Statistiek

Comments Posted By Hetty

Displaying 91 To 120 Of 164 Comments

Amerikaanse drones besmet

En eigenlijk, bij nader inzien, hoef je in onze contreien niet eens drones of AWACS ter bewaking, want tegenwoordig zetten mensen zelfs bewust hun hele hebben en houwen op een iCloud, al je adressen, berichten, documenten, foto’s, etc. Een beter systeem had Big Brother niet uit kunnen vinden, al je nieuwe stuff wordt opgeslagen op de iCloud ter controle door de ‘instanties’, zogezegd om te syncen met je iPads, iPods, iPhones etc., om na een maand verwijderd te worden. Zeer efficient.
Van op zijn iCloud is Steve Jobs watching you, klaar om de plug uit te trekken.

» Posted By Hetty On oktober 14, 2011 @ 10:28

Het grootste gevaar komt meestal van binnen. In onze regering heb je om maar ééntje te noemen, Donner, een ongeleid projectiel.

» Posted By Hetty On oktober 14, 2011 @ 09:55

@59 Broodje aap gehalte is inderdaad erg groot. Moeten we dan veronderstellen dat de VS volledige dummies zijn? Dat schijnt wel vaker gedacht te worden. Ook met 9/11, een mogelijk gerelateerde zaak (afstandsbesturing is allang mogelijk). Op die dag was het hele Amerikaanse defensiesysteem buiten werking, op oefening ergens anders. Er werden geen fighters gescrambled in de buurt van Washington, terwijl verschillende eenheden per definitie in paraatheid moeten zijn. Toch een rare samenloop van omstandigheden. Dummies? Of handige misleiders?
Dat mens van Clinton kwam met weer met een complot aanzetten. Je moet maar durven, overal bommen en drones opaf sturen en dan zeuren over een vermoedelijk complot dat zou indruisen ‘tegen alle normen’.
Juzo, waarom hebben ze daar geen macs?

» Posted By Hetty On oktober 13, 2011 @ 10:22

@38 En waarom gaat het slechter elders, Juzo? Even doordenken graag. Omdat wij overal oorlogvoeren, meedoen en onze mond houden. Wij bemoeien ons hier in Nederland overal mee. Als er ergens een politionele actie gehouden moet worden, dan zorgen wij voor de opleiding. En daar zijn wij allemaal verantwoordelijk voor. Dus ga je maar goed schamen.

» Posted By Hetty On oktober 11, 2011 @ 13:02

@35 Sjaak, en dat hebben we te danken aan de Russen, ere wie ere toekomt.
En de bevrijding van de bevolking van Libië door al-Qaeda zal vast geweldig uitpakken, net als de bevrijding van Afghanistan (van de Russen) door de door de VS gesteunde Taliban. De bevrijding van Irak met anderhalf miljoen doden was ook een ‘succes’, want het westen heeft de olie in handen. En Halliburton verdient miljarden.
@36 Juzo, de mens werkt gigantisch samen (ten kwade) en besteedt ontzettend veel energie aan oorlogen en propaganda. Er is geen wereldregio die zo geïndoctrineerd is als het ‘vrije Westen’ (vrij voor de neoliberale maffia om te doen en laten wat men wil, vrij om te moorden, vrij om uit te buiten). Nederland is specialist hypocrisie en domheid, daar zijn wij groot in. En collaboratie.
Wat ik tussen de regels door lees hier en daar is dat we toch maar vooral oorlog moeten voeren, want wij hebben benzine voor onze auto’s nodig, en om dat te rechtvaardigen hebben we het over de ‘bevrijding van de bevolking’. Nota bene met bommen. Elke nacht wordt door de NAVO in Libië gebombardeerd. Dat wordt bewust uit de media gehouden, want dat zou de meningen wel eens negatief kunnen beïnvloeden. Nederland werkt niet alleen samen, maar collaboreert. Als ik zo over straat loop, dan komt soms het gevoel bij me op ‘leven we hier en nu in de vorige eeuw jaren 30 en spreken we eigenlijk Duits’. Krieg muss sein, oder?

