Statistiek

Comments Posted By JuZo

Displaying 1,921 To 1,950 Of 2,149 Comments

Privacy is een airbag

Wat zouden wij, als dienst, nou eigenlijk met jouw privacy-gegevens moeten doen. Die zijn toch helemaal niet interessant. Daar kunnen we niks mee.

Iets anders zou ‘t zijn, als je belangrijk was. Zorg daar dus eerst eens voor.

‘\°_°/’

En kom dan eens terug.

» Posted By JuZo On December 12, 2007 @ 16:10

Nog even een aanvulling op mijn eerdere commentaar.

Dus, zou iemand van ons BELANGRIJK (genoeg) zijn, dan zou zijn of haar “privacy” kunnen worden “geschonden”. Nu dat met geen van ons het geval is geweest, noch ooit zal zijn, is en blijft geen van ons belangrijk.

Wij tellen niet mee, zolang onze privacy (uitdagend) niet geschonden wordt. Dat is nu juist zo afschuwelijk blaartrekkend tragisch!!! (komisch & navrant).

‘\°_°/’

Ik moet er niet aan denken. Nee. Ik moet er maar niet aan denken.

» Posted By JuZo On December 10, 2007 @ 16:10

Die zo bang zijn voor de privacy-schending, zijn alleen maar erop uit om zichzelf belangrijk en gewichtig te maken en te voelen. En het dus niet zijn.

Alle mensen zijn hetzelfde. Er is geen enkel verschil. Er is dus ook geen enkele privacy-noodzaak, en geen enkele privacy behoefte. Als je dááraan alleen je belangrijkheid ontleent, ben je geen knip voor de neus waard.

Het is een lacher, een giller, die privacy-neurose, en tegelijkertijd oer- en stomvervelend, a- en anti-commercieel, volledig uit de gratie, ouderwets, antiek, muf en gedateerd. Zó kunnen we niet het graf in.

‘\°_°/’

Frisse middag, ik ben er weer.

» Posted By JuZo On December 10, 2007 @ 16:09

Ontslagen!

Proficiat. En nu fully speed er tegenaan!!! Geen tijd, geen seconde, geen flard, geen knip met de vingers, te verliezen.

‘\*_*/’ – Jump! – Roep! – Lach! – Feest! – “Jaah!” “Joeh!” “Yep!”

‘n gat in de lucht! Hartelijk gefeliciteerd, en eerlijk gemeend. Fijne sinterklaas, & kerstdagen.

(wgs verblijf in buitenl., ben ik in buitenl.)

» Posted By JuZo On December 05, 2007 @ 15:44

Stickers

De fiets-ergadzometer. Daar zul je nog wel eens vaker op moeten. Ergadzo komt van ergadzomai, grieks, en dat betekent gaan, lopen, rennen, bewegen, doen. Bij rokers en ex-kankerpatiënten die herstellende zijn, dat kan wel een paar jaar duren, is het soms noodzakelijk, in het geval van hartkloppingen, hartritmestoornissen, dat een hartfilmpje wordt gemaakt. Op het hartfilmpje, dat een dertig centimeter brede papierband is, is heel goed aan te geven en te zien, door middel van een rode viltstift-cirkel, waar de hartritmestoornis zich bevindt, en hoe, waar, wanneer en hoe vaak die voorkomt.

In zekere zin is een hartklopping of ritmestoornis een “in de tijd uitgestelde” hartklop, hart-toon. De hartkloppen of harttonen worden gecommandeerd door een klein onderdeeltje in het centrale zenuwstelsel. Die commando’s kunnen soms een beetje uit evenwicht zijn geraakt of verstoord door het effect van roken, of door psycho-somatische beïnvloeding, bijvoorbeeld (te veel) stress & zorgen.

