Aanmelden

Eerder vertelde ik al dat ik op woensdag 20 mei een prachtige prijs voor mijn werk krijg toegekend, en dat rondom de uitreiking daarvan een feestelijke avond wordt georganiseerd in het Muziekgebouw aan het IJ te Amsterdam. Juryrapport, interview, toespraak, een intermezzo waarvan ik ook niks mag weten, drank, omhelzingen, zoenen, hopelijk veel mensen, en als het meezit mooi weer en prachtig zicht over het IJ.

Iedereen is van harte welkom en de avond is gratis toegankelijk. Je krijgt zelfs een boekje cadeau als je komt. Maar het is wel belangrijk je op voorhand aan te melden. Dat kan tot 7 mei op deze plek. Na aanmelding krijg je een toegangskaart thuisgestuurd.

Author: Spaink

beheerder / moderator

4 thoughts on “Aanmelden”

  1. na een artikel gelezen te hebben ben ik zeer onder de indruk van
    karin Spaink.Derhalve heb ik gezocht naar eventuele sites van KARIN.
    ZIJ IS EEN VROUW NAAR MIJN HART.
    MET VRIENDELIJKE GROET GG.

  2. Goed zo gg, nu kan Karin dan alvast oefenen met rood worden voor die 20e mei!
    Als het me lukt vrij te maken dan ben ik erbij, incognito (dus zonder spandoek met ‘ik ben Pietie, een van de enthousiaste bloglezers’, maar dat moet je er dan maar bij denken). Verheug je / me alvast!

  3. Misschien kunnen de vaste bloglezers allemaal een rooie anemoon (zijn die er nog op 20 mei?) in hun haar of knoopsgat doen. En dan naar elkaar toe klitten bij het borrelen. Dan zien we eens wie we ook nog zijn ;-).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hou me per e-mail op de hoogte van nieuwe reacties op dit artikel.
      (U kunt zich hier abonneren zonder zelf te hoeven reageren.)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.