» Posted By Hetty On oktober 11, 2011 @ 09:45

@29 Tartarus. Ik geef je helemaal gelijk, hoewel ik mijn bedenkingen heb bij de mentaliteit van sommige soldaten (denk aan de foto’s van zelfs Am. vrouwen die glimlachend op de foto staan bij folterpraktijken – de realiteit is vaak gruwelijk dan we willen toegeven). En wat dat virus betreft, zelfs in het Witte House werd af en toe flink geblowjobt, dus ik kan me voorstellen dat bij Creech het personeel wel eens met pornosites is verbonden, met alle gevolgen vandien.
Kijk, ik blog me te pletter over wantoestanden hier en daar. Dus ik neem mijn verantwoordelijkheid wel degelijk serieus.
Chinese keylogger? Het kan ook Israel zijn. Dat lijkt me veel aannemelijker.

» Posted By Hetty On oktober 10, 2011 @ 10:43

Ik weet het nog zo niet wat het virus betreft. Past dit soort berichten niet precies in een angstpsychose, in een opgeklopt ‘we worden aangevallen’ syndroom? Dan kan je weer China verantwoordelijk stellen, of Iran, en de goegemeente trapt er weer in. Het zijn toch aartsdomme minkukels daar bij dat dronesbedrijf dan. Opleiding gehad bij InHolland? De privatisering van oorlogen is ook zoiets dat terecht verontwaardiging zou moeten oproepen. Maar daar hoor je weinig over. Justitie in de VS is een private industrie geworden. Men heeft belang bij meer criminelen. Zo heeft de private oorlogsindustrie belangen bij oorlogen.

» Posted By Hetty On oktober 10, 2011 @ 10:04

@21 Tartarus: er is wel een verschilletje in betrokkenheid (soldaten komen meestal met syndromen terug, dus aanwezig zijn in het land zelf is schadelijk voor je gezondheid), hoewel even moorddadig. Dus bombarderen via afstandsbesturing is toch heel erg laf en extra onmenselijk; het maakt moorden weer een stuk makkelijker. ‘s Avonds lekker terug naar het vrouwtje/mannetje.
‘Hoe was je dag, schat?’
‘Dit is beter dan gamen!’
En ik prijs me gelukkig dat ik geen benzine hoef te tanken, want ik heb geen auto. En men tankt hier ook zonder morele bezwaren.
Maar het klopt, Nederland leest iedereen de les over mensenrechten, maar doet altijd lekker mee met illegale oorlogen. En de manier waarop, sinds Joegoslavië, is ook verschrikkelijk. De NAVO is een aanvalsorganisatie, heeft niets meer met defensie te maken. De haat in die landen wordt enkel aangewakkerd.

Trouwens, als er een virus is ingeslopen dan is dat toch via internet gebeurd, lijkt mij als leek.

» Posted By Hetty On oktober 10, 2011 @ 09:25

De militaristische verdwazing in dit land kent geen grenzen. Het is natuurlijk voor hun bestwil dat ze ginds uitgemoord worden.
Dat laffe CIA ambtenaren vanaf hun bureautjes burgers afmaken getuigt van gruwelijke barbaarsheid. Diezelfde organisatie heeft indertijd nog de Taliban van propaganda en wapens voorzien om de Russen uit Afghanistan te verdrijven. Het kan verkeren. En er is groot geld aan te verdienen. Want daar gaat het om.
http://www.informationclearinghouse.info/article29345.htm

» Posted By Hetty On oktober 10, 2011 @ 00:00

@Juzo, gelijk heb je, of zoals Willem Oltmans ooit schreef ‘bombardeer Texas’.

» Posted By Hetty On oktober 09, 2011 @ 21:24

En nu nog een virus dat de drones terugstuurt naar afzender.

» Posted By Hetty On oktober 08, 2011 @ 12:03

Wederopbouw

Dat een beschaving aan zijn eind komt kun je zien aan het feit dat er weer (zoals in de oorlog door sommigen) veel geld verdient wordt aan de crisis, bijvoorbeeld short-sellers en hedge funds. Men speculeert en verwacht (en bevordert dus ook) een koersdaling van aandelen en valuta. Aasgieren die enkel kadavers vreten.
Een verbod op deze criminele praktijken zit er niet in, want onze politieke nomenklatura is in dienst van de financiële markt.
De crisis is georganiseerd, dus er kan in principe wat aan gedaan worden. Maar dat lijkt me niet mogelijk met een premier als Marc ‘Wammes Waggel’ Rutte.
Afbraak is het motto nu.

» Posted By Hetty On augustus 12, 2011 @ 15:12

Design über alles

Zo te zien is het boek ook slecht gelumbacked.

