Casa Luna, 19 oktober 2007

Vrijdagnacht, 20 oktober om 0:00 uur is schrijfster, columniste en net-activiste Karin Spaink te gast bij het radioprogramma Casa Luna op de NCRV, Radio 1. In het programma zal ze praten over haar nieuwe boek Open en Bloot; kwesties over borstkanker.

In 2006 werd bij haar een zeer aggressieve vorm van borstkanker geconstateerd. Na een operatie, waarbij een borst werd afgezet en een slopende therapie daar achteraan, heeft ze dit intussen ook weer overleefd. Gedurende de hele periode heeft ze op haar weblog het proces dat zij doormaakte nauwgezet bijgehouden. Ze geeft daarin een aangrijpend verslag van haar twijfels, wanhoop, onzekerheden en woede over haar ziekte, en de mallemolen van therapieën, artsen, second opinions, en ARBO-diensten waarin ze verzeild raakt.

» Uitzending

Author: Spaink

beheerder / moderator

11 thoughts on “Casa Luna, 19 oktober 2007”

  1. ha Ka , valt het straks ergens nog terug te beluisteren, mijn glazen muiltje breekt echt om 0.00. succes

  2. Man! Ik stort nú al van m’n stoeltje van de slaap. Doe me dat niet aan.

    ‘\^_^/’

    Gossiemijne. Hè. Hè. Foei. Foei. Foei.

  3. Ik wist helemaal niet dat je iets met bkanker te maken had. Over ms heb ik al jaren niet meer gehoord, en over s.church ook niet. Mogelijk hoor ik het nog. In ieder geval veel sterkte en publiek toegewenst!

    PS de code hieronder, L@d, was unresistable

  4. het ging over gebouwen bouwe. uiterst saai. maar – suus!! – beter lezen- mevr Spaink is vrijdag pas aan de beurt ;-))

    hoop ook dat jazooitje in een doornroosje verandert, net als gister, maar das weer wat anders.

  5. Goedgedaan! – Je kunt merken dat je al heel aardig onder de “moordende” aanslagen en aantastingen van het verleden onderuit komt, voorbijworstelt. Maar we zijn er nog niet. Wat je nu nodig hebt de komende dagen, weken maanden is krrrracht krrrrracht en nog eens krrrrracht. IJzersterke oerkracht. Maar goed, alle winst is winst en doorgaan is het belangrijkste. Ga de stad in en neem er een of twee. Op mijn rekening ergens op ‘t terras. Dat doe ik hier ook. We hebben net zo’n nieuw spannend centrumpje gekregen. En hóp, Karin Spaink, daar gáá’je!!!!!! Geen seconde te verliezen. Go!Go!Go!Go!Go!Go! – ‘\^_^/’ – Ober.

  6. Ik denk dat ie er toch afgerold is bij de ncrv want volgens mij is de link die je gaf van afgelopen zaterdag en niet die daarvoor :-(

    Het gaat over slapen en de nacht van de nacht enzo. Zelf vermijd ik altijd ‘interactieve’ radio programma’s, anders had ik het live wel gehoord :-/ Maar Windows Media Player mag weer van het net af :-)

  7. Bij mij doet hij het al een week niet. Ik blijf gewoon af en toe proberen.

    Ik wilde ook iets van de ochtenden horen wat ik gemist had een maand geleden ofzo. Uiteindelijk werkte die wel. Ik denk dat het te maken heeft met de bandbreedte problemen bij onze publieke omroepen. Dat ze dan gaan knippen in radio uitzendingen ipv uitzendinggemist blijft voor mij een raadsel. Waarschijnlijk het resultaat van de zoveelste technofobe manager/bestuurder die ons land rijk is :-/

  8. Ha, hij doet het toch. Windows Media Player had ik volledig geblokkeerd in mijn firewall. Geen wonder dat ie het dan niet doet :-) Als ik hem wat vaker op het net zou gebruiken was ik er sneller achter gekomen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hou me per e-mail op de hoogte van nieuwe reacties op dit artikel.
      (U kunt zich hier abonneren zonder zelf te hoeven reageren.)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.