Statistiek

Comments Posted By JuZo

Displaying 2,071 To 2,100 Of 2,149 Comments

Persoonlijk is niet langer privé

Hyves is gezelliger, dromeriger, speelser, vrijer en Amsterdamser, dan msn en skype, die zakelijk maar wel logisch nuttig en handig zijn.

Kijk eens naar mijn alleraardigst oud-collegaatje
http://janine-cloudwalker.hyves.nl/

en babbeldekrabbel eens met haar.

‘\~_~/’

msn:juzo@home.nl; skype:juzosky.

» Posted By Juzo On August 01, 2007 @ 02:25

Een beetje vooruitdenken

Je moet die mensen die in het buitenland (Brussel) werken, waar geen (goeie) ziektekostenverzekeringen zijn eens horen, die komen kruipend, op handen en voeten terug.

En, bovendien, iedereen weet deksels en drommeld goed, wat slecht is en goed.

Daarom is dat plan van Leers, dat heel stilletjes achter gesloten deuren al tot in de kleinste beloningsdetails voor alle verzekeraars wordt uigewerkt, helemaal nog zo slecht niet.

Bij mijn wielergroepje kwamen en komen wel eens mensen, die zeggen, wij willen wel een klein beetje aan conditieverbetering doen. O, dat is goed, zeggen we dan, houd je dan maar een beetje achteraan. Met je voorband tegen mijn achterband, dan neem ik alle wind weg. Na 15 van de 150 kilometer weten we dan allemaal wel, hoe ‘t met de conditie van de persoon kwestie gesteld is.

De vroegere trainer van de Sportstichting in Delft kwam ook bij de dagelijkse conditietrainenden staan en legde zijn hand liefjes op de schouder van de jongelingen, die een haltertje van 100 kilo op de schouders hadden.

‘Gaat het niet zo goed…?’ vroeg hij deelnemend, liefkozend, met onschuldige blauwe oogjes en de persoon in kwestie zei dan ‘nee. eigenlijk niet.’

‘Dan hou dâ’r maar mee op,’ zei de trainer en dat betekende af door de zijdeur, voor de toegesproken gezondheidskandidaat van de Delftse studentenroeierij.

Die door de training heenkwamen, plakken meebrachten op de regatta’s, krijgen nou op 62 tot 82-jarige leeftijd fikse beloningskorting op de verzekeringspremies, die voor slordig erop los levenden met een ijselijk gillende sprong omhoog zullen knetteren.

‘\*”_*/’ – geen flessen, nog geen enkel glas Cava meer

voor de zorgelozen.

Om half tien naar bed, en anders een driedubbel Leerse risicopremie.

» Posted By JuZo On July 17, 2007 @ 03:10

Wie de jeugd heeft…

Nou ben ik toch 40 jaar rechtbankverslaggever geweest. De zittingen van alle rechtscolleges beschreven tot en met de van de Hoge Raad aan toe en wel in gebauw van de GPD aan de Casuaristraat. Nou is gebleken dat 80 tot 90 procent van alle misdadigers, misdrijven plegers en criminelen tot hun daden gekomen zijn door slechte opvoeding en begeleiding.

Derhelve moeten niet alleen de kinderen in streng gecontroleerde en begeleide opvoedingsgestichten, maar ook de ouders. Met de grootste spoed. En hoge hekken er omheen.

Ik kom zojuist uit de trein van mijn kleinkind, dat anderhalve week oud is, en dat ik ga opvang-opvoeden omdat beide ouders, hetgeen bovenste beste aardige leuke geinige en ideale ouders zijn, werken.

‘\”_”/’ – maar de meesten die geen kinderen hebben gehad begrijpen er geen sikkepit van.