Tijdens mijn training voor topsport bij de Sportstichting in Delft werden en worden nog steeds voor leden van de wedstrijdploeg iedere week hartfilmpjes gemaakt. Toen ik de actieve dienst verliet, een jaar of 5 geleden toen ik 58 was werd ook een hartfilmpje gemaakt. Naast mij op de fiets-ergadzometer kwam een reus van een verpleegster te staan een mammoet, zeker twee meter lang en bijna twee meter breed. Zij rolde met de ogen en zei: “Als u van de fiets afvalt ben ik er, om u op te vangen.” Ik had het idee dat ze dan meteen van mij ziekenhuisworst zou maken die opgevoerd zou worden als eten voor de overige ziekenhuispatiënten van die dag. Aan de knoppen zat een klein mager smal verplegertje die zei net zoals jij dat hebt gehoord: “U hoeft alleen maar dat zwarte wijzertje van uw metertje op dat rode lijntje te houden”. Na ongeveer een kwartier of een halfuur fietsen zei de reus van de verpleegster “kom er maar vanaf. Je hebt nou al langer en harder gefietst van alle patiënten bij elkaar die we vandaag hebben gehad.” Ze keek zeer kwaad, nors en teleurgesteld. Ze had mij zo graag opgevangen. Smerig en vuil lachend ging ik het lokaaltje uit.

Wat je dus moet doen is, vooral stevig doorgaan met roken. Dan komen bij de volgende test, je volgende hartfilmpje de rookwolkjes wel je oren uit en stort je bij de eerste pedaalslag van ‘t ding. Te hopen voor je is, dat :IK: dan naast je staa’. (grombel grombel grombel). En niet die reus van ‘n verpleegster. Die maakt slechts ziekenhuisworst van je. Dat is haar taak. Daar wordt ze, net zoals ik, voor betaald. En goed ook.

‘\°_°/’

Ik lach niet meer zoveel de laatste tijd. Hoe zou dat nou toch komen. Het zal wel aan mij liggen. Ja. Natuurlijk het ligt natuurlijk weer aan mij. Ik kijk zelfs net zo nijdig als die reus van een verpleegster.

» Posted By JuZo On December 12, 2007 @ 14:12

Ik weet er alles van, en ‘t is in ‘t geheel niet ernstig. Volkomen en alleen van psycho-somatische aard. Als je op een hutje op de hei ging wonen met uitsluitend wat blaaaatende schaaaapen om je heen was alles over.

Maar ja, Amsterdam heeft nu eenmaal die uitwerking op gevoelige naturen hè. Daar is niet zo gek veel ‘an te doen.

‘\^_^/’

De doktoren zullen eensluidend in hun uitspraak zijn. Ik weet er alles van.

» Posted By JuZo On December 04, 2007 @ 14:11

Jubileum

Mmmmm………………….. het is natuurlijk wel zo, -ik wil me d’r niet teveel mee bemoeien-, dat als je redacteur van een uitgeverij bent, dat je dan wel heel regelmatig met iets nieuws, iets goeds, iets hard and big sellings moet (blijven) komen. Dat is natuurlijk wel zo. Naast mij zat, bij de FNV-Kiem sectorraadsvergaderingen te Amsterdam, waar jullie onder vallen, de vertegenwoordigster van de (“ramsj”)-uitgeverijen. Als bondsraadsleden (hoogste orgaan FNV) kennen wij de situatie bij alle uitgeverijen. Vandaar dat ik zeg, de informatie beluisterd en begrepen te hebben, dat als je redacteur van een uitgeverij bent, je wel heel regelmatig met iets goeds, nieuws, nuttigs, interessants, leuks, fijns, moois, en big-sellings moet (kunnen) blijven komen. Als het ware gesproken.

‘\°_°/’

Bij wijze van spreken. Ik wil er niet teveel over zeggen. Want dáár gaat het in feite, eigenlijk alleen nog maar om. Een vriendschapsfeestje is je gegund. Daar niet van. Maar daarna wel heel erg verschrikkelijk gauw en degelijk ontzettend hardworking aan de slag en zonder mankeren, zonder ook maar een duizendste van een seconde te dralen. Zou ik zo, in alle bescheidenheid gesproken, eens even tussendoor willen zeggen. Bij wijze van spreken. Het is misschien wat vervelend. Maar ja.

