2017

Moge je dit jaar lief, verstandig, meelevend, openhartig en ruimdenkend zijn. Hou iets minder vast aan je eigen overtuigingen en net wat meer aan je eigen wellevendheid. Doe geregeld iets voor een ander, en wees tussen de bedrijven door ook een beetje aardig voor jezelf. Laaf je aan vrienden, familie, boeken en films. Steun organisaties die het goede doen: geef ze geld, of help ze door iets van je vrije tijd aan ze te besteden.

Zit niet bij de pakken neer, ook al is de politiek een ramp en staat het klimaat er belazerd voor. Niks doen helpt niet, het maakt de boel alleen erger. Op kleine schaal is er bepaald veel te doen, en alle beetjes helpen. Bovendien halen andere mensen vast weer volop kracht uit de kleine beetjes die je wél doet.

‘Anger is an energy’, zoals Johnny Rotten ooit zei, maar betrokkenheid is dat eens te meer.

Author: Spaink

beheerder / moderator

5 thoughts on “2017”

  1. Vrienden en familie zijn altijd belangrijk voor me. We zullen eens zien wat 2017 ons brengt. Een heel gelukkig en gezond 2017 Karin. 2017. Het gaat zó snel. Terwijl ik 2017 intik krijg ik het gevoel alsof het een jaartal uit een science-fiction film is.

  2. Een zo gelukkig en gezond mogelijk jaar toegewenst met allen die je dierbaar zijn!
    Voor jou en voor alle meelezers/-lezeressen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hou me per e-mail op de hoogte van nieuwe reacties op dit artikel.
      (U kunt zich hier abonneren zonder zelf te hoeven reageren.)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.