Statistiek

Comments Posted By Jogy

Displaying 31 To 48 Of 48 Comments

Verhuisd (intermezzo)

Ik heb nu ook gekeken in Firefox 3 en daar zie ik de foto van je laatste post wel, een bay die zijn middenvinger opsteekt :-)

In IE 7 zit over de foto een grijs vlak van wat ik denk een blockqoute??
Zelf zet ik in het deel ook align=”left” of right omdat ik weet dat firefox anders de plaatjes verkeerd zet. Dit doe ik nadat ik plaatjes in mijn tekst heb geplakt. Dit wordt wel goed opgepakt en vanuit css gaat dit niet altijd goed. Misschien dat je hier iets aan hebt????

» Posted By Jogy On August 29, 2008 @ 21:08

Ik zal iets specifieker zijn.
Je laatste post heeft een plaatje links en een grijze tekstblok. Op mijn scherm schuift een deel van het grijze blok over de foto. Eerst dacht ik dat dit expres was gedaan gezien het onderwerp, na wat doorbladeren op zoek naar de post van je tussentijdse blog, zag ik het op meerdere plekken. Inderdaad met foto’s die links staan in de tekst.

» Posted By Jogy On August 29, 2008 @ 18:35

Hoi Karin, toch even een opmerking over de opmaak. Bij mij verschijnen tekstblokken over foto’s. Dat gebeurt bij meerdere posts. Ik gebruik IE7 op dit moment en weet niet of dit verschijnsel ook zien???

» Posted By Jogy On August 29, 2008 @ 15:42

Het is gelukt, gefeliciteerd! Heb je nu alles over gezet naar dit blog? Goed van je, ik ben nog steeds bezig ;)
Ik heb de link naar je aangepast, zo kan ik je regelmatig blijven lezen.

» Posted By Jogy On August 29, 2008 @ 15:37

Ontslagen!

Gefeliciteerd! Ken je niet, maar dit is altijd goed nieuws!

» Posted By Jogy On December 04, 2007 @ 15:43

Zelfmoord gaat niet op recept I

Websites, forum etc. Het maakt niet uit, als je een einde wilt maken aan je leven vind je de weg die nodig is.

In een diepe depressie heb ik alle dozen die ik in huis zat opgegeten nadat ik me het leplaserus had gezopen, waardoor ik al omviel van de slaap. Ik ben in slaap gevallen en daarna zag de wereld wit, zo wit had ik het nog nooit gezien. Pas later hoorde ik dat de vogeltjes zongen en toen iemand zo slim was mijn bril te geven besefte is dat het mislukt was. Ik ben nooit blij geweest “gered” te zijn. Wel is het een opluchting dat ik nu serieus genomen word als deze gedachten opkomen.
Het is geen hekel hebben aan het leven, de methode is niet van belang.
Niet voor mij in ieder geval.

» Posted By Jogy On September 12, 2008 @ 14:32

TNTY 4: Beter internet

Commentaar was vrij recent en iets minder uitvoerig dan wat ik hier heb geschreven.

Poeh, uitzoeken, leuk werkje.
Ik heb een tijdje op GeenCommentaar geschreven en daar bleek dat NRC.Next mij een aantal keren had geciteerd zonder me daar van op de hoogte te stellen. Ze gingen ook een paar keer met mijn opmerkingen aan de haal en toen ik daar iets van zij, kreeg ik de mededeling van hun reactie dat blogs hun niet interesseerden omdat het keukentafel journalistiek was, tja, hoe kun je jezelf dan voor de gek houden. Nu wil ik niet beweren dat blogs de reguliere journalistiek kunnen vervangen, helemaal niet.
Dit is natuurlijk een makkelijk onderwerp en op andere gebieden is ook wel meer bekend over de nut en toegevoegde waarde van blogs alleen is daar veel minder over geschreven.

» Posted By Jogy On August 29, 2008 @ 21:02

Geen probleem, ik kan het wel even reproduceren. Ik vroeg me af of het leuk en interessant is ook een boekje over bloggen alleen uit te brengen en daarbij denk ik aan: waarom mensen bloggen, de zin en onzin van blogs, politieke macht, invloed op de journalistiek, hoe bedrijfsleven en onderwijs blogs ziet etc.

Ik heb namelijk ooit in het begin van de experimentele blogs bij XS4ALL een stukje in hun jaarboek geschreven over de reden waarom ben ik gaan bloggen en daarop kreeg ik behoorlijk veel reacties waaruit bleek dat bloggen toch anders is dan heb hebben van een website met stukjes over jezelf. Het is een gedachte, veel meer niet ;)

» Posted By Jogy On August 29, 2008 @ 18:32

Ha, ik zie dat mijn reactie hier niet meer staat. Die is verdwenen met je tijdelijke blog ….