» Posted By JuZo On December 12, 2007 @ 18:00

Amnesty: unsubscribe me

Jaaaa hoor. En prettig weekend.
‘\°_°/’ – (waai waai, en met m’n rechterhand).

» Posted By JuZo On December 14, 2007 @ 17:07

Ik kan ‘t wel maar ik doe ‘t niet en jij dwingt me niet. – ‘\^_^/’ –
Zie verder de gewone wereldpers terzake feiten van algemene bekendheid en gemakshalve.

» Posted By JuZo On December 14, 2007 @ 17:06

Wat raar. Ik gebruik nooit aliassen. M’n hele leven niet. Ik word dan ook niet geremd door angst. Ik ken geen enkele angst. Maar dan ook helemaal geen enkele enkele.

‘\°_°/’

Maar dat zal dan wel zo’n beetje door de levenservaring komen. Zullen we maar zeggen.

» Posted By JuZo On December 13, 2007 @ 17:06

Later zal blijken net zoals met Greenpeace, dat een groot deel van Amnesty’s beweringen helaas niet waar & werkelijk zullen blijken te zijn geweest. Leer mij de wereld kennen.

‘\°_°/’

Weliswaar in de vorm van ongedempte trillingen, zijn mij de standpunten van Grom beslist niet onsympathiek. Ik wens hem sterkte.

» Posted By JuZo On November 29, 2007 @ 17:04

…ehh…, dus als je ‘n bepaald baantje ambieert, kun je beter maar geen lid of sympathisant van Amnesty zijn. – ‘\°_°/’

» Posted By JuZo On November 22, 2007 @ 16:50

Het is natuurlijk wel zo, dat contribuanten en sympathisanten van Amnesty International worden geregistreerd. Begrijp je?

Het is zo dat de controle- en bewakingsmechanismen van het Internet, die altijd werkzaam en aanwezig zijn vastslaan, op de woorden Amnesty International, en dan de daarbij behorende antecedenten erbijzoeken en voor de toekomst gereedhouden. Begrijp je? Dan is het goed.

‘\°_°/’

Geertruidenberg.

» Posted By JuZo On November 22, 2007 @ 16:49

Ik wil dat wel doen, maar mijn naam mag niet bekend. Want dan word ik ‘t land uitgezet. Of ik moet vluchten. Dus daarom doe ik niks.

‘\°_°/’

En da’s toch nog maar altijd, ‘t aller- allerbeste.

» Posted By JuZo On November 22, 2007 @ 16:48

De ochtenden, 16 november 2007: internet

Oeoeoeoewww!!! En wat zou daar wel niet uit voortvloeien en groeien en bloeien denk je?

‘\°_°/’

Dit is meer dan verschrikkelijk.

» Posted By JuZo On November 16, 2007 @ 15:02

Rondom Tien, 10 nov 2007: gezondheidsadviezen

Het gaat om het streven naar perfectie. En dat is best interessant, tegelijk hoogst waardevol.

‘\^_^/’

Het is namelijk het _enige_, dat telt. Zo zie ik het. Termijnen vervallen.

» Posted By JuZo On November 15, 2007 @ 13:45

Wanneer ik achter een boom tevoorschijn zou springen en ik zou heel zachtjes, bijna onhoorbaar BOE! roepen zou Hannelore dT gewoon doorlopen en me niet eens aankijken. Hannelore is een goed functionerend weldenkend en ruim voldoende gezond mens. We hadden het er vandaag nog over, mijn huisarts en ik, die ik al 60 van de 63 jaar ken. We zijn beide goed en gelukkig met vrouwen getrouwd. Het commentaar van Louis over dit soort zaken, terwijl we op woensdagen 108 km fietsen kwam precies op hetzelfde neer als Hannelore zegt. Nu ga ik nog een paar keer achter een boom tevoorschijn springen net zolang totdat niemand daar meer van schrikt en iedereen het tenminste voor het allerkleinste beetje een beetje begrijpt. Dan heb ik een heel klein beetje mijn doel wel bereikt met dank aan Karin S., die dit onzalige onderwerp aansneed.

