Statistiek

Comments Posted By Janus

Displaying 1,561 To 1,590 Of 1,721 Comments

Atheïsten zijn stoerder

http://nieuws.nl.msn.com/opmerkelijk/article.aspx?cp-documentid=152317816

Brede grijns. Altijd al gedacht dat kerkelijken dommer zijn.

» Posted By Janus On February 26, 2010 @ 03:18

De ballen in de kerstboom

Samantha toch! Had je mijn dubbele smiley er niet achter zien staan? ;)

Q: “Je bent toch niet bang dat je zomaar door een vrouw wordt gecastreerd?”

Er bestaan meerdere vormen van….. :(

Jo, schrijven kan idd louterend zijn, maar doe het in eerste instantie alleen voor jezelf. Je maakt op die manier je hoofd leeg. Ik heb er ervaring mee en het vaak gedaan. Als het er dan uit is, dan kan je het geschrevene bewaren en ergens opbergen, tot je het niet meer nodig hebt en dan kan je het eventueel weggooien.

Je kan het ook (bewerkt en/of deels) anoniem publiceren op een forum ofzo, maar je hoeft er niet persé iets mee te doen.

Janus.

» Posted By Janus On September 05, 2016 @ 16:06

Samantha, 83,

Q: …”mannen eigelijk zouden moeten worden gecastreerd door ons maar daar meen ik natuurlijk niets van.”

Dat vind ik toch een hele geruststelling. :))

Wat je betoog over verkrachters betreft, daar kan ik me in grote lijnen wel in vinden, zij het met de nodige nuance.

Janus.

» Posted By Janus On September 04, 2016 @ 04:42

Hallo Jaap,

Bedankt voor je bericht. Ik heb zelf ooit overwogen om mezelf te laten steriliseren, maar heb altijd getwijfeld en het dus nooit gedaan. Jouw post bevestigd voor mij dat ik de juiste keus gemaakt heb, ook al hoeft jouw ervaring geen algemeen geldend bezwaar te zijn.

Groet, Janus.

» Posted By Janus On July 01, 2012 @ 22:35

Toevallig stuitte ik hierop:

http://www.nu.nl/wetenschap/2842883/dood-grondlegger-informatica-mogelijk-toch-geen-zelfmoord.html

Met:

“Enkele jaren eerder werd Turing chemisch gecastreerd als straf wegens homoseksualiteit. Van de hormoonbehandeling kreeg Turing borsten en hij zou er psychische problemen aan hebben overgehouden. Dit alles droeg bij aan het schijnbaar voor de hand liggende scenario dat zijn dood zelfmoord was.”

Dit was rond 1950, dus mogelijk dat die hormonen nu verbeterd zijn, maar het leek me toch een interessant bericht voor in deze draad.

J.

» Posted By Janus On June 24, 2012 @ 09:15

Bessy471 (62/63),

Ik zou het echt niet weten. Ikzelf heb geen persoonlijke belangstelling in deze richting, vandaar. Je zult je tot een deskundige moeten wenden, een sexuoloog, neem ik aan.

Succes, Janus.

» Posted By Janus On June 15, 2012 @ 22:02

Hallo Bessy471,

C: ……”en de castratie met de berluzzo tang. Dat is een tang dat ze op de balzak zetten om de zaadleiders door te knippen. Dat zou in 2 keer gebeuren. onder verdoving. klopt dat?”

Ik heb hierboven wel meegeschreven, maar van dit soort details weet ik niet zo veel. Maar ik denk dat het doorknippen van de zaadleiders alleen maar tot sterelisatie leidt en niet tot castratie.

Een sexuoloog zou je vragen vrijwel zeker wel kunnen beantwoorden.

Groet, Janus.

» Posted By Janus On June 14, 2012 @ 00:09

Hallo Erik,

Wat een superverhaal van je. Niet dat ik er persoonlijk wat aan heb, anders dan pure interesse, maar ik heb getracht antwoord te geven op vragen, die hierboven werden gesteld, maar mij ontbrak in de meeste gevallen de juiste informatie. Ik denk dat veel mannen, die dit overwegen, veel aan je info zullen hebben.

Wat ik vooral belangrijk vind in je verhaal is het onderscheid dat je aangeeft tussen SM gerelateerde interesse in castratie en de geheel andere redenen om hierover na te denken. Ik denk – is mijn indruk hier zo’n beetje – dat veel mannen, die met een castratiewens leven, zich niet van dat onderscheid bewust zijn. Laat iemand zich in een SM setting castreren, dan komt ie van een kouwe kermis thuis. Daarna is de lol, dwz de opwinding, er immers meteen vanaf? Of vergis ik mij?

Dat brengt me op een vraag aan jou. Jij schreef:

“De man schijnt er veel rustiger door te worden waardoor de kwaliteit van het gezinsleven, ook wat betreft de sexualiteit, kan toenemen.”

Dat de man er veel rustiger door wordt, dat geloof ik onmiddelijk, maar hoe kan de kwaliteit van de sexbeleving toenemen, als je als man geen erectie meer kan krijgen? Want daar is toch in de meeste gevallen sprake van?