» Posted By JuZo On July 03, 2007 @ 03:18

De jaknikkers

De wereld zal altijd verdeeld (gelukkig niet eenvormig) zijn in jaknikkers, slippendragers, schand- en schildknapen, schoenpoetsers, palfreniers en marketensters, anderzijds anarchisten die nooit mee willen doen aan afspraken om niet door rood licht te rijden en die dus gaan naar waar ze thuishoren, de totaal-ontluisterende onmachtige afzondering.

‘\°_°/’ – zoals gewoonlijk is nooit en nergens een tussenweg of grijstint.

» Posted By JuZo On June 19, 2007 @ 03:39

Ziekte als morbide fantasie

Persoonlijk vind ik de site van Karin ook heel erg goed. We zitten een beetje met het probleem dat de menselijke soort nogal degenereert en regresseert. En daar schrijft zij over.

‘\°_°/’

» Posted By JuZo On June 16, 2007 @ 03:49

‘\”_”/’

Het is geen gemakkelijk punt. In sommige gevallen is het een klein centrumpje in de hersenen, dat tijdelijk of langere tijd, regelmatig of onregelmatig niet voldoende zuurstof krijgt. Daar is medicijn voor. Maar de houding en het gedrag hangen een beetje af van wat de persoon destijds zichzelf als taak in dit ondermaanse gesteld heeft en nog stelt.

Voor velen is die omschrijving een beetje wazig, mistig, onherkenbaarder minder sprankelend geworden. Door wat voor omstandigheden dan ook.

Zij kunnen sterker nog, moeten danwel brusquement de force geholpen worden. De mens is slechts uitsluitend gericht op het goede en niet op het kwade, als omschrijving van het oer-instinct en universeel gedrag.

Hoeveel gevangenissen voor langgestraften en zwaarste lijfstraffen er ook zijn. In het Groningse geval kunnen we hoogstens met een beetje schadelijke ironie spreken van ‘het bloed spuit de laatste tijd een beetje waar het niet gaan kan’.

Zelfregulerende mechanismen van de maatschappij (‘alle kwaad saneert zichzelve uit’) grijpen dan gewoon in. Keurig op tijd en volgende zaak.

Heeft er nog iemand wat voor de rondvraag? Waar het jaarlijks reisje naartoe gaat? Een lantaarnpaal staat misschien wel weer ‘ns scheef?

‘\~_~/’ – notulist.

» Posted By JuZo On June 05, 2007 @ 03:45

Eye-opener

Ogen zijn de spiegel van de ziel en om iemand geheel van binnen en van buiten door en door te kennen in iedere seconde van de dag en ook van de nacht en door alle jaren heen,

heb ik alleen maar de ogen nodig.

In bijna alle gevallen en dat waren er heel wat, stemde me dat uiterst zorgelijk en zo ook in dit geval.

‘\°_°/’

» Posted By JuZo On May 21, 2007 @ 01:19

Als de dood voor concurrentie

Zolang het aantal aidsgevallen in Broek-in-Waterland, Broek-op-Langendijk, Noord- en Zuidscharwoude en Oost- en Westmorra nog wel meevalt en nog wel in de hand te houden is, zou ik me hier te lande over de onderhavige gewetensvolle en dictatoriale demagogische extreem externe problematiek maar niet al te veel zorgen maken temeer daar nog altijd het oude adagium uit grova’s tijd ten zeerste opgeld doet: wie z’n billen flink brandt, moet flink op de blare zitte.

‘\°_°/’

» Posted By JuZo On May 22, 2007 @ 04:10

Ongelijke idealen

Het statement van grom begrijp ik eerlijk gezegd niet helemaal. Wat is er tegen dat een vrouw, welke dat ook is, lippenstift gebruikt, oogschaduw en noem maar op en in het verlengde daarvan, lifting, om er goed uit te zien? Zodat ze zichzelf goed voelt? Namelijk door te weten, dat anderen haar er goed vinden uitzien? Daar is niets tegen. Tegen jezelf goed voelen, is niets tegen. Welke techniek en welke hulpmiddelen daarvoor gebruikt worden, dat maakt helemaal niets uit.