Overigens kwam haar betoog ook wel zo’n beetje op hetzelfde neer maar een steen moet nu eenmaal, door ons soort mensen, in een rimpelloze vijver gegooid worden. Daar is nou eenmaal niet zo heel veel aan te doen. Zo jammer. – ‘\^_^/’

» Posted By JuZo On November 14, 2007 @ 13:44

Jules Zollner. schreef:

Chimac-Agripharm

Deze landbouw gifstoffenfabriek temidden van 400.000 inwoners in Luik vergiftigde 2 maanden geleden de Maas tot in Rotterdam. Water-inname in Nederland werd gestaakt.

Constant slaat een buine, giftige damp op alle inwoners. Ze zijn eraan gewend. Ze kunnen ertegen, en ze klagen niet.

‘\°_°/’

“Wilem A.Ros” schreef in bericht news:fha4i8$6v4$1@srvdgg01.dosgg.nl…

Ach misschien verdienen de meesten daar hun brood en dan klaag je niet zo snel. We krijgen tenslotte ook een griepprik om weerstand op te bouwen. Die inwoners krijgen dagelijks dus hun anti gif dosis toegediend.

Wim

“Jules Zollner.” schreef in bericht news:fha5k5$op1$1@srvdgg01.dosgg.nl…

Productietechnisch is het zo dat bedrijven bewust een gedeelte zwaar vervuilende, vergiftigende en kankerverwekkende stoffen lozen in het milieu. Zouden ze dat niet doen dan werd de productie veel te duur, en ook onhaalbaar.

Nu ontstaan er mede daardoor in de directe en ook verder verwijderde omgeving een (groot) aantal verschillende soorten kankergevallen. Dat is bekend, en ook vooraf en mede-ingecalculeerd. Daar krijg je de bedrijven niet meer van af.

De betreffende veroorzakers, bedrijven hebben daarvoor en daartegen verzekeringen afgesloten. Die keren, onder bepaalde omstandigheden aan de beschadigde omwonenden en verder af wonenden op een of andere manier uit.

Die productiewijze is meer winstgevend, als wanneer ze de productie geheel kankervrij voor de omgeving zouden maken. Bovengenoemde tendens gaat nog wel de eerstkomende generaties in zeer sterk verhevigde vorm door.

Wil men daarvan geen kanker krijgen, dan moet men er verder van af gaan wonen en er niet werken. Bijvoorbeeld in een ander land, of werelddeel.

‘\°_°/’

» Posted By JuZo On November 12, 2007 @ 13:42

Ehh, wat een beetje vervelend is in deze hele kwestie is, dat de menselijke soort de laatste generaties (vanaf vóór de oorlog) nogal zeer aanzienlijk gedegeneerd en geregresseerd is helaas. Zo jammer nou. Dat proces is helaas, nog lang niet ten einde en gaat naar (mijn) verwachting nog wel de e.k. 500 jaar gewoon onveranderbaar door.

Ik heb daarom al langer geleden het besluit genomen, af en toe in een grote stad of in deze nieuwsgroep achter een dikke boom te gaan staan. Als er nu een groepje kwetterende en vrolijk snaterende vrouwen van middelbare leeftijd langs komt, spring ik ineens tevoorschijn en roep héél zachtjes en bijna onhoorbaar Boe!

Jongen! In geen 3 maanden kwamen en komen ze meer stil.

‘\°_°/’

Jongen!

» Posted By JuZo On November 12, 2007 @ 13:42

http://www.cig.canon-europe.com/a?i=mIiMZzCKw0

‘\^_^/’

Consistent verhaal.

» Posted By JuZo On November 10, 2007 @ 13:40

Gekwakkel

Dat is een goed idee. Ik kom binnenkort eens door de voordeur bij je aanwaaien. Ik zet mijn hoed af, til je op, geef je ‘n kus. Ik lach. Zet je weer neer. Zet m’n hoed op, verdwijn alweer door de voordeur. “Nog een prettige dag verder.” Je voelt je goed. Een heel erg lange, mooie tijd.