» Posted By Jogy On August 29, 2008 @ 15:40

In transit

Altijd handig goede vrienden :-) Gelukkig kan ik het zelf allemaal en ik vind de vrijheid een groot genoegen. WordPress bevalt me goed, ik heb verschillende plugins geprobeerd en weer een heleboel weggegooid omdat de snelheid van het laden van mijn site behoorlijk achteruit ging.
Dat is wel een nadeel van WordPress, het kan soms langzaam laden als je teveel scripts, css sheets en plaatjes moet laden. Maar het is vooral een kwestie van uitproberen en op een eigen omgeving kan dat natuurlijk veel beter :-)

» Posted By Jogy On July 25, 2008 @ 17:32

Safari ken ik niet, maar het zal wel ongeveer hetzelfde zijn als alle andere browsers :-)
Dus je moet nog een keer verhuizen? Voordeel nu is wel dat je een export kunt doen en dat is een druk op de knop.
Ga je zelf WordPress installeren? Ik heb vorig jaar schijfruimte in de VS geregeld en dat via DNS nameservers aan mijn NL domein geplakt en daar zit Fantastico op. Toch heb ik de voorkeur zelf de installatie te doen en dat is bij WordPress vrij eenvoudig. De handleiding is duidelijk en daar kunnen andere CMS-en en blogsystemen nog van leren.
Ga je dan helemaal naar KarinSpaink.net? Succes in ieder geval en je hebt gelukkig het meeste werk achter je rug. Ik ga ook nog mijn post van GeenCommentaar verplaatsen, gelukkig zijn dat een stuk minder ;)

» Posted By Jogy On July 22, 2008 @ 21:39

Karin, ik gebruik Windows Vista Ultimate en ik kan best veel binnenhalen, maar toch niet alles en ik wil ook graag de commentaren meenemen. Daarom zal het toch kopieren en plakken worden, mede omdat ik de orginele data gebruik. Om het wat handig te doen, gebruik ik Firefox en IE zodat ik van de een naar de ander kan plakken en dan zonder ingelogd te zijn op de ene browser weer de commentaren van de andere kan invoeren. Firefox onthoudt ook alle eigenschappen van degene die commentaar invoegen en dat maakt het net weer een pietsje handiger.
Je bent bijna klaar? Gefeliciteerd! :-) Ik heb net twee maanden gedaan, september en oktober 2004 en ik moet nog wel een poosje. Gelukkig publiceer ik daar niet meer dus dat scheelt ;)

Gr, Joh

» Posted By Jogy On July 20, 2008 @ 11:38

Hoi Karin,

Ik ben met WinHTTrack Copier bezig geweest, alleen ik vind de werking behoorlijk tegenvallen. Ondanks alle instellingen die ik probeerde, kreeg ik veel meer binnen dan mijn eigen blog. De bestanden krijgen een html.tmp extensie en die zijn niet te lezen. Na meerdere pogingen heb ik de inspanning gestaakt en nu ga ik net als jij toch alles handmatig verder. Het zal stug doorzetten worden :-) Jij ook veel sterkte en succes, maar goed als alles weer op één plek staat is dat ook wel prettig :-)

Groet, Joh

» Posted By Jogy On July 11, 2008 @ 21:20

Hoi Karin,

De maker van .Text heeft al heel lang deze tool aan de wilgen gehangen en de volger is ook niet goed van de grond gekomen. Dat ze bij XS4ALL niet zo makkelijk naar wordpress kunnen overstappen zegt al genoeg. Ik heb een keer via Menso een dump gehad van mijn blog, maar dit bleek op geen enkele manier ik welke software dan ook te importeren.
Via via had iemand mij gewezen op WinHTTrack Website Copier en dat haalt wel veel van je blog binnen, alleen neemt het veel meer mee omdat onze blogs bij XS4ALL in een subdirectory van de hoofdroot zitten. Wat ik binnen haal scheelt werk. Ik heb namelijk 601 posts, 81 artikelen en 2328 commentaren en dat is wel even “slik”. Sterkte met het overzetten en ik zet op mijn nieuwe blog een linkje naar je, want ik vind je colums etc leuk om te lezen.

Groetjes, Joh

» Posted By Jogy On July 09, 2008 @ 15:30

Hoi Karin,

Wat een klus zeg, ik vind het dapper van je :-) Tot nu toe ben ik niet overgegaan tot kopieren van al mijn posts, artikelen en commentaren van mijn XS4ALL blog naar mijn nieuwe blog waar ik ook wordpress gebruik. Hoe lang heb je over de laatste overzetting gedaan? Ik heb een idee dat het nogal tijd kost en ik zoek al heel lang een tool die in ieder geval een deel van de posts kan overnemen. Tot nu toe is het erg behelpen. Succes met het overzetten en wellicht dat ik je voorbeeld toch ga volgen

Groet, Joh

» Posted By Jogy On July 07, 2008 @ 13:36

ISOC award

Het loopt er al een beetje achteraan, toch nog gefeliciteerd!

» Posted By Jogy On September 19, 2006 @ 06:46

Kortgeknipt

Het staat je erg goed, sterkte!

» Posted By Jogy On May 11, 2006 @ 01:47

De groeten!

Ik ben dit jaar 1 dag in Amsterdam geweest en dat was voor een mij ruim voldoende. Het relaas zal ik je besparen, want het was weer alle vooroordelen ineen. Mocht het je boeien, dit is de link: http://blogger.xs4all.nl/atfence/archive/2005/03/25/32405.aspx

We waren blij dat de trein weer naar Groningen reed, niet dat ze zo vriendelijk zijn in Groningen, want daar wonen ook genoeg horken maar als ik een keer met een glimlach over straat loop wordt daar navanant op gereageerd en dat is toch leuk ooka al behoor ik niet tot de hierboven genoemde minderheden of zwakkeren in de samenleving.

» Posted By Jogy On November 23, 2005 @ 23:46

 Page 2 of 2  «  1  2 
«« Back To Stats Page