Nou is er nog wel meer te bedenken dan alleen maar het neuken om toch een sexbeleving te hebben, maar toch. Voor de vrouw zijn wel alternatieven te bedenken, maar voor de man? Die kan niet meer klaarkomen of hoe dan ook een staat van opwinding ervaren. Welk alternatief heeft hij dan? Dat er veel meer geknuffeld kan en zal worden, ligt voor de hand (en waarschijnlijk zijn vrouwen er blij mee dat de neukfocus – een veel gehoorde klacht – niet zo meer voor komt), maar in hoeverre je knuffelen tot sexbeleving kan rekenen, is de vraag.

Groet, Janus.

» Posted By Janus On June 01, 2012 @ 00:46

Zeg Karel,

Waarom vertel je dit aan Karin? Hoop je haar hiermee een beetje lekker te maken? :)) Gaat niet lukken, vrees ik.

Trouwens, als je dit soort, ehh, ‘leuke’, spelletjes wilt blijven spelen, dan moet je je niet chemisch laten castreren, want dan lukt dat niet meer, het is dan over met de Heat. Dan kan je het beter bij SM houden.

J.

» Posted By Janus On May 31, 2012 @ 04:10

Hallo Karel,

Het zou kunnen zijn – wat ik al schreef – dat je schaamhaar vermindert in combinatie met chemische castratie, zeker nadat je het dan ook nog hebt afgeschoren. Maar daar weet ik te weinig van en bovendien zal het wel van persoon tot persoon verschillen.

Groet, J.

» Posted By Janus On May 27, 2012 @ 11:17

Karel,

Nou, dat weet ik dan wel. :)

Ivm een operatie is een keer mijn schaamhaar afgeschoren en dat is weer helemaal normaal teruggegroeid. Het enige is dat het in de beginfase van het teruggroeien enorm jeukte. Dat komt, doordat die korte haartjes gaan prikken.

Maar het lijkt mij dat dat voor chemische castratie niet hoeft. Dat gaat met medicijnen.

Het zou wel kunnen zijn dat, tengevolge van de medicijnen, de groei van je schaam- en ook je baardhaar vermindert, maar dat weet ik dan weer niet. Dat moet je aan je artsen vragen.

J.

» Posted By Janus On May 27, 2012 @ 08:10

Hallo Karel,

Ik weet niet tot wie je je richt, waarschijnlijk tot Karin, maar aangezien ik hier voorafgaand aan jouw post als laatste geschreven heb, ben ik zo vrij je ook een antwoord te geven.

Nou ja, een antwoord is het wel, maar echt de info geven, waar je om vraagt, dat kan ik eigenlijk niet. Je vragen zijn daarvoor te specifiek en de artsen tot wie je je gewend hebt, zullen die vragen ongetwijfeld kunnen beantwoorden.

Op internet is natuurlijk ook veel te vinden over chemische castratie en mogelijk vind je ervaringen van mensen, die dat al doen op die manier. Helaas vind je op inet voornamelijk info over het castreren van dieren, dus je moet goed doorzoeken om iets over mensen te vinden.

Maar hier, en dan vooral hoofdstukje 1.1, kan je ook al wat vinden, maar meer in het algemeen:

https://nl.wikipedia.org/wiki/Castratie

Groet en sterkte ermee, Janus.

» Posted By Janus On May 26, 2012 @ 23:39

Dank Jules.

Ik denk dat je ‘gender’ bedoelt in ‘gemberproblematiek’. Gember is heel wat anders. :) ‘Gender’ betekent zoiets als (mannelijk en vrouwelijk) geslacht en/of gedrag. Het is een moderner woord dat eigenlijk alleen door insiders en kenners wordt gebruikt. Je kunt er hier meer over lezen:

https://nl.wikipedia.org/wiki/Gender_(sekse)

Ik wens je veel succes bij die Dienst en hoop dat je er uit mag komen.

Janus.

» Posted By Janus On May 13, 2012 @ 21:49

Allejezus Jules,

Dan is er dus heel wat meer aan de hand, maar het één heeft natuurlijk met het ander te maken. Ik neem aan dat je het forum over zelfmoord van Karin al wel hebt gezien, dat kan je hier vinden:

http://www.spaink.net/forum/

Daar kan je in ieder geval ‘praten’ met mensen, die een vergelijkbare behoefte hebben aan de dood als dat jij hebt.

Ik ga je niet zeggen dat het makkelijk is om hieruit te komen, dat is het niet. Maar er zijn wegen, maar kennelijk lukt het niet om er met de psychologe/sexuologe uit te komen, die je al bezoekt. Een bij jou passende therapeut is van belang, dus ga nog eens verder zoeken, zou ik zeggen.

Neem daarbij niet de eerste de beste, maar zoek er eentje met wie het klikt. Zij doen een intake met jou, maar jij moet ook een intake met hen doen om vast te kunnen stellen of het iemand is met wie je goed kunt communiceren. Je moet niet steeds iets hebben van: ‘Ehh, wat bedoel je? O ja, nou snap ik het (en het dan nog maar half snappen).’ Een gesprek moet wel een beetje lopen wil het iets opleveren.

Zeg bij een therapeut nooit meteen dat je acute zelfmoordneigingen hebt, want voordat je het weet belt hij of zij de witte jassenpolitie of proppen ze je vol met medicijnen. Pas als je een vertrouwensbasis hebt, dan kan je dat voorzichtig gaan aankaarten. Ik weet niet hoe jouw psychologe/sexuologe daarop gereageerd heeft, maar als dat met begrip is, dan spreekt dat in zijn/haar voordeel.

