armen niet opviel. Bijv. De baas van bv autobedrijf verdiende gewoon voor gulden, 2 en half en 3 keer zoveel als arbeiders ( werknemers ), bv als je als werknemer verdiende voor 1400 gulden, was voor de baas heel erg gewoon voor tussen 3.500 gulden en 4.200 gulden. Tegenwoordig zie je de werknemer ( arbeiders ! ) bv in de fabrieken of bedrijven voor 1200 euro, is voor de baas 6 a 8 keer zoveel , dus tussen 7200 euro en 9.600 euro. Het is echt helemaal niet erg gewoon. Kijk ook naar de mensen die afgestudeerd waren van bv Universiteit Amsterdam of Leiden, verdient hij als bijvoorbeeld redacteur voor gemiddeld 2500 euro , na 10 jaar is dan 1000 euro meer natuurlijk. Voor mijn ogen is beetje normaal, omdat de kloof niet opvalt. Het gaat om de mensen die met mensen omgaan. Maar niet de grote bazen, directeurs, topambtenaren, ministers, voetballers, sporters die heel erg ongewoon, zo torenhoog, salaris verdienen met gemiddelde 5 miljoenen euro, plus bonussen en gouden handdruk als ze vertrekken( alsof ze vroegtijdig in pensioen zijn gegaan ), wegwezen hier, naar bijv Indonesië kan hij enorme paleis van goedkope prijs kopen, en de rest lekker eeuwig rijk blijven. Zo gaat het maar door. Rutte heeft 2e huis in Zweden, Willem Alexander krijgt gratis hectare grond van zijn moeder, belastingvrij !!!, noem maar op. Tegenwoordig maakt de mensheid kapot dan je lief. Die KL**TREGERING zuigt al jarenlang je eigen zakgeld weg. NU even voorbeeld naar mij: Ik was vorige jaar gescheiden, meteen eigen woning , betekent dat je toch wel in 2017 terug moet betalen aan de belastingdienst van jaaropgaaf 2016, omdat je nog getrouwd was. Dat was natuurlijk een hoop geld verlies, geen beetje winst mooi meegenomen. Dan denk ik van : Betaalt Rutte echt belasting aan de regering waar hij woont , bij zijn moeder thuis??? Jezus, kies dus nooit verwende rijkeluize jong onervarend minister , geen stem geven !!! Nu Klavertje binnen is, ziet hij er wel best met baby face uit, jong ook. Hij leeft ook zeer goed, maar de vraag natuurlijk is of hij ons eigen volk echt ziet waar wij echt leven. Dubbel belasting betalen, noem maar op. Blij nu toe dat ik er goed mee af ben, die dubbel. Let op, van bezittingen waar je aan je kinderen zou laten erven, krijgen ze ook zo te maken met belastingbetalen, wie weet heb je gelijk in, dat ze overal gaan neuzen in je prive Leven. Dan gaan wij , met ons volk, ook doen: Overal in de regering neuzen wat ze echt aan het doen zijn en hun prive leven storen, hun bezittingen overal neuzen !!!

» Posted By Judith On November 30, 2017 @ 11:24

Als je goed bekijkt naar vier ‘VVD-achtige partijen’ , met hulp van VVD-achtige Zalm
zeggen genoeg hoeverre ze hebben bereikt tot Coalitie partij,
met meerdere zetels dan andere partijen die bij elkaar moeten rapen tot 74 zetels.
Het heeft ook iets met “slecht-opvoedkundige Universiteit” te maken,
waarmee ze toch slaagden om verder te stromen met hun rare neuze, stropdassen
( bijna allemaal hetzelfde kleur ), Helemaal dezelfde politie-achtige kleuren.
Zelfs Klaver binnen stapte om coalitie te bespreken, droeg hij allemaal blauw.
Vergeet het vooral niet hoe die soort partijen niet echt gemotiveerd zijn in hun eigen partijen,
hoe ze hadden moeten klinken: Rood gaat naar PvdA, SP, Groen naar D’66.
Klaver droeg bijna nooit groen, altijd blauw, grijs en zwart. Helemaal oersaai.
Dat geeft me aan niet minder mild.
Ze knuffelen zich gewoon met partij van eigen ik-vorm minister die beter weet
die maar niets uitkomt en of uit de handen loopt. Allemaal poppenkast!