» Posted By Hetty On mei 22, 2011 @ 23:53

Klussen (update)

Is prima, Karin. Als je iets op YouTube zet dan zie ik toch wel.

» Posted By Hetty On mei 08, 2011 @ 19:24

En, Karin, wat ik nog vergat te zeggen, als je nog van plan bent om leuke kattenvideootjes te maken (wat ik zelf zeer apprecieer) dan kun je nog een link naar je YouTube channel toevoegen in het rechterbalkje.

» Posted By Hetty On mei 07, 2011 @ 21:21

Ziet er keurig uit. Eenvoud die de nadruk legt op de inhoud.
Alles is er. Wat mij betreft krijgt dit weblog een prijs voor design en content.

» Posted By Hetty On mei 07, 2011 @ 21:01

Klussen

Eerlijk gezegd heb ik geen idee waar die twits over gaan. Dus het is aan mij niet besteed. Ben het met 21 HenK eens.

» Posted By Hetty On mei 07, 2011 @ 08:55

Ziet er prima uit in Safari en Firefox (op mac), Karin.
Ik volg dit blog via rss. Gaat ook prima.

» Posted By Hetty On mei 06, 2011 @ 21:07

Lustrum

We voelen van harte met je mee, Karin. Dit is ook voor ons een moment om blij te zijn. Dat je er nog bent is in ons aller voordeel, om het maar eens plechtig te zeggen.
Cheers!

» Posted By Hetty On april 06, 2011 @ 21:33

Zorg onder toezicht

Even een zijspoortje: de administratie van steeds grotere bedrijven wordt een puinhoop. Elk jaar fusies, afslankingen, personeelsmutaties, etc. etc. Onze ICT bedrijven hebben al geen goede naam, als er iets mis kan gaan dan gaat het ook goed mis. Moet ook hardstikke goedkoop natuurlijk, met weinig personeel. Maar men kan het niet meer bijbenen. Ook ontzettend duur allemaal.
Vandaag kreeg ik een acceptgiro te betalen binnen twee dagen (gedateerd 15 maart!) van mijn verzekeringsboer. Heel vreemd. Meestal krijg ik een stapeltje polisbladen. Ik bel op, blijkt men mijn relatienummer niet te kunnen vinden.
Op hun site staat dat de incassodienst vertraging heeft opgelopen. Nou, hun systeem werkte niet. Daarom moesten ze hals over kop die rare acceptgiro’s opsturen. Bij betaling bleek dat hun banknaam ook veranderd was, ipv Ohra, was het Delta Lloyd.
Dat is allemaal het gevolg van privatisering, deregulering en marktwerking. Een puinhoop is het.
Als je toevallig hun hulp nodig hebt, prevel dan eerst een schietgebedje, want met uitbetalen zijn ze nog meer ontregeld.

» Posted By Hetty On maart 30, 2011 @ 13:11

Megastallen voor de ouderen, terwijl het kabinet wel geld beschikbaar heeft voor het sturen van F16′s naar verweggistan.
Wordt het niet eens tijd voor een grijze revolutie in Nederland?

» Posted By Hetty On maart 30, 2011 @ 09:41

Kopzorgen

Nou wordt onze hele economie, ja de hele wereldeconomie om zeep geholpen door een bende banksters, bonusjagers, neoliberalen en speculanten, die hele landen tot de bedelstaf brengen en de georganiseerde armoede globaal verspreiden en Adriana geeft de moslims de schuld! O tempora, o mores!

» Posted By Hetty On januari 27, 2012 @ 18:47

… en hoeveel in Zweden of Japan?