Als het niet klikt met een therapeut, dan hoeft dat niets te maken te hebben met de kwaliteit van de therapeut, maar net als in andere contacten kan je nou eenmaal makkelijker met de één overweg dan met de ander.

En mogelijk dat libido-verminderende medicijnen ook een oplossing zijn. Er zijn beslist tussenwegen tussen niks ertegen gebruiken en totale chemische castratie.

Succes ermee, Janus.

» Posted By Janus On May 12, 2012 @ 10:20

Jules 43: “Als ik gecastreerd zou geweest zijn, zou ik dat allemaal niet hebben.”

Nee, maar hoe het dan wél zou zijn, weet je ook niet. Jij bent nu 35 en het kan best zijn, dat als je het tóch doet, dat je dan tot aan je 90e je de haren uit je hoofd trekt – die je dan al op je 40e niet meer hebt – over wat je hebt gedaan.

Het is vergelijkbaar met mensen, die suïcidaal zijn: Als ik maar eenmaal dood ben, dan….. en, zoals jij denkt: Als ik maar eenmaal geen ballen meer heb, dan….. Het is het idealiseren van een toestand, die je niet kent, omdat je jezelf een reden wilt geven om het te doen.

Jammer dat dieren niet kunnen praten, anders zouden we informatie genoeg hebben over hoe het zou zijn om zonder ballen te leven. Over de mens is die informatie uiterst schaars en waarschijnlijk niet vergelijkbaar met chemische castratie.

En heb je mijn dieettips hierboven al gelezen?

Janus.

» Posted By Janus On May 11, 2012 @ 19:33

Hallo Johnny,

Ik denk dat al dit gepraat over SM-fantasieën op jou niet van toepassing is. Jij zit met je gewone verlangens, waar je geen kant mee op kan en die tot dwangneurotisch gedrag leiden.

Gesprekken met een psycholoog of sexuoloog kunnen helpen, maar kunnen je situatie op zich niet veranderen. Daar zul je zelf wat aan moeten doen.

En wat ik al zei: Castratie zal je situatie vermoedelijk alleen maar verslechteren. Onderschat de invloed van hormonen op je gevoel van welbevinden niet.

Ik vond nog dit op inet:

http://www.nissaba.nl/nisphp/viewtopic.php?p=7929

Dat met dat touwtje zou ik je sterk afraden, want dat doet vrijwel zeker pijn als de hel.

Janus.

» Posted By Janus On May 10, 2012 @ 16:30

Nog maar even wat er op de Wikipediapagina over sadomasochisme staat onder de kop Psychologie:

“In ogenschouw nemende dat sadomasochisme niet in trek zou zijn onder sadisten/masochisten pur sang, zouden we deze stroming binnen de seksuele cultuur evenwel kunnen duiden met een beroep op de theorie van Sigmund Freud. Freud gaat er namelijk van uit dat ieder mens in zich de neiging tot onderwerping én de neiging tot overheersing draagt. Sadomasochisme is dan een cultivering van deze oerdriften.

De vraag of de neiging tot sadomasochisme genetisch bepaald is, is (nog) niet beantwoord. Veel actieve sadomasochisten geloven dat dit inderdaad het geval is. Er zijn ook mensen die zeker menen te weten dat het niet zo is. Maar de vermeende werkelijke oorzaak is dan toch dikwijls niet te vinden. Ook geloven veel actieve sm’ers dat het sm-gevoel niet moet worden beschouwd als een soort ziekte die genezen kan worden. De weg naar de arts of specialist, de psychiater, vinden zij een verkeerde weg, die hoogstwaarschijnlijk niet tot het gewenste doel, ‘genezing’, zal leiden. Deze mening is in sm-kringen ontstaan op basis van ervaring en onderlinge gesprekken daarover. Zij vinden het beter om de sm-gevoelens te accepteren en er iets mee te doen, bij voorkeur met een bijpassende partner: een dominant als men onderdanige gevoelens heeft en een onderdanige als men dominante gevoelens heeft. Men kan contact opnemen met één van de daartoe geëigende verenigingen. Er is in Nederland een aantal verenigingen waar mensen met sm-gevoelens elkaar ontmoeten.”

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Sadomasochisme

Ikzelf geloof niet dat SM genetisch bepaald is, tenzij je ervan uit gaat dat intermenselijke machtsverhoudingen op zich genetisch bepaald zijn en daar is meer dan genoeg aanleiding voor.

En het inkaderen in een ziektebeeld werkt met SM net zo min als dat je homosexualiteit tot ziekte bestempelt. Hoeveel ellende heeft dat niet opgeleverd!

Wat Freud betreft, die had het heel veel over de oorsprong van gedrag vanuit de kindertijd. In dat verband is SM heel eenvoudig te verklaren. Een kind heeft de behoefte zich geborgen te voelen bij zijn/haar ouders, een gevoel dat bij onderdanigen in het SM-spel is terug te vinden. Anderzijds hebben kinderen er de behoefte aan om hun zin door te drijven, dus behoefte aan macht (die ze vaak niet hebben tov hun ouders), waar de neiging tot dominantie op terug te voeren is. Afijn, zo kan ik nog uuuuuuren doorgaan. (Doe ik niet.)

Groet, Janus.

» Posted By Janus On May 10, 2012 @ 15:21

Hallo Jules,

Hoe meer riemen, hoe beter, zou ik zeggen. :) Wat dacht je van vacuümplastic? Dan kom je echt niet meer weg.