‘\^_^/’

Zo gaan die dingen.

» Posted By JuZo On November 04, 2007 @ 13:02

Alles bijeen ben ik niet ontevreden. Het is een redelijk interessant geval. Maar dat komt niet door hetgeen Karin rapporteert. Dat lees ik niet interesseert me niet en het is ook te voorspelbaar. Het is interessanter wat ik zie en hoor en en dat valt mee.

Synclinales zullen nog wel vaker voorkomen. Daarom zijn ze niet van belang. Ze bieden geen nieuws maar te makkelijke voorspelbaarheid. Geleidelijk komt veel meer en sneller breder verbetering. Dat meet ik af aan alle gevallen in de omgeving. Ik rij nu al ‘n tijd onregelmatig 2x p.week midden in de nacht naar ziekenhuis Maastricht met iemand die zeer ernstig kanker heeft. Hij is opgegeven.

De reprise voor je komt. Dat zie en hoor ik. Het overheersend gevoel sterk genoeg te zijn om de wereld weer eens aan te kunnen. Lang sterk en met overmacht. Dat is fijn gevoel.

Er is niets aan de hand. Daarom ben ik tevreden. Gewoon om wat ik zie. Niet omdat je Karin bent. Maar het hoor, lees in ogen en gezicht. Dat is interessant. Als geval. Persoon. Maak je nergens zorgen over. Geen reden toe.

Wij hadden in de dienst een aggregaat. De Caterpillar was zo sterk dat ‘ie ‘n hele stadswijk van stroom en licht erbij voorzag. Hij dreunde zachtjes, diep laag regelmatig en mooi. Later ging hij naar zendschip Radio Noordzee. Wij gebruikten er maar een heel klein beetje van. Hij gaf een gevoel van wereldmacht en gemoedsrust.

Later kregen we ‘n Bauschertje dat nauwelijks genoeg te bieden had voor de zendpost boven op de Cannerberg. Het gilde en stoorde als een gek. Slim en venijnig hielden we alle Natoverbindingen ermee in stand. Van 50 gingen we naar 70 Hz en 220 280 volt.

Jij bent nu dat Bauschertje. Ik hoorde en zag je stem, beweging reactie denk- en spreektrant. Het is ruim voldoende. Gewoon zo doorgaand, word je Caterpillar. Al duurt ‘t paar maanden in de kwakkelwinter. Sterkte en succes. – ‘\^_^/’ – nu zijn we d’r allemaal weer.

» Posted By JuZo On November 03, 2007 @ 13:01

Van angst naar les

Page120 NOS-TT 120 ma 29 okt 12:03:34

Kort nieuws binnenland

Steeds minder vrouwen in Nederland sterven aan borstkanker. De afgelopen 10 jaar is het aantal volgens het CBS met 20 procent gedaald. Het aantal vrouwen dat sterft aan longkanker is gestegen.

‘\°_°/’

» Posted By JuZo On October 29, 2007 @ 12:22

RTL nieuws, 22 oktober 2007: maakt voorlichting bang?

Nee.

» Posted By JuZo On October 22, 2007 @ 11:31

Kan je dit gelijk meenemen — waar ik het natuurlijk totaal niet mee eens ben.

Page 107 107 RTL7 ma 22 okt 12:20:08

‘Positief zijn stopt kanker niet’

Emoties hebben geen enkele invloed op het verloop van de ziekte kanker. Dat blijkt uit Amerikaans onderzooek dat is gepubliceerd in het tijdschrift Cancer.

Mensen die depressief zijn omdat ze kanker hebben, sterven daaraan niet eerder dan mensen die positief bliven. Artsen geven kankerpatiënten het advies zo positief mogeelijk te blijven. Velen geloven dat dat helpt bij herstel. Maar volgens James Coyne van de Universiteit van Pennsylvania is dat niet zo en houdt de emotionele toestand van de patiënt geen enkel verband met diens overlevingskansen.

‘\°_°/’

» Posted By JuZo On October 22, 2007 @ 11:30

Wees een held, consumeer!