» Posted By Hetty On april 01, 2011 @ 16:07

@58 Maurice
Waar ik naartoe wil, Maurice, is dat de discussie over hoofddoekjes volkomen belachelijk is. Het verband ligt in de manier waarop andere culturen, in dit geval, de islamitische, behandeld worden, door aan de ene kant de verketterde Wilders en aan de andere kant onze grote partijen die zichzelf nu weer op de borst kloppen en opwerpen als redders van de beschaving door weer een oorlog te beginnen. Wilders zeurt over hoofddoekjes en wil geen immigratie. Daar is in feite weinig tegen in te voeren. Immigranten willen eigenlijk ook liever thuis blijven als ze daar een goede boterham kunnen verdienen in vrede en vrijheid. Maar dat wordt hun niet gegund door onze neoliberale potentaten hier. Onze grote partijen richten meer schade aan aan andere culturen en naties dan Wilders met zijn gezeur. De hypocrieten en witgekalkte graven die zich nu voordoen als redders van de humaniteit, namelijk CDA, VVD en PvdA (met wat klein grut dat zich ook groot wil voordoen) gooien bommen wanneer ze maar de gelegenheid krijgen. Van fair trade is ook geen sprake. De olie van Irak is nu in handen van de VS, BP, Royal Dutch Shell, etc. etc. Deze, laat ik eens een woord van Theodor Holman gebruiken – het mocht van de rechter, deze ‘gristenhonden’ (no offense intended) richten meer schade aan dan de PVV. De PVV is de gebeten hond en op sommige punten terecht, maar de ware gesel ligt bij ons establishment, de witgekalkte graven die moord en uitbuiting rechtvaardigen in naam van de menselijkheid. Daar wordt ik even niet goed van. Wilders is de bliksemafleider. Intussen gaat de onderdrukking en de creatie van westerse dictators gewoon door. Het enige wat ons establishment kan is collaboreren met oorlogsmisdadigers. Gisteren een vriend, vandaag een vijand. Bommen los, houzee!
(Sorry voor het plastische taalgebruik.)

» Posted By Hetty On maart 24, 2011 @ 20:16

@58 Maurice
Er zijn dingen die belangrijker zijn dan hoofddoekjes, bvb geen oorlogen, geen uitbuiting, fair trade.

» Posted By Hetty On maart 24, 2011 @ 17:51

Verdulleme, zet ik een euroteken ervoor, moet zijn @52 Jpaul.

» Posted By Hetty On maart 24, 2011 @ 09:20

€52 JPaul
Ja inderdaad. Kunst is altijd ideologisch of religieus. Abstracte kunst is enkel decoratief (wat past in een maatschappij die lak heeft aan betekenis en zingeving en sociale context).
Maar ik ben helemaal niet religieus. Heb wel de prachtige tentoonstelling gezien in De Nieuwe Kerk, Passie voor Perfectie.
Ik denk dat je tegen de uitwassen moet reageren. Dat geldt ook voor de kutmarokkaantjes hier. Aanpakken die ettertjes. En in dit verband is de hoofddoekjeskwestie vrij irrelevant. Waar gaat het over!
Het valt me ontzettend mee dat de PVV weigert mee te doen met een oorlog tegen Libië. Dat is tenminste een weigering om onze militaristische en hemeltergend hypocriete visie met wapens op te dringen.
Wie ervoor zorgt dat ginds geen dictatoren onderhouden worden, geen oorlogen gevoerd worden voor olie, die mag van mij een punt maken van de hoofddoekjes hier.

» Posted By Hetty On maart 24, 2011 @ 09:18

Ineke, hoor eens, dan had Maarten ‘t Hart geen tirades over de gereformeerden kunnen schrijven. Dat had ik voor geen goud willen missen.

» Posted By Hetty On maart 24, 2011 @ 00:27

Juzo, indien de bevolking misleid wordt door politici dan kun je inderdaad niet meer spreken van een democratie. Maar aangezien alles te maken heeft met marketing en beeldvorming is het kwestie van gewoon doordrammen, geholpen door een gelijkgeschakelde pers. Het aloude trucje werkt nog steeds: het demoniseren van de tegenstander, en het ophemelen van meestanders.
Wilders is daar goed in, maar hij maakt zelf wel deel uit van een gevaarlijk militarisch westen, dat keer op keer bewijst lak te hebben aan democratie, vrede en tolerantie. Het is in feite een primitieve geestesgesteldheid, het projecteren van eigen fouten en gebreken op anderen. Het schoonwassen van eigen zieltje door de ander vuil te spuiten.

» Posted By Hetty On maart 23, 2011 @ 10:52

Wat veel belangrijker is dan hoofddoekjes is de kwestie van oorlog en militaire interventies. Ik word niet goed van de hypocrisie tegenwoordig: in naam van het beschermen van de bevolking wordt de bevolking gebombardeerd. We zagen het in Joegoslavië, in Irak, in Afghanistan, etc. etc. Samen met dictators wil Wammes Waggel Rutte optrekken tegen een dictator. Waanzin troef.

» Posted By Hetty On maart 23, 2011 @ 09:54

«« Back To Stats Page