Maar een sexuologe, die zoiets zegt, die begrijpt de materie van haar vak niet.

Een psychiater zou ik je sterk afraden. En zeker het je laten opnemen. De kans bestaat dat je dan in een cicuit terecht komt, waar je maar weer met heel veel moeite uit kan komen. Om nog maar te zwijgen van de medicijnen, die je dan zou moeten nemen en die niks helpen bij dit soort fantasieën. Op zijn hoogst wordt je erdoor verdoofd om je te temperen.

Ik raad je dringend aan om literatuur op dit gebied te gaan lezen en internet af te struinen op zoek naar de betekenis van dit soort fantasieën. De Wikipedia heeft ook een pagina over Sadomasochisme. En ik raad je ook aan – wat ik ook aan Johnny adviseerde – om contact op te nemen met de Belgische NVSH, de CGSO – ik neem aan dat jij net als Johnny in België woont. In mijn post 32 staat een link naar een Wikipediapagina over de CGSO, waar ook de website van die CGSO staat genoemd.

Veel mensen, zelfs ook psychiaters en dus ook nog eens sexuologen, snappen de betekenis van dit soort fantasieën niet. Het interpreteren van dit soort dingen als een ziektebeeld, brengt je juist verder van huis. In feite is alles in onze samenleving gebaseerd op machtsverhoudingen en SM is niets anders dan het erotiseren daarvan. Wat zelfs therapeutisch kan werken, als je in je leven traumatische ervaringen hebt opgedaan met machtsmisbruik.

Je kan ook eens naar een SM feest gaan, waar je vaak ook alleen al naartoe mag om te kijken. Je kan dan praten met gelijkgestemden en het ontdekken dat er anderen met dit soort dingen rond lopen, geeft vaak al heel veel lucht.

Je kan ook eens een kijkje nemen op de Speurders.nl pagina bij erotiek en dan contact SM.

Dat geeft een aardig inzicht in de kronkels in de menselijke geest. Dan weet je tenminste dat je niet alleen bent. Naar aanleiding van deze ballendiscussie ben ik er weer eens gaan kijken en nu staat er dit:

“Ik ben een 35 jarige slaaf en ik zou graag de banden van jouw auto willen likken. Ik vind het geweldig om door een (dominante) vrouw gedwongen te worden om de banden van haar auto te likken. Het lijkt me heerlijk om voor je wielen te liggen en de banden te moeten likken, waarbij je dreigt over mij heen te rijden als ik dat niet goed doe…”

Zoiets moet je nooit doen natuurlijk, het risico is te groot, want je weet hoe slecht vrouwen auto rijden. :))

Maar beter nog dan dit alles is dit: Er is een vereniging van liefhebbers van SM, die heet ‘Vereniging Studiegroep Sado-Masochisme’. Ze bestaan al jaren en je vindt ze hier:

http://www.vssm.eu/

Deze mensen werken non-profit en dat is heel gunstig in een gebied waar de prostitutie welig tiert, om nog maar te zwijgen van de oplichters. Ik ben uit pure nieuwsgierigheid jaren geleden eens op zo’n party van die VSSM geweest en dat was reuze gezellig. En je ontmoet er hele aparte mensen, die zichzelf durven te zijn, heel wat anders dan op je werk of op het verjaardagspartijtje van je schoonmoeder.

Ik weet het niet helemaal zeker, maar volgens mij hebben ze ook mensen, die zich verdergaand in het onderwerp hebben verdiept en die kunnen je dan goed helpen met jouw fantasieën. Iig ben je al een boel tijd kwijt om hun site af te kluiven. En o, er lopen daar ook vast een boel psychologen, sexuologen en psychiaters rond. Nee niet om klanten te werven, maar omdat ze het zelf leuk vinden. :)

En als je toch naar een psychiater gaat, zoek er dan één, die open staat voor SM en daar veel verstand van heeft. Die etikettenplakkers, daar heb je niks aan.

Groet, Janus.

» Posted By Janus On May 10, 2012 @ 15:03

Jules,

Jij schreef als laatste zin: “volgens de dokter is dat niet normaal.” Ik neem aan dat je hier een echte dokter bedoelt, bij wie je te rade bent gegaan. Maar het kan ook je fantasiedokter zijn geweest, die dat (in je fantasie) zei en dan ben jij dat in zekere zin zelf, die dat tegen jezelf zei.

Hoe dan ook, wat ‘normaal’ is bij dit soort fantasieën (en sex in het algemeen) doet helemaal niet terzake, zolang er niemand beschadigd wordt of zichzelf beschadigd. Ik vind dit verhaal van jou een prachtfantasie, ook al is het niet mijn smaak. In de SM wereld draait het altijd om fantasieën, waarbij je in meer of mindere mate, of soms totaal machteloos wordt (gemaakt). Of juist het tegenovergestelde.

Beide rollen hebben hun functie. De ene, de Masochistische, waarbij je dus onderdanig/machteloos bent, is volgens mij bedoeld om je kracht en dus ook je verantwoordelijkheid uit te schakelen. En zonder verantwoordelijkheid dan toch genieten door toedoen van de dominerende ander(en). En dat is bereleuk, want dan ben je ook niet schuldig. En schuldgevoelens spelen een hele grote rol bij onze sexbeleving, of we nou willen of niet en de mate van schuldgevoel hangt voor een groot deel samen met de manier, waarop we zijn opgevoed.

