Statistiek

Comments Posted By Elisabeth

Displaying 61 To 63 Of 63 Comments

Zelfmoord II

Lieve Thian,

Die poetsmiepen weten het gewoon niet beter, zij hebben hun beperkingen, maar het ligt zeker niet aan jou en natuurlijk moeten ze je ‘s avonds niet bellen om zoiets. Het is zeker niet jouw verantwoordelijkheid of ze wel of niet betaalt krijgen. Maar ik begrijp jou wel, ik vind zoiets ook altijd heel moeilijk. Het is zo makkelijk gezegd he , dat je voor jezelf moet opkomen, maar o zo moeilijk om het te doen. Voor je zelf opkomen, dat is juist iets wat we niet kunnen. Ik heb vandaag bijvoorbeeld 4 uur lang in de keuken gestaan om voor mijn kinderen te koken, de twee jongsten zijn op dezelfde dag jarig. Ik doe dat graag , maar had zo’n last van mijn schoonzus die telkens in de keuken kwam, met haar verhalen, haar conclusies van wat goed voor mij is enz. Ze doet dat met veel liefde, maar eigenlijk gaat het voortdurend over haar eigen projecties op mij. En ik maar ja knikken terwijl ik o zo graag alleen wilde zijn en nee knikken.

Die behandelaarster van jou in den Haag, dot haaar werk goed, maar ze moet wat meer voor jou doen, het echt helemaal overnemen die telefoontjes,.Het zou goed zijn als alle contacten via haar gaan. Er is volgens mij een simpele manier om de telefoon zo in te stellen, dat jij weet wie er belt. Ik ben ook niet zo handig met die dingen, maar volgens mij moet je het nummer intoetsen en ergens op een knop opslaan drukken en dan de naam erbij zetten. Misschien kunnen de heren op deze site jou beter advieseren. En Thian, gewoon niet opnemen als je niet wil, daar is niets mis mee hoor, doe ik regelmatig, soms schrik ik enorm van de telefoon, voel me bespied alsof iemand door de telefoon kan zien wat ik doe en waar ik ben, raar he… Of misschien is dat wel iets wat iedereen heeft?
Het is heel goed van je Thian dat je tegen die poetsmiep zegt dat ze vrijdag niet kan komen, is dus al een grote stap” voor jezelf opkomen”
Ben wel trots op je dat je dat durft……

Ans,
Helemaal met je eens, die moeilijke gevallen dat zijn wij niet, wij zijn waarschijnlijk juist gevoelige mensen die heel voorzichtig met elkaar omgaan en anderen geen pijn kunnen doen, juist omdat we zoveel verdriet en pijn hebben mee gemaakt. En hier op deze site kom ik open en eerlijke, gevoelige kanjers tegen zoals jij…. Helemaal geen moeilijke mensen toch…

Liefs Elisabeth

» Posted By Elisabeth On August 11, 2009 @ 00:58

Janus , geniet mee van je glimlachende groet aan Henk…Ben het helemaal met je eens wat Thian betreft.. weet niet precies hoe ze eruitziet, maar heb haar (woorden) voortdurend op mijn netvlies.

Thian, met mij gaat het redelijk en als mijn lief er is goed heel erg goed soms.. De opname is niet doorgegaan. Er was een wachttijd van 4 weken, dus toen maar met mijn psych besloten omhelemaal niet meer te gaan. Hij had er vertrouwen in dat het me nu wel zou lukken. Ben bezig alles op te schrijven. Heb wat ik tot nu toe heb aan mijn vriend laten lezen. Hij heeft het met zoveel aandacht en begrip gelezen, misschien gaan we het samen redigeren en er een echt boek van maken..
Ik moet er nog heel goed over nadenken of ik dat wil.

Als ik jouw post lees, word ik zelfs boos, wat een onnodig gevecht moet jij leveren met al die behandelaars, problemen van sluiting van het Dac enz.
Is er niet een manier omdat allemaal buiten te sluiten Thian? En alleen maar te zorgen, zorgen te hebben , voor en over jezelf?
Ik ben een paar jaar leerlingenbegeleider geweest en heb een enkele keer samen met een leerling , als een soort buddyjuf, een traject doorlopen, dat lijdde tot een oplossing. Is er niet zo’n iemand te vinden voor jou Thian? Iemand die je van A tot Z begeleidt? Jouw problemen, lijken wel door zoveel anderen versnipperd aangepakt te worden..
Daar raak je zelf behoorlijk je weg in kwijt.

Gisteren was ik na een paar dagen samen weer alleen, dat is weer moeilijk, heb medicatie ingenomen en vanmorgen pas heel laat weer wakker geworden. Verwarrende dromen……, maar ook fijne herinnering aan de dagen samen…. en de wetenschap dat er nog zo veel dagen samen zijn.

Lieve Thian, en alle anderen, heb een gedichtje gevonden die zo helpt in vele duistere momenten…..

Onzichtbaar.
een zucht is onzichtbaar
net als de wind
de nacht is onzichtbaar
als de dag begint
onzichtbaar zijn de dingen
die ik kwijt ben
die ik nooit meer vind
maar
met mijn ogen dicht
zie ik alles
wat mijn hoofd verzint…..

Stuur jullie allen al het moois wat je kan verzinnen, en vele glimlachende groetjes,
Elisabeth

» Posted By Elisabeth On August 10, 2009 @ 11:42

Lieve Thian,

Wil je zo veel vertellen, maar vind de woorden niet…….

Ik lees jouw verhaal en denk, Thian, je bent zo alleen nu…..

Is er niet iemand die dicht bij je wil zijn, gewoon in stilte..

Naar muziek luisteren…. schilderen, je kattjes aaien… Je moet niet allen zijn Thian, nu zeker niet…..

Weet dat je het naar vindt om contact te maken of iemand om hulp te vragen….

Zou graag bij je zijn nu… echt gewoon bij je zitten, je tranen zien, ze heel voorzichtig drogen, niets zeggen alleen bij je zijn…..

Geef iemand de kans om dicht bij je te komen Thian…….

Er is nog zo veel met je te delen, nog zoveel mensen die jou nodig hebben……

Elisabeth

» Posted By Elisabeth On August 05, 2009 @ 04:35

 Page 3 of 3  «  1  2  3 
«« Back To Stats Page