Ja, allemaal in één pot nat.
Pechtold duikt van het midden naar rechts, vooral voor veel mensen zéér teleurstellend,
Buma met eerzuchtige neus, dat schijnt op te houden tot de zogenaamde saluut,
Zegers uit de Christelijke kerken belooft niets met zijn gezichtskarakter,
laten staan voor VVD meeloperij, in de hoop dat hij met volle imago kan strelen,
Rutte rijkeluize moederzoontje die van huilebak en niet-serieuze pianospeler schuilhield
tot hij met zijn volle elleboogwerken overstapte tot de bitcoinse economisch bankovervaller.

Kijk naar achterban van welke partijen van Rutte mee opstapelt: Jonge aap Hugo de Jonge,
bange Muisje Kasja Ollogren, Paardestaartje Carola Schouten, Piepende vleermuis Zijlstra,
Kale Gorilla Grappenhaus enzovoorts enzovoorts, allemaal toch geen goede argumentaire.
Eerder voorzichtig dan ze al eerder heel erg gewoon voorkwamen als ministers.

Helemaal weinig veranderd sinds Kabinet I én II.
Zo’n karaktersgezicht in jarenlange VVD achtige Rutte is zéér beinvloedbaar aan de domme mensen
die denken ook nogal heel wat in hun mars hebben, lopend met stropdassen
naar Universiteit van Leiden, Groninge, Zelfs Amsterdam !!!!!!

Waar blijft de wijsheid van andere partijen?
Ja, Klaver is voor mijn ogen toch iets zachtmoedig, Roemer als babylolly-likker, helaas.
Hoe zie je het dan welke ministers werkelijk,werkelijk, werkelijk om hun eigen partijen geven?
Bijna geen één, ja Klaver was voor mij de laatste strohalm , in de hoop dat hij erg Rosenmöller-mondig
méér kan doen die fel en kritisch toonbaar was voor elke tegenstander .
Heel goede argumentaire was hij het wél !

Femke Halsema in topwijf met alle talen, goede argumentaire in eigen GL-partij ,
geeft kleur van groene gezicht, mensheid, socialer dan ooit.

Tegenwoordig zie je de kabinet Rutte III bijna helemaal hetzelfde, éénrichtingsverkeer van idiote denkbaar
van welke uitleggen ze zullen doen. Helemaal waardeloos, slaapverwekkend,
poppenkast gordijnen dicht door ons GEWONE VOLK !!!!

Iedereen in Nederland vreest voor wit-zwart, man-vrouw, hetero-homo paren, Jezus doe normaal!
Voor mijn part bestaat wit en zwart niet eens, want wij allemaal zien er helemaal niet wit of zwart uit.
We zijn allemaal licht en donker, mooi bruin, mooi roze, mooie cremé allemaal precies hetzelfde als mensen,
niks verkeerds mee! Veelal mannen onderdrukken vrouwen helaas met hun volle en vieze duim,
weggecijferde identiteitspolitiek heeft er alles mee te maken.

Hetero-Homo paren zijn langzamerhand wel als de kloof van Mozes-zee groter geworden, niet wetende
welke pad ze verder zullen lopen. Rechts Hetero kan zo van alles zo krank uitpakken,
kijk getrouwde hetero ging vreemd met wie dan ook is, Homo ging terug in de kast, voor imago strelen
tot hun succesvolle carièrre.
Ja hoor, heb heel wat gelezen en heel wat gehoord in mijn hele Nederlandse homo en lesbowereld.

Zelfs ene journaliste schreef over lesbisch scene, Lesbisch code, doodleuk details artikel
over ons eigen wereld die niet met gevoelens meetellen(??),Jezus, verdomme die krank journaliste toch !!!
Ze schuift ons wereld weg door haar te 180 graden omdraaiende verhaal,haar zogenaamde wetenschap
die niet echt meetkunde heeft te vertellen, helemaal onzinnige schattingschap maar hoor !!!
Over haar keuze tot hetero en ze neukt wel suf met haar vriend. Proficiat. Mij boeit me toch niet!
Zelf weten, maar ga ons niet zeggen alsof wij in een scene hebben gezet, code aangaven,
allemaal grote onzin. Bovendien tennist ze nog wel met roze pink, wat heeft ze daar eigenlijk te zoeken?
Ze is toch hetero geworden, wat motte ze daar dan ? Weer in scene toespelen tot haar valse verhalen?
Nou, zie je maar hoe ze zoiets in kruiswegen terecht komen, van homo naar hetero, lesbo naar hetero,
alle archieffoto’s zijn verbrand in de gemeente, en of in de metalen kluis voor hun dubbelleven, zelf weten.