Datzelfde geldt voor mannen. Mannen willen er, op een andere manier, net zo goed goed uitzien, omdat ze zich dan goed voelen. Wij zijn hier met z’n allen niet op deez’ aardkloot, om onszelf te straffen. Integendeel.
Dus in dit opzicht, kan ik Karin wel volgen, al kost het enige moeite.
Vooruit voor deze keer dan. Het komt niet vaak voor.
‘\~_~/’

» Posted By JuZo On May 11, 2007 @ 12:51

Waar het om gaat, is niet één procent excentriekelingen, als doelgroep, maar 99 % gedachteloos volgzamen, in de massapsychologie.

Dát, is intelligente stuurvrouwskunst. ‘\°_°/’

» Posted By JuZo On May 08, 2007 @ 12:49

Auteursrechtenorganisaties deugen niet

‘Roeping’ en marktmechanisme =
vele schrijvers/schrijfsters voelen zich ‘geroepen’ slechts weinigen de hele goeien worden/zijn uitverkoren en de hoogte van hun prijs/vergoeding/loon/declaratie/honorarium wordt doodgewoontjes op de markt bepaald.

Ben je goed, dan krijg je veel.

Als je ‘n boek schrijft krijgt de auteur van de opbrengst nog geen 10 % de houder/houdster van het copyright op de omslag en de foto’s krijgt nog geen 10 % en de rest gaat allemaal op aan o.a. productie- licensie- (typografie) materiaal- belasting- en distributie- verkoop- en reclamekosten.

Het auteursrecht is vaak tamelijk arbitrair.

Oud-collega journalist Peter Norton stelde zijn Norton Utilities gratis en legaal ter kopiëring beschikbaar in zijn ‘Machinetaalboek voor de IBM-programmeur’ ISBN 90 201 2165 0. Ze zijn ontelbaar maal nagemaakt.

Zijn advies in zijn boek: ‘kijk met de disassembler hoe de grote meesters (Microsoft) het hebben gedaan en doe het dan een beetje anders, en veel beter’. Dat werkt voor alles.

Het auteursrecht is gedurende een bepaalde, beperkte tijd tegenover ‘menigeen’ handhaafbaar maar niet of minder sterk, voor de gedeelten die de auteur van andere voorbeelden en voorgangers heeft overgenomen of van leraren in de Nederlandse taal (1e klas lagere school).

Wil je veel geld verdienen dan moet je niet in de journalistiek of in de schrijverij gaan of ze goed als Harrij Müliesj of Rard Reve wodde.

– \Â_Â/-

» Posted By JuZo On April 25, 2007 @ 04:25

Schrijven is uitsluitend roeping alleen dor proza geen poesie de paar echte schrijvers schrijfsters lopen in onbestemde kledij zien er onbestemd uit van onbestemde leeftijd en kunne worden door donaties van collega’s in leven gehouden slapen in hun huizen knippen zelf hun haar weten hun hele leven lang niet hoe geld eruit ziet lopen zomaar wat rond komen pas op stoom na de eerste drie jongeklare in Americain gaan daarna onbestemd onmerkbaar en heel gewoon ook nog maar heel even

dood ‘\°_°/’

» Posted By JuZo On April 04, 2007 @ 04:24

Double plus good

Nou nee.
Dat denk ik niet.

Als ik, ooit van mijn leven, wel eens zei:
‘ik voel mij een beetje lummelig… Ik wil vandaag wel eens een beetje lummelen… Ik heb eigenlijk lamlendig vandaag een beetje niet zo veel zin om te gaan werken. Kun jij me niet ziekschrijven?’

zag ik tot mijn grote schrik, wel eens iets van een deegroller, een koekenpan, of een mattenkloppert in haar o zo grappige handjes.

Ze zei dan helemaal niets (toen ik nog werkte)
maar ik ging zo snel als mijn beentjes mij dragen konden,
aan het werk.