Naar het schijnt komen masochistische fantasieën en spelsituaties veel voor bij mensen, die in hun maatschappelijke positie juist heel veel verantwoordelijkheden hebben, zoals topfunctionarissen, die ze dus even kunnen los laten in zo’n onderdanige rol. Vaak gaat het dan nog niet eens om de sex.

Ik vind dit bere interessante materie, omdat het de diepere drijfveren van de mens bloot legt. Ik vond laatst bijvoorbeeld deze advertentie (die op termijn natuurlijk niet meer te zien is):

http://www.speurders.nl/overzicht/erotiek/contact-sm/f_particulier_zakelijk-particulier/f_land_i-nederland/slaaf-in-krat-vervoeren-per-koeriersdienst-108443525.html?pc=1211+HL&r=25

(En even op het ‘ik ben ouder dan 18’ knopje klikken.)

Een heel goed voorbeeld van iemand, die zich eens totaal machteloos wil voelen. Dat de idioot het in praktijk wil brengen, is natuurlijk zeer af te raden, maar het idee is leuk, het is weer eens wat anders. :)

De Sadistische of dominante fantasieën hebben een soort tegenovergestelde functie. Je kunt je dan lekker machtig voelen, waarmee dagelijkse gevoelens van onmacht gecompenseerd kunnen worden of waarmee je je schuldgevoelens juist de kop in kunt drukken.

Masochistische fantasieën of gevoelens, kunnen uiteraard ook duiden op reële minderwaardigheidsgevoelens, maar ook die hangen vaak samen met schuldgevoelens. Hetzelfde geldt op een andere manier ook voor sadistisch-dominante fantasieën of gevoelens. Daar zijn hele theorieën over.

Gevangenissen hebben ook een bepaald soort aantrekkingskracht op masochisten: Lekker geen verantwoordelijkheden meer hebben. Het is niet voor niets dat (kleine) gevangenissen en het gevangen zijn ook in de SM wereld zeer veel voor komen. Zo ook politieagenten, militairen, kostschooldirecteuren en zelfs nazi’s. Ook het terug naar de baby-peutertijd is zo’n thema.

Het ondergaan van castratie, als fantasie, is dus masochistisch en het uitvoeren ervan, als fantasie, is dus sadistisch, waarbij het sadistische aspect meer met macht te maken heeft dan met het daadwerkelijk martelen. Maar dat laatste komt wel voor in spelsituaties, maar dan in zeer beperkte mate, als draaglijke pijn (als het goed gaat…..).

De ballen van de man symboliseren de macht van de man, de mannelijke kracht enzovoort. Het al of niet inleveren van die kracht of het ontnemen ervan, hoort dus duideleijk thuis in de SM wereld en fantasieën erover komen dan ook heel veel voor. Alleen zetten de mensen ze niet op de voorpagina van De Telegraaf, die plek wordt voor de echte oorlogen gereserveerd.

En je kunt je afvragen in hoeverre castratie in de samenleving al niet op hele grote schaal voor komt, maar dan figuurlijk: Hoeveel mensen wordt niet hun kracht ontnomen in arbeids- en andere relaties……

Maar dit soort fantasieën of het beleven van die fantasieën in spelsituaties, kunnen een enorme hulp zijn bij je eigen bewustwordingsproces over hoe je zelf eigenlijk in mekaar steekt. Mits je ze bij jezelf kan toelaten!!!, want dat is wel een vereiste, anders leer je er niks van. Ze kunnen je bewust maken van je behoefte aan macht of juist van het ontbreken daaraan. En ook hoe je met je eigen macht om moet gaan, waar de grenzen liggen enzo.

Ik ben ervan overtuigd dat mensen, die zich van dit soort fantasieën van zichzelf bewust zijn en de betekenis ervan, veel beter met macht kunnen omgaan, dan mensen, die (zelfveroordeeld) hun ogen sluiten voor hun eigen behoefte aan macht. Afijn, hier is nog veel meer over te zeggen, maar dat laat ik nu maar. Internet is geduldig, zal ik maar zeggen.

De ideeën, die ik hier heb neergezet, geven natuurlijk geen enkele garantie dat het altijd zo is, maar dat mag de pijn niet drukken. :)

Ennehh, ik kan iedereen, die hierboven iets geschreven heeft op basis van deze theorieën, in een bepaald hokje plaatsen, maar dat zal ik nu maar niet doen. :))

Janus.

» Posted By Janus On May 09, 2012 @ 22:18

Beste Johnny,

Voorbeelden van goeie advertentieteksten kan je natuurlijk op contactsites vinden, maar ook bij http://www.speurders.nl/ bijvoorbeeld en dan bij de afdeling erotiek, waar het jou om gaat. (Marktplaats plaatst geen sexadvertenties.) En je kan zelf wel zien wat goeie zijn – de minderheid :) – en wat niet goeie zijn – de meerderheid.

Om je toch iets op weg te helpen:

• Wees altijd eerlijk over wie je bent. Dus geen foto van toen je 20 was, van een mooie buurman of van een lul van een pornoster, terwijl de jouwe mogelijk….. Je valt dan bij het echte contact altijd door de mand en dan val je niet alleen tegen, maar kom je ook nog als bedrieger en loser over en dan is het meteen afgelopen met dat contact.