Knoop in je oren: Wij alle mensen hebben gevoelens !

Wij, ja !!! Wij met ons homo en lesbisch wereld zijn mensen met gevoelens !!!!

Dus, over rechtsdenkenden kijken altijd ons hoofd heen, volle radicalen tegen bepaalde geloofsovertuiging,
bepaalde mensen met gevoelens !!!! Helemaal dood-engerds.
Maar waar blijft artikel 1 die al jarenlang aan de gang bestaat?
Ziet Kabinet Rutte III niet eens?
Of Kom op, Klaver ; Wijs die artikel 1 aan, als de wet overtreedt !!!!!

Ik mis het zeker :
geschiedenis met gemotiveerde partijen waren zeker:
opstandige Rosemöller, Halsema, Hedy D’Ancona, Den Uyl,
Kok en Lubbers die alles voor hun eigen partijen gaven, in alle kleuren!!!!

Nu zie ik helemaal bijna van blauw naar grijs !!!

» Posted By Judith On November 29, 2017 @ 14:30

Het gaat allang niet meer om de kinderen

Nou, wat word ik toch kei kei kei moe van soort uitspraken rondom zwarte pieten. Maar Racisme?? Helemaal onzin, sinds Sylvana Simons ineens in DENK intrad, haalde nogal uit naar rascisme rond Nederland. Ze komt natuurlijk uit Suriname en woont altijd nog in Nederland, stond ook heel leuk voor tv programma’s, maar sinds ze in de zogenaamde politieke partij DENK als arrogante Haantje het voorste kwam en ineens iedereen een loer bleef draaien. Hoe overspannen zij ook al voorkwam, kwam ze niet meer vooruit dan terug op af naar rustoord en dan weer terug naar haar eigen partij Artikel 1. Oke. Maar ga toch niet weer een loer draaien om allemans kijkje nemen naar Sinterklaas en Zwarte Pieten. Om simpel te zeggen is Sinterklaas nog steeds oude man, die ook mee werkt voor de kinderen. Oudgerimpelde Sint en zwarte pietjes blijven gelukkig nog steeds jonge knechten en wel mooi opgemaakte make up, prachtige kleren, gouden ringen ( want ze zijn al steenrijken ! ) om voor de kinderen te spelen en lieve kadootjes geven omdat kinderen lief zijn. Kinderen zijn gemengde mensjes. Niks verkeerds mee. Hoezo Racisme??? Schei uit! Kijk ook naar eenzame Kerstman die ook voor kinderen komt elke jaar, oudgerimpelde oude man werkt ook hard evenveel als lieve zwarte pietjes. Nou en? Maar als traditie van Sint en Zwarte Pietjes volledig wordt afgeschaft, dan gaat ook naar de kerstman aan de beurt omdat hij ‘wit’ is. Ook onzin!

Vanuit Politieke Partij artikel 1 gaan bedoeld naar de mensen die in Nederland op gelijke voet wordt behandeld én geen discriminatie meer , dat zijn wij allemaal ook. Maar over sprookjes gesproken moet men in artikel 2 zelf opstellen welke sprookjes, welke bijbelverhalen, welke koran teksten echt moeten afgeschaft worden als het echt, echt, echt om discriminatie gaat !!!

Als ‘Zwartjes’afgeschaft wordt, hoeven wij toch niet met onzinnige make up vermengen met al afdruk van bruine ruiten, vlekken bruinen, gestreepte bruinen, ronde kleurstipjes op te doen, dat is echt werkelijk dat ze voor de schut worden geschoven door degenen die het niet meer weten wat ze dan aan moeten doen. Schei uit! Gewoon kinderachtig !!!

Als zwarte piet afgeschaft wordt, dan gaat Sinterklaas liever naar huis, dan mag hij in Spanje lekker als steenrijke man rusten en zwarte pieten in de sprookjesboek dichtgebundeld zijn, omdat ze niet worden getolereerd. Amen !

Dan vind ik ook dat Kerstman ook naar de Rustoord genieten, als steenrijke oude man eindelijk rust en zegt: “Hey Sylvana Simons, kom niet bij mij in de buurt wonen! Je wilt toch in Suriname wonen, ga dan meid !

Amen ! Rust voor de vrede, geen discriminatie meer!

Of anders gaan we gewoon door met traditie, alle feestelijke tochten voor de kinderen! Geen discriminatie aan, want de kinderen beseffen niet wat ze ervan denken!

» Posted By Judith On November 23, 2017 @ 11:28

Naar Mars, of in de diepvries!

