Update

Mijn hosting provider heeft WordPress zojuist voor me ge-update. (Dank, Mischa!) Zoiets gaat nooit helemaal vlekkeloos. In die overgang is het menu aan de rechterkant zodoende enigszins gehavend geraakt, er zijn wat handigheidjes en overzichten weg die ik handmatig aan ‘t terugzetten ben. Dat betekent ook dat dingen er soms eventjes mal kunnen uitzien – schrik niet, dat is hopelijk snel voorbij.

Mocht je onderwijl ergens iets tegenkoment dat niet naar behoren werkt, of iets dat anders reageert dan voorheen: schroom niet me te waarschuwen.

Author: Spaink

beheerder / moderator

25 thoughts on “Update”

  1. Gefeliciteerd met je update!
    Op naar WordPress 3.0.2 :-)

    Ik begrijp dat de nieuwe versies makkelijker en veiliger kunnen updaten.

  2. Nou, onderaan momenteel php errortje

    Warning: stristr() [function.stristr]: Empty delimiter in /usr/local/www/www.spaink.net/wp-content/plugins/wassup/wassup.php on line 3606

    happy hunting

  3. Thomas, ik heb alle plugings ge-update, inclusief Wassup. Maar ergens beef iets misgaan, dus dan maar weg. Ik gebruikte ‘m toch eigenlijk niet…

  4. Ah, mijn voorkeursoplossing voor volgelopen catch-alls en stomme users. Zou ook op echte mensen moeten werken.

  5. Oh, effekes vergeten -vanwege enige (zelfmoord) konsternaatsie- te vermelden, dat dat zelfmoordforum (ongeveer exact) twee uren achter loopt op de hier als standaard geldende tijd.

  6. Óók vergeten: de reacties no tien t/m twaalf (inclusieve deze = ook elluf) zijn overbodig en mogen na gebruik verwijderd.
    Sterker: ik bid U daarom.

  7. JPaul, wat 10 betreft: bedoel je dat de tijd van posten niet klopt met de echte (nou ja: lokale) tijd? En als je me kunt vertellen waar draden kwijt zijn en waar niet, helpt me dat enorm met debuggen.

  8. Ik heb zelf de blubs van de 2.03 op bleura 2.7 overgezet en kreeg als update de FlaXx 2 voor de pgd op Tjatja, die sneller werkt. Maar ja… toen deed m’n CPb 8.01 het veel trager dan de Wasrong waardoor Wassup me melde Wasditit? Maar… het ziet er wel opgeruimd uit.
    Dus… zie de Wachtkamer…

  9. @7-Maurice: Ik wil vaak weten waarom iets niet werkt, en dan wis ik het pas :-)

    Kan best dat er ergens iets mis zit in een database van wordpress, waardoor Wassup een foutmelding geeft. Dan zit de fout nu nog steeds in de database. En kom je het geheid in de toekomst weer tegen. Maar dan op een moment dat het niet uitkomt!

  10. @ Thomas 17: Dat snap ik – maar detectivewerk voor de leuk, als het tijdtechnisch te duur is vergeleken met andere oplossingen en het over een live product gaat, kan beter op een loos momentje / in testomgeving, vind ik.

    Als een onbelangrijk pluginnetje vrolijk de database van de kernapplicatie gaat/kan verneuken, is het een slecht geschreven/geimplementeerd pluginnetje, trouwens.

    Anyway, ik gok op een configuratiefoutje (niet opgegeven variabele).

  11. Waar Zijn Wij Dan Toch Wel Eigenlijk Mee Bezig Zeg? De Krant is ‘n wegwerpproduct. Hij wordt in nog geen tien minuten geheel gelezen, of passief onderbewust tot (zich) genomen, en daarna wordt hij opgehangen in het Privaat, de vis wordt ermee verpakt, en ramen worden ermee behangen, als er inwendig geschilderd wordt.

    Zo gaat het met een blog precies zo.

    Men dient daartoe, door een gespecialiseerd bureau, het aantal oog-minuten te laten registreren, van de tijd dat een Blogpagina, of Blogartikel, of Blogbijdrage, of Blog archiefstuk, bekeken wordt.

    In de praktijk zal uit die berekeningen blijken, dat die tijd grooso modo bijkans niets bedraagt.
    Er wordt géén moeite gedaan ‘n ouder artikel in het archief te zoeken.

    De leden van het zelfmoordforum gebruiken de blog alleen maar, om broodnodig stoom af te blazen en dat is ‘n heel goed ding. Maar dat moet men er niet voor over willen hebben, en oer te laten aan gespecialiseerde geoutilleerde bureaus en zorginstellingen.

    Voor de rest,
    moet men de vrijvallende tijd gaan wandelen, met vrouw en kinderen in het bos, zoals ik altijd zei en zeg.

    Een Blog hoort een uiterst gesimplificeerd communicatiewerktuig te zijn waarin ieder artikel, iedere alinea, ieder woord aankomt en doeltreft bij de lezeres als een stoot onder de gordel.

    Gaat allen heen, laat de blog alleen, en loopt naar het strand of de pomp, hetgeen (u) vrijwel hetzelfde is.

    Waar Zijn Wij Dan Toch Wel Mee Bezig. Zeg.
    En tevens laat mij niet lachen.
    Ieders goed recht natuurlijk.

  12. Juzo, je vergeet dat zo’n blog ook wordt geïndexeerd en dat mensen via zoekmachines geregeld op voor hen wildvreemde pagina’s belanden – waaronder ook hier. Dat is nu juist de lol van internet.

  13. Daar zit wat in. Dat kan ik niet ontkennen, en daaraan had ik even niet gedacht. Wakker dier. Soms heb ik ongelijk. Zeer tot mijn leedwezen.

  14. En hoe zit dat met die Max. Lezen we daar nog wat van? Potjan3, 4, en 5. U draait, wij vragen zo gaat dat nu eenmaal. Allez-oup. Ik wil nou even niet aan de scientology. En aan het economisch paasjenten-dosjee. Dat kan wel weer in de regentijd. Zo straks.

    Achting.
    En dank in ‘t voorruit.

  15. Het gaat goed met Max! Ze is nu 5 maanden oud, rent (los) in de tuin dat het een aard heeft, roetsjt bomen in en uit en zit Michael ongelooflijk te pesten (ze springt liefst pardoes bovenop hem). Morgenavond schrijf ik denkelijk een update.

    (Met het schrijven aan het geschiedenisboek gaat het goed: 15.000 woorden klaar, da’s een pagina of 60. Ik heb een vruchtbare zomer!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hou me per e-mail op de hoogte van nieuwe reacties op dit artikel.
      (U kunt zich hier abonneren zonder zelf te hoeven reageren.)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.