• Geef redelijk gedetailleerde informatie over jezelf, iig over die dingen waar het jou om gaat en die de door jouw gezochte vrouw moet weten.

• En geef ook redelijk gedetailleerd aan wát je wil en wátvoor vrouw je zoekt. Dus schrijf niet zoiets als: ‘Elke kut, die wil, mag langs komen.’, want dat komt onverschillig over. (Je moet ze niet de kost hoeven geven, die zoiets schrijven.) Je mag best je wanhoop aangeven, maar niet op die manier.

Bovendien moet je de vrouw, naar wie je op zoek bent al op voorhand middels je advertentie zien aan te spreken en dat doe je alleen door (tot op zekere hoogte) specifiek te zijn. Zo’n vrouw krijgt dan het gevoel van: ‘Hee, hij wil mij’ en dat vindt ze natuurlijk leuk.

En denk nou niet dat zulke vrouwen niet bestáán, want er zijn zat vrouwen in vergelijkbare situaties als jij en die daar ook nooit mee naar buiten durven te treden! Al te specifiek werkt ook niet – zo van: je moet precies 1m68cm6mm groot zijn, want dat beperkt je kansen weer te veel. :(

• Schrijf je tekst overzichtelijk met voor elk onderdeel een aparte alinea. Dus maak er niet zo’n spagettibrei van, zoals ‘wijzij’ hier wel op andere pagina’s doet, want dan leest niemand je tekst meer.

Dan schreef je: “U ziet, welke vrouw zou er me eigenlijk willen!!!”

Tsja, dat is precies de wanhoop, waarin je zit. Maar als je die zin iets aanpast en die drie uitroeptekens vervang door een vraagteken, dan krijg je dit: ‘Welke vrouw zou me eigenlijk willen?’ En dat is precies de vraag, die jij beantwoord moet zien te krijgen door haar te zoeken. (Het zijn de mannen, die nog steeds traditiegetrouw moeten zoeken, om het woord ‘jagen’ maar niet te gebruiken.)

Wat je rug- en nekpijnen betreft, heb je wel eens een röntgenfoto laten maken van je rug en nek? Als daar niets op te zien is wat van die pijnen de oorzaak kan zijn, dan is de oorzaak vrijwel zeker psychosomatisch. En ook dat is in jouw situatie volkomen logisch.

Ikzelf heb trouwens ervaren dat ik na een masturbatieorgasme naar verhouding meer last had van mijn onderrug, dan anders. Dus in die middeleeuwse en kerkelijke paniekzaaierige praatjes om angst aan te jagen rond dat o zo zondige masturberen, zit toch wel een kleine kern van waarheid. En dan zouden jouw chronische pijnen in rug en onderrug al deels verklaard zijn.

Dan schreef je in post 34 aan Linda: “Ik heb er vannacht goed over na gedacht, als ge graag een man zou willen castreren, dan mag U het bij mij doen.”

En dan ga ik nu effe heel grof worden naar jou toe. Als je dat wérkelijk nog steeds zo denkt, na er ‘goed’ (…..) over nagedacht te hebben, dan kan je beter je hoofd laten verwijderen, dan je ballen, want dan zit het probleem toch écht in je hoofd! Maar goed, onzin natuurlijk, dit laatste.

Nogmaals sterkte ermee, Janus.

» Posted By Janus On May 08, 2012 @ 01:12

Hallo Johnny,

Ik reageer later op je post 33, ik heb nu helaas geen tijd.

In RE op Linda en anderen: Fantaseren over castratie heeft een totaal andere betekenis dan het daadwerkelijk doen ervan.

Daarover later meer (is mijn bedoeling). (En heel verstandig dat Kaatje Cantaatje niet heeft meegewerkt aan het contact leggen voor zo’n daadwerkelijke actie.)

Janus.

» Posted By Janus On May 07, 2012 @ 14:47

Hallo Johnny,

Ik had het kunnen weten, maar ik lette niet op: Demeyere = België.

De Belgische NVSH heet CGSO. Hier:

http://nl.wikipedia.org/wiki/CGSO

kan je er meer over lezen en ook (onderaan) hun eigen website vinden.

Maar begrijp ik je goed, ben jij invalide? Dat maakt het nog lastiger, maar aan de andere kant zijn er in Nederland juist speciaal daarvoor opgeleide en beschikbare prostituees. En die ook uit de zorgverzekering betaald kunnen worden in bepaalde gevallen. Tenminste, dat weet ik niet zeker, maar ik meen daarover een aantal jaren geleden iets gezien te hebben op TV. Wie weet zijn die prostituees er ook in België.

En je beschrijft nu precies je probleem:

“Dat is nog een reden, dat ik die castratie wil doen. doordat ik nog nooit niemand heb gehad, maak ik me daarvan ziek.”

Dat is volkomen begrijpelijk, maar het draagt ook de oplossing in zich: als je wél iemand zou hebben, dan zou dit probleem zich niet voordoen. Maar ja, hoe ver weg is die oplossing? Als je het gevoel hebt dat die oplossing niet bereikt kan worden, dan zak je weg.

