Statistiek

Comments Posted By Arthur

Displaying 31 To 42 Of 42 Comments

Wie goed doet

Juzo,

Je schijnt alleen te kunnen denken in uitersten. En hoewel je vaak best interessante ideeën hebt, ben je absoluut niet in staat je gedachten op een duidelijke en kernachtige manier te verwoorden.
Een ontwikkelingsstoornis, of toch een persoonlijkheidsstoornis?

» Posted By Arthur On May 11, 2011 @ 12:47

Klussen

Bij mij is hij weer helemaal goed. Vanavond ga ik thuis nog even testen met Firefox.

» Posted By Arthur On May 06, 2011 @ 14:33

Henk, Karin,

Ik neem hetzelfde verschijnsel waar, en ik gebruik IE 8.0.

» Posted By Arthur On May 06, 2011 @ 09:44

Huisgenoten II

Juzo,

Je kletst zelf onzin, 760 woorden om knipogen uit te leggen! Schrijven is weglaten.

» Posted By Arthur On April 05, 2011 @ 17:11

Juzo,

Volgens mij kennen veel kattenliefhebbers de knipoogmethode wel. Je kunt sommige katten zelfs met één oog laten knipogen door dat zelf ook te doen.
Als je een goede band hebt met een kat wordt het oogcontact ook anders. Dan kun je elkaar veel langer aankijken voordat de kat dat als vervelend ervaart.

» Posted By Arthur On April 05, 2011 @ 01:36

Lessen

@Pietie
Ik ben het volledig met je eens dat er een hoop aan te merken valt op hoe de islam door sommigen in de praktijk wordt gebracht. Maar wat ik eigenlijk wilde zeggen is dat men in het westen net zo vatbaar is voor retoriek als elders. En misschien zelfs wel meer, omdat men in het westen de illusie koestert dat men zelfstandig kan nadenken.
KGB’ers die in de jaren ’80 de VS bezochten, verbaasden zich erover dat in alle kranten ongeveer hetzelfde stond, en dat dat niet hoefde te worden afgedwongen door een geheime dienst.

» Posted By Arthur On February 26, 2011 @ 10:26

@J.A. Heitmann
Moslims zijn helemaal niet vatbaarder voor ideologische propaganda! Sterker nog, ik denk dat bewoners van dictatoriaal geregeerde landen in het algemeen een stuk kritischer staan ten opzichte van de media dan veel westerlingen. Zijn we George W. Bush al weer vergeten met zijn “massavernietigingswapens” en “evildoers”?

Volgens de FBI wordt in de Verenigde Staten slechts 6% van de aanslagen gepleegd door moslims. In Europa is dat zelfs minder dan 1%:
http://homethewanderer.blogspot.com/2010/10/europol-verslag-alle-terroristen-zijn.html
De huidige islamofobie in het westen heeft dus geen basis in de realiteit en is het gevolg van ideologische propaganda. Propaganda waar u ook heel vatbaar voor lijkt te zijn.

» Posted By Arthur On February 25, 2011 @ 13:36

De boodschapper moet dood

Het feit dat bijna alle aanslagen lijken te worden gepleegd door eenlingen/sukkels (afgezien dan van 9/11, Londen en Madrid) betekent wat mij betreft dat het internationale terrorisme niet (meer) bestaat.

» Posted By Arthur On December 13, 2010 @ 17:27

Beneden

In mijn militaire diensttijd moest ik ook wel eens langdurig met dezelfde mensen omgaan in een zeer beperkte omgeving. Dat ging best goed: Iedereen realiseerde zich dat je het alleen maar redt samen met elkaar. Er ontstond een enorme cohesie, en je vergeet die kleine dingetjes waar je je altijd aan ergerde. Twee weken nadien gingen we met zijn allen de kroeg in en toen was er al bijna niets meer over van dat gevoel.

Kortom, ik geef ze een goede kans. Met een paar pakken speelkaarten en een paar gangmakers die de moed erin kunnen houden komen ze een heel eind.

» Posted By Arthur On September 01, 2010 @ 13:09

Britannia rules

Engeland is onder Labour niet alleen een Big Brother state geworden, maar ook een Nanny state. De veiligheidsregels zijn soms zo ver doorgetrokken dat de leefbaarheid in het geding begint te komen. Ik denk, en hoop, dat de Britten ook daar schoon genoeg van hebben.
Voor voorbeelden zie: http://nannyknowsbest.blogspot.com/

» Posted By Arthur On May 21, 2010 @ 11:02

Handje contantje

Juzo,

Criminaliteit en technisch falen zijn beiden onuitroeibaar.

» Posted By Arthur On March 03, 2010 @ 14:44

Ik was eens op vakantie in Frankrijk toen mijn bankpasje plotseling niet meer werkte. Thuisgekomen ontdekte ik dat de bank mijn pasje had geblokkeerd omdat ik bij een automaat had gepind die wellicht geskimd was.
Gelukkig had ik nog een creditcard, maar sindsdien voel ik me veiliger in het buitenland met contant geld op zak. Bankbiljetten hebben mij namelijk nog nooit in de steek gelaten. De techniek wel.

» Posted By Arthur On March 03, 2010 @ 12:00

 Page 2 of 2  «  1  2 
«« Back To Stats Page