10 thoughts on “2011-11-PinkRibbon-overzicht”

  1. Ik word hier zo treurig van. Meerdere familieleden verloren aan deze ziekte, al jaren met mijn vrouw actief voor fondsenwerving, weliswaar niet voor deze mutsenclub, en dan presteren ze het om het geld dat ze nú niet uitgeven aan vergaderlunches, bewustwordingsuitstapjes en god weet wat meer, te reserveren voor toekomstige gala’s, afkoopsommen (die zitten er namelijk aan te komen), belangrijke bestuurlijke studieweekenden op exotische locaties (staat nergens vermeld, maar graaf maar even door). Fijn!

  2. Prima werk. Je moet er wel even je naam en copyright boven en onder zetten. Het is een waardevol stuk werk, dat netjes wordt gedocumentaliseerd.
    En je weet maar nooit, wanneer het eens te pas komt, in dit soort zaken.
    Met naams- en bronvermelding.

    ‘\°_°/’

  3. Prima dat je hierin gedoken bent. Overigens vind ik ook dat Pink Ribbon is doorgeslagen in haar acties. Als je van dichtbij meerdere personen verloren hebt aan deze ziekte, zit je niet op hun acties te wachten.

  4. Helemaal mee eens mw Karin Spaink. Het is gewoon te commercieel en te ver doorgeslagen. Ben benieuwd wat ze met uw reactie doen.
    Het is toch te treurig voor woorden dat er om geld gebedeld moet worden voor een scan in het Erasmus en er bij Pink Ribbon eigenlijk niets met het geld gedaan wordt. Ja ik weet dat het over 2 verschillende vormen van kanker gaat, maar toch………

  5. Zou graag op de hoogte gehouden worden omtrent nieuwe ontwikkelingen bij Pink-Ribbon.

  6. This means that 50 dollars per kilogram of polysilicon production costs,
    the industry’s enterprises, “life and death mark. The efficiency and size of a solar panel are the two aspects that greatly affect their prices. As we speed up the momentum to save earth and its precious non renewable energy resources, more and more people are encouraged to invest in solar technology on their property.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hou me per e-mail op de hoogte van nieuwe reacties op dit artikel.
      (U kunt zich hier abonneren zonder zelf te hoeven reageren.)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.