Ik wil je beslist geen valse hoop aanpraten, maar ik denk dat er nog mogelijkheden zijn voor je, die je zou kunnen onderzoeken. Bovendien denk ik dat castratie – mocht je daarin slagen – beslist geen garantie is voor een betere situatie. Wie weet voel je je dan nóg beroerder, doordat je situatie dan nóg uitzichtlozer is. Oké, je lijf is dan rustiger, maar ja, dat is een lijk ook. En als je dan – je zult het net zien; het leven is soms heel wreed – een leuke vrouw tegen komt, dan zit jij zonder ballen.

Tot slot schreef je: “Ik zou misschien verbeteren.”

Ja, dat zou kunnen en ik lees daaruit dat je toch een lichtpuntje bent gaan zien. Ga daarop af, raad ik je aan. Je mogelijkheden zijn nog niet uitgeput. En als er dan, nadat je echt werkelijk alles geprobeerd hebt, echt geen oplossing is, dan zou ik toch die chemische castratie kiezen, want die kan je tenminste ongedaan maken, mocht je toch een vrouw vinden, die naar je lacht.

Ennehh, ga toch wat met je voedsel experimenteren. Dat geeft waarschijnlijk wat ontspanning en dat scheelt toch wat. :)

Dan nog iets. Je bent al 47 dus dan wordt de invloed van je hormonen over een paar jaar toch al minder en ga je je rustiger voelen. Ik – ouwe zak – spreek uit ervaring. :)

Heel veel sterkte ermee, Janus.

» Posted By Janus On May 06, 2012 @ 21:18

Beste Johnny,

Ik respecteer je keus, maar ik denk nu des te meer dat je een grote fout maakt als je die weg inslaat.

Je komt op mij over als een normale man, behalve dan dat je op jouw leeftijd nog helemaal geen ervaring met vrouwen hebt, want dat is vrij uitzonderlijk (en geen wonder dat je daar gek van wordt). Vermoedelijk heb je last van ernstige remmingen, maar wat daarvan de oorzaak is, doet nu niet zo heel veel ter zake, wel hoe je dat kan oplossen. Ik geef je nogmaals een advies.

In navolging van Johan Cruijff zeg ik je: ‘Elk nadeel hep se foordeel.’ In jouw situatie is je totale gebrek aan ervaring met vrouwen een nadeel. Aan de andere kant kan je dit gebruiken. En dan bedoel ik dat je via een contactadvertentie op zoek gaat naar een vrouw, die jou speels als een groentje behandelt en jou uuuuuuurenlang van alles en nog wat leert. Dat kan vreselijk leuk zijn!

Het moet wel een vrouw zijn met een nymfomane inslag, maar ze moet niet uitsluitend nymfomaan zijn, met de daarbij behorende nadelen, want dan is de kans groot dat ze je in emotioneel opzicht in de kou laat staan en dat is allesbehalve leuk. Aan de andere kant: dan bestaat de kans dat je op vrouwen afknapt en dan is je opwinding meteen een stuk getemperd, maar het spreekt voor zich dat dat bij lange na niet een goeie oplossing voor je is.

Dus een vrouw met een nymfomane inslag én ook een humane instelling, ze moet minimaal vriendelijk zijn en begrip opbrengen voor je situatie. Ik neem aan dat je situatie is ontstaan als gevolg van enorme remmingen tov vrouwen, ook al vind je ze opwindend. (Vaak gaan die twee hand in hand.) Een vrouw, die gewoon aardig voor je is en er daarnaast wel ‘pap van lust’, kan je probleem een stuk verminderen, zo niet helemaal oplossen.

Je begon je post 27 al goed met: “Hallo, lieve vrouwtjes,” ook al zou ik er ‘dames’ van maken. En als je na die aanhef niet een vrouw zoekt, die je ballen eráf haalt, maar die ze léég maakt, dan ben je al een stuk verder. Want dat laatste kan ze nog een keer doen en dat is toch veel leuker? En klamp je niet meteen aan haar vast, want er zijn er nog een paar….

Dan nog iets. Je castratieverlangen kan ook duiden op een extreme masochistische inslag. Dat is wat mij betreft helemaal prima, maar zoek dan in het SM circuit naar een meesteres, die je daarin kan bevredigen, maar dan wel zonder je lichamelijk te beschadigen. Castratie kan je symbolisch zien als het vernietigen van de/je mannelijke macht. Ben je daarnaar in feite op zoek? Dat kan heel bevrijdend werken, maar dan wel in een spel aub, niet in het echie.

Je kan ook een prostituee overwegen, maar de kans dat je van een kouwe kermis thuis komt is te groot. Als je dat toch overweegt, neem dan eerst contact op met Het PIC:

http://www.pic-amsterdam.com/pic.html

Ik ken die club niet, maar heb er wel een goed gevoel bij. Zij kunnen je vast verder helpen, maar een oplossing in die richting zal vrijwel zeker geld kosten.

Daarom kan je beter contact opnemen met de NVSH. Die weten mogelijk vrouwen, die mannen met problemen, zoals de jouwe – je bent echt niet de enige – op een prettige manier met jou kunnen oplossen. Je kunt de NVSH heel makkelijk vinden via Google.

Of vraag aan je sexuologe of er vrouwelijke therapeuten zijn, die dit soort dingen doen – praten erover lijkt met niet voldoende – dan kan je het mogelijk zelfs vergoed krijgen van je zorgverzekering. :)

Succes ermee, Janus.