Na 100 jaar lang bevriezing ben ik dus opeens herrijzen als horende in plaats van dove, dan zou ik toch allang helemaal gek worden van geluiden die ik nooit had gehoord. En mijn ziekte volledig genezen? Dan moet je daar ergens gevoelloze mens rondlopen zonder mijn dierbaarste families, vriendinnen, vrienden die ook er niet meer zijn, Jezus man, No way ! Laat me maar mooi cremeren en allang bij de hemelpoort terecht of ik tevreden ben over de aardbol. Ik zeg ook geen Ja, dus nee. Ahummmm. terug flitsen naar mijn bol wonen om te veranderen, maar ben god niet. Dus die gekke SF-technologie moet heel erg gestoord zijn. Geen leven hoor ! Heb heel wat films gezien, echt zéér fascinatie. Van jaren 80 tot nu toe heel wat gezien. bv zie link : https://www.moviemeter.nl/film/9163 Dat moet je echt zien, Karin. Ik heb in die tijd jaren 90 gezien, Indrukwekkend dacht ik. Maar oweeee…. ( sorry vertel maar mooi niet, kijk maar zelf ! ) en andere link ook bijzonder indrukwekkend: https://www.moviemeter.nl/film/235 . Heel wat films gezien en documentaires gezien op TV heeft me ook goed doen beseffen: Waar blijft de mensheid waar wij hier ook thuishoren? Geen robots meer aan, wat moet je dan daarmee? Hij of zij bedient alles wat je zegt. Ook geen leven hoor. Ook knoppen drukken dan meldt ie dat je niet mag vloeken of schelden, dan is iedereen zo strak braaf. Hoe de toekomst eruit ziet over bv 100 of 200 jaar, bestaat ook geen foto’s meer vanuit albums en PC internetten, allemaal naar Bewegende Scientologisch beelden ( in 4D en of 360 maar dan zie je alles wat er in de glazen schermen kunt zien. ) helemaal drukte waar je geen goede ogen voor hebt, ook geen mensheid. Dat is vrij ernstig dat we nu nog niet realiseren hoe de komende kinderen, kleinkinderen zouden doen. Maar ik weet het wel beter, sorry. Zo zie ik het al , zeker niet over 200 jaar, maar eerder. Dan zijn we al hartstikke dood, helaas voor degenen die niet zouden willen. De andere kant zou ik wel willen om even een kijkje te nemen na 100 jaar bevriezing. Als het me niet bevalt maak ik me zelf kant. Klaar ziezo ! Mijn lieve Oma zou allang gek worden dat wij allemaal met mobiel over de straat lopen zonder te groeten en kijken. Lieve Oma, ga aub terug naar je hemelpoort dat is toch nog mooier he?!

» Posted By Judith On November 18, 2017 @ 17:47

De schraalheid van wit links

Als eierstokken achter de ballen van mannen liggen ( zwanger zijn ), weten ze dan hoe de vrouwen zijn. Hoe vullen ze full time functie dan in?

2. Vrouwenonderdrukking door Mannen, niet aannemen van vrouwen die voor een hele carrière willen werken door Mannen, Minderheidsgroepen ( nl gehandicapten, Homomannen, lesbisch vrouwen ) volledig vernederd door idiote Mannen én ook door idiote vrouwen.

3. Bazen zijn merendeel mannen, vooral ‘witten’, zijn klootzakken met hun volle ellebogenwerk voor hun eigen hachje, lekker wegwezen van huis uit, lekker machtlustige roofdieren. Als vrouwen aan de top komen, maken die soort bazen altijd opmerkingen, ook zo’n vervelende vernedering en of belediging. Het gaat alsmaar door hoor.

4. Ahaaaa fijn, vrouwen aaibollen, blijf lekker thuis, dan doen wij zelf wel met bedrijven die we runnen. Maak je vooral niet zorgen! Komt in orde. Opstandige vrouwen krijg je ook te maken met sexuele vernedering door mannen zelf !!! Je vraagt natuurlijk waar de onderzoek dan leidt van de klachten over sexueel bedreigingen of aantijgen. noem maar op.

5. Kijk nu naar Debat Live van Rutte III, hoevaak vrouwelijke ministers Ja-knikkers toekeken naar het hele kabinet terwijl Rutte aan het verwoorden stond. Meelopers?? Vast wel. Vrouwelijke ministers zitten wel flinke drempel later dan Rutte of zijn achterban.