Nou kijk, Karin moet eerst nog maar een journalist zo gek zien te krijgen, en die schrijven alleen nog maar, zoals hun hoofdredacteur en directeur hun dat gezegd hebben: je moet zó schrijven, dat ‘t ons het meeste geld opbrengt.

‘\~_~/’

Begrijpelijk natuurlijk hè. ‘t Gaat de media slecht.

» Posted By JuZo On October 18, 2007 @ 21:45

Dan nu maar weer ‘ns wat over scientology & bigbrother, als we zo vrij mogen zijn onze bestelling hier te mogen doen, gaarne. Danku.
Al zo’n lange tijd geen sneakpreview. – ‘\^_^/’

» Posted By JuZo On October 09, 2007 @ 21:38

U wordt bedankt

De slogan van KWF is GOED. Het leidt de mensen naar de psychiater.

Bij nadere beschouwing en onderzoek van de mensen is namelijk komen vast te staan, dat er bij de opvoeding en begeleiding van de mensen ontzettend veel is misgegaan. Het ging helemaal niet goed.

O nee. Veel mensen zijn hemeltergend onevenwichtig geworden. Ze doen maar wat. Ze gillen. In sommige omstandigheden, zou dat op een bepaalde manier toch beslist wel kankerverwekkend kunnen zijn. In al z’n verlengstukken. Een en ander veroorzaakt bepaalde risico’s op het evenwicht, de voorspelbaarheid en de bestuurbaarheid van de samenleving. Daar gaan we wat aan doen, verzekeringspremietechnisch gesproken.

Kom dames. Aan de slag. En doe eens wat. – ‘\°_°/’

» Posted By JuZo On October 09, 2007 @ 21:11

Think before you pink

Kom dames, doe eens wat. ANP deze week:

Kamer wil betere zorg bij borstkanker

ANP
DEN HAAG De Tweede Kamer wil dat vrouwen met borstkanker sneller terecht kunnen voor een operatie waarbij uit eigen weefsel een nieuwe borst wordt gemaakt.

PvdA-Kamerlid Khadija Ari­b noemde het gisteren beschamend dat de zorg voor borstkankerpatiënten niet goed is geregeld.

Minister Ab Klink (Volksgezondheid) antwoordde dat nieuwe methodes die vaak in de Universitaire Medische Centra worden ontwikkeld zo snel mogelijk ook in andere ziekenhuizen beschikbaar moeten komen. Hij zal er bij de beroepsgroep op aandringen dat er meer plaats komt in de medische opleidingen voor nieuwe borstkankeroperaties. Ook wil hij zo snel mogelijk regelen dat nieuwe behandelingen op de reguliere wijze worden bekostigd.

Aanleiding voor de vragen van Arib waren de klachten van artsen in drie ziekenhuizen dat vrouwen met borstkanker vaak niet de optimale behandeling krijgen. Voor de operatie waarbij de borst wordt gereconstrueerd is de wachttijd minstens een halfjaar wachten. Ook voor acute operaties is te weinig capaciteit.

‘\°_°/’

Een van de nieuwste methodes is (fondsvergoed) het plaatsen van hele dunne fijne pastic buisjes waardoorheen radio-actief materiaal plaatselijk kan wegbranden zodat chemo niet nodig is, zoals de Duitse televisie onlangs toonde (jz)
‘\°_°/’

» Posted By JuZo On October 06, 2007 @ 20:15

De vercommercialisering is verwerpelijk, maar onvermijdelijk om in de splitstream meegetrokken te worden bij het nemen van economische initiatieven Pers, Propaganda, Publiciteit. – ‘\°_°/’ –

Vier Wochen nach dem Start einer Mammmograpie-Reihenuntersuchung in der Region ist das Interesse bei den Patientinnen gering. Bislang habe nur ein Viertel der Frauuen im lter von 50 bis 69 Jahren an der kostenlosen Untersuchung zur Früherkennung von Brustkrebs teilgenommen.

» Posted By JuZo On October 04, 2007 @ 20:14

«« Back To Stats Page