Kun je het een beetje begrijpen? Sjakie?
Het was voor mijn, en ook voor jouwn eigen en alle anderens goeie bestwil.

Hier in het zuiden is het namelijk de algemene volksgewoonte, nogal eens gauw ‘de ziekenkaart te pakken’ zoals dat zo mooi heet.
Maar ik deed daar gelukkig nooit aan mee.

En verder weten wij van elkaars werkzaamheden gelukkig wel zo ontzettend veel, dat wij met diverse verschillende petjes op helemaal niets aan elkaar te vragen hebben.

Wij hoeven alleen maar gelukkig en tevreden naar elkaar te kijken om van elkaar meer dan voldoende te kunnen genieten, en dat kunnen er niet veel.

‘\^_^/’

Dat kunnen er zelfs uitermate weinig. Dacht ik zo. Maar ik kan het mishebben.

» Posted By JuZo On April 20, 2007 @ 13:20

Luister, met ‘n tweede paspoort in de Kamer mag best, als ‘t maar geen Duits is.

‘\^_^/’

» Posted By JuZo On April 13, 2007 @ 13:19

‘\^_^/’

IK ben de ENIGE hier die de paspoorten controleert.
DENK daaraan.

‘\*_*/’

Jules ZOLLNER, Heerlen.

» Posted By JuZo On April 13, 2007 @ 13:18

Het is niet een verschijnsel van ongestuurdheid, of van onbestuurbaarheid, als men aldoor en steeds opnieuw allerlei soorten wetten wil overtreden of nog veel verder dan het aller-uiterste in de begrenzing en de beleving wil gaan,

maar het is een vaak niet begrepen noodsignaal van pure wanhoop, verbijstering, zelfdestructie en ook wel hysterie.

In onverhoopte maar altijd te verwachten noodsituaties volgt dan uitsluitend segregatie tot lijfs- en levensbehoud van alle anderen.

‘\°_°/’

Bomfunk Mc’se FreeStyLeR

» Posted By JuZo On April 12, 2007 @ 13:17

De meeste kankerpatiënten die dat willen, (en dóen)
(Phara Aguirre)
genezen volledig en zijn daarna survival of the fittest.

– \Â_Â/ –

UNABOMBER

» Posted By JuZo On April 12, 2007 @ 13:17

Laat ik de kwestie weer eens vertalen in gewoon geld. Dat biedt altijd de snelste en de beste oplossing.

Als je ‘n dubbele nationaliteit hebt, wor’ je nooit rijk.
Je wordt in de kringen waar ‘t grote geld omgaat, nooit vertrouwd.

De grote belangrijke handelshuizen, de betere kringen, zijn nog altijd zeer traditioneel ingesteld.

Dubbel paspoort is dus ‘n armelui’s-optie. ‘t Gewone klootjesvolk.
Als men daarbij wil horen, is dat een eigen vrije keuze.

Wil je iets interessants meemaken, ergens bij horen wat nu nog gesloten is, dan gelden de oude waarden.

Eerlijkheid duurt het langst. Misdaad loont niet, en recht door zee is de kortste weg naar Rome.

‘\°_°/’

» Posted By JuZo On April 12, 2007 @ 13:17

Er is nog boerenland en als je daar overheen loopt wor je door de flint vanuit de meterkast met een schot hagel in je broek op heel eenvoudige gedachten gebracht.

Om te voorkomen dat de egoisten alles afpakken, zet ik ‘n grens rondom m’n land en ieder blijft van m’n vrouw en m’n twee dochters af.

Iedereen één paspoort en voor de rest, en vreemde paspoorten niet in de volksvertegenwoordiging. Zijn we nou helemáál gek.

‘\^_^/’

» Posted By JuZo On April 11, 2007 @ 13:17

Er is geen bezwaar opnieuw wapens aan te schaffen in Herstal op 22 km van Maastricht teneinde zoals in Noordierland en Joegoslavië de burgeroorlog op te starten de bovenrivierders de proncie uit te matteklopperen en de grenzen te sluiten dan zijn we eindelijk onder elkaar kolen koeien en alle andere heerlijkheden in overvloed en het moet er tóch een keer van komen. Wilders, Marijnissen en hun geestverwanten reddden het koningshuis in 1888.

– \Ã_Ã/ –

De eenvormige zuidelijke nederlanders in landverovering overheen de totaal doorgedraaide normverdwaasden in de centrumgemeente Amsterdam-Rotterdam-Den Haag-Utrecht.
Als de dijken nu nog breken. Klaar bejje.

» Posted By JuZo On April 11, 2007 @ 13:16

Onbekwame arbo-artsen

In het algemeen is het zo dat in de bedrijven voor mensen die ernstig ziek zijn geweest en nog (lang) niet helemaal volledig zijn genezen, er een heel zorgvuldig en voorzichtig terugkomtraject wordt vastgesteld.

Dat wordt gedaan door de (vaste) arbo-arts op zijn wekelijks spreekuur in het bedrijf, in samenspraak en in vertrouwelijkheid met de arbo-ondernemingsraads-vrijgestelde, die dat allemaal heel zorgvuldig en frequent controleert en rapporteert ook en vooral, met in samenspraak, op wens en met goedkeuring van de betrokkene.

Ik kan natuurlijk niet in iedere bedrijfstak kijken. Maar in mijn bedrijfstak de grafische industrie, sector (alle soorten) uitgeverijen,
waaronder ook technisch specialisten, tv-omroepsters, foto-finishsters van V&D, krantcolumnistes en journalisten vallen, om maar wat te noemen, gebeurt dat zo en ik was er zelf verantwoordelijk voor. Dat was geen kattepis.

Ik ben ook herhaaldelijk gaan kijken of het goed gebeurde omdat mijn naam bovenaan in het zakboekje van de werkenden stond in rayon zuid.
Bovendien heb ik het terdege moeten controleren toen ik lid van de arbitragecommissie was bij de behandeling van alle betreffende zaken.

Als je in de uitgeverij (welke ook maar) een conflict met je werkgever krijgt (waarover ook maar), moet je eerst (zo snel mogelijk, in ieder geval binnen 2 weken) naar de geschillencommissie. Die eis zal de kantonrechter naderhand in voortgezette behandeling stellen, en daartoe hebben alle uitgeverijen zich bij ‘pactum de compromittendo’ (gedep. Hof Amsterdam) ook verplicht.

In deze bedrijfstak gebeurt dat dus zeer zorgvuldig.

Om een patiënt die ernstig ziek geweest is, voor vaak een klein deel weer aan het werk, tot zijn of haar eigen tevredenheid, te krijgen vinden er functiewisselingen en -veranderingen voor de overige omringende personeelsleden plaats Er wordt net zo lang geschoven met iedereen, zelfs over afdelingen, totdat iedereen weer goed en met plezier, met winst, op zijn plaats zit. Daar zijn die arbo-deskundigen voor.

Ze doorlopen daarvoor vastgestelde curcussen (GOC Veenendaal) en worden gediplomeerd, anders mogen ze het arbo-begeleidingswerk niet doen. Ik ben dan ook netjes gediplomeerd na de cursus.

In veel gevallen moeten de omgevingswerkers van de betrokken patiënt in het terugkeerproces om- en bijgeschoold worden, uitsluitend op kosten toezicht en begeleiding van de werkgever.

Dat zijn standaard procedures en voorschriften, die voor de sector zijn vastgelegd in de ‘Sociale Gids’, die voor iedere werknemer in de grafische industrie, dus ook op de redacties, beschikbaar is, naast het verplichte boekje van de CAO (ook op de sites van de vakverenigingen).

Het wordt allemaal nauwkeurig nagegaan, ambtelijk gecontroleerd en gerapporteerd op de bijeenkomsten die we eens per maand hebben, in het FNV-kantoor aan de Jan Tooropstraat 1.
(‘s morgens om 6 u vertrekken, ‘s avonds om 23 u thuis en niks Kriterion).

De sectorraad is het hoogste (AB) bestuursorgaan binnen de vakorganisatie. De sectorraad stuurt ook de arbodiensten aan.

De uitspraken van de geschillencommissie, in tal van verschillende soorten zaken, zijn bindend.
In de regel, zolang ik heb meegemaakt zijn ze vóór (ten gunste) van de werknemer en tegen (ten nadele) van de werkgever.

Maar, zoals gezegd, ik kijk alleen naar m’n eigen sector.
Ieder dient zelf in z’n eigen sector na te gaan, hoe ‘t daar geregeld is.
Dat is zijn of haar plicht.

‘\Â_Â/’ Jules Zollner.

» Posted By JuZo On March 17, 2007 @ 13:57

Ter beoordeling aan arbo- (OR-vrijgestelde)medewerker en de arbo-arts in het bedrijf:

a. alleen degenen die werkelijk volkomen en volledig vrijwillig, onbeperkt en onafhankelijk zouden kiezen voor langzamer en niet zo intensief en actief mee-geëntameerd herstel na ernstige ziekte zullen een korting als malus op hun uitkering moeten zien doorberekend als bonus aan degenen die achterblijven op de werkplek en hun werk erbij of over moeten nemen of waarvoor de werkgever tijdelijk een parttime kracht extra in dienst moet nemen;

b. zij die onbeperkt onafhankelijk en volkomen vrijwillig kiezen voor een wat meer zorgeloze en onzorgvuldige onvoorzichtige levensstijl (drugs & alcohol) zullen (aanzienlijk) meer verzekeringsrisicopremie moeten gaan betalen terwijl mensen die zich vastleggen in omschreven lyfestyle-gezondheidscriteria stukken minder premie zullen betalen.

Dat zijn de concept-voorstellen die de verzekeringsmaatschappijen in Nederland al aan de vakcentrales ter goedkeuring hebben voorgelegd.

Daarmee zijn de centrales reeds accoord gegaan.
Verdere behandeling vindt plaats in SER en ondernemersorganisaties.

‘\Â_Â/’

» Posted By JuZo On March 16, 2007 @ 13:56

1. Voor snel herstel bij ernstige ziektes en aandoeningen is het van groot belang dat mensen zo snel mogelijk weer zo goed en aangenaam mogelijk aan het werk (verminderd) gezet worden, niet in het belang van het bedrijf of de onderneming, instelling, maar uitsluitend voor hun zelf.

2. Wij proberen bijvoorbeeld daarom in samenspraak met de Arbo-arts als daartoe aangewezen FNV-vertrouwensman betrokkenen zo snel en nadrukkelijk zo goed en aangenaam mogelijk, weer (gedeeltelijk) aan het werk te krijgen.
Thuiszitten achter de geraniums is in het algemeen niet herstelbevorderend.

3. Voor snel en goed herstel is noodzakelijk dat betrokkene VRIEND(IN) en niet (meer) VIJAND(IN) wordt van zijn of haar eigen lichaam.
Hij of zij leert te LUISTEREN naar de taal (en klacht!) van het eigen lichaam (en geest!), waar dat ook allemaal aangetast en lijdend moge zijn aan wat voor kwaal, ongemak of defect dan ook.
Hij of zij leert MEE te werken en niet TEGEN te werken met de aantastingen van lichaam en geest.

4. Voor snel en goed herstel is absoluut noodzakelijk dat uitsluitend een absoluut verantwoorde en extreem gezonde levensstijl gehandhaafd wordt te weten niet roken, absoluut geen drugs en alcohol, vroeg naar bed en vroeg er uit, proberen ‘s morgens en ‘s avonds bescheiden en heel rustige thuisgym en maken van additionele lichaamsbeweging en oefeningen waardoor o.a. ook aanzienlijke gezonde hoeveelheid adrenaline wordt aangemaakt.

5. Het is nodig dat de voortgang in het genezings- en stimuleringsproces intensief zeer regelmatig en deskundig (o.a. ARBO-) wordt begeleid en gecontroleerd, aangevuld met adviezen en bijsturingen. De maatschappij (societas) die het (duur!) betaalt, vraagt het en verwacht niet anders en heeft er dus eenvoudigweg het volste recht op en toe.

‘\°_°/’

» Posted By Juzo On March 14, 2007 @ 13:54

In het hol van de leeuw

Zelfs ik ben tevreden
en dat wil toch heel wat zeggen.
Dat komt maar hoogst zelden voor.

‘\*_*/’

» Posted By JuZo On March 12, 2007 @ 22:43

Psychosesimulator

Paddo’s?

‘\°_°/’

» Posted By JuZo On March 11, 2007 @ 21:52

Iemand die alleen uit sensatie- en verslavingszucht naar deze demonstraties wil gaan kijken, heeft geen goeie preliminaire constitutie.

Trek je wandelschoenen aan, en ga trimmen te Hoek van Holland.
http://www.juzo.777.nl/opinie/pg000004.htm

‘\°_°/’

Prettige zondag.

» Posted By JuZo On March 11, 2007 @ 21:51

CBP buigt zich over Stemwijzer

Goed gezien Karin.
En goed gebracht.

Het is momenteel op het ANP-radio en tekevisienieuws.

‘\^_^/’

» Posted By JuZo On March 08, 2007 @ 21:36

Uitstekend bericht!

Steeds meer mensen krijgen de kans, te zien wat er steeds meer aan informatie en gegevens over en van hun bewaard, misbruikt, openbaar gemaakt, tegen hun gebruikt, verhandeld, onbevoegd ontijdig aangeboden en uitgeruild wordt.

‘n Oplossing kan zijn, het opportunistisch meespelen van het (bv. Stemwijzer)spel, door de informatie te faken die gevraagd en verwacht wordt.

Daarmee dient men heel listig het eigen doel.
En houdt men de eigen situatie en toekomst beheerst en veilig in de eigen hand.

Lichtpunt is, dat steeds sneller het opslagmagnetisme, tevens wijzelf en onze informatie verdwijnen.

Groet, Jules.

‘\°_°/’

» Posted By JuZo On March 07, 2007 @ 21:36

Death of a president (met spoiler)

Na bekijken van ‘n rush via de link van Peter Huesken wil ik ‘m helemaal zien. De aanpak is integer, net zoals destijds (dvd) Confronting The Evidence, A Call to Reopen the 9-11 Investigation: What Caused the Explosions.

Kriterion is te combineren met de maandelijkse bijeenkomst Jan Tooropstraat 1 Sloterdijk.

‘\°_°/’

» Posted By JuZo On March 07, 2007 @ 03:08

Zou ‘k ‘r dan toch naartoe moeten? ‘t Is natuurlijk wel hardstikke interessant. Eerst ‘ns kijken waar dat ding draait. ‘k Ben al in geen 20 jaar meer in ‘n bioscoop geweest. Stel, da ‘k ‘r dat hele stuk voor naar Amsterdam moet. Nou ja. Dat doen we dan wel voor ‘n keer.
(Ben net “Bestie Mensch” van criminaliteitspsycholoog Thomas Müller aan ‘t lezen.)

Goeie recensie, beschrijving. Goed geschreven Karin. Prima. Je gaat met enorme sprongen vooruit. Nou heel voorzichtig en kalmpjes rustig je gezondheid handhaven.
Mijn gelukwens.
Groet,

‘\~_~/’

Jules.

» Posted By JuZo On March 07, 2007 @ 03:07

«« Back To Stats Page