» Posted By Janus On May 06, 2012 @ 15:49

Hallo Johnny,

Ik heb wel een paar tips voor je om je masturbatiedwang te verminderen. En dat zijn dieettips. Ikzelf heb ervaren dat het veel eten van vlees en dan vooral rood vlees, een bepaalde invloed heeft op je sexdrive, een nogal versterkende wel te verstaan. Dat geldt ook voor eieren en vermoedelijk ook uien, maar dat laatste heb ik niet uitgeprobeerd. Ook het eten van chocola werkt versterkend.

Ik neem aan dat je ‘normaal’ eet en dus ook vaak vlees en andere dierlijke voedingsmiddelen. Ik raad je aan om eens een maand veganistisch te eten. Dat is zonder vlees, eieren, kaas, melk, yoghurt, vis of watvoor soort dierlijke voedingsmiddelen dan ook. Wat er dan over blijft is op het eerste oog vrij saai, maar als je zoekt naar veganistische recepten, dan kan je toch nog wel wat leuks brouwen. Er blijven iig granen, groenten, fruit en noten over. En het hoeft maar een maand, want het is een experiment. Je kan dan zien of dit bij jou effect heeft.

Als dit effect heeft, dan hoef je daarna het eten van vlees enzo niet helemaal te staken, dat is zelfs vrij ongezond, maar je moet het wel veel minder eten.

Overigens geloof ik nooit dat je masturbatiedwang een uitsluitend lichamelijke oorzaak heeft. Het zou erg lastig zijn, als jij je ballen eraf zou halen en je dan nog steeds die drang hebt. Het is van eneuchen bekend dat ze in sommige gevallen wel degelijk nog steeds een erectie konden krijgen. (In combinatie met hun onvruchtbaarheid waren dat populaire jongens bij de (harem)vrouwen.)

Ik weet niet of jij alleenstaand bent, maar het lijkt mij dat het daarbij vaak voorkomende gevoel van eenzaamheid een vorm van waanzinnigheid kan veroorzaken, waarbij een supersterk verlangen naar een vrouw een rol speelt, dat tot die masturbatiedwang leidt. Ik neem tenminste aan dat je tijdens dat masturberen aan een vrouw denkt en niet aan het in mekaar zetten van een Ikea wandmeubel, om maar iets totaal sexloos te noemen. Op zich is zo’n verlangen naar een vrouw dus logisch, maar het kan dwangmatig worden en zelfs excessief en dan tot een excessieve masturbatiedwang leidend, waar jij last van hebt.

Sterkte ermee en als je met zo’n dieet gaat experimenteren, laat hier dan horen of het wat geholpen heeft. Ik hoor het graag.

Vriendelijke groet, Janus.

» Posted By Janus On May 06, 2012 @ 01:44

De artistieke dood

Ik heb het even nagezocht. Het was Kristanna, post nr 23 in:

http://www.spaink.net/2007/06/05/ziekte-als-morbide-fantasie/

Of er elders nog meer zijn, dat weet ik niet, niet gezien.

» Posted By Janus On July 14, 2011 @ 23:50

Karin,

Ik denk dat er een nieuw soort spam is uitgevonden, waarvan bovenstaan postje van Lucky een voorbeeld is. Er is kennelijk een machine ontwkkeld, die automatisch een nietszeggend zinnetje in een reactievakje plaatst en waarbij de naam van de plaatser een link bevat naar een site, die niet van de plaatser is, ook al lijkt dat zo. In dit geval de startpagina van Yahoo Nederland.

Ik heb een dergelijke post ook bij een andere draad van je gezien, ik dacht onder een ander alias, maar ook uitkomend bij die Yahoosite.

Groet, J.

» Posted By Janus On July 14, 2011 @ 23:29

Grimm V2.0

Ook ik ben hier nu bij toeval beland, net als goeie ouwe Elmo. Maar je note 8 klopt niet. Het was Roman Polanski die in 1967 de horrorparodie “The Fearless Vampire Killers” maakte. Daarin werd al dolle pret met crusifixen uitgehaald. En eigenlijk leuker: De vampier zei niks (belerends), maar grijnsde alleen vet. :)) O wacht, hij grijnsde vet. :)

Als je die nog nooit gezien hebt: een must!

J.

» Posted By Janus On September 30, 2014 @ 19:03

Wees welkom bij mijn zelfmoord

Dankzij het zien van de meest recente reactie van Elmo, vond ik dit stuk. Ik heb het – en ook de reacties niet – nog lang niet helemaal gelezen, maar geef toch al een, eh, ‘overweging’.

Krishnamurti heeft eens gezegd, dat het onzin of onmogelijk is om bang te zijn voor de toekomst. (Oid, ik put uit mijn herinnering.)

Filosofisch is dit juist, maar pragmatisch – wat de wereld betreft – slechts gedeeltelijk vol te houden.

Maar wat de dood betreft heeft hij toch wel een sterk punt, vind ik.

Groet, J.

» Posted By Janus On February 04, 2010 @ 00:20

Zelfmoord en internet

Hallo Cortoos,

Ga ‘s op deze site kijken:

http://www.instrumenttune.com/forum/

Groet, Janus.

» Posted By Janus On December 20, 2015 @ 01:44

Geef Jomanda van Jetje

Bedankt wijzij voor deze tip: Op Youtube: Cancer- The forbidden Cures.

» Posted By Janus On May 31, 2013 @ 10:47

«« Back To Stats Page