Hoe krijg je dan voor elkaar om zelf bedrijven op te bouwen met minderheidsgroepen samen? Die klootzakken Rutte I, II, III veranderen geen enkele speldje aan; Groepering gehandicapten worden steeds afgeleid naar sociale werkvoorzieningen of WAO of “concentratiekampen” ( = Beschut locaties ). Gehandicapten horen niet eens in “gewone” bedrijven waar de grote Bazen stierlijk vervelend zijn, toch ??? Hoe krijg je zover bij elkaar dat gehandicapten ook gewone mensen zijn ? Sinds wanneer????

» Posted By Judith On November 02, 2017 @ 12:17

Helaas zijn heel veel, gewoon bijna geheel, mensen die “ons” vergeten, dat wij allemaal vrouwen met allerlei crème van huid hebben, allemaal beperkingen ( iedereen !!!! ), allemaal volle geaardheid ( voor mijn part is geaardheid nogal gestempeld alsof het moet die homo en lesbo beschikt, dat is larie !!! nou tja, dat is hem nou politieke taaltje ) zijn. Die gedurfde oordeelkant-en-klare taal Jolande withuis (!) over het welke gebrek ze ervan vindt. Allemaal pleuris taalgebruik die verrekte hersenloze kakwijf die withuis. Alleen de andere kant is de oordeel over witte vrouwen, hetero en geen gehandicapten misschien het gebrek van naar voren komen, omdat het teveel multiculturele mensen allang naar voren zijn. Je ziet overal op tv met verschillende mensen met zekere zin als logo van geloofsovertuigingen, dat vindt Nederlandse tv dus prima ??? Waar blijven Nederlandse cultuurmensen dan? Zijn ze soms slapend hersenloze wezen geworden? Ik mis eigenlijk wel iets wat het echt voor Nederland betekent, met je hele hart voor Nederland, niet je bloed zoals GL-Klaver gisteren ook zei. Tja, hoeveel mensen zijn OER- Nederlanders die in Nederland wonen? Zeker 8/10 mensen zijn Oer-Nederlanders wonen in kikkerland, nou, waar blijven ze dan? Friemelen ze soms teveel met hun verschrompelde ballen of glijbanen? Nou sorry dat ik te ver overkom, maar zo is het dan hoe je dan bekijkt hoe RutteIII steeds meer rechts-populisten is geworden, zijn wij als OER-dommen die met volle mond aangapen voor gekke rechtse stropdassen??? Neem gewoon met je heggeschaar mee om die stropdassen af te knippen uit protest tegen invloedrijke bevolking die steeds meer rechts zijn én naar ons eigen volk in Nederland luisteren !!!!!!!!!!!

» Posted By Judith On November 02, 2017 @ 08:28

Ligt vast aan de politieke taal die aan zichzelf te danken heeft??

» Posted By Judith On November 01, 2017 @ 18:14

Jezus, wat doet ie zo moeilijk om die bepaalde ras aan te wijzen wat het normaal is. Zijn ze blind hoe wij eruit zien??? Of vergeten ze het liever dat wij er heel erg gewoon uit zien, ja gewoon versta ik ook onder alle rassen, gehandicapten, homo mannen/lesbisch vrouwen, hetero mannen of vrouwen, kleuren evengoed wit ziet er ook kleur uit. Wat is dat toch voor ziekelijke taalgebruik die ervan maakt en of door woordenboek ‘Van Dale ‘ ???
Of welke partijen daar moeten horen, jezus toch , optieven die gekke aanwijzers van rascisme en werkelijk niet goed in hun hoofden die zo denken dat het beste is welke groeperingen dat erbij horen en welke niet. Jezus man, Nu bid ik voor het eerste keer: “Jezus, OMG waarom doen ze helemaal zo moeilijk? We zijn mensen op de aardbol, maak er gewoon een fijne mensheid van, zo noem ik : Fijne mensheid behalve de kwaden die mensheid kapotmaakt. Al die woordenschat maakt er toch zo kapot van ! Want ik ben vrouw, doof, lesbisch, zacht crème en werk samen met heel veel heteromannen samen en aantal heterovrouwen, aantal lesbisch vrouwen en één transgender. Nou en!!! En ik praat met iedereen met mooie kleuren, waar ik graag alles wil schilderen, van kleur tot kleur. Nou en !!! We zijn mensen, fijn samen, zonder taal gedoe ! Daarmee basta !

» Posted By Judith On November 01, 2017 @ 11:33

 Page 2 of 4  «  1  2  3  4  » 
«